Registres trobats: 26
Títol | Bacterias lacticas enologicas (y II) |
Autor | DE LAS RIVAS, B. MUNOZ R. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2010 - V: - N: 3322, Pg: 1846-1852 |
Descriptors | Bacteris lactics Fenols volatils Enzims Residus vitivinicoles Enologia Metodes moleculars Amines biogenes |
Títol | Bacterias lacticas enologicas |
Autor | DE LAS RIVAS, B. MUNOZ, R. |
Dades Font | La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agost 2010 - V: - N: 3321, Pg: 1782-1788 |
Descriptors | Bacteris lactics Amines biogenes Carbamat d'etil Ocratoxina A Fenols volatils Microbiologia enologica |
Títol | Brett' Less. Un logiciel pour maitriser les Bretanomyces |
Autor | POISSONNET, R. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 48-50 |
Descriptors | Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Brettanomyces Fenols Fenols volatils |
Títol | Brettanomyces et phenols volatils. Prevenir et limiter les alterations |
Autor | |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d'ITV France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-26 |
Descriptors | Brettanomyces Fenols volatils Fenols Fermentacio malolactica Punts critics Llevats Alteracions |
Localització | C 24/104 |
Títol | Brettanomyces et phenols volatis |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-7 |
Descriptors | Fenols volatils Fenols Caracteristiques del vi Estrucutra Vi |
Localització | C 24/321 |
Títol | Brettanomyces/Dekkera: control i deteccio en cellers |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 14-20 |
Descriptors | Fenols volatils Llevats Olor fenolica Sensibilitat olfactiva Vi Bretanomyces dekkera |
Títol | Brettanomyces: biodiversite et consequences |
Autor | VINCENT, B. COARER, M. PAIN, A. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre-Janvier 2009-2010 - V: - N: 239, Pg: 2-5 |
Descriptors | Brettanomyces Fenols volatils Genetica 2008 Genotip Estudi genetic ADN |
Títol | Compuestos responsables del sabor a corcho y del caracter Brett. Metodologia para la determinacion simultanea |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2008 - V: LXIII- N: 3233, Pg: 2247-2252 |
Descriptors | Vi Qualitat del vi Gust de suro Aroma del vi Components volatils Anisols Fenols volatils Determinacio simultania |
Títol | Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (I) |
Autor | DIAZ, M. [et al.] |
Dades Font | Semana Vitivinicola,La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3260, Pg: 790-795 |
Descriptors | Fenols volatils Vi negre Defectes organoleptics Caracter Brett Acid fenolic Brettanomyces dekkera Acid cinamic Aroma del vi Brettanomyces/Dekkera Brettanomyces |
Títol | Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (II) |
Autor | DIAZ, M. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3261, Pg: 854-860 |
Descriptors | Vi Fenols volatils Grau alcoholic pH Brettanomyces Defectes organoleptics Factors de risc Caracter Brett |
Títol | Desarrollo de un nuevo metodo para determinar fenoles volatiles. Compuestos responsables del caracter Brett |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3224, Pg: 1478-1481 |
Descriptors | Fenols volatils Brettanomyces Vi Llevats Brettanomyces bruxellensis Brettanomyces dekkera Compostos aromatics Treball de recerca Microextraccio en fase solida |
Títol | Deteccion de bacterias productoras de fenoles volatiles en vinos. Metodo molecular |
Autor | RIVAS, B. de las [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2009 - V: LXIV- N: 3256, Pg: 518-523 |
Descriptors | Deteccio Bacteris Fenols volatils Vi Most Vi blanc Bacteris lactics Metode molecular Acid fenolic |
Títol | Divulgacion Empresarial: RCL-Bioproces. ?Que hay detras de las pectinasas para la enologia?. Interes de la purificacion de las enzimas. |
Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 34-37 |
Descriptors | Enzims Purificacio Pectina Fenols volatils Etilfenol Composicio del most Qualitat aromatica |
Títol | Dosages de phenols volatils dans les vins par chromatographie en phase gazeuse |
Autor | CHATONNET, P. BOIDRON, J.N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1988 - V: 8- N: , Pg: 479-488 |
Descriptors | Fenols volatils Compostos volatils Vi Cromatografia de gasos |
Localització | C 16/29 |
Títol | Ecologia y prevencion de brettanomyces/dekkera durante la elaboracion y crianza de vinos tintos |
Autor | MORATA, A. BENITO, S. PALOMERO, F. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 32-37 |
Descriptors | Ecologia Brettanomyces Brettanomyces dekkera Vi negre Elaboracio de vi Degradacio Fenols volatils Additius Additius quimics Anhidrid sulfuros Acid sorbic |
Títol | El etil-4-fenol: un problema asociado al desarrollo de Brettanomyces |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 26-30 |
Descriptors | Etil-4-fenol Desenvolupament Brettanomyces Fenols volatils Aroma Notes animals |
Títol | Evolucio del perfil volatil del vi negre durant la cri?a en botes de roure |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | ACE. Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 4-8 |
Descriptors | Perfil volatil Vi negre Crian?a Botes de roure Derivats furanics Lactones Fenols volatils Fenilcetones Aldehids fenolics |
Títol | Gas-Liquid Chromatographic Determination of Volatile Phenols in Matured Distilled Alcoholic Beverages |
Autor | LEHTONEN, M. |
Dades Font | Journal of the Association of Official Analytical Chemists ISSN: 0004-5756 - 1983 - V: 66- N: 1, Pg: 62-70 |
Descriptors | Cromatografia liquida de gasos Determinacio Fenols volatils Begudes alcoholiques Destil?lacio |
Localització | C 20/65 |
Títol | Identificacion de microorganismos productores de fenoles volatiles en vino tinto de la region portuguesa del Dao |
Autor | SILVA, L. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 71-74 |
Descriptors | Microorganismes Fenols volatils Vi negre Portugal Dao |
Títol | Identificacion de organismos productores de fenoles volatiles en vinos tintos de la region de Dao (Portugal) |
Autor | LOPES RODRIGUES DA SILVA, L.M. |
Dades Font | XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 42-48 |
Descriptors | Fenols volatils Vi negre Portugal Organismes productors |
Localització | 663.254 Cur |
Títol | Influence du bois sur certaines substances odorantes des vins |
Autor | BOIDRON, J.N. CHATONNET, P. PONS, M. |
Dades Font | Connaissance Vigne Vin - 1988 - V: 22- N: 4, Pg: 275-294 |
Descriptors | Fusta Vi Aroma Compostos volatils Fenols volatils Aldehids |
Localització | C 15/64 |
Títol | La fermentacion: procedimiento controlado o el juego de la ruleta(y II) |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2006 - V: LXI- N: 3140, Pg: 3430-3436 |
Descriptors | Fermentacio Vinificacio Aroma Reduccio Parada fermentativa Fenols volatils Amines biogenes Llevats Fermentacio malolactica |
Títol | Les non-Saccharomyces et leur expression lors de la fermentation alcoolique: cas specifique de Torulaspora Delbrueckii |
Autor | RENAULT, P. EHSANI, M. BELY, M. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet/Aout/Septembre 2010 - V: - N: 242, Pg: 8-15 |
Descriptors | Saccharomyces Fermentacio alcoholica Torulaspora delbrueckii Variabilitat Llevats Acidesa volatil Fenols volatils |
Títol | Les strategies preventives et correctives. Pour l'elimination continue des phenols polychlores dans les sols et les nappes phreatiques des forets |
Autor | SILVA PEREIRA, C. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 61-64 |
Descriptors | Vi Fran?a Fenols Fenols volatils Sols Sol viticola Comportament agronomic Composicio isicoquimica Contaminants |
Títol | Sensory impact of volatile phenols on red wine aroma: influence of carbonic maceration and time of storage |
Autor | ETIEVANT, P.X ISSANCHOU, S.N MARIE, S DUCRUET, V FLANZY, C |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - november 1989 - V: 9- N: 1, Pg: 19-33 |
Descriptors | Vi negre Aroma Maceracio carbonica Fenols volatils |
Localització | C 15/86 |
Títol | Surveiller les Brett, pour les emp?cher de nuire |
Autor | AUBERT, I. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2007 - V: - N: 329-330, Pg: 38-39 |
Descriptors | Brettanomyces Fenols volatils |