Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Fenols volatils

Resultat de la cerca

Registres trobats: 26


Títol Bacterias lacticas enologicas (y II)
Autor DE LAS RIVAS, B.   MUNOZ R.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2010 - V: - N: 3322, Pg: 1846-1852
Descriptors Bacteris lactics Fenols volatils Enzims Residus vitivinicoles Enologia Metodes moleculars Amines biogenes

Títol Bacterias lacticas enologicas
Autor DE LAS RIVAS, B.   MUNOZ, R.  
Dades Font La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agost 2010 - V: - N: 3321, Pg: 1782-1788
Descriptors Bacteris lactics Amines biogenes Carbamat d'etil Ocratoxina A Fenols volatils Microbiologia enologica

Títol Brett' Less. Un logiciel pour maitriser les Bretanomyces
Autor POISSONNET, R.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 48-50
Descriptors Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Brettanomyces Fenols Fenols volatils

Títol Brettanomyces et phenols volatils. Prevenir et limiter les alterations
Autor
Dades Font Les Cahiers itineraires d'ITV France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-26
Descriptors Brettanomyces Fenols volatils Fenols Fermentacio malolactica Punts critics Llevats Alteracions
Localització C 24/104

Títol Brettanomyces et phenols volatis
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-7
Descriptors Fenols volatils Fenols Caracteristiques del vi Estrucutra Vi
Localització C 24/321

Títol Brettanomyces/Dekkera: control i deteccio en cellers
Autor NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.  
Dades Font ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 14-20
Descriptors Fenols volatils Llevats Olor fenolica Sensibilitat olfactiva Vi Bretanomyces dekkera

Títol Brettanomyces: biodiversite et consequences
Autor VINCENT, B.   COARER, M.   PAIN, A.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre-Janvier 2009-2010 - V: - N: 239, Pg: 2-5
Descriptors Brettanomyces Fenols volatils Genetica 2008 Genotip Estudi genetic ADN

Títol Compuestos responsables del sabor a corcho y del caracter Brett. Metodologia para la determinacion simultanea
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2008 - V: LXIII- N: 3233, Pg: 2247-2252
Descriptors Vi Qualitat del vi Gust de suro Aroma del vi Components volatils Anisols Fenols volatils Determinacio simultania

Títol Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (I)
Autor DIAZ, M.   [et al.]  
Dades Font Semana Vitivinicola,La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3260, Pg: 790-795
Descriptors Fenols volatils Vi negre Defectes organoleptics Caracter Brett Acid fenolic Brettanomyces dekkera Acid cinamic Aroma del vi Brettanomyces/Dekkera Brettanomyces

Títol Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (II)
Autor DIAZ, M.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3261, Pg: 854-860
Descriptors Vi Fenols volatils Grau alcoholic pH Brettanomyces Defectes organoleptics Factors de risc Caracter Brett

Títol Desarrollo de un nuevo metodo para determinar fenoles volatiles. Compuestos responsables del caracter Brett
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3224, Pg: 1478-1481
Descriptors Fenols volatils Brettanomyces Vi Llevats Brettanomyces bruxellensis Brettanomyces dekkera Compostos aromatics Treball de recerca Microextraccio en fase solida

Títol Deteccion de bacterias productoras de fenoles volatiles en vinos. Metodo molecular
Autor RIVAS, B. de las   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2009 - V: LXIV- N: 3256, Pg: 518-523
Descriptors Deteccio Bacteris Fenols volatils Vi Most Vi blanc Bacteris lactics Metode molecular Acid fenolic

Títol Divulgacion Empresarial: RCL-Bioproces. ?Que hay detras de las pectinasas para la enologia?. Interes de la purificacion de las enzimas.
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 34-37
Descriptors Enzims Purificacio Pectina Fenols volatils Etilfenol Composicio del most Qualitat aromatica

Títol Dosages de phenols volatils dans les vins par chromatographie en phase gazeuse
Autor CHATONNET, P.   BOIDRON, J.N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1988 - V: 8- N: , Pg: 479-488
Descriptors Fenols volatils Compostos volatils Vi Cromatografia de gasos
Localització C 16/29

Títol Ecologia y prevencion de brettanomyces/dekkera durante la elaboracion y crianza de vinos tintos
Autor MORATA, A.   BENITO, S.   PALOMERO, F.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 32-37
Descriptors Ecologia Brettanomyces Brettanomyces dekkera Vi negre Elaboracio de vi Degradacio Fenols volatils Additius Additius quimics Anhidrid sulfuros Acid sorbic

Títol El etil-4-fenol: un problema asociado al desarrollo de Brettanomyces
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 26-30
Descriptors Etil-4-fenol Desenvolupament Brettanomyces Fenols volatils Aroma Notes animals

Títol Evolucio del perfil volatil del vi negre durant la cri?a en botes de roure
Autor CACHO, J.  
Dades Font ACE. Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 4-8
Descriptors Perfil volatil Vi negre Crian?a Botes de roure Derivats furanics Lactones Fenols volatils Fenilcetones Aldehids fenolics

Títol Gas-Liquid Chromatographic Determination of Volatile Phenols in Matured Distilled Alcoholic Beverages
Autor LEHTONEN, M.  
Dades Font Journal of the Association of Official Analytical Chemists ISSN: 0004-5756 - 1983 - V: 66- N: 1, Pg: 62-70
Descriptors Cromatografia liquida de gasos Determinacio Fenols volatils Begudes alcoholiques Destil?lacio
Localització C 20/65

Títol Identificacion de microorganismos productores de fenoles volatiles en vino tinto de la region portuguesa del Dao
Autor SILVA, L. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 71-74
Descriptors Microorganismes Fenols volatils Vi negre Portugal Dao

Títol Identificacion de organismos productores de fenoles volatiles en vinos tintos de la region de Dao (Portugal)
Autor LOPES RODRIGUES DA SILVA, L.M.  
Dades Font XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 42-48
Descriptors Fenols volatils Vi negre Portugal Organismes productors
Localització 663.254 Cur

Títol Influence du bois sur certaines substances odorantes des vins
Autor BOIDRON, J.N.   CHATONNET, P.   PONS, M.  
Dades Font Connaissance Vigne Vin - 1988 - V: 22- N: 4, Pg: 275-294
Descriptors Fusta Vi Aroma Compostos volatils Fenols volatils Aldehids
Localització C 15/64

Títol La fermentacion: procedimiento controlado o el juego de la ruleta(y II)
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2006 - V: LXI- N: 3140, Pg: 3430-3436
Descriptors Fermentacio Vinificacio Aroma Reduccio Parada fermentativa Fenols volatils Amines biogenes Llevats Fermentacio malolactica

Títol Les non-Saccharomyces et leur expression lors de la fermentation alcoolique: cas specifique de Torulaspora Delbrueckii
Autor RENAULT, P.   EHSANI, M.   BELY, M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet/Aout/Septembre 2010 - V: - N: 242, Pg: 8-15
Descriptors Saccharomyces Fermentacio alcoholica Torulaspora delbrueckii Variabilitat Llevats Acidesa volatil Fenols volatils

Títol Les strategies preventives et correctives. Pour l'elimination continue des phenols polychlores dans les sols et les nappes phreatiques des forets
Autor SILVA PEREIRA, C. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 61-64
Descriptors Vi Fran?a Fenols Fenols volatils Sols Sol viticola Comportament agronomic Composicio isicoquimica Contaminants

Títol Sensory impact of volatile phenols on red wine aroma: influence of carbonic maceration and time of storage
Autor ETIEVANT, P.X   ISSANCHOU, S.N   MARIE, S   DUCRUET, V   FLANZY, C  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - november 1989 - V: 9- N: 1, Pg: 19-33
Descriptors Vi negre Aroma Maceracio carbonica Fenols volatils
Localització C 15/86

Títol Surveiller les Brett, pour les emp?cher de nuire
Autor AUBERT, I.  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2007 - V: - N: 329-330, Pg: 38-39
Descriptors Brettanomyces Fenols volatils