Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PALACIOS, A. et al.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Fermentacion malolactica con bacterias seleccionadas. Estudio de produccion de histaminas, repercusion en la fraccion aromatica y control de implantacion
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 23-27
Descriptors Fermentacio malolactica Bacteris Histamina Fraccio aromatica Aroma Analisi de components principals

Títol Influencia del pH y la acidez en las cualidades organolepticas del vino
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 69-74
Descriptors pH Acidesa Qualitat organoleptica Vi Gust Cata

Títol Influencia del pH y la acidez en las cualidades organolepticas del vino
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 45-50
Descriptors pH Acidesa Qualitat organoleptica Vi

Títol Influencia del pH, acidez del vino y defectos organolepticos de origen microbiano en la cata del vino
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2005 - V: - N: 100, Pg: 35-46
Descriptors pH Acidesa Vi Defectes organoleptics Origen microbia Cata Microorganismes contaminants

Títol Influencia organoleptica de les amines biogenes produides durant la fermentacio malolactica del vi
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 14-20
Descriptors Amines biogenes Fermentacio malolactica Analisi organoleptica Vi

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (y II)
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3159, Pg: 566-572
Descriptors Bacteris lactics pH Vi Inoculacio FML Analisi organoleptica

Títol La fermentacion: Procedimiento controlado o juego de la ruleta
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 41-63
Descriptors Fermentacio VI Produccio de vi Maduracio Microbiologia del vi Microbiologia enologica Llevat Fermentacio vinica Fermentacio

Títol La fermentacion: procedimiento controlado o el juego de la ruleta (I)
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2006 - V: LXI- N: 3139, Pg: 3350-3356
Descriptors Fermentacio Vinificacio Microbiologia Vinya Bodega

Títol La fermentacion: procedimiento controlado o el juego de la ruleta(y II)
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2006 - V: LXI- N: 3140, Pg: 3430-3436
Descriptors Fermentacio Vinificacio Aroma Reduccio Parada fermentativa Fenols volatils Amines biogenes Llevats Fermentacio malolactica

Títol Percepcion del consumo bien informado de defectos organolepticos del vino provocados por fermentacion malolactica sin control
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2004 - V: XV- N: 94, Pg: 29-38
Descriptors Defectes organoleptics Consumidor Bacteris Fermentacio malolactica sense control Vi

Títol Por un mejor conocimiento de los productos derivados de las levaduras. XVIII Entretiens Scientifiques Lallemand-Sudafrica 2006
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: LXII- N: 3163, Pg: 886-893
Descriptors Llevats Llevats secs actius Llevats enologics Volatilitat Crian?a Produccio de vi