Registres trobats: 11
Títol | Aprovechando la biodiversidad microbiana del vino |
Autor | ORTIZ JULIEN, A. THEODORE, D. BLASQUEZ, P. [Et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2014 - V: - N: 457, Pg: 34-40 |
Descriptors | Produccio de vi Llevats enologics raim Most |
Títol | Caracterisation des levures oenologiques temperatures de fermentation alcoolique et vins roses: jusqu'ou chercher les frigories? Incidence sur le profil aromatique |
Autor | PILLET, O. SILVANO, A. MASSON, G. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 11-18 (Cahier technique) |
Descriptors | Llevats enologics Temperatura Fermentacio alcoholica Esters Tiols Perfil aromatic |
Títol | Ce que nous apprend le sequen?age du genome des levures oenologiques |
Autor | GALEOTE, V. BIGEY, F. NOVO,M. BEYNE, E. LEGRAS, J.L. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 2-3 (Cahier technique) |
Descriptors | Llevats enologics Genoma Evolucio Transferencia de gens |
Títol | Co-levurage Metschnikowia pulcherrima-Saccharomyces cerevisiae |
Autor | SADOUDI, M. ROUSSEAUX, S. BALLESTER, J. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 17-20 |
Descriptors | Llevats enologics Llevats vinics Metschnikowia pulcherrima-Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Effets de differents levures oenologiques sur le profil sensoriel des vins rouges. Mise en relation avec les attentes des consommateurs |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 13-21 |
Descriptors | Llevats enologics Caracteristiques sensorials Consumidor |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Eficaces tecnicas moleculares de identificacion y cuantificacion de las levaduras enologicas, Las |
Autor | PALACIOS, A. [et al.] |
Dades Font | Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 60, Pg: 44-49 |
Descriptors | Tecniques Molecules Identificacio Quantificacio Llevats enologics DNA |
Títol | Et si demain....On plantait des vignes tolerantes aux maladies du bois et a la flavescence doree? |
Autor | FAVRE, S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai 2014 - V: - N: Hors-Serie, Pg: XXXVI-XLI |
Descriptors | Biotecnologia Biotecnologia enologica OGM Flavescencia daurada Mildiu Raim Modificacio genetica Llevats enologics |
Títol | La genomique donctionnelle appliquee aux levures oenologiques |
Autor | BLONDIN, B. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 53-60 |
Descriptors | Genomica funcional Llevats enologics Enologia Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Nitrogen demand of different yeast strains during alcoholic fermentation. Importance of the stationary phase |
Autor | MANGINOT, C. ROUSTAN, J.L. SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - November-December 1998 - V: 23- N: , Pg: 511-517 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Assimilacio de nitrogen Nitrogen Llevats enologics |
Localització | C 17/21 |
Títol | Por un mejor conocimiento de los productos derivados de las levaduras. XVIII Entretiens Scientifiques Lallemand-Sudafrica 2006 |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: LXII- N: 3163, Pg: 886-893 |
Descriptors | Llevats Llevats secs actius Llevats enologics Volatilitat Crian?a Produccio de vi |
Títol | Vigne et vin. Actus de l'innovation et nouveaux horizons |
Autor | BERTIN, J. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2008 - V: - N: 229, Pg: 16-21 |
Descriptors | Verema mecanitzada Innovacio Enologia Vinya Innovacio Tecnologia de la informacio Informatitzacio Cadena de produccio Vi Vi de qualitat Elaboracio de vi Viticultura Viticultura de precisio Tecnologia Agricultura Investigacio Genoma Llevats enologics |