Registres trobats: 64
Títol | A Gas-liquid chromatographic method for analysis of phenolic acids in plants |
Autor | HOVART, R. J. SENTER, S. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 1292-1295 |
Descriptors | Cromatografia de gasos HPLC Analisi Fenols Acid Esters Plantes Espectrometria |
Localització | C 3/127 |
Títol | A new model for the regulation of ester synthesis by alcohol acethyltransferase in Saccharomyces cerevisiae during fermentation |
Autor | MALCORPS, P. CHEVAL, J.M. JAMIL, S. DUFOUR, J.P. |
Dades Font | Journal of the American Society of Brewing Chemists VOL 49 - 1991 - V: - N: 2, Pg: 47-53 |
Descriptors | Esters Sintesi Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Llevats Membrana plasmatica Acids grassos Alcohol acetiltransferasa Acetilcoenzim A Acid linoleic Oxigen Acetil-CoA |
Localització | C 13/92 |
Títol | Alcool rectifie alimentaire.(2Q projet) |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 632, Pg: 10 p. |
Descriptors | Alcohol rectificat Vi Rectificacio Constituents Esters Acidesa Aldehids Cromatografia de gasos Brisa Metanol Marc Raim |
Localització | FV 632 |
Títol | Analisis de niveles de esteres del acido ftalico en el vino |
Autor | LUMBRERAS, J. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3239, Pg: 2675 |
Descriptors | Analisi Esters Vi Celler HS-SPME |
Títol | Caracterisation des levures oenologiques temperatures de fermentation alcoolique et vins roses: jusqu'ou chercher les frigories? Incidence sur le profil aromatique |
Autor | PILLET, O. SILVANO, A. MASSON, G. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 11-18 (Cahier technique) |
Descriptors | Llevats enologics Temperatura Fermentacio alcoholica Esters Tiols Perfil aromatic |
Títol | Changes in the anthocyanins, flavonoids and hydroxycinnamic acid esters during fermentation and aging of merlot and cabernet sauvignon |
Autor | NAGEL, C.W. WULF, L.W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 2, Pg: 111-116 |
Descriptors | Antocianins Flavonoides Acid hidroxicinamic Cabernet sauvignon Merlot Fermentacio Envelliment |
Localització | C 18/131 |
Títol | Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. SCHMID, M. |
Dades Font | Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736 |
Descriptors | Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi |
Localització | C 4/17 |
Títol | Changes in the concentration of volatile oak compounds and esters in red wine stored for 18 monts in re-used French oak barrels |
Autor | GARDE CERDAN, T. TORREA GO?I, D. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2002 - V: 8- N: 2, Pg: 143-146 |
Descriptors | Maduracio Vi Compostos volatils Extraccio Botes Roure |
Títol | Comparaison de methodes de dosage de quelques elements du non alcool dans les spiritueux: aldehydes, esters et furfural |
Autor | CANTAGREL, R. VIDAL, J.P. MAZEROLLES, G |
Dades Font | FV - juliol 1990 - V: - N: 869, Pg: 11 p. |
Descriptors | Conyac Analisi Composicio Aldehids Esters Dosificacio Dosatge Determinacio Furfural Cromatografia de gasos Identificacio Brandi Cognac |
Localització | FV 869 |
Títol | Comparative composition of brandies from Thompson seedless and three white-wine grape varieties |
Autor | GUYMON, J. F. CROWELL, E. A. ONISHI, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 54-59 |
Descriptors | Analisi Brandi Vi blanc Raim Varietats Esters Destil.lacio Alcohol California Begudes alcoholiques Colombar Composicio Aroma Sultanina Cromatografia de gasos |
Localització | C 4/18 |
Títol | Componentes volatiles en uvas |
Autor | GOMEZ, E. [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 37-40 |
Descriptors | Raim Components volatils Aroma Acid Varietats Alcohol Esters Composicio Analisi Hidrolisi Enzims Monoterpens |
Títol | Composicion volatil de los vinos de cava |
Autor | MIGUEL, C. MAYNAR, J. I. MESIAS, J. L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 62-65 |
Descriptors | Cava Esters |
Títol | Composition and consumption of alcoholic beverages: a review |
Autor | SUOMALAINEN, H. NYKANEN, L. ERIKSSON, K. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187 |
Descriptors | Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum |
Localització | C 3/25 |
Títol | Constituants des mouts et fermentation alcoolique. Comment optimiser la capacite fermentaire de la levure dans son lilieu |
Autor | ORTIZ JULIEN, A. THEODORE, D. SILVANO, A. DUMONT, A. SPECHT, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 45-49 |
Descriptors | Most Fermentacio alcoholica Llevats Nitrogen Macronutrients Esters Oxigen Esterol Micronutrients Mineral Vitamines |
Títol | Constituyentes volatiles de un vino de maceracion carbonica y de vinificacion tradicional |
Autor | SALINAS FERNANDEZ, M.R... [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 46-51 |
Descriptors | Vinificacio Maceracio carbonica Components volatils Aroma Monastrell Esters |
Títol | Contribucion delas levaduras indigenas a la composicion volatil del vino en fermentaciones inoculadas |
Autor | GARDE CERDAN, T. ARIAS GIL, M. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 32-36 |
Descriptors | Llevats Composicio volatil Fermentacio inoculada Esters Acid Alcohol superior |
Títol | Determinacion de esteres en vino |
Autor | GUTIERREZ, A. R.... [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 44-47 |
Descriptors | Esters Vi Analisi Cromatografia de gasos |
Títol | Determination of free and total fatty acids of wine |
Autor | SOUFLEROS, E. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 169-177 |
Descriptors | Vi Acid Esters Cromatografia de gasos |
Localització | C 1/65 |
Títol | Determination quantitative des esters individuels, de l'hexanol et du B-phenylethanol dans le vin et les spiritueux. |
Autor | PLESSIS, C. S. du MARAIS, J. ROUX, J. le |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 613, Pg: 6 p. |
Descriptors | Determinacio Esters Hexanol Feniletanol Vi Begudes alcoholiques Vi escumos Cromatografia de gasos Licor |
Localització | FV 613 |
Títol | Dosage des sucres totaux et reducteurs et d'autres constituants dans les eaux-de-vie d'origine viticole |
Autor | TAVARES, M.J. LOURO, M.D. PERDIGAO, M.H. MOREIRA, M.S. MENDES, M.T. |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 892, Pg: 12 p. |
Descriptors | Sucre Vi Graduacio Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Esters Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques Reduccio Colorimetria Cromatografia |
Localització | FV 892 |
Títol | Dosage du carbonate diethylique |
Autor | REINHARD, C. |
Dades Font | FV - juliol 1969 - V: - N: 324, Pg: 2 p. |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vi Determinacio Sulfur Esters |
Localització | FV 324 |
Títol | Effect of three Saccharomyces cerevisiae strains on the volatile composition of Albari?o wines |
Autor | VILANOVA, M. MASNEUF-POMAREDE, I. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 221-227 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Albarinyo Components volatils Vi Fermentacio alcoholica Analisi quimica Alcohol Esters Albari?o |
Títol | Effect of vineyard nitrogen fertilization level on the formation of some fermentation esters |
Autor | OUGH, C.S. HOW LEE, T. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 125-127 |
Descriptors | Vinya Nitrogen Esters Fermentacio |
Localització | C 9/67 |
Títol | El Aroma del vino |
Autor | GOMEZ, E. [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 40-45 |
Descriptors | Vi Aroma Components volatils Alcohol superior Esters Acid Fenols |
Títol | El Carbamato de etilo en el vino |
Autor | COLAGRANDE, O. TRIOLI, G. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 45-50 |
Descriptors | Vi Etil Esters Carbamat d'etil Ureta d'etil |
Títol | Ester concentration differences in wine fermented by various species and strains of yeasts |
Autor | SOLES, R.M. OUGH, C.S. KUNKEE, R.E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 94-98 |
Descriptors | Concentracio Esters Vi Llevats |
Localització | C 8/26 |
Títol | Evolucio dels components aromatics en els vins joves del Penedes |
Autor | FRANQUET, R. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 7-23 |
Descriptors | Vi blanc Aroma Penedes Components volatils Qualitat Analisi sensorial Esters Cromatografia de gasos Analisi |
Títol | Fibra de microextraccion de Carboxen-polidimetilsiloxano |
Autor | PEREZ, S.J. PEREZ, J.P. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2012 - V: - N: 3367, Pg: 70-73 |
Descriptors | Analisi de compostos volatils Vi blanc Canaries Esters Aldehids Cetones Alcohol Acid Terpens Hidrocarburs |
Títol | Flavor composition of wines : a review |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | CRC Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 0099-0248 - novembre 1979 - V: - N: , Pg: 59-111 |
Descriptors | Components volatils Gust Vi Fermentacio Acid Acid carboxilic Aroma Esters |
Localització | C 2/9 |
Títol | Formation of Ethanol, Higher Alcohols, Esters, and Terpenes by Five Yeast Strains in Musts from Pedro Ximenez Grapes in Various Degrees of Ripeness. |
Autor | CABRERA, M. J. MORENO, J. ORTEGA, J. M. MEDINA, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 283-287 |
Descriptors | Etanol Formacio Vi Fermentacio Llevats |
Localització | C 8/84 |
Títol | Gas Chromatographic Analysis of Volatile Esters in Wines |
Autor | SHINOHARA, T. WATANABE, M. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry - 1981 - V: 45- N: 12, Pg: 2903-2905 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Analisi Compostos volatils Esters Vi |
Localització | C 19/40 |
Títol | Gli Alcoli superiori nei vini : influenza della cultivar e dell'annata di produzione |
Autor | DI STEFANO, R. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 7 - 1980 - V: - N: 12, Pg: 45-48 |
Descriptors | Alcohol superior Alcohol Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Anyada Esters Control de qualitat Aroma Vinificacio Fermentacio Vi blanc Vi negre |
Localització | C 3/133 |
Títol | Hydroxycinnamic acid-tartaric acid ester content in mature grapes and during the maturation of white riesling grapes |
Autor | American Journal of Enology and Viticulture |
Dades Font | ONG, B.Y.NAGEL C.W. - 1978 - V: 29- N: 4, Pg: 277-281 |
Descriptors | Acid tartaric hidroxicinamic Esters Raim Maduracio Riesling Varietats blanques |
Localització | C 19/16 |
Títol | IBS : Des fongicides qui perturbent les fermentations |
Autor | LARUE, F. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1991 - V: - N: 159, Pg: 106-108 |
Descriptors | Fungicides Fermentacio Vinificacio Llevats Esters Vi blanc Vi negre Composicio Analisi Dosificacio Dosatge |
Títol | IBS et fermentations : une necessaire mise au point |
Autor | CLERJEAU, M. LAFONT, R. BUGARET, Y. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - Desembre 1991 - V: - N: 160, Pg: 47 |
Descriptors | Fungicides Fermentacio Vinificacio Llevats Esters Dosificacio Dosatge |
Títol | Identification of some volatile compounds of wine of vitis vinifera cultivar Pinot noir |
Autor | FREDRIC, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 69-75 |
Descriptors | Pinot noir Pinot negre Cultiu California Clons Vi Components volatils Fermentacio Aroma Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Alcohol Tanins Esters |
Localització | C 3/124 |
Títol | Impact of nitrogen fertilization on vine performance and juice and wine composition of riesling grapes (Vitis vinifera L.) in Washington state |
Autor | SPAYD, S.E. STEVENS, R.G. WAMPLE, R.L. EVANS, R.G. |
Dades Font | Proceedings of the XXV International Horticultural Congress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 65-75 |
Descriptors | Vitis Nitrogen Fermentacio Aroma Aminoacid Esters |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Improved high-performance liquid chromatographic analysis of some carboxylic acids in food and beverages as their p-nitrobenzyl esters |
Autor | BADOUD, R. PRATZ, G. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1986 - V: 360- N: , Pg: 119-136 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid carboxilic Aliments Begudes p-nitrobenzil Esters |
Localització | C 19/138 |
Títol | Incidencia de la maceracion pelicular en la variedad Godello |
Autor | MAZAIRA, J.L. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2006 - V: LXI- N: 3141-42, Pg: 3595-3605 |
Descriptors | Maceracio pel?licular Godello Varietats Esters Acids grassos Alcohol superior Fenols Lactones Terpenol |
Títol | Influenca de la temperatura de fermentacion en las caracteristicas de los vinos de la variedad Loureira |
Autor | ALVAREZ FERNANDEZ, J.R. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 289-295 |
Descriptors | Temperatura de fermentacio Vi Loureira Most Aroma Fermentacio Esters Terpens |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Influence de la temperature de fermentation sur la vomposition d'un vin blanc sec |
Autor | BISSON, J. BERTRAND, M. A. DAULNY, B. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 195-202 |
Descriptors | Vi Vi blanc Vi blanc sec Fermentacio Vinificacio Llevats Temperatura Most Analisi Acid Esters Aroma Oxidacio Components volatils |
Localització | C 3/148 |
Títol | Influence du debourbage des mouts et du sulfitage sur les teneurs en substances volatiles des vins et des eaux-de-vie |
Autor | MARLY-BRUGEROLLE, C. SARRE, C. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 35-48 |
Descriptors | Desfangament Vi blanc Most Components volatils Aroma Clarificacio Ugni blanc Fermentacio Poliol Cromatografia Alcohol superior Esters |
Localització | C 4/19 |
Títol | Influencia de la fermentacion en barrica ebn la concentracion de esteres del vino Chardonnay |
Autor | GONZALEZ MARCO, A. JIMENEZ MORENO, N. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 321-323 |
Descriptors | Aroma Chardonnay Barrica Fermentacio Esters |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia de la variedad del mosto y de los agentes fermentativos en la formacion de compuestos volatiles mayoritarios en vinos . |
Autor | BRAVO, F. GONZALEZ, L. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - gener-febrer 1989 - V: - N: , Pg: 55-60 |
Descriptors | Most Raim Varietats Vi Components volatils Vinificacio Fermentacio Aroma Composicio Metanol Propanol Alcohol superior Esters Aldehids Llevats Acetaldehid |
Localització | C 4/115 |
Títol | Influencia de las levaduras en la formacion de sustancias volatiles en la vinificacion de la variedad albarinyo |
Autor | MORENO, F. M. ORRIOLS, I. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 21-24 |
Descriptors | Llevats Galicia Vi Albarinyo Aroma Esters Vinificacio Analisi sensorial Albari?o |
Títol | Influencia del deburbado y de los lipidos sobre la formacion de productos secundarios en la vinificacion en blanco |
Autor | ARTAJONA, J. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 55-61 |
Descriptors | Vinificacio Vi blanc Llevats Aroma Desfangament Esters Cromatografia Lipids Analisi |
Títol | La Formacion de compuestos volatiles en los vinos blancos : factores de influencia |
Autor | LOPEZ, T. DIAZ, F. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - gener 1991 - V: - N: 1, Pg: 56-59 |
Descriptors | Vi blanc Aroma Esters Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Títol | Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa |
Localització | FV 879 |
Títol | Microbial inhibition caused by p-hydroxibenzoate esters in wine |
Autor | CHAN, L. OUGH, C. S. WEAVER, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 4, Pg: 201-207 |
Descriptors | Vi Esters Microbiologia enologica Llevats Saccharomyces cerevisiae Hidroxibenze |
Localització | C 1/53 |
Títol | Production of medium chain fatty acids and their ethyl esters by yeast strains isolated from musts and wines |
Autor | RAVAGLIA, S. DELFINI, C. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science VOL 1 - 1993 - V: - N: , Pg: 21-36 |
Descriptors | Acetaldehid Acid gras Esters d'etil Vi Llevats |
Localització | C 11/66 |
Títol | Quantitative simultaneous gas chromatographic determination of specific higher alcohols and esters in wine |
Autor | SNYMAN, J.P. |
Dades Font | Vitis - 1977 - V: - N: 16, Pg: 295-299 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Alcohol Esters Vi |
Localització | C 19/7 |
Títol | Recherche de quelques antiseptiques dans les vins par chromatographie sur couche mince. |
Autor | LAMBION, R. JACQMAIN, E. BESSEMANS, J. |
Dades Font | FV - octubre 1968 - V: - N: 303, Pg: 7 p. |
Descriptors | Antiseptic Vi Cromatografia en capa fina CCF Esters |
Localització | FV 303 |
Títol | Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino "Pinot blanco trentino '79". The relationship belween vinification procedures and the volatile components of the wine "Pinot blanco trentino '79" |
Autor | MARGHERI, G... [et al.] |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1980 - V: - N: , Pg: 275-282 |
Descriptors | Vinificacio Components volatils Vi Pinot blanc Cromatografia de gasos Esters Alcohol superior Terpens Qualitat Trentino |
Localització | C 3/55 |
Títol | Research note quantitative gas chromatographic determination of specific esters and higher alcohols in wine using ffeon extraction |
Autor | MARAIS, J. HOUTMAN, A.C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 3, Pg: 250-252 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Esters Vi Freon Extraccio |
Localització | C 18/138 |
Títol | Role de la "Souche de Levure" dans la production des substances volatiles au cours de la fermentation du jus de raisisn |
Autor | SOUFLEROS, E. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 13 - 1979 - V: - N: 3, Pg: 181-196 |
Descriptors | Fermentacio Vi Suc de raim Components volatils Llevats Most Aroma Esters Etanol Acetat d'etil Lactat Glicerol |
Localització | C 3/1 |
Títol | Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine |
Autor | ROSANNE, W. S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363 |
Descriptors | Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen |
Localització | C 3/130 |
Títol | Spectral evaluation of total phenolic components in Vitis vinifera : grapes and wines |
Autor | CHRIS, T. ZIEMELIS, G. |
Dades Font | Science of Food and Agriculture ISSN: 0738-9310 - abril 1985 - V: - N: 36, Pg: 1275-1284 |
Descriptors | Vi Flavonoides Compostos fenolics Raim Esters Analisi espectral |
Localització | C 2/8 |
Títol | Teneur en methanol, esters totaux, aldehydes totaux et acidite titrable dans l'alcool alimentaire rectifie de vin. |
Autor | ZEEMAN, W. PLESSIS, C.S. du |
Dades Font | FV - novembre 1976 - V: - N: 619, Pg: 7 p. |
Descriptors | Metanol Esters Aldehids Acidesa Alcohol Rectificacio Vi Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 619 |
Títol | The Contribution of some fermentation products to the odor of dry white wines |
Autor | VAN WYK, C. J. VAN de MERME, C. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 41-46 |
Descriptors | Fermentacio Esters Alcohol superior Buquet Vi blanc sec Aroma Cromatografia de gasos Qualitat |
Localització | C 3/53 |
Títol | The influence of lipids derived from malt spent grains on yeast metabolism and fermentation |
Autor | TAYLOR, G.T. THURSTON, P.A. KISOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - 1979 - V: - N: 4, Pg: 219-227 |
Descriptors | Lipids Fermentacio Llevats Esters Creixement Acids grassos Malta Malt |
Localització | C 13/48 |
Títol | Variazione del tenore in esteri nel vino |
Autor | CASP, A. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | Vini d?Italia - 1986 - V: 28- N: 6, Pg: 29-34 |
Descriptors | Esters Vi Variacio |
Localització | C 20/21 |
Títol | Volatile aroma components of Australian port wines |
Autor | SIMPSON, R. F |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust |
Localització | C 6/12 |
Títol | Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines |
Autor | OUGH, C. S. RAMEY, D. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934 |
Descriptors | Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims |
Localització | C 3/140 |