Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Esters

Resultat de la cerca

Registres trobats: 64


Títol A Gas-liquid chromatographic method for analysis of phenolic acids in plants
Autor HOVART, R. J.   SENTER, S. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 1292-1295
Descriptors Cromatografia de gasos HPLC Analisi Fenols Acid Esters Plantes Espectrometria
Localització C 3/127

Títol A new model for the regulation of ester synthesis by alcohol acethyltransferase in Saccharomyces cerevisiae during fermentation
Autor MALCORPS, P.   CHEVAL, J.M.   JAMIL, S.   DUFOUR, J.P.  
Dades Font Journal of the American Society of Brewing Chemists VOL 49 - 1991 - V: - N: 2, Pg: 47-53
Descriptors Esters Sintesi Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Llevats Membrana plasmatica Acids grassos Alcohol acetiltransferasa Acetilcoenzim A Acid linoleic Oxigen Acetil-CoA
Localització C 13/92

Títol Alcool rectifie alimentaire.(2Q projet)
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 632, Pg: 10 p.
Descriptors Alcohol rectificat Vi Rectificacio Constituents Esters Acidesa Aldehids Cromatografia de gasos Brisa Metanol Marc Raim
Localització FV 632

Títol Analisis de niveles de esteres del acido ftalico en el vino
Autor LUMBRERAS, J.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3239, Pg: 2675
Descriptors Analisi Esters Vi Celler HS-SPME

Títol Caracterisation des levures oenologiques temperatures de fermentation alcoolique et vins roses: jusqu'ou chercher les frigories? Incidence sur le profil aromatique
Autor PILLET, O.   SILVANO, A.   MASSON, G.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 11-18 (Cahier technique)
Descriptors Llevats enologics Temperatura Fermentacio alcoholica Esters Tiols Perfil aromatic

Títol Changes in the anthocyanins, flavonoids and hydroxycinnamic acid esters during fermentation and aging of merlot and cabernet sauvignon
Autor NAGEL, C.W.   WULF, L.W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 2, Pg: 111-116
Descriptors Antocianins Flavonoides Acid hidroxicinamic Cabernet sauvignon Merlot Fermentacio Envelliment
Localització C 18/131

Títol Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   SCHMID, M.  
Dades Font Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736
Descriptors Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi
Localització C 4/17

Títol Changes in the concentration of volatile oak compounds and esters in red wine stored for 18 monts in re-used French oak barrels
Autor GARDE CERDAN, T.   TORREA GO?I, D.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2002 - V: 8- N: 2, Pg: 143-146
Descriptors Maduracio Vi Compostos volatils Extraccio Botes Roure

Títol Comparaison de methodes de dosage de quelques elements du non alcool dans les spiritueux: aldehydes, esters et furfural
Autor CANTAGREL, R.   VIDAL, J.P.   MAZEROLLES, G  
Dades Font FV - juliol 1990 - V: - N: 869, Pg: 11 p.
Descriptors Conyac Analisi Composicio Aldehids Esters Dosificacio Dosatge Determinacio Furfural Cromatografia de gasos Identificacio Brandi Cognac
Localització FV 869

Títol Comparative composition of brandies from Thompson seedless and three white-wine grape varieties
Autor GUYMON, J. F.   CROWELL, E. A.   ONISHI, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 54-59
Descriptors Analisi Brandi Vi blanc Raim Varietats Esters Destil.lacio Alcohol California Begudes alcoholiques Colombar Composicio Aroma Sultanina Cromatografia de gasos
Localització C 4/18

Títol Componentes volatiles en uvas
Autor GOMEZ, E. [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 37-40
Descriptors Raim Components volatils Aroma Acid Varietats Alcohol Esters Composicio Analisi Hidrolisi Enzims Monoterpens

Títol Composicion volatil de los vinos de cava
Autor MIGUEL, C.   MAYNAR, J. I.   MESIAS, J. L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 62-65
Descriptors Cava Esters

Títol Composition and consumption of alcoholic beverages: a review
Autor SUOMALAINEN, H.   NYKANEN, L.   ERIKSSON, K.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187
Descriptors Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum
Localització C 3/25

Títol Constituants des mouts et fermentation alcoolique. Comment optimiser la capacite fermentaire de la levure dans son lilieu
Autor ORTIZ JULIEN, A.   THEODORE, D.   SILVANO, A.   DUMONT, A.   SPECHT, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 45-49
Descriptors Most Fermentacio alcoholica Llevats Nitrogen Macronutrients Esters Oxigen Esterol Micronutrients Mineral Vitamines

Títol Constituyentes volatiles de un vino de maceracion carbonica y de vinificacion tradicional
Autor SALINAS FERNANDEZ, M.R... [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 46-51
Descriptors Vinificacio Maceracio carbonica Components volatils Aroma Monastrell Esters

Títol Contribucion a la tipificacion de los vinos gallegos: Ribeiro, Valdeorras y Albarinyo: Analisis gas-cromatografico de metanol, etanol, propanol, isobutanol, isoalimicos, 2,3-butanodiol, glicerina, acetaldehido, acetato de etilo y lactato de etilo
Autor LAGE, M.A.   SIMAL, S.   SALGADO, G.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - juny 1988 - V: - N: 193, Pg: 99-103
Descriptors Vi Galicia Ribeiro DO Valdeorras DO Albarinyo Cromatografia de gasos Analisi Esters Composicio Espanya Metanol Etanol Alcohol superior Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Lactat d'etil Propanol Isobutanol Butanodiol Albari?o
Localització C 4/40

Títol Contribucion delas levaduras indigenas a la composicion volatil del vino en fermentaciones inoculadas
Autor GARDE CERDAN, T.   ARIAS GIL, M.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 32-36
Descriptors Llevats Composicio volatil Fermentacio inoculada Esters Acid Alcohol superior

Títol Determinacion de esteres en vino
Autor GUTIERREZ, A. R.... [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 44-47
Descriptors Esters Vi Analisi Cromatografia de gasos

Títol Determination of free and total fatty acids of wine
Autor SOUFLEROS, E.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 169-177
Descriptors Vi Acid Esters Cromatografia de gasos
Localització C 1/65

Títol Determination quantitative des esters individuels, de l'hexanol et du B-phenylethanol dans le vin et les spiritueux.
Autor PLESSIS, C. S. du   MARAIS, J.   ROUX, J. le  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 613, Pg: 6 p.
Descriptors Determinacio Esters Hexanol Feniletanol Vi Begudes alcoholiques Vi escumos Cromatografia de gasos Licor
Localització FV 613

Títol Dosage des sucres totaux et reducteurs et d'autres constituants dans les eaux-de-vie d'origine viticole
Autor TAVARES, M.J.   LOURO, M.D.   PERDIGAO, M.H.   MOREIRA, M.S.   MENDES, M.T.  
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 892, Pg: 12 p.
Descriptors Sucre Vi Graduacio Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Esters Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques Reduccio Colorimetria Cromatografia
Localització FV 892

Títol Dosage du carbonate diethylique
Autor REINHARD, C.  
Dades Font FV - juliol 1969 - V: - N: 324, Pg: 2 p.
Descriptors Cromatografia de gasos Vi Determinacio Sulfur Esters
Localització FV 324

Títol Effect of three Saccharomyces cerevisiae strains on the volatile composition of Albari?o wines
Autor VILANOVA, M.   MASNEUF-POMAREDE, I.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 221-227
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Albarinyo Components volatils Vi Fermentacio alcoholica Analisi quimica Alcohol Esters Albari?o

Títol Effect of vineyard nitrogen fertilization level on the formation of some fermentation esters
Autor OUGH, C.S.   HOW LEE, T.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 125-127
Descriptors Vinya Nitrogen Esters Fermentacio
Localització C 9/67

Títol El Aroma del vino
Autor GOMEZ, E. [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 40-45
Descriptors Vi Aroma Components volatils Alcohol superior Esters Acid Fenols

Títol El Carbamato de etilo en el vino
Autor COLAGRANDE, O.   TRIOLI, G.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 45-50
Descriptors Vi Etil Esters Carbamat d'etil Ureta d'etil

Títol Ester concentration differences in wine fermented by various species and strains of yeasts
Autor SOLES, R.M.   OUGH, C.S.   KUNKEE, R.E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 94-98
Descriptors Concentracio Esters Vi Llevats
Localització C 8/26

Títol Evolucio dels components aromatics en els vins joves del Penedes
Autor FRANQUET, R.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 7-23
Descriptors Vi blanc Aroma Penedes Components volatils Qualitat Analisi sensorial Esters Cromatografia de gasos Analisi

Títol Fibra de microextraccion de Carboxen-polidimetilsiloxano
Autor PEREZ, S.J.   PEREZ, J.P.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2012 - V: - N: 3367, Pg: 70-73
Descriptors Analisi de compostos volatils Vi blanc Canaries Esters Aldehids Cetones Alcohol Acid Terpens Hidrocarburs

Títol Flavor composition of wines : a review
Autor SCHREIER, P.  
Dades Font CRC Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 0099-0248 - novembre 1979 - V: - N: , Pg: 59-111
Descriptors Components volatils Gust Vi Fermentacio Acid Acid carboxilic Aroma Esters
Localització C 2/9

Títol Formation of Ethanol, Higher Alcohols, Esters, and Terpenes by Five Yeast Strains in Musts from Pedro Ximenez Grapes in Various Degrees of Ripeness.
Autor CABRERA, M. J.   MORENO, J.   ORTEGA, J. M.   MEDINA, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 283-287
Descriptors Etanol Formacio Vi Fermentacio Llevats
Localització C 8/84

Títol Gas Chromatographic Analysis of Volatile Esters in Wines
Autor SHINOHARA, T.   WATANABE, M.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry - 1981 - V: 45- N: 12, Pg: 2903-2905
Descriptors Cromatografia de gasos Analisi Compostos volatils Esters Vi
Localització C 19/40

Títol Gli Alcoli superiori nei vini : influenza della cultivar e dell'annata di produzione
Autor DI STEFANO, R.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 7 - 1980 - V: - N: 12, Pg: 45-48
Descriptors Alcohol superior Alcohol Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Anyada Esters Control de qualitat Aroma Vinificacio Fermentacio Vi blanc Vi negre
Localització C 3/133

Títol Hydroxycinnamic acid-tartaric acid ester content in mature grapes and during the maturation of white riesling grapes
Autor American Journal of Enology and Viticulture  
Dades Font ONG, B.Y.NAGEL C.W. - 1978 - V: 29- N: 4, Pg: 277-281
Descriptors Acid tartaric hidroxicinamic Esters Raim Maduracio Riesling Varietats blanques
Localització C 19/16

Títol IBS : Des fongicides qui perturbent les fermentations
Autor LARUE, F.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1991 - V: - N: 159, Pg: 106-108
Descriptors Fungicides Fermentacio Vinificacio Llevats Esters Vi blanc Vi negre Composicio Analisi Dosificacio Dosatge

Títol IBS et fermentations : une necessaire mise au point
Autor CLERJEAU, M.   LAFONT, R.   BUGARET, Y.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - Desembre 1991 - V: - N: 160, Pg: 47
Descriptors Fungicides Fermentacio Vinificacio Llevats Esters Dosificacio Dosatge

Títol Identification of some volatile compounds of wine of vitis vinifera cultivar Pinot noir
Autor FREDRIC, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 69-75
Descriptors Pinot noir Pinot negre Cultiu California Clons Vi Components volatils Fermentacio Aroma Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Alcohol Tanins Esters
Localització C 3/124

Títol Impact of nitrogen fertilization on vine performance and juice and wine composition of riesling grapes (Vitis vinifera L.) in Washington state
Autor SPAYD, S.E.   STEVENS, R.G.   WAMPLE, R.L.   EVANS, R.G.  
Dades Font Proceedings of the XXV International Horticultural Congress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 65-75
Descriptors Vitis Nitrogen Fermentacio Aroma Aminoacid Esters
Localització 634.817 INT

Títol Improved high-performance liquid chromatographic analysis of some carboxylic acids in food and beverages as their p-nitrobenzyl esters
Autor BADOUD, R.   PRATZ, G.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1986 - V: 360- N: , Pg: 119-136
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid carboxilic Aliments Begudes p-nitrobenzil Esters
Localització C 19/138

Títol Incidencia de la maceracion pelicular en la variedad Godello
Autor MAZAIRA, J.L. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2006 - V: LXI- N: 3141-42, Pg: 3595-3605
Descriptors Maceracio pel?licular Godello Varietats Esters Acids grassos Alcohol superior Fenols Lactones Terpenol

Títol Influenca de la temperatura de fermentacion en las caracteristicas de los vinos de la variedad Loureira
Autor ALVAREZ FERNANDEZ, J.R.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 289-295
Descriptors Temperatura de fermentacio Vi Loureira Most Aroma Fermentacio Esters Terpens
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Influence de la temperature de fermentation sur la vomposition d'un vin blanc sec
Autor BISSON, J.   BERTRAND, M. A.   DAULNY, B.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 195-202
Descriptors Vi Vi blanc Vi blanc sec Fermentacio Vinificacio Llevats Temperatura Most Analisi Acid Esters Aroma Oxidacio Components volatils
Localització C 3/148

Títol Influence du debourbage des mouts et du sulfitage sur les teneurs en substances volatiles des vins et des eaux-de-vie
Autor MARLY-BRUGEROLLE, C.   SARRE, C.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 35-48
Descriptors Desfangament Vi blanc Most Components volatils Aroma Clarificacio Ugni blanc Fermentacio Poliol Cromatografia Alcohol superior Esters
Localització C 4/19

Títol Influencia de la fermentacion en barrica ebn la concentracion de esteres del vino Chardonnay
Autor GONZALEZ MARCO, A.   JIMENEZ MORENO, N.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 321-323
Descriptors Aroma Chardonnay Barrica Fermentacio Esters
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia de la variedad del mosto y de los agentes fermentativos en la formacion de compuestos volatiles mayoritarios en vinos .
Autor BRAVO, F.   GONZALEZ, L.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - gener-febrer 1989 - V: - N: , Pg: 55-60
Descriptors Most Raim Varietats Vi Components volatils Vinificacio Fermentacio Aroma Composicio Metanol Propanol Alcohol superior Esters Aldehids Llevats Acetaldehid
Localització C 4/115

Títol Influencia de las levaduras en la formacion de sustancias volatiles en la vinificacion de la variedad albarinyo
Autor MORENO, F. M.   ORRIOLS, I.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 21-24
Descriptors Llevats Galicia Vi Albarinyo Aroma Esters Vinificacio Analisi sensorial Albari?o

Títol Influencia del deburbado y de los lipidos sobre la formacion de productos secundarios en la vinificacion en blanco
Autor ARTAJONA, J.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 55-61
Descriptors Vinificacio Vi blanc Llevats Aroma Desfangament Esters Cromatografia Lipids Analisi

Títol La Formacion de compuestos volatiles en los vinos blancos : factores de influencia
Autor LOPEZ, T.   DIAZ, F.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - gener 1991 - V: - N: 1, Pg: 56-59
Descriptors Vi blanc Aroma Esters Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre

Títol Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p.
Descriptors Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa
Localització FV 879

Títol Microbial inhibition caused by p-hydroxibenzoate esters in wine
Autor CHAN, L.   OUGH, C. S.   WEAVER, R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 4, Pg: 201-207
Descriptors Vi Esters Microbiologia enologica Llevats Saccharomyces cerevisiae Hidroxibenze
Localització C 1/53

Títol Production of medium chain fatty acids and their ethyl esters by yeast strains isolated from musts and wines
Autor RAVAGLIA, S.   DELFINI, C.  
Dades Font Italian Journal of Food Science VOL 1 - 1993 - V: - N: , Pg: 21-36
Descriptors Acetaldehid Acid gras Esters d'etil Vi Llevats
Localització C 11/66

Títol Quantitative simultaneous gas chromatographic determination of specific higher alcohols and esters in wine
Autor SNYMAN, J.P.  
Dades Font Vitis - 1977 - V: - N: 16, Pg: 295-299
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Alcohol Esters Vi
Localització C 19/7

Títol Recherche de quelques antiseptiques dans les vins par chromatographie sur couche mince.
Autor LAMBION, R.   JACQMAIN, E.   BESSEMANS, J.  
Dades Font FV - octubre 1968 - V: - N: 303, Pg: 7 p.
Descriptors Antiseptic Vi Cromatografia en capa fina CCF Esters
Localització FV 303

Títol Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino "Pinot blanco trentino '79". The relationship belween vinification procedures and the volatile components of the wine "Pinot blanco trentino '79"
Autor MARGHERI, G... [et al.]  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1980 - V: - N: , Pg: 275-282
Descriptors Vinificacio Components volatils Vi Pinot blanc Cromatografia de gasos Esters Alcohol superior Terpens Qualitat Trentino
Localització C 3/55

Títol Research note quantitative gas chromatographic determination of specific esters and higher alcohols in wine using ffeon extraction
Autor MARAIS, J.   HOUTMAN, A.C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 3, Pg: 250-252
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Esters Vi Freon Extraccio
Localització C 18/138

Títol Role de la "Souche de Levure" dans la production des substances volatiles au cours de la fermentation du jus de raisisn
Autor SOUFLEROS, E.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 13 - 1979 - V: - N: 3, Pg: 181-196
Descriptors Fermentacio Vi Suc de raim Components volatils Llevats Most Aroma Esters Etanol Acetat d'etil Lactat Glicerol
Localització C 3/1

Títol Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine
Autor ROSANNE, W. S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363
Descriptors Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen
Localització C 3/130

Títol Spectral evaluation of total phenolic components in Vitis vinifera : grapes and wines
Autor CHRIS, T.   ZIEMELIS, G.  
Dades Font Science of Food and Agriculture ISSN: 0738-9310 - abril 1985 - V: - N: 36, Pg: 1275-1284
Descriptors Vi Flavonoides Compostos fenolics Raim Esters Analisi espectral
Localització C 2/8

Títol Teneur en methanol, esters totaux, aldehydes totaux et acidite titrable dans l'alcool alimentaire rectifie de vin.
Autor ZEEMAN, W.   PLESSIS, C.S. du  
Dades Font FV - novembre 1976 - V: - N: 619, Pg: 7 p.
Descriptors Metanol Esters Aldehids Acidesa Alcohol Rectificacio Vi Dosificacio Dosatge
Localització FV 619

Títol The Contribution of some fermentation products to the odor of dry white wines
Autor VAN WYK, C. J.   VAN de MERME, C. A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 41-46
Descriptors Fermentacio Esters Alcohol superior Buquet Vi blanc sec Aroma Cromatografia de gasos Qualitat
Localització C 3/53

Títol The influence of lipids derived from malt spent grains on yeast metabolism and fermentation
Autor TAYLOR, G.T.   THURSTON, P.A.   KISOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - 1979 - V: - N: 4, Pg: 219-227
Descriptors Lipids Fermentacio Llevats Esters Creixement Acids grassos Malta Malt
Localització C 13/48

Títol Variazione del tenore in esteri nel vino
Autor CASP, A.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font Vini d?Italia - 1986 - V: 28- N: 6, Pg: 29-34
Descriptors Esters Vi Variacio
Localització C 20/21

Títol Volatile aroma components of Australian port wines
Autor SIMPSON, R. F  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222
Descriptors Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust
Localització C 6/12

Títol Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines
Autor OUGH, C. S.   RAMEY, D. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934
Descriptors Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims
Localització C 3/140