Registres trobats: 24
Títol | Application de l'analyse multidimensionelle a un cas d'analyse bromatologyque : l'etude des eaux-de-vie de l'est de la France |
Autor | WENCKER, D... [et al.] |
Dades Font | Analusis ISSN: 0365-4877 VOL 9 - 1981 - V: - N: 10, Pg: 498-505 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Alcohol superior Analisi multidimensional Analisi bromatologica Brandi Analisi discriminant |
Localització | C 3/54 |
Títol | Beverage review. Wine aroma composition. |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Food review - desembre-gener 1990-1991 - V: - N: , Pg: 18-21 |
Descriptors | Vi Aroma Composicio Components volatils Raim Terpens Alcohol superior Most Pirazina Fermentacio No isoprenoide Analisi |
Localització | C 4/73 |
Títol | Characterisation of chinese alcoholic beverages by their congener contents |
Autor | TJU LIK N. G. ON WO, S. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 503-509 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Xina Cromatografia Alcohol isoamilic Alcohol superior Constituents Analisi |
Localització | C 3/97 |
Títol | Contribucion delas levaduras indigenas a la composicion volatil del vino en fermentaciones inoculadas |
Autor | GARDE CERDAN, T. ARIAS GIL, M. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 32-36 |
Descriptors | Llevats Composicio volatil Fermentacio inoculada Esters Acid Alcohol superior |
Títol | Determination automatisee des alcools superieurs totaux dans les vins, eaux-de-vie de vin et alcools |
Autor | ROUX, J. le |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 735, Pg: 4 p. |
Descriptors | Alcohol superior Vi Begudes alcoholiques Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos Composicio |
Localització | FV 735 |
Títol | Determination de l'acetate d'ethyle, du methanol et des alcools superieurs dans le vin a l'aide de la chromatographie gaz-liquide -solide |
Autor | WULF, D. de |
Dades Font | FV - abril 1982 - V: - N: 752, Pg: 2 p. |
Descriptors | Determinacio Acetat d'etil Metanol Vi Alcohol superior Cromatografia de gasos liquids |
Localització | FV 752 |
Títol | Determination par chromatographie en phase gazeuse du methanol de l'acetate d'ethyle et des alcools superieurs dans les vins, dans les vins destines a la distillation et dans les eaux-de-vie de vin. |
Autor | REINHARD, C. |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 447, Pg: 6 p. |
Descriptors | Cromatografia de gasos Alcohol superior Vi Destil.lacio Aiguardent Licor Acetat d'etil Metanol |
Localització | FV 447 |
Títol | Dosage des alcools superieurs dans les alcools de vin par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | NALIMOVA, A.A. MASSALOVA, A.P. |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 608, Pg: 2 p. |
Descriptors | Alcohol superior Vi Cromatografia de gasos Determinacio |
Localització | FV 608 |
Títol | El Aroma del vino |
Autor | GOMEZ, E. [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 40-45 |
Descriptors | Vi Aroma Components volatils Alcohol superior Esters Acid Fenols |
Títol | Etude de la fraction "Alcools superieurs+methanol" de diverses eaux-de-vie |
Autor | WENCKER, D... [et al.] |
Dades Font | Annales des Falsifications de l'Expertise Chimique et Toxicologique ISSN: 0242-6110 VOL 74 - setembre 1981 - V: - N: 800, Pg: 487-499 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Alcohol superior Metanol Constituents Analisi Butanol Propanol Metil |
Localització | C 3/47 |
Títol | Etude de la fraction "alcools superieurs+methanol" de diverses eaux-de-vie |
Autor | WENCKER, D... [et al.] |
Dades Font | Annales des falsifications, de l'expertise chimique et toxicologique ISSN: 0242-6110 VOL 74 - desembre 1981 - V: - N: 803, Pg: 719-730 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Alcohol superior Metanol Butanol Propanol Metil Estadistiques |
Localització | C 3/46 |
Títol | Etude de la fraction "Alcools superieurs+methanol" de diverses eaux-de-vie" |
Autor | WENCKER, D... [et al.] |
Dades Font | Annales des Falsifications de l'Expertise Chimique et Toxicologique ISSN: 0242-6110 VOL 74 - juliol-agost 1981 - V: - N: 799, Pg: 411-429 |
Descriptors | Alcohol superior Metanol Begudes alcoholiques Constituents Analisi |
Localització | C 3/45 |
Títol | Etude sur la composition des eaux-de-vie de vin grecques. |
Autor | HARVALIA, A. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 558, Pg: 4 p. |
Descriptors | Licor Begudes alcoholiques Vi Grecia Alcohol superior Cromatografia de gasos |
Localització | FV 558 |
Títol | Evolucion de algunos componentes volatiles durante la conservacion de vinos de Malvasia |
Autor | PUIG, M. I...[et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 57-65 |
Descriptors | Components volatils Vi Vi blanc Malvasia Conservacio Embotellament Envelliment Alcohol superior Vinificacio Clarificacio Acetaldehid Acetat d'etil Isobutanol Acetat de metil Butanol Propanol Metanol |
Títol | Gli Alcoli superiori nei vini : influenza della cultivar e dell'annata di produzione |
Autor | DI STEFANO, R. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 7 - 1980 - V: - N: 12, Pg: 45-48 |
Descriptors | Alcohol superior Alcohol Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Anyada Esters Control de qualitat Aroma Vinificacio Fermentacio Vi blanc Vi negre |
Localització | C 3/133 |
Títol | Incidencia de la maceracion pelicular en la variedad Godello |
Autor | MAZAIRA, J.L. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2006 - V: LXI- N: 3141-42, Pg: 3595-3605 |
Descriptors | Maceracio pel?licular Godello Varietats Esters Acids grassos Alcohol superior Fenols Lactones Terpenol |
Títol | Influence du debourbage des mouts et du sulfitage sur les teneurs en substances volatiles des vins et des eaux-de-vie |
Autor | MARLY-BRUGEROLLE, C. SARRE, C. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 35-48 |
Descriptors | Desfangament Vi blanc Most Components volatils Aroma Clarificacio Ugni blanc Fermentacio Poliol Cromatografia Alcohol superior Esters |
Localització | C 4/19 |
Títol | Influencia de la variedad del mosto y de los agentes fermentativos en la formacion de compuestos volatiles mayoritarios en vinos . |
Autor | BRAVO, F. GONZALEZ, L. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - gener-febrer 1989 - V: - N: , Pg: 55-60 |
Descriptors | Most Raim Varietats Vi Components volatils Vinificacio Fermentacio Aroma Composicio Metanol Propanol Alcohol superior Esters Aldehids Llevats Acetaldehid |
Localització | C 4/115 |
Títol | L'extraction-concentracion de l'ethanol du vin- Sa standardisation et ses limites. |
Autor | TEP, Y. BRUN S. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 809, Pg: 12 p. |
Descriptors | Etanol Vi Determinacio Destil.lacio Rectificacio Alcohol superior Extraccio Concentracio |
Localització | FV 809 |
Títol | Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa |
Localització | FV 879 |
Títol | Relation entre la teneur des vins en alcools superieurs et la teneur des mouts en substances azotees en particulier en acides animes |
Autor | BIDAN, M. P. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1975 - V: - N: 536, Pg: 843-867 |
Descriptors | Vi Alcohol superior Formacio Substancies nitrogenades Sucre Acid cetonic Llevats Nitrogen Concentracio Acid aminat Fermentacio Most |
Localització | C 1/38 |
Títol | Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino "Pinot blanco trentino '79". The relationship belween vinification procedures and the volatile components of the wine "Pinot blanco trentino '79" |
Autor | MARGHERI, G... [et al.] |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1980 - V: - N: , Pg: 275-282 |
Descriptors | Vinificacio Components volatils Vi Pinot blanc Cromatografia de gasos Esters Alcohol superior Terpens Qualitat Trentino |
Localització | C 3/55 |
Títol | The Contribution of some fermentation products to the odor of dry white wines |
Autor | VAN WYK, C. J. VAN de MERME, C. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 41-46 |
Descriptors | Fermentacio Esters Alcohol superior Buquet Vi blanc sec Aroma Cromatografia de gasos Qualitat |
Localització | C 3/53 |