Registres trobats: 56
Títol | A Method for detecting volatile amines in grapes and wines |
Autor | OUGH, C. S. DAUDT, C. E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 356-359 |
Descriptors | Most Vi Amines volatils Identificacio Analisi Destil.lacio Extraccio Cromatografia Cromatografia de gasos |
Localització | C 3/129 |
Títol | Acetate d'ethyle |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 737, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acetat d'etil Vi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge Destil.lacio Analisi Cromatografia de gasos |
Localització | FV 737 |
Títol | Aguardiente de uva de bajo contenido alcohometrico. Evaluacion de las tecnicas de destilacion |
Autor | DA PORTO, C. SENSIDONI, A. LONGO, L. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 1998 - V: - N: 2730-2731, Pg: 4359-4368 |
Descriptors | Aiguardent Destil.lacio |
Títol | Alcool rectifie d'origine viticole |
Autor | BRUN,S. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 631, Pg: 1 p. |
Descriptors | Alcohol rectificat Destil.lacio Rectificacio Brisa Marc Raim Vi Constituents |
Localització | FV 631 |
Títol | Art ou industrie? |
Autor | MANESSE, V. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - juliol-agost 1992 - V: - N: 366, Pg: 45-47 |
Descriptors | Whisky Elaboracio Destil.lacio |
Títol | Caracteres technologiques et chimiques des caramels a usage oenologique. Projets de controle bases sur la quantite de furfural et autres polymeres. |
Autor | BODDI-GIANNARDI, G. |
Dades Font | FV - octubre 1969 - V: - N: 320, Pg: 8 p. |
Descriptors | Furfural Polimers Caramel Destil.lacio Espectrofotometria Vi Determinacio |
Localització | FV 320 |
Títol | Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. SCHMID, M. |
Dades Font | Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736 |
Descriptors | Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi |
Localització | C 4/17 |
Títol | Comparative composition of brandies from Thompson seedless and three white-wine grape varieties |
Autor | GUYMON, J. F. CROWELL, E. A. ONISHI, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 54-59 |
Descriptors | Analisi Brandi Vi blanc Raim Varietats Esters Destil.lacio Alcohol California Begudes alcoholiques Colombar Composicio Aroma Sultanina Cromatografia de gasos |
Localització | C 4/18 |
Títol | Composition and consumption of alcoholic beverages: a review |
Autor | SUOMALAINEN, H. NYKANEN, L. ERIKSSON, K. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187 |
Descriptors | Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum |
Localització | C 3/25 |
Títol | Dati gascromatografici di valutazione biometrica per differenziare i distillati |
Autor | REINER, L. SCHREIER, P. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 467-470 |
Descriptors | Analisi discriminant Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Whisky Vi Brandi Components volatils Aroma Cervesa Qualitat Licor Destil.lacio |
Localització | C 3/170 |
Títol | Derives cyanes |
Autor | JUNGE, C. |
Dades Font | FV - 1990 - V: - N: 877, Pg: 2 p. |
Descriptors | Destil.lacio Acid cianhidric Extraccio Derivats Analisi |
Localització | FV 877 |
Títol | Determination de la teneur en 14C dans les boissons alcooliques et spiritueuses |
Autor | Comission Technique Portugaise de Normalisation des Methodes d'Analyse des Boissons Alcooliques et Spiritueuses |
Dades Font | FV - febrer 1993 - V: - N: 944, Pg: 6 p. |
Descriptors | Normes Legislacio Reglament Portugal Begudes alcoholiques Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio Carboni 14 Destil.lacio |
Localització | FV 944 |
Títol | Determination du furfural |
Autor | STELLA, C |
Dades Font | FV - - V: - N: 330, Pg: 2 p. |
Descriptors | Furfural Vi Determinacio Destil.lacio |
Localització | FV 330 |
Títol | Determination enzymatique de l'acide acetique dans le vin. (Test UV) |
Autor | JUNGE, C. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 635, Pg: 7 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Acid carboxilic Vi Components volatils Destil.lacio |
Localització | FV 635 |
Títol | Determination par chromatographie en phase gazeuse du methanol de l'acetate d'ethyle et des alcools superieurs dans les vins, dans les vins destines a la distillation et dans les eaux-de-vie de vin. |
Autor | REINHARD, C. |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 447, Pg: 6 p. |
Descriptors | Cromatografia de gasos Alcohol superior Vi Destil.lacio Aiguardent Licor Acetat d'etil Metanol |
Localització | FV 447 |
Títol | Differenciation de l'alcool de fermentation de l'alcool de synthese par spectrometrie a scintillation liquide. |
Autor | GEGIOU, D. BOTSIVALI, M. |
Dades Font | FV - juny 1975 - V: - N: 572, Pg: 4 p. |
Descriptors | Espectrofotometria Alcohol Fermentacio Destil.lacio Vi |
Localització | FV 572 |
Títol | Direct analysis of the major organic components in grape must and wine using High Performance Liquid Chromatography |
Autor | FRAYNE, R.F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 281-287 |
Descriptors | Cromatografia de liquids Alcohol Vi Raim Most Acid organic Sucre Metode enzimatic Destil.lacio |
Localització | C 4/137 |
Títol | Dosage avec distillation du dioxyde de soufre total par flux continu segmente |
Autor | FARIA, A.E. TAVARES, M.J. |
Dades Font | FV - gener 1993 - V: - N: 937, Pg: 6 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Destil.lacio Determinacio Composicio Flux continu fraccionat Analisi Vi |
Localització | FV 937 |
Títol | Dosage de l'anhydride sulfureux par la methode de reference (A 17) |
Autor | DEIBNER, L. |
Dades Font | FV - setembre 1979 - V: - N: 701, Pg: 5 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Determinacio Identificacio Destil.lacio Vi Most |
Localització | FV 701 |
Títol | Dosage de l'azote total selon la micromethode de Kjeldahl. |
Autor | Institut de recherches scientifiques d'oenologie et de viticulture "Magaracth" (U.R.R.S.). |
Dades Font | FV - maig 1972 - V: - N: 412, Pg: 2 p. |
Descriptors | Nitrogen Determinacio Metode de Kjeldahl Vi Tub de Kjeldahl Destil.lacio |
Localització | FV 412 |
Títol | Dosage de l'ethanol par oxydation chromique apres distillation dans un micro-kjeldahl. |
Autor | LOINGER, C. MAERINE, A. |
Dades Font | FV - juliol 1972 - V: - N: 418, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metode de Kjeldahl Oxidacio Crom Etanol Destil.lacio Tub de Kjeldahl Vi |
Localització | FV 418 |
Títol | Dosage de l?anhydride sulfureux total dans les boissons, jus concentres et vinaigres |
Autor | TANNER, H |
Dades Font | FV - novembre 1967 - V: - N: 253, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vinagre Most concentrat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Begudes Determinacio Destil.lacio |
Localització | FV 253 |
Títol | El Brandy : un poco de historia |
Autor | GONZALEZ , A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 32-36 |
Descriptors | Brandi Espanya Destil.lacio Produccio Aiguardent |
Títol | El Coeficiente no alcohol en la evaluacion de la calidad : aguardientes de vino y brandies |
Autor | ARNEDO, J. ALVAREZ, M. A. TRILLO, L M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 44-48 |
Descriptors | Brandi Aiguardent de vi Destil.lacio Qualitat Analisi Envelliment |
Títol | Elaboracion de aguardiente de higos secos cv Calabacita mediante el calentamiento con vapor directo. Influencia de la tecnica de destilacion |
Autor | VALDES SANCHEZ, M.E. HERNANDEZ MENDEZ, M.T. CABO DOMINGUEZ, C.M. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 361-374 |
Descriptors | Aiguardent de figa Figa Destil.lacio Vapor directe |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Elaboration et utilisation des produits secondaires de la vinification. Rapport espagnol. |
Autor | BERNARDI, P. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1973 - V: - N: 504, Pg: 133-147 |
Descriptors | Vi Vinificacio Residus Marc Brisa Productes enologics Destil.lacio Tractament Produccio Llavor Pinyol |
Localització | C 5/47 |
Títol | Equilibrio liquido-vapor en mezclas complejas para la simulacion de la destilacion de mostos y vinos |
Autor | VALDERRAMA, J.O. PIZARRO, C. ROJAS, R. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio / Agosto 2002 - V: 39- N: 334, Pg: 151-156 |
Descriptors | Most Vi Destil.lacio Vi Termodinamica Equilibri entre fases |
Títol | Experimental distillation of New York state wines |
Autor | SARAVACOS, G. D. IREDALE, H. D. |
Dades Font | Search Agriculture Food Science - 1972 - V: - N: 3, Pg: 1-6 |
Descriptors | Nova York Vi Aroma Brandi Destil.lacio |
Localització | C 1/34 |
Títol | Fundamentos y metodo de la destilacion. Determinacion experimental del E.L.V. |
Autor | SUSIAL BADAJOZ, Pedro |
Dades Font | Vector Plus ISSN: 1134-5306 - setembre-octubre 1994 - V: - N: 3, Pg: 32-40 |
Descriptors | Destil.lacio Equilibri liquid-vapor Determinacio experimental |
Localització | C 22/7 |
Títol | Irish whiskey |
Autor | COURT, R. E. BOWERS, V. H. |
Dades Font | Process biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 5 - octubre 1970 - V: - N: 10, Pg: 17-20 |
Descriptors | Destil.leria Whisky de malt Whisky de malta Destil.lacio Irlanda Historia Malt Malta Ordi Civada Fermentacio Cereals Envelliment Emmagatzematge Industria enologica Begudes alcoholiques Intoxicacio |
Localització | C 4/108 |
Títol | L'extraction-concentracion de l'ethanol du vin- Sa standardisation et ses limites. |
Autor | TEP, Y. BRUN S. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 809, Pg: 12 p. |
Descriptors | Etanol Vi Determinacio Destil.lacio Rectificacio Alcohol superior Extraccio Concentracio |
Localització | FV 809 |
Títol | La Commission relance la reforme de l'organisation commune de marche |
Autor | MONTIGAUD, Vincent |
Dades Font | VITI: Documentation agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 12-16 |
Descriptors | Politica agraria Unio Europea Mercat Reduccio Produccio Vi Reglament Ajuts economics Destil.lacio |
Títol | La Elaboracion del brandy de Jerez |
Autor | GOMEZ, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 37-42 |
Descriptors | Brandi de Xeres DE Brandy de Jerez DE Elaboracio Destil.lacio Composicio Envelliment Components volatils |
Títol | Le Cognac en automatique |
Autor | VROMANDT, Gerard |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1991 - V: - N: 156, Pg: 23-26 |
Descriptors | Automatitzacio Maquinaria Destil.lacio Brandi Envelliment Cognac Conyac |
Títol | Legislacion de la CE. Reglamento (CE) NQ 1648/98 de la comision de 27 de julio de 1998 por el que se fijan para la campanya de 1998/99 los precios de compra y las ayudas asi como algunos otros elementos aplicables a las medidas de intervencion en el sector vitivinicola |
Autor | |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 1998 - V: - N: 2178, Pg: 3270-3275 |
Descriptors | Preu de compra Ajuts economics Sector vitivinicola 1998-1999 Reglament Destil.lacio Most concentrat Most concentrat rectificat |
Títol | Les singles malts au banc d'essai! |
Autor | MANESSE, V. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - novembre 1991 - V: - N: 360, Pg: 85-95 |
Descriptors | Whisky Destil.lacio |
Títol | Los Aguardientes de orujo gallegos : diferentes sistemas de elaboracion, componentes volatiles caracteristicos |
Autor | ORRIOLS, I. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 58-63 |
Descriptors | Galicia Aiguardent Elaboracio Analisi Composicio Destil.lacio Brisa Components volatils |
Títol | Los Whiskies de mezcla |
Autor | PARRA, Andres |
Dades Font | Gastronomia y Enologia - desembre 1986 - V: - N: 11, Pg: 36-39 |
Descriptors | Whisky Destil.leria Begudes alcoholiques Elaboracio Produccio Barreja Historia Destil.lacio Envelliment Consum |
Localització | C 4/45 |
Títol | Methode simple de determination de l'acidite volatile dans le vin pour la practique de cave. |
Autor | SANDOVAL PUERTA, J.A. HIDALGO ZABALLOS, T. |
Dades Font | FV - abril 1971 - V: - N: 387, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid Acidesa Vi escumos Components volatils Determinacio Destil.lacio |
Localització | FV 387 |
Títol | Mise au point sur les techniques d'extraction et de separation des constituants volatils du vin. |
Autor | ETIEVANT, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 21 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 247-265 |
Descriptors | Vi Analisi Components volatils Composicio Extraccio Aroma Destil.lacio Espai de cap Identificacio |
Localització | C 5/89 |
Títol | Modification de la composition des substances volatiles au cours de la preparation des vins legers (avec peu d'alcool) par destillation sous vide. |
Autor | PAVLENKO, N. M. KIRITSEV, V. V. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 782, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi lleuger Destil.lacio Vinificacio Components volatils Vi blanc Vi negre |
Localització | FV 782 |
Títol | Nouveau prcede de traitement d?effluents vinicoles par fractionnement des constituants et thermoconcentration |
Autor | BORIES, A. CONESA, F. BOUTOLLEAU, A. PEUREUX, J.L THARRAULT, P. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 127-135 |
Descriptors | Destil.lacio Tractament Efluents vinicoles Fraccionament Etanol Depuracio |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Preparation de l'echantillon d'alcool pour l'analyse R.M.N. |
Autor | ASTEGIANO, V. |
Dades Font | FV - mar? 1988 - V: - N: 822, Pg: 3 p. |
Descriptors | Alcohol Grau alcoholic Graduacio Destil.lacio Analisi Determinacio Vi |
Localització | FV 822 |
Títol | Problemas de la viticultura europea en el horizonte de 1993 |
Autor | VABRE, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 8-11 |
Descriptors | Viticultura Unio Europea Mercat Politica vitivinicola Destil.lacio |
Títol | Quelques resultats numeriques par les trois methodes originales d'analyse des vins mosseux. (Complement au FV 337). |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1971 - V: - N: 389, Pg: 1 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Unio Sovietica URSS Vi escumos Vinificacio Destil.lacio Metode xampanyes Metode tradicional |
Localització | FV 389 |
Títol | Quelques resultats numeriques par les troits methodes originales d'analyse des vins mosseux. (Complement au FV 336). |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1971 - V: - N: 388, Pg: 2 p. |
Descriptors | Destil.lacio Unio Sovietica URSS Vi escumos Vinificacio Fermentacio |
Localització | FV 388 |
Títol | Raffronto tra due metodi di distillazione per la determinazione del grado alcolico |
Autor | BECHETTI, R. TAMBORINI, A. GARGANO, A. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - agost 1985 - V: - N: , Pg: 351-353 |
Descriptors | Destil.lacio Grau alcoholic Analisi Graduacio Reglament Legislacio Normes Unio Europea Vi Automatitzacio Begudes alcoholiques Licor |
Localització | C 4/107 |
Títol | Recherche de l'acide azothydrique dans les mouts et dans les vins. |
Autor | ASTEGIANO, V. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 557, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acid azothidric Most Vi Destil.lacio |
Localització | FV 557 |
Títol | Review: Steam distilled spirits from fermented grape pomace |
Autor | SILVA, M.L. MACEDO, A.C. MALCATA, F.X |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - august 2000 - V: - N: 4, Pg: 285-300 |
Descriptors | Destil.lacio Aroma Fermentacio Vi de brisa Grapa Begudes destil.lades |
Títol | Scale-up von Destillationskolonnen |
Autor | EIDEN, U. KAISER, R. SCHUCH, G. WOLF, D. |
Dades Font | Chemie Ingenieur Technik ISSN: 0009-286X VOL 67 - 1995 - V: - N: 3, S, Pg: 269-279 |
Descriptors | Destil.lacio Destil.lacio en columnes |
Localització | C 7/99 |
Títol | Teneurs en divers composants des distillats de vin. |
Autor | SCHNEYDER, J. |
Dades Font | FV - mar? 1975 - V: - N: 537, Pg: 1 p. |
Descriptors | Destil.lacio Vi Composicio Constituents |
Localització | FV 537 |
Títol | Traitements des produits secondaires de la vinification. |
Autor | GAROGLIO, P.G. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1972 - V: - N: 497-498, Pg: 630-642 |
Descriptors | Vi Productes enologics Vinificacio Produccio Aiguardent de vi Brisa Marc Destil.lacio Rectificacio Tractament |
Localització | C 5/46 |
Títol | Utilisation des sous-produits de la vinification. |
Autor | MORENO GARCIA, J. JIMENEZ DE LA LASTRA, J. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1981 - V: - N: 603, Pg: 402-416 |
Descriptors | Vi Productes enologics Vinificacio Destil.lacio Brisa Marc Tractament Residus Produccio Fermentacio Normes Legislacio comunitaria Reglament Espanya Unio Europea Composicio Llavor Pinyol |
Localització | C 5/48 |
Títol | Utilisation des sous-produits de la vinification. |
Autor | CAPPELLERI, G. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1981 - V: - N: 602, Pg: 336-349 |
Descriptors | Vi Vinificacio Productes enologics Brisa Marc Llavor Pinyol Tractament Produccio Residus Composicio Destil.lacio Fermentacio |
Localització | C 5/49 |
Títol | Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines |
Autor | OUGH, C. S. RAMEY, D. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934 |
Descriptors | Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims |
Localització | C 3/140 |
Títol | Whiskies de malta |
Autor | VIGIL, L. |
Dades Font | Gastronomia y Enologia - desembre 1986 - V: - N: 11, Pg: 32-35 |
Descriptors | Whisky de malta Whisky de malt Historia Elaboracio Produccio Escocia Destil.leria Begudes alcoholiques Destil.lacio |
Localització | C 4/45 |