Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Destil.lacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 56


Títol A Method for detecting volatile amines in grapes and wines
Autor OUGH, C. S.   DAUDT, C. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 356-359
Descriptors Most Vi Amines volatils Identificacio Analisi Destil.lacio Extraccio Cromatografia Cromatografia de gasos
Localització C 3/129

Títol Acetate d'ethyle
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 737, Pg: 2 p.
Descriptors Acetat d'etil Vi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge Destil.lacio Analisi Cromatografia de gasos
Localització FV 737

Títol Aguardiente de uva de bajo contenido alcohometrico. Evaluacion de las tecnicas de destilacion
Autor DA PORTO, C.   SENSIDONI, A.   LONGO, L.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 1998 - V: - N: 2730-2731, Pg: 4359-4368
Descriptors Aiguardent Destil.lacio

Títol Alcool rectifie d'origine viticole
Autor BRUN,S.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 631, Pg: 1 p.
Descriptors Alcohol rectificat Destil.lacio Rectificacio Brisa Marc Raim Vi Constituents
Localització FV 631

Títol Art ou industrie?
Autor MANESSE, V.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - juliol-agost 1992 - V: - N: 366, Pg: 45-47
Descriptors Whisky Elaboracio Destil.lacio

Títol Caracteres technologiques et chimiques des caramels a usage oenologique. Projets de controle bases sur la quantite de furfural et autres polymeres.
Autor BODDI-GIANNARDI, G.  
Dades Font FV - octubre 1969 - V: - N: 320, Pg: 8 p.
Descriptors Furfural Polimers Caramel Destil.lacio Espectrofotometria Vi Determinacio
Localització FV 320

Títol Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   SCHMID, M.  
Dades Font Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736
Descriptors Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi
Localització C 4/17

Títol Comparative composition of brandies from Thompson seedless and three white-wine grape varieties
Autor GUYMON, J. F.   CROWELL, E. A.   ONISHI, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 54-59
Descriptors Analisi Brandi Vi blanc Raim Varietats Esters Destil.lacio Alcohol California Begudes alcoholiques Colombar Composicio Aroma Sultanina Cromatografia de gasos
Localització C 4/18

Títol Composition and consumption of alcoholic beverages: a review
Autor SUOMALAINEN, H.   NYKANEN, L.   ERIKSSON, K.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187
Descriptors Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum
Localització C 3/25

Títol Dati gascromatografici di valutazione biometrica per differenziare i distillati
Autor REINER, L.   SCHREIER, P.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 467-470
Descriptors Analisi discriminant Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Whisky Vi Brandi Components volatils Aroma Cervesa Qualitat Licor Destil.lacio
Localització C 3/170

Títol Derives cyanes
Autor JUNGE, C.  
Dades Font FV - 1990 - V: - N: 877, Pg: 2 p.
Descriptors Destil.lacio Acid cianhidric Extraccio Derivats Analisi
Localització FV 877

Títol Determination de la teneur en 14C dans les boissons alcooliques et spiritueuses
Autor Comission Technique Portugaise de Normalisation des Methodes d'Analyse des Boissons Alcooliques et Spiritueuses  
Dades Font FV - febrer 1993 - V: - N: 944, Pg: 6 p.
Descriptors Normes Legislacio Reglament Portugal Begudes alcoholiques Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio Carboni 14 Destil.lacio
Localització FV 944

Títol Determination du furfural
Autor STELLA, C  
Dades Font FV - - V: - N: 330, Pg: 2 p.
Descriptors Furfural Vi Determinacio Destil.lacio
Localització FV 330

Títol Determination enzymatique de l'acide acetique dans le vin. (Test UV)
Autor JUNGE, C.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 635, Pg: 7 p.
Descriptors Metode enzimatic Acid carboxilic Vi Components volatils Destil.lacio
Localització FV 635

Títol Determination par chromatographie en phase gazeuse du methanol de l'acetate d'ethyle et des alcools superieurs dans les vins, dans les vins destines a la distillation et dans les eaux-de-vie de vin.
Autor REINHARD, C.  
Dades Font FV - mar? 1973 - V: - N: 447, Pg: 6 p.
Descriptors Cromatografia de gasos Alcohol superior Vi Destil.lacio Aiguardent Licor Acetat d'etil Metanol
Localització FV 447

Títol Differenciation de l'alcool de fermentation de l'alcool de synthese par spectrometrie a scintillation liquide.
Autor GEGIOU, D.   BOTSIVALI, M.  
Dades Font FV - juny 1975 - V: - N: 572, Pg: 4 p.
Descriptors Espectrofotometria Alcohol Fermentacio Destil.lacio Vi
Localització FV 572

Títol Direct analysis of the major organic components in grape must and wine using High Performance Liquid Chromatography
Autor FRAYNE, R.F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 281-287
Descriptors Cromatografia de liquids Alcohol Vi Raim Most Acid organic Sucre Metode enzimatic Destil.lacio
Localització C 4/137

Títol Dosage avec distillation du dioxyde de soufre total par flux continu segmente
Autor FARIA, A.E.   TAVARES, M.J.  
Dades Font FV - gener 1993 - V: - N: 937, Pg: 6 p.
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Destil.lacio Determinacio Composicio Flux continu fraccionat Analisi Vi
Localització FV 937

Títol Dosage de l'anhydride sulfureux par la methode de reference (A 17)
Autor DEIBNER, L.  
Dades Font FV - setembre 1979 - V: - N: 701, Pg: 5 p.
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Determinacio Identificacio Destil.lacio Vi Most
Localització FV 701

Títol Dosage de l'azote total selon la micromethode de Kjeldahl.
Autor Institut de recherches scientifiques d'oenologie et de viticulture "Magaracth" (U.R.R.S.).  
Dades Font FV - maig 1972 - V: - N: 412, Pg: 2 p.
Descriptors Nitrogen Determinacio Metode de Kjeldahl Vi Tub de Kjeldahl Destil.lacio
Localització FV 412

Títol Dosage de l'ethanol par oxydation chromique apres distillation dans un micro-kjeldahl.
Autor LOINGER, C.   MAERINE, A.  
Dades Font FV - juliol 1972 - V: - N: 418, Pg: 3 p.
Descriptors Metode de Kjeldahl Oxidacio Crom Etanol Destil.lacio Tub de Kjeldahl Vi
Localització FV 418

Títol Dosage de l?anhydride sulfureux total dans les boissons, jus concentres et vinaigres
Autor TANNER, H  
Dades Font FV - novembre 1967 - V: - N: 253, Pg: 4 p.
Descriptors Vinagre Most concentrat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Begudes Determinacio Destil.lacio
Localització FV 253

Títol El Brandy : un poco de historia
Autor GONZALEZ , A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 32-36
Descriptors Brandi Espanya Destil.lacio Produccio Aiguardent

Títol El Coeficiente no alcohol en la evaluacion de la calidad : aguardientes de vino y brandies
Autor ARNEDO, J.   ALVAREZ, M. A.   TRILLO, L M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 44-48
Descriptors Brandi Aiguardent de vi Destil.lacio Qualitat Analisi Envelliment

Títol Elaboracion de aguardiente de higos secos cv Calabacita mediante el calentamiento con vapor directo. Influencia de la tecnica de destilacion
Autor VALDES SANCHEZ, M.E.   HERNANDEZ MENDEZ, M.T.   CABO DOMINGUEZ, C.M.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 361-374
Descriptors Aiguardent de figa Figa Destil.lacio Vapor directe
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Elaboration et utilisation des produits secondaires de la vinification. Rapport espagnol.
Autor BERNARDI, P.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1973 - V: - N: 504, Pg: 133-147
Descriptors Vi Vinificacio Residus Marc Brisa Productes enologics Destil.lacio Tractament Produccio Llavor Pinyol
Localització C 5/47

Títol Equilibrio liquido-vapor en mezclas complejas para la simulacion de la destilacion de mostos y vinos
Autor VALDERRAMA, J.O.   PIZARRO, C.   ROJAS, R.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio / Agosto 2002 - V: 39- N: 334, Pg: 151-156
Descriptors Most Vi Destil.lacio Vi Termodinamica Equilibri entre fases

Títol Experimental distillation of New York state wines
Autor SARAVACOS, G. D.   IREDALE, H. D.  
Dades Font Search Agriculture Food Science - 1972 - V: - N: 3, Pg: 1-6
Descriptors Nova York Vi Aroma Brandi Destil.lacio
Localització C 1/34

Títol Fundamentos y metodo de la destilacion. Determinacion experimental del E.L.V.
Autor SUSIAL BADAJOZ, Pedro  
Dades Font Vector Plus ISSN: 1134-5306 - setembre-octubre 1994 - V: - N: 3, Pg: 32-40
Descriptors Destil.lacio Equilibri liquid-vapor Determinacio experimental
Localització C 22/7

Títol Irish whiskey
Autor COURT, R. E.   BOWERS, V. H.  
Dades Font Process biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 5 - octubre 1970 - V: - N: 10, Pg: 17-20
Descriptors Destil.leria Whisky de malt Whisky de malta Destil.lacio Irlanda Historia Malt Malta Ordi Civada Fermentacio Cereals Envelliment Emmagatzematge Industria enologica Begudes alcoholiques Intoxicacio
Localització C 4/108

Títol L'extraction-concentracion de l'ethanol du vin- Sa standardisation et ses limites.
Autor TEP, Y.   BRUN S.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 809, Pg: 12 p.
Descriptors Etanol Vi Determinacio Destil.lacio Rectificacio Alcohol superior Extraccio Concentracio
Localització FV 809

Títol La Commission relance la reforme de l'organisation commune de marche
Autor MONTIGAUD, Vincent  
Dades Font VITI: Documentation agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 12-16
Descriptors Politica agraria Unio Europea Mercat Reduccio Produccio Vi Reglament Ajuts economics Destil.lacio

Títol La Elaboracion del brandy de Jerez
Autor GOMEZ, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 37-42
Descriptors Brandi de Xeres DE Brandy de Jerez DE Elaboracio Destil.lacio Composicio Envelliment Components volatils

Títol Le Cognac en automatique
Autor VROMANDT, Gerard  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1991 - V: - N: 156, Pg: 23-26
Descriptors Automatitzacio Maquinaria Destil.lacio Brandi Envelliment Cognac Conyac

Títol Legislacion de la CE. Reglamento (CE) NQ 1648/98 de la comision de 27 de julio de 1998 por el que se fijan para la campanya de 1998/99 los precios de compra y las ayudas asi como algunos otros elementos aplicables a las medidas de intervencion en el sector vitivinicola
Autor
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 1998 - V: - N: 2178, Pg: 3270-3275
Descriptors Preu de compra Ajuts economics Sector vitivinicola 1998-1999 Reglament Destil.lacio Most concentrat Most concentrat rectificat

Títol Les singles malts au banc d'essai!
Autor MANESSE, V.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - novembre 1991 - V: - N: 360, Pg: 85-95
Descriptors Whisky Destil.lacio

Títol Los Aguardientes de orujo gallegos : diferentes sistemas de elaboracion, componentes volatiles caracteristicos
Autor ORRIOLS, I.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 58-63
Descriptors Galicia Aiguardent Elaboracio Analisi Composicio Destil.lacio Brisa Components volatils

Títol Los Whiskies de mezcla
Autor PARRA, Andres  
Dades Font Gastronomia y Enologia - desembre 1986 - V: - N: 11, Pg: 36-39
Descriptors Whisky Destil.leria Begudes alcoholiques Elaboracio Produccio Barreja Historia Destil.lacio Envelliment Consum
Localització C 4/45

Títol Methode simple de determination de l'acidite volatile dans le vin pour la practique de cave.
Autor SANDOVAL PUERTA, J.A.   HIDALGO ZABALLOS, T.  
Dades Font FV - abril 1971 - V: - N: 387, Pg: 4 p.
Descriptors Acid Acidesa Vi escumos Components volatils Determinacio Destil.lacio
Localització FV 387

Títol Mise au point sur les techniques d'extraction et de separation des constituants volatils du vin.
Autor ETIEVANT, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 21 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 247-265
Descriptors Vi Analisi Components volatils Composicio Extraccio Aroma Destil.lacio Espai de cap Identificacio
Localització C 5/89

Títol Modification de la composition des substances volatiles au cours de la preparation des vins legers (avec peu d'alcool) par destillation sous vide.
Autor PAVLENKO, N. M.   KIRITSEV, V. V.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 782, Pg: 3 p.
Descriptors Vi lleuger Destil.lacio Vinificacio Components volatils Vi blanc Vi negre
Localització FV 782

Títol Nouveau prcede de traitement d?effluents vinicoles par fractionnement des constituants et thermoconcentration
Autor BORIES, A.   CONESA, F.   BOUTOLLEAU, A.   PEUREUX, J.L   THARRAULT, P.  
Dades Font 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 127-135
Descriptors Destil.lacio Tractament Efluents vinicoles Fraccionament Etanol Depuracio
Localització 505.05 Con

Títol Preparation de l'echantillon d'alcool pour l'analyse R.M.N.
Autor ASTEGIANO, V.  
Dades Font FV - mar? 1988 - V: - N: 822, Pg: 3 p.
Descriptors Alcohol Grau alcoholic Graduacio Destil.lacio Analisi Determinacio Vi
Localització FV 822

Títol Problemas de la viticultura europea en el horizonte de 1993
Autor VABRE, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 8-11
Descriptors Viticultura Unio Europea Mercat Politica vitivinicola Destil.lacio

Títol Quelques resultats numeriques par les trois methodes originales d'analyse des vins mosseux. (Complement au FV 337).
Autor
Dades Font FV - novembre 1971 - V: - N: 389, Pg: 1 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Unio Sovietica URSS Vi escumos Vinificacio Destil.lacio Metode xampanyes Metode tradicional
Localització FV 389

Títol Quelques resultats numeriques par les troits methodes originales d'analyse des vins mosseux. (Complement au FV 336).
Autor
Dades Font FV - novembre 1971 - V: - N: 388, Pg: 2 p.
Descriptors Destil.lacio Unio Sovietica URSS Vi escumos Vinificacio Fermentacio
Localització FV 388

Títol Raffronto tra due metodi di distillazione per la determinazione del grado alcolico
Autor BECHETTI, R.   TAMBORINI, A.   GARGANO, A.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - agost 1985 - V: - N: , Pg: 351-353
Descriptors Destil.lacio Grau alcoholic Analisi Graduacio Reglament Legislacio Normes Unio Europea Vi Automatitzacio Begudes alcoholiques Licor
Localització C 4/107

Títol Recherche de l'acide azothydrique dans les mouts et dans les vins.
Autor ASTEGIANO, V.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 557, Pg: 2 p.
Descriptors Acid azothidric Most Vi Destil.lacio
Localització FV 557

Títol Review: Steam distilled spirits from fermented grape pomace
Autor SILVA, M.L.   MACEDO, A.C.   MALCATA, F.X  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - august 2000 - V: - N: 4, Pg: 285-300
Descriptors Destil.lacio Aroma Fermentacio Vi de brisa Grapa Begudes destil.lades

Títol Scale-up von Destillationskolonnen
Autor EIDEN, U.   KAISER, R.   SCHUCH, G.   WOLF, D.  
Dades Font Chemie Ingenieur Technik ISSN: 0009-286X VOL 67 - 1995 - V: - N: 3, S, Pg: 269-279
Descriptors Destil.lacio Destil.lacio en columnes
Localització C 7/99

Títol Teneurs en divers composants des distillats de vin.
Autor SCHNEYDER, J.  
Dades Font FV - mar? 1975 - V: - N: 537, Pg: 1 p.
Descriptors Destil.lacio Vi Composicio Constituents
Localització FV 537

Títol Traitements des produits secondaires de la vinification.
Autor GAROGLIO, P.G.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1972 - V: - N: 497-498, Pg: 630-642
Descriptors Vi Productes enologics Vinificacio Produccio Aiguardent de vi Brisa Marc Destil.lacio Rectificacio Tractament
Localització C 5/46

Títol Utilisation des sous-produits de la vinification.
Autor MORENO GARCIA, J.   JIMENEZ DE LA LASTRA, J.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1981 - V: - N: 603, Pg: 402-416
Descriptors Vi Productes enologics Vinificacio Destil.lacio Brisa Marc Tractament Residus Produccio Fermentacio Normes Legislacio comunitaria Reglament Espanya Unio Europea Composicio Llavor Pinyol
Localització C 5/48

Títol Utilisation des sous-produits de la vinification.
Autor CAPPELLERI, G.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1981 - V: - N: 602, Pg: 336-349
Descriptors Vi Vinificacio Productes enologics Brisa Marc Llavor Pinyol Tractament Produccio Residus Composicio Destil.lacio Fermentacio
Localització C 5/49

Títol Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines
Autor OUGH, C. S.   RAMEY, D. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934
Descriptors Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims
Localització C 3/140

Títol Whiskies de malta
Autor VIGIL, L.  
Dades Font Gastronomia y Enologia - desembre 1986 - V: - N: 11, Pg: 32-35
Descriptors Whisky de malta Whisky de malt Historia Elaboracio Produccio Escocia Destil.leria Begudes alcoholiques Destil.lacio
Localització C 4/45