Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Emmagatzematge

Resultat de la cerca

Registres trobats: 52


Títol 1, 1, 6-Trimethyl- 1, 2-Dihidronaphthalene: an important contributor to the botte aged bouquet of wine
Autor ROBERT, F. SIMPSON  
Dades Font Chemistry and Industry ISSN: 0009-3068 VOL 7 - gener 1978 - V: - N: , Pg: 37
Descriptors Vi de taula Vi blanc Buquet Aroma Color Emmagatzematge Envelliment Ampolla Riesling Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 4/24

Títol Almacenaje y transporte del vino en epoca romana: anforas y dolia.
Autor LUEZAS PASCUAL, R. A.  
Dades Font La Prensa del Rioja - gener-febrer 1996 - V: - N: 90, Pg: 32-33
Descriptors Vi Transport Emmagatzematge Historia Amfora

Títol Almacenamiento a alta temperatura, su efecto sobre el aroma de los vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3078, Pg: 2710-2715
Descriptors Emmagatzematge Vi Alta temperatura Aroma California

Títol Almacenamiento a alta temperatura, su efecto sobre el aroma de los vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivnicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4561-4566
Descriptors Emmagatzematge Alta temperatura Aroma Vi

Títol An electronic nose to evaluate olive oil oxidation during storage
Autor BURATTI, S.   BENEDETTI, S.   COSIO, M.S.  
Dades Font Italian Journal of Food Science - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 203-211
Descriptors Nas electronic Oli Oxidacio Oli d'oliva Peroxid Emmagatzematge

Títol Antocianinas en uvas y vinos (y II). II Evolucion en el vino durante crianza y almacenaje
Autor LLANOS COMPANY, MANUEL  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2902, Pg: 886-888
Descriptors Antocianines Raim Vi Evolucio Crian?a Emmagatzematge Cabernet sauvignon Merlot

Títol Aroma and compositional changes in wine with oxidation, storage and ageing
Autor SIMPSON, R. F  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1978 - V: - N: 17, Pg: 274-287
Descriptors Aroma Emmagatzematge Composicio Envelliment Vi blanc Vi de taula Oxidacio Riesling Sultanina Australia Acetat d'etil Qualitat Analisi sensorial Components volatils Color
Localització C 4/13

Títol Caracteristicas de los principales grupos microbianos asociados al deterioro de los productos carnicos cocidos almacenados a refrigeracion
Autor ZUMALACARREGUI RODRIGUEZ, J.M. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 47-50
Descriptors Grups microbians Microbi Productes carnics Refrigeracio Emmagatzematge

Títol Cartonnage of grafted vines
Autor VAN SCHALKWYK, D.  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1986 - V: - N: 150, Pg:
Descriptors Empelt Portaempelt Eixart Emmagatzematge Cartro

Títol Codigo de barras y paletizacion : un nuevo concepto en la distribucion
Autor BALTA, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 12-15
Descriptors Codi de barres Distribucio Paletitzacio Emmagatzematge

Títol Como conservar el vino
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 69, Pg: 22-29
Descriptors Vi Emmagatzematge Emmagatzematge de vins Conservacio Temps Temps de conservacio Temperatura Tipus de cultiu

Títol Complejidad de la planificacion de depositos, La
Autor MIRO, J.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 100-104
Descriptors Planificacio Diposit Emmagatzematge Caracteristiques

Títol Consideraciones generales y requisitos previos a la implantacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (APPCC) en empresas de almacenamiento, manipulacion y envasado de productos hortofruticolas
Autor PARDO, J.E.   CRUZ, A.   CUESTA, M.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 79-85
Descriptors APPCC Emmagatzematge Manipulacio Productes hortofruticoles Hortofruticultura Fruita Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Des changements en douceur.
Autor CARRE, M. A.  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1994 - V: - N: 189, Pg: 39-40
Descriptors Transport Emmagatzematge Productes fitosanitaris Fran?a

Títol Dise?o de un sistema de autocontrol (APPCC) durante el almacenamiento y distribucion de bebidas refrescantes
Autor SEVILLANO MORALES, J.S.   AMARO LOPEZ, M.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2002 - V: XXI- N: 168, Pg: 76-80
Descriptors APPCC HACCP Sistema d'autocontrol Emmagatzematge Distribucio Begudes refrescants Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Dossier: une vendange efficace. De la parcelle a la cave: bien preparer ses vendanges.
Autor
Dades Font VITI ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1994 - V: - N: 189, Pg: 19-37
Descriptors Viticultura Fran?a Vi Vinya Raim Cultiu Vinificacio Verema Produccio Composicio Celler Emmagatzematge Transport

Títol Efecto de las condiciones de conservacion sobre la calidad del vinagre
Autor CALVI?O, J. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 67-71
Descriptors Vinagre Qualitat Conservacio Emmagatzematge

Títol Effect of storage time and temperature on the volatile composition and quality of dry white table wines
Autor POOL, H. J.   MARAIS, J.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 151-164
Descriptors Composicio Buquet Temperatura Colombar Chenin Riesling Emmagatzematge Components volatils Vi Vi blanc Vi de taula Envelliment Embotellament Qualitat Cromatografia de gasos Analisi sensorial
Localització C 3/122

Títol Effects of post-harvest treatment and storage time on the organic acid content in assaria and mollar pomegranate ( Punica Granatum L.) fruit
Autor MIGUEL, G.   FONTES, C.   MARTINS, D.   [et al.]  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322
Descriptors Punica granatum L. Magrana Granada Efecte Temps Emmagatzematge Acid organic
Localització C 24/100

Títol Effects of pst-harvest treatment and storage time on the organic acid content assaria and mollar pomegranate (Punica granatum L.) fruit
Autor MIGUEL, G. et al.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322
Descriptors Postcollita Emmagatzematge Acid orgnanic Punica granatum L. Fruita
Localització C 24/20

Títol El Reciclado del vidrio en Espanya
Autor
Dades Font Envaspres : Revista Tecnica del Envase y Embalaje ISSN: 0211-2965 - abril 1993 - V: - N: 126, Pg: 39-41
Descriptors Reciclatge Espanya Ampolla Vidre Envasatge Emmagatzematge Economia Ecologia Unio Europea
Localització C 4/44

Títol Establishing a home winery
Autor PETUSKEY, T. J  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 22 - primavera 1990 - V: - N: 1, Pg: 9-12
Descriptors Celler Vinificacio Vi Empreses vitivinicoles Emmagatzematge Laboratori Produccio

Títol Estudio sobre diversos sistemas de cierre de las barricas.
Autor MORENO, A.   RUIZ, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 26-33
Descriptors Botes Vi Emmagatzematge Envelliment Crian?a Tap Roure Fusta Efectes Conservacio Control de qualitat

Títol Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156
Descriptors Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire
Localització C 9/134

Títol Exocellular polysaccharides from Saccharomyces in wine
Autor DUBOURDIEU, D.   LLAUBERES, R. M.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 41 - 1987 - V: - N: , Pg: 277-286
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Cromatografia de gasos Polisacarids Vi blanc Temperatura Llevats Produccio Emmagatzematge Glucosid Sacarid Posit Sediment Fermentacio alcoholica Solatge
Localització C 4/101

Títol Experimental wine production
Autor NELSON, R. R...[et al.]  
Dades Font New York's Food and Life Sciences Bulletin - juliol 1977 - V: - N: 66, Pg:
Descriptors Vi Vinificacio Produccio Nova York Sanejament Analisi sensorial Emmagatzematge
Localització C 1/31

Títol Harvesting and handling of table grapes in the winter rainfall area
Autor TRUTER, A. B.   GINSBURG, L.   COMBRINK, J. C.  
Dades Font VORI Leaflet Series - 1978 - V: - N: 57, Pg:
Descriptors Raim de taula Emmagatzematge Verema Transport

Títol Implantacion de un sistema de control y supervision de secado y almacenamiento
Autor CALVO MARTINEZ, O.F. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 138-142
Descriptors Control Supervisio Assecatge Emmagatzematge Gra Automatitzacio

Títol Importancia de les superficies en relacio a la higiene de diposits, a l'elaboracio i als estris d'enologia
Autor BOTTA, J.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1994 - V: - N: 29, Pg: 10-17
Descriptors Celler Higiene Equipament Maquinaria Enologia Vinicultura Vinificacio Embotellament Emmagatzematge

Títol Importancia del mantenimiento de la cadena de frio sobre la calidad del pescado almacenado a bajas temperaturas
Autor ARRIBAS, A.   GIANNINI, D.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 85-92
Descriptors Peix Emmagatzematge Cadena del fred Temperatura

Títol Informe de actividad 2004. Campa?a 2003-2004.
Autor
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2005 - V: LX- N: 3076-3077, Pg: 2511-2529
Descriptors Vi alcoholer Preu Vi Campanya Resultats Produccio Destil?lacio Ajuts Exportacio Cost Emmagatzematge

Títol Irish whiskey
Autor COURT, R. E.   BOWERS, V. H.  
Dades Font Process biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 5 - octubre 1970 - V: - N: 10, Pg: 17-20
Descriptors Destil.leria Whisky de malt Whisky de malta Destil.lacio Irlanda Historia Malt Malta Ordi Civada Fermentacio Cereals Envelliment Emmagatzematge Industria enologica Begudes alcoholiques Intoxicacio
Localització C 4/108

Títol Just what is enhancement packaging?
Autor FOOD MANUFACTURE  
Dades Font Food Manufacture ISSN: 0012-6477 - September 1995 - V: 70- N: 9, Pg: 37-38
Descriptors Embalatge Millora Emmagatzematge
Localització C 16/11

Títol La bulle en pleine effervescence
Autor GUELLER, Th.  
Dades Font Revue Vinicole International ISSN: 0035-4368 - Juillet-Aout 2005 - V: - N: 3830, Pg: 50-56
Descriptors Efervescencia Bombolles Cava Embotellament Emmagatzematge Etiquetatge

Títol Manual de bones practiques per a una correcta gestio ambiental a les empreses del sector industrial del vi i el cava
Autor GAUCHIA, B.   MIRET, P.   MORENO, J.L.  
Dades Font - Maig 2001 - V: - N: , Pg: 53pp
Descriptors Gestio ambiental Practiques Empreses vinicoles Empreses vitivinicoles Contaminacio Residus Bones practiques Vi Cava Emmagatzematge Proces productiu Manteniment preventiu Estalvi energetic Gestio de l'aigua Gestio dels residus Contaminacio atmosferica Gestio Legislacio
Localització C 16/91

Títol Mesa redonda : problematica del almacenamiento de productos fitosanitarios
Autor
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1990 - V: - N: 10 (Nutri-Fitos'90), Pg: 117-121
Descriptors Productes fitosanitaris Emmagatzematge

Títol Moisi dans les caves. Attention a la contamination des vins.
Autor CHATONNET, P.  
Dades Font VITI ISSN: 0399-3558 - maig 1994 - V: - N: 187, Pg: 39-40
Descriptors Vi Defectes Toxicitat Contaminants Celler Emmagatzematge Humitat Clorofenols

Títol No laboreo y almacenamiento de agua en los suelos de la campi?a andaluza
Autor LOPEZ BELLIDO, R.J. et al.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2005 - V: XII- N: 214, Pg: 34-38
Descriptors Aigua Emmagatzematge Agricultura de conservacio

Títol Normas generales de seguridad en el manejo y aplicacion de plaguicidas
Autor Energia e Industrias Aragonesas S.A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5660 - 1993 - V: - N: 29 (Nutri-Fitos'93), Pg: 102-104
Descriptors Prevencio Toxicitat Normes Dosificacio Dosatge Plaguicides Productes fitosanitaris Salut Tractament fitosanitari Emmagatzematge

Títol Normas y directrices internacionales del taponado
Autor Departamento tecnico de EBROCORK  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 34-41
Descriptors Tap Tapar Normes Legislacio Reglament Emmagatzematge Control de qualitat Embotellament Conservacio Ampolla Caracteristiques Vi Maquinaria

Títol Oenologie. Il fallait inventer l'eau chaude!
Autor CARLIEZ, M.   SERRANO, M.   BOUILLET, J.L.  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - desembre 1994 - V: - N: 193, Pg: 31-35
Descriptors Enologia Vinicultura Emmagatzematge Embotellament Ampolla Vi Higiene Neteja Aigua Calor

Títol Politica agraria, seguridad alimentaria y ordenacion del territorio
Autor FORTEZA DEL REY MORALES, V.  
Dades Font Fondo espa?ol de garantia agraria. Su papel en la aplicacion de la PAC.Vida rural. Suplemento ISSN: 1133-8938 - Marzo 2008 - V: XV- N: 265, Pg: 5-7
Descriptors Politica agraria Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Seguretat del consumidor Emmagatzematge

Títol Quantitative determination of volatile amines in grapes and wines. I. Effect of fermentation and storage temperature on amine concentrations
Autor DANDT, C. E.   OUGH, C. S.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 3, Pg: 185-187
Descriptors Amines volatils Fermentacio Temperatura Raim Vi Emmagatzematge
Localització C 3/50

Títol Regulation thermique. Comment l'adapter a votre cave.
Autor
Dades Font VITI ISSN: 0399-3558 - mar? 1994 - V: - N: 185, Pg: 37-59
Descriptors Celler Temperatura Calor Control Instal.lacions Vi Fermentacio Maceracio Verema Vinificacio Emmagatzematge

Títol Sector pide abrir ya el almacenamiento privado en 2009/10, El
Autor LOPEZ, A.  
Dades Font Vida Rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2010 - V: XVII- N: 304, Pg: 31-37
Descriptors Olivera Oli Emmagatzematge 2009 2010 Collita

Títol Soluciones de acero inoxidable. Prensas y maquinaria para bodegas
Autor GONZALEZ MONROY, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2012 - V: - N: 78, Pg: 32-55
Descriptors Acer inoxidable Premsa Maquinaria Celler Empreses Filtracio tangencial Diposit Refrigeracio Emmagatzematge Industria agroalimentaria

Títol Temperatura de almacenamiento del vino en la concentracion de aminas biogenas
Autor GONZALEZ MARCO, A.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 35-39
Descriptors Emmagatzematge Temperatura Vi Concentracio Amines biogenes

Títol The Collection and storage of vineyard grafting material
Autor ROUX, J. le  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1988 - V: - N: 209, Pg:
Descriptors Vinya Propagacio Material Emmagatzematge Empeltament

Títol The Influence of holding on sugar and acidity of harvested grapes
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Vori leaflet series - 1977 - V: - N: 48, Pg:
Descriptors Raim Emmagatzematge Sucre Acidesa

Títol The Removal and sorting of nursery vines
Autor ROUX, J. le  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1988 - V: - N: 228, Pg:
Descriptors Vivers Eixart Tria Seleccio Plantes de viver Empelt Emmagatzematge

Títol The Structural and storage carbohydrates of Saccharomyces cerevisiae : changes during fermentation fo wort and a role for glycogen catabolism in lipid biosynthesis
Autor QUAIN, D. E.   THURSTON, P. A.   TUBB, R. S.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing - mar?-abril 1981 - V: - N: , Pg: 108-111
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Carbohidrats Fermentacio Emmagatzematge Lipids Oxigen Llevats Sacarid Polisacarids Glicogen
Localització C 4/112

Títol Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines
Autor OUGH, C. S.   RAMEY, D. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934
Descriptors Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims
Localització C 3/140