Registres trobats: 52
Títol | 1, 1, 6-Trimethyl- 1, 2-Dihidronaphthalene: an important contributor to the botte aged bouquet of wine |
Autor | ROBERT, F. SIMPSON |
Dades Font | Chemistry and Industry ISSN: 0009-3068 VOL 7 - gener 1978 - V: - N: , Pg: 37 |
Descriptors | Vi de taula Vi blanc Buquet Aroma Color Emmagatzematge Envelliment Ampolla Riesling Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 4/24 |
Títol | Almacenaje y transporte del vino en epoca romana: anforas y dolia. |
Autor | LUEZAS PASCUAL, R. A. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - gener-febrer 1996 - V: - N: 90, Pg: 32-33 |
Descriptors | Vi Transport Emmagatzematge Historia Amfora |
Títol | Almacenamiento a alta temperatura, su efecto sobre el aroma de los vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3078, Pg: 2710-2715 |
Descriptors | Emmagatzematge Vi Alta temperatura Aroma California |
Títol | Almacenamiento a alta temperatura, su efecto sobre el aroma de los vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivnicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4561-4566 |
Descriptors | Emmagatzematge Alta temperatura Aroma Vi |
Títol | An electronic nose to evaluate olive oil oxidation during storage |
Autor | BURATTI, S. BENEDETTI, S. COSIO, M.S. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 203-211 |
Descriptors | Nas electronic Oli Oxidacio Oli d'oliva Peroxid Emmagatzematge |
Títol | Antocianinas en uvas y vinos (y II). II Evolucion en el vino durante crianza y almacenaje |
Autor | LLANOS COMPANY, MANUEL |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2902, Pg: 886-888 |
Descriptors | Antocianines Raim Vi Evolucio Crian?a Emmagatzematge Cabernet sauvignon Merlot |
Títol | Aroma and compositional changes in wine with oxidation, storage and ageing |
Autor | SIMPSON, R. F |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1978 - V: - N: 17, Pg: 274-287 |
Descriptors | Aroma Emmagatzematge Composicio Envelliment Vi blanc Vi de taula Oxidacio Riesling Sultanina Australia Acetat d'etil Qualitat Analisi sensorial Components volatils Color |
Localització | C 4/13 |
Títol | Caracteristicas de los principales grupos microbianos asociados al deterioro de los productos carnicos cocidos almacenados a refrigeracion |
Autor | ZUMALACARREGUI RODRIGUEZ, J.M. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 47-50 |
Descriptors | Grups microbians Microbi Productes carnics Refrigeracio Emmagatzematge |
Títol | Cartonnage of grafted vines |
Autor | VAN SCHALKWYK, D. |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1986 - V: - N: 150, Pg: |
Descriptors | Empelt Portaempelt Eixart Emmagatzematge Cartro |
Títol | Codigo de barras y paletizacion : un nuevo concepto en la distribucion |
Autor | BALTA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 12-15 |
Descriptors | Codi de barres Distribucio Paletitzacio Emmagatzematge |
Títol | Como conservar el vino |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 69, Pg: 22-29 |
Descriptors | Vi Emmagatzematge Emmagatzematge de vins Conservacio Temps Temps de conservacio Temperatura Tipus de cultiu |
Títol | Complejidad de la planificacion de depositos, La |
Autor | MIRO, J. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 100-104 |
Descriptors | Planificacio Diposit Emmagatzematge Caracteristiques |
Títol | Consideraciones generales y requisitos previos a la implantacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (APPCC) en empresas de almacenamiento, manipulacion y envasado de productos hortofruticolas |
Autor | PARDO, J.E. CRUZ, A. CUESTA, M.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 79-85 |
Descriptors | APPCC Emmagatzematge Manipulacio Productes hortofruticoles Hortofruticultura Fruita Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Des changements en douceur. |
Autor | CARRE, M. A. |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1994 - V: - N: 189, Pg: 39-40 |
Descriptors | Transport Emmagatzematge Productes fitosanitaris Fran?a |
Títol | Dise?o de un sistema de autocontrol (APPCC) durante el almacenamiento y distribucion de bebidas refrescantes |
Autor | SEVILLANO MORALES, J.S. AMARO LOPEZ, M.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2002 - V: XXI- N: 168, Pg: 76-80 |
Descriptors | APPCC HACCP Sistema d'autocontrol Emmagatzematge Distribucio Begudes refrescants Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Dossier: une vendange efficace. De la parcelle a la cave: bien preparer ses vendanges. |
Autor | |
Dades Font | VITI ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1994 - V: - N: 189, Pg: 19-37 |
Descriptors | Viticultura Fran?a Vi Vinya Raim Cultiu Vinificacio Verema Produccio Composicio Celler Emmagatzematge Transport |
Títol | Efecto de las condiciones de conservacion sobre la calidad del vinagre |
Autor | CALVI?O, J. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 67-71 |
Descriptors | Vinagre Qualitat Conservacio Emmagatzematge |
Títol | Effect of storage time and temperature on the volatile composition and quality of dry white table wines |
Autor | POOL, H. J. MARAIS, J. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 151-164 |
Descriptors | Composicio Buquet Temperatura Colombar Chenin Riesling Emmagatzematge Components volatils Vi Vi blanc Vi de taula Envelliment Embotellament Qualitat Cromatografia de gasos Analisi sensorial |
Localització | C 3/122 |
Títol | Effects of post-harvest treatment and storage time on the organic acid content in assaria and mollar pomegranate ( Punica Granatum L.) fruit |
Autor | MIGUEL, G. FONTES, C. MARTINS, D. [et al.] |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322 |
Descriptors | Punica granatum L. Magrana Granada Efecte Temps Emmagatzematge Acid organic |
Localització | C 24/100 |
Títol | Effects of pst-harvest treatment and storage time on the organic acid content assaria and mollar pomegranate (Punica granatum L.) fruit |
Autor | MIGUEL, G. et al. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322 |
Descriptors | Postcollita Emmagatzematge Acid orgnanic Punica granatum L. Fruita |
Localització | C 24/20 |
Títol | El Reciclado del vidrio en Espanya |
Autor | |
Dades Font | Envaspres : Revista Tecnica del Envase y Embalaje ISSN: 0211-2965 - abril 1993 - V: - N: 126, Pg: 39-41 |
Descriptors | Reciclatge Espanya Ampolla Vidre Envasatge Emmagatzematge Economia Ecologia Unio Europea |
Localització | C 4/44 |
Títol | Establishing a home winery |
Autor | PETUSKEY, T. J |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 22 - primavera 1990 - V: - N: 1, Pg: 9-12 |
Descriptors | Celler Vinificacio Vi Empreses vitivinicoles Emmagatzematge Laboratori Produccio |
Títol | Estudio sobre diversos sistemas de cierre de las barricas. |
Autor | MORENO, A. RUIZ, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 26-33 |
Descriptors | Botes Vi Emmagatzematge Envelliment Crian?a Tap Roure Fusta Efectes Conservacio Control de qualitat |
Títol | Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156 |
Descriptors | Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire |
Localització | C 9/134 |
Títol | Exocellular polysaccharides from Saccharomyces in wine |
Autor | DUBOURDIEU, D. LLAUBERES, R. M. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 41 - 1987 - V: - N: , Pg: 277-286 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Cromatografia de gasos Polisacarids Vi blanc Temperatura Llevats Produccio Emmagatzematge Glucosid Sacarid Posit Sediment Fermentacio alcoholica Solatge |
Localització | C 4/101 |
Títol | Experimental wine production |
Autor | NELSON, R. R...[et al.] |
Dades Font | New York's Food and Life Sciences Bulletin - juliol 1977 - V: - N: 66, Pg: |
Descriptors | Vi Vinificacio Produccio Nova York Sanejament Analisi sensorial Emmagatzematge |
Localització | C 1/31 |
Títol | Harvesting and handling of table grapes in the winter rainfall area |
Autor | TRUTER, A. B. GINSBURG, L. COMBRINK, J. C. |
Dades Font | VORI Leaflet Series - 1978 - V: - N: 57, Pg: |
Descriptors | Raim de taula Emmagatzematge Verema Transport |
Títol | Implantacion de un sistema de control y supervision de secado y almacenamiento |
Autor | CALVO MARTINEZ, O.F. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 138-142 |
Descriptors | Control Supervisio Assecatge Emmagatzematge Gra Automatitzacio |
Títol | Importancia de les superficies en relacio a la higiene de diposits, a l'elaboracio i als estris d'enologia |
Autor | BOTTA, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1994 - V: - N: 29, Pg: 10-17 |
Descriptors | Celler Higiene Equipament Maquinaria Enologia Vinicultura Vinificacio Embotellament Emmagatzematge |
Títol | Importancia del mantenimiento de la cadena de frio sobre la calidad del pescado almacenado a bajas temperaturas |
Autor | ARRIBAS, A. GIANNINI, D. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 85-92 |
Descriptors | Peix Emmagatzematge Cadena del fred Temperatura |
Títol | Informe de actividad 2004. Campa?a 2003-2004. |
Autor | |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2005 - V: LX- N: 3076-3077, Pg: 2511-2529 |
Descriptors | Vi alcoholer Preu Vi Campanya Resultats Produccio Destil?lacio Ajuts Exportacio Cost Emmagatzematge |
Títol | Irish whiskey |
Autor | COURT, R. E. BOWERS, V. H. |
Dades Font | Process biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 5 - octubre 1970 - V: - N: 10, Pg: 17-20 |
Descriptors | Destil.leria Whisky de malt Whisky de malta Destil.lacio Irlanda Historia Malt Malta Ordi Civada Fermentacio Cereals Envelliment Emmagatzematge Industria enologica Begudes alcoholiques Intoxicacio |
Localització | C 4/108 |
Títol | Just what is enhancement packaging? |
Autor | FOOD MANUFACTURE |
Dades Font | Food Manufacture ISSN: 0012-6477 - September 1995 - V: 70- N: 9, Pg: 37-38 |
Descriptors | Embalatge Millora Emmagatzematge |
Localització | C 16/11 |
Títol | La bulle en pleine effervescence |
Autor | GUELLER, Th. |
Dades Font | Revue Vinicole International ISSN: 0035-4368 - Juillet-Aout 2005 - V: - N: 3830, Pg: 50-56 |
Descriptors | Efervescencia Bombolles Cava Embotellament Emmagatzematge Etiquetatge |
Títol | Manual de bones practiques per a una correcta gestio ambiental a les empreses del sector industrial del vi i el cava |
Autor | GAUCHIA, B. MIRET, P. MORENO, J.L. |
Dades Font | - Maig 2001 - V: - N: , Pg: 53pp |
Descriptors | Gestio ambiental Practiques Empreses vinicoles Empreses vitivinicoles Contaminacio Residus Bones practiques Vi Cava Emmagatzematge Proces productiu Manteniment preventiu Estalvi energetic Gestio de l'aigua Gestio dels residus Contaminacio atmosferica Gestio Legislacio |
Localització | C 16/91 |
Títol | Mesa redonda : problematica del almacenamiento de productos fitosanitarios |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1990 - V: - N: 10 (Nutri-Fitos'90), Pg: 117-121 |
Descriptors | Productes fitosanitaris Emmagatzematge |
Títol | Moisi dans les caves. Attention a la contamination des vins. |
Autor | CHATONNET, P. |
Dades Font | VITI ISSN: 0399-3558 - maig 1994 - V: - N: 187, Pg: 39-40 |
Descriptors | Vi Defectes Toxicitat Contaminants Celler Emmagatzematge Humitat Clorofenols |
Títol | No laboreo y almacenamiento de agua en los suelos de la campi?a andaluza |
Autor | LOPEZ BELLIDO, R.J. et al. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2005 - V: XII- N: 214, Pg: 34-38 |
Descriptors | Aigua Emmagatzematge Agricultura de conservacio |
Títol | Normas generales de seguridad en el manejo y aplicacion de plaguicidas |
Autor | Energia e Industrias Aragonesas S.A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5660 - 1993 - V: - N: 29 (Nutri-Fitos'93), Pg: 102-104 |
Descriptors | Prevencio Toxicitat Normes Dosificacio Dosatge Plaguicides Productes fitosanitaris Salut Tractament fitosanitari Emmagatzematge |
Títol | Normas y directrices internacionales del taponado |
Autor | Departamento tecnico de EBROCORK |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 34-41 |
Descriptors | Tap Tapar Normes Legislacio Reglament Emmagatzematge Control de qualitat Embotellament Conservacio Ampolla Caracteristiques Vi Maquinaria |
Títol | Oenologie. Il fallait inventer l'eau chaude! |
Autor | CARLIEZ, M. SERRANO, M. BOUILLET, J.L. |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - desembre 1994 - V: - N: 193, Pg: 31-35 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Emmagatzematge Embotellament Ampolla Vi Higiene Neteja Aigua Calor |
Títol | Politica agraria, seguridad alimentaria y ordenacion del territorio |
Autor | FORTEZA DEL REY MORALES, V. |
Dades Font | Fondo espa?ol de garantia agraria. Su papel en la aplicacion de la PAC.Vida rural. Suplemento ISSN: 1133-8938 - Marzo 2008 - V: XV- N: 265, Pg: 5-7 |
Descriptors | Politica agraria Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Seguretat del consumidor Emmagatzematge |
Títol | Quantitative determination of volatile amines in grapes and wines. I. Effect of fermentation and storage temperature on amine concentrations |
Autor | DANDT, C. E. OUGH, C. S. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 3, Pg: 185-187 |
Descriptors | Amines volatils Fermentacio Temperatura Raim Vi Emmagatzematge |
Localització | C 3/50 |
Títol | Regulation thermique. Comment l'adapter a votre cave. |
Autor | |
Dades Font | VITI ISSN: 0399-3558 - mar? 1994 - V: - N: 185, Pg: 37-59 |
Descriptors | Celler Temperatura Calor Control Instal.lacions Vi Fermentacio Maceracio Verema Vinificacio Emmagatzematge |
Títol | Sector pide abrir ya el almacenamiento privado en 2009/10, El |
Autor | LOPEZ, A. |
Dades Font | Vida Rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2010 - V: XVII- N: 304, Pg: 31-37 |
Descriptors | Olivera Oli Emmagatzematge 2009 2010 Collita |
Títol | Soluciones de acero inoxidable. Prensas y maquinaria para bodegas |
Autor | GONZALEZ MONROY, S. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2012 - V: - N: 78, Pg: 32-55 |
Descriptors | Acer inoxidable Premsa Maquinaria Celler Empreses Filtracio tangencial Diposit Refrigeracio Emmagatzematge Industria agroalimentaria |
Títol | Temperatura de almacenamiento del vino en la concentracion de aminas biogenas |
Autor | GONZALEZ MARCO, A. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 35-39 |
Descriptors | Emmagatzematge Temperatura Vi Concentracio Amines biogenes |
Títol | The Collection and storage of vineyard grafting material |
Autor | ROUX, J. le |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1988 - V: - N: 209, Pg: |
Descriptors | Vinya Propagacio Material Emmagatzematge Empeltament |
Títol | The Influence of holding on sugar and acidity of harvested grapes |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Vori leaflet series - 1977 - V: - N: 48, Pg: |
Descriptors | Raim Emmagatzematge Sucre Acidesa |
Títol | The Removal and sorting of nursery vines |
Autor | ROUX, J. le |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1988 - V: - N: 228, Pg: |
Descriptors | Vivers Eixart Tria Seleccio Plantes de viver Empelt Emmagatzematge |
Títol | The Structural and storage carbohydrates of Saccharomyces cerevisiae : changes during fermentation fo wort and a role for glycogen catabolism in lipid biosynthesis |
Autor | QUAIN, D. E. THURSTON, P. A. TUBB, R. S. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing - mar?-abril 1981 - V: - N: , Pg: 108-111 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Carbohidrats Fermentacio Emmagatzematge Lipids Oxigen Llevats Sacarid Polisacarids Glicogen |
Localització | C 4/112 |
Títol | Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines |
Autor | OUGH, C. S. RAMEY, D. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934 |
Descriptors | Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims |
Localització | C 3/140 |