Registres trobats: 171
Títol | A la busqueda del tinto perfecto |
Autor | LOPEZ MENDIONDO, S. |
Dades Font | Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2001 - V: LXX- N: 833, Pg: 793-795 |
Descriptors | Vi negre Alta densitat Maceracio Temperatura Enzims pectolitics Tanins Barrica Polifenols |
Títol | Acidite volatile: les conditions de production par les levures |
Autor | LARUE, F. ROZES, N. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 113-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 36-38 |
Descriptors | Llevats Acidesa Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Vinificacio Most Vi Temperatura |
Títol | Activation of plasma membrane H+-ATPase and expression of PMA1 and PMA2 genes in Saccharomyces cerevisiae cells grown at supraoptimal temperatures |
Autor | VIEGAS, C. A. SEBASTIAO, P. B. NUNES, A. G. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 61 - maig 1995 - V: - N: 5, Pg: 1904.1909 |
Descriptors | ATPasa Membrana plasmatica Temperatura Cultiu in vitro Gens Enzims Immunoanalisi Beta-galactooxidasa PMA1 PMA2 Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 9/135 |
Títol | Adaptation de la cuverie existante aux techniques modernes de vinification |
Autor | VIALLA, R. |
Dades Font | Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1988 - V: - N: Special SITEVI, Pg: 83-85 |
Descriptors | Celler Mecanitzacio Maquinaria Vinificacio Maceracio Temperatura Difusio de gas |
Títol | Adquisicion de temperaturas y generacion de informes en la industria carnica |
Autor | ARXE, J. PRIMS, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 97-98 |
Descriptors | Industria carnica Temperatura Informe Carn Generacio d'informes |
Títol | Almacenamiento a alta temperatura, su efecto sobre el aroma de los vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3078, Pg: 2710-2715 |
Descriptors | Emmagatzematge Vi Alta temperatura Aroma California |
Títol | Almacenamiento a alta temperatura, su efecto sobre el aroma de los vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivnicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4561-4566 |
Descriptors | Emmagatzematge Alta temperatura Aroma Vi |
Títol | Application d'un modele de bilan hydrique et de la mesure de la temperature de couvert au diagnostic du stress hydrique de la vigne a la parcelle |
Autor | RIOU, CH. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 133-140 |
Descriptors | Models hidrics Vinya Sol Temperatura Estres hidric |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Aprofundir en un plaer: la degustacio del cava |
Autor | Institut Catala de la Vinya i del Vi |
Dades Font | Catalunya rural i agraria ISSN: 1134-2390 - desembre-gener 1996-1997 - V: - N: 30, Pg: 34-37 |
Descriptors | Analisi sensorial Cava Escuma Temperatura Sabor |
Títol | Aspectos reologicos de zumos y pures de frutas |
Autor | IBARZ, A PAGAN, J. GARZA, S. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2006 - V: - N: 370, Pg: 81-91 |
Descriptors | Suc de fruita Pure de fruita Aspectes reologics Comportament reologic Metode reologic Temperatura Comportament tixotropic |
Títol | Autolysis of yeasts in Champagne |
Autor | CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13 |
Descriptors | Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat |
Localització | C 4/93 |
Títol | Breeding dirige, ou comment renouveler une souche de reference inadaptee aux conditions modernes de vinification, Le |
Autor | GOURRAUD, C. MANSOUR, C. MARULLO, P.[et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 11-15 |
Descriptors | Temperatura Fermentacio Vi Vinificacio Llevats Creuament Fenotip Qualitat organoleptica Most |
Títol | Cambio climatico en las levaduras, El. La investigacion recoge datos desde 1939 en el ambito de la D.O. Rioja |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4280-4295 |
Descriptors | Vi DO La Rioja DO Llevats Canvi climatic Llevats vinics Etanol Estudi cientific Estudi comparatiu Temperatura de fermentacio Temperatura Acumulacio de sucre |
Títol | Cambio climatico, El. Una oportunidad para la agricultura protegida bajo plastico |
Autor | CAMPRA, P. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2008 - V: XV- N: 279, Pg: 44-48 |
Descriptors | Canvi climatic Agricultura Plastic Investigacio Certificacio Hortofruticultura Hivernacles Almeria Temperatura |
Títol | Cambio climatico |
Autor | JONES, G. |
Dades Font | Vinum.La revista europea del vino - Diciembre 2007 - V: - N: 63, Pg: 33-38 |
Descriptors | Temperatura Canvi climatic Vinya Maduracio de la vinya Alcohol vinic Zones de cultiu Zones de produccio Vi defectuos |
Títol | Canopy microclimate and berry composition: the effect of bunch exposure on phenolic composition of Vitis vinifera L cv. Shirah grape berries |
Autor | HASELGROVE, L. BOTTING,R. HEESWIJCK,P.B. DRY, P.R. FORD, C. ILAND, P.G. HOJ,PR |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - - V: - N: 6, Pg: 141-149 |
Descriptors | Llum Temperatura Antocianins Fenols Vitis vinifera L. |
Localització | C 12/43 |
Títol | Canvi climatic: observacions, pronostics i implicacions en la produccio vinicola |
Autor | JONES, GREGORY V. |
Dades Font | Ace. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2008 - V: 25- N: 83, Pg: 4-16 |
Descriptors | Agricultura Canvi climatic Vinya Escalfament global Vi Qualitat del vi Impacte ambiental Impacte mediambiental Viticultura Cep Temperatura Impacte Alteracions del vi Historia Climatologia Model predictiu Regions viticoles Qualitat del raim |
Títol | Capacite de consommation du fructose par les levures oenologiques |
Autor | ORTIZ-JULIEN, A. DUMONT, A. RAYNAL,C. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 15-18 |
Descriptors | Fermentacio Vi Fructosa Glucosa Consum Most Llevats Consum de sucre Temperatura |
Títol | Caracterisation des levures oenologiques temperatures de fermentation alcoolique et vins roses: jusqu'ou chercher les frigories? Incidence sur le profil aromatique |
Autor | PILLET, O. SILVANO, A. MASSON, G. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 11-18 (Cahier technique) |
Descriptors | Llevats enologics Temperatura Fermentacio alcoholica Esters Tiols Perfil aromatic |
Títol | Caracteristicas de los fertilizantes usados en fertirrigacion y su efecto sobre el agua de riego. Evaluacion de distintos abonos solidos y liquidos usados frecuentemente en fertirrigacion |
Autor | FERRER TALON, P.J. |
Dades Font | Vida rural : el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Abril 2009 - V: XVI- N: 286, Pg: 22-26 |
Descriptors | Adob Fertirrigacio Aigua Fertilitzant Reg Salinitat Temperatura pH Conductivitat electrica Fertilitzacio Adobatge |
Títol | Catas. Tinto y temperatura |
Autor | CASADO, A. |
Dades Font | Vinos + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: - N: 220, Pg: 65-71 |
Descriptors | Cata Vi negre Vi Temperatura |
Títol | Changement climatique, Le: etat des connaissances et premiere approche des consequences pour la viticulture |
Autor | SEGUIN, B. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 2-9 |
Descriptors | Canvi climatic Consequencies Temperatura Viticultura Vinya Dioxid de carboni Fran?a Ecosistema Impacte |
Títol | Choisir un isolant : encore trop d'erreurs |
Autor | MONTIGAUD, Vincent |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1991 - V: - N: 154, Pg: 61-62 |
Descriptors | Aillants Temperatura Aillament termic Envelliment Conservacio Celler Cost |
Títol | Cinq exercices pour s'initier a la degustation |
Autor | RAISIN, V. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Novembre 2008 - V: Hors-serie- N: 15, Pg: 62-74 |
Descriptors | Tast de vins Degustacio Vi Temperatura Cata Tecnica |
Títol | Cold shock and adaptation |
Autor | THIERINGER, H.A. JONES, P.G. INOUYE, M. |
Dades Font | Bioessays - 1998 - V: - N: 1, Pg: 49-57 |
Descriptors | Fred Llevats Temperatura |
Localització | C 13/46 |
Títol | Combination effect of pH, SO2, ethanol and temperature on the growth of "Leuconostoc oenos" |
Autor | BRITZ, T.J. TRACEY, R.P. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 68 - 1990 - V: - N: , Pg: 23-31 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Etanol Temperatura Creixement Leuconostoc oenos pH |
Localització | C 7/71 |
Títol | Combined effects of ethanol, high homogenization pressure, and temperature on cell fatty acid composition in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | GUERZONI, M.E. FERRUZZI, M. GARDINI, F. LANCIOTTI, R. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 - 1999 - V: - N: 45, Pg: 805-810 |
Descriptors | Etanol Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 17/34 |
Títol | Como conservar el vino |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 69, Pg: 22-29 |
Descriptors | Vi Emmagatzematge Emmagatzematge de vins Conservacio Temps Temps de conservacio Temperatura Tipus de cultiu |
Títol | Composicion fenolica de los vinos en funcion de la temperatura de fermentacion |
Autor | ABRIL, I. AROZARENA, I. NAVARRO, M. VERA, M. CASP, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Compostos fenolics Vi Temperatura de fermentacio Fermentacio Fenols |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Composicion fenolica de los vinos en funcion de la temperatura de fermentacion |
Autor | ABRIL, I. AROZARENA, I. NAVARRO, M. VERA, M. CASP, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Composicio fenolica Temperatura de fermentacio Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Condiciones de batido de la pasta de aceituna en frutos de Picual de recoleccion temprana |
Autor | AGUILERA, M.P. JIMENEZ, A. BELTRAN, G. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Novembre 2010 - V: 17- N: 318, Pg: 32-35 |
Descriptors | Temperatura Oliva Picual Extraccio d'oli Microtalc natural |
Títol | Consecuencias de la aplicacion del riego para atenuar los efectos del calentamiento global en el vi?edo |
Autor | RODRIGUEZ FERNANDEZ, L.C. LOPEZ PAVON, C. LISSARRAGUE, J.R. TORRES VI?ALS, M. MARTINEZ ARCE, L. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Julio-Agosto 2012 - V: 81- N: 953, Pg: 504-508 |
Descriptors | Reg Canvi climatic Vinya Estres hidric Temperatura Meteorologia Espanya |
Títol | Control climatico en invernaderos |
Autor | GAITAN HERNANDEZ, G. LOPEZ MOLINA, Y. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2005 - V: LXXIV- N: 879, Pg: 782-786 |
Descriptors | Hivernacle Clima Control Llum Temperatura CO2 Humitat |
Títol | Control de la temperatura en el proceso de vinificacion en blanco |
Autor | ALEIXANDRE, J. L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 35-44 |
Descriptors | Vinificacio Temperatura Vi blanc Fermentacio |
Títol | Control de temperatura y humedad relativa en naves de barricas |
Autor | SAAVEDRA LAMAS, P. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2002 - V: II- N: 3, Pg: 51-52 |
Descriptors | Control Temperatura Humitat Nau Barrica Enologia Vi |
Títol | Controle des temperatures. Equipez-vous avec le bon materiel |
Autor | BELLINI, M.L. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-467 - Avril 1999 - V: - N: 240, Pg: 26-32 |
Descriptors | Temperatura Vinificacio Control Termoregulacio |
Títol | Coulure : le role de la vigueur est a relativiser |
Autor | OLLAT, Nathalie |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1993 - V: - N: 176, Pg: 25-26 |
Descriptors | Clima Pluja Temperatura Meteorologia Raim Creixement Vinya Nutricio Blima Brimat Brima Floracio |
Títol | Denominacio d'origen dels vins catalans te data de caducitat, La |
Autor | VALLS, R. |
Dades Font | Dossier Economic - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 28 |
Descriptors | Vi catala Denominacio d'origen DO Canvi climatic Temperatura Escalfament Noves varietats Raim |
Localització | C 24/95 |
Títol | Dise?o de una planta piloto economica para produccion de levaduras vinicas |
Autor | MAQUEDA, M. PEREZ NEVADO, F. REGODON,J.A RAMIREZ, M. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 130-131 |
Descriptors | Llevats Temperatura Vi Vins de qualitat |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Dispositif combine pour la mesure du pH, du potentiel d'oxydoreduction, de la conductibilite specifique et de la temperature du vin et d'autres spiritueux et dosage quantitatif de l'oxygene et du CO2 (1). |
Autor | LITCHEV, V. GORANOV, N. ALBERT, H. YANAKIEV, M. |
Dades Font | FV - octubre 1972 - V: - N: 425, Pg: 3 p. |
Descriptors | pH Temperatura Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Oxigen Fermentacio Oxidacio Reduccio |
Localització | FV 425 |
Títol | Du CO2 pour refroidir vos blancs |
Autor | DUBOURDIEU, D. LAVIGNE, V. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1990 - V: - N: 148, Pg: 125-126 |
Descriptors | Vi blanc Temperatura Refrigeracio Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Títol | Efecto de la adicion de acidos grasos sobre la adaptacion de Saccharomyces cerevisia a bajas temperaturas |
Autor | REDON, M. GUILLAMON, J.M. MAS, A. ROZES, N. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 60-62 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid gras Temperatura Temperatura baixa Fosfolipids Ergosterol |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Efecto de la temperatura sobre la fermentacion glicero-piruvica |
Autor | CASP, A. LOPEZ, M.L. ROMERO, M.P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993/1994, Pg: 3949-3951 |
Descriptors | Fermentacio gliceropiruvica Sucre Temperatura Vi Etanol Composicio Glicerol |
Localització | C 4/38 |
Títol | Efecto de las mallas antigranizo en la proteccion de los frutos, la intercepcion de radiacion, la temperatura y la calidad de diferentes variedades de manzana. Analisis de los costes de instalacion |
Autor | IGLESIAS, I. ALEGRE, S. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Mayo-Junio 2005 - V: - N: 150, Pg: 25-42 |
Descriptors | Qualitat Color Costos Pomer Poma Malla anti pedregades Proteccio Radiacio Russeting |
Títol | Efecto del desfangado y de la temperatura de elaboracion en la fermentacion alcoholica y en la calidad de vinos blancos |
Autor | SANTAMARIA, P. LOPEZ, R. GUTIERREZ, A.R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1997 - V: - N: 50, Pg: 12-17 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Desfangament Temperatura |
Títol | Effect of a variation of grape must temperature on the fermentative ability and the neutral lipid content of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ROZES, N. LARUE, F. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 10 - 1988 - V: - N: 11, Pg: 821-824 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Temperatura Fermentacio Variacio |
Localització | C 9/32 |
Títol | Effect of postfermentative treatments and storage temperature on the evolution of polyphenols of a rewd wine |
Autor | GIL MU?OZ, R. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 423-426 |
Descriptors | Tractament postfermentatiu Temperatura Polifenols Vi negre |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Effect of some environmental factors on the content and composition of microbial membrane lipids |
Autor | SAJBIDOR, J. |
Dades Font | Critical Reviews in Biotechnology ISSN: 0738-8551 VOL 17 - 1997 - V: - N: 2, Pg: 87-103 |
Descriptors | Lipids Membrana Adaptacio Temperatura Etanol |
Localització | C 14/15 |
Títol | Effect of storage time and temperature on the formation of dimethyl sulphide and white wine quality |
Autor | MARAIS, J. M. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1979 - V: - N: 18, Pg: 254-260 |
Descriptors | Temperatura Vi blanc Sulfur de dimetil |
Localització | C 9/20 |
Títol | Effect of storage time and temperature on the volatile composition and quality of dry white table wines |
Autor | POOL, H. J. MARAIS, J. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 151-164 |
Descriptors | Composicio Buquet Temperatura Colombar Chenin Riesling Emmagatzematge Components volatils Vi Vi blanc Vi de taula Envelliment Embotellament Qualitat Cromatografia de gasos Analisi sensorial |
Localització | C 3/122 |
Títol | Effects of high root-zone temperature on growth, water relations and mineral uptake of trebbiano grapevine (vitis vinifera) |
Autor | TAGLIAVINI, M. MARANGONI, B. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 299-303 |
Descriptors | Temperatura Creixement Aigua Nutricio mineral Trebbiano Vitis vinifera Vinya |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Effects of skin contact temperature on chardonnay must and wine composition |
Autor | RAMEY, D. BERTRAND, M. A. OUGH, C. S. SINGLETON, V. L. SANDERS, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 99-106 |
Descriptors | Pell Chardonnay Vi Temperatura Vinificacio Contingut fenolic Maceracio Color Envelliment en botes Deteriorament |
Localització | C 9/126 |
Títol | Effects of temperature and free amino nitrogen in musts on the evolution of volatile acidity of Port wines |
Autor | RAMOS, R.M. FAIA, A.M. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 300-302 |
Descriptors | Temperatura Amines Nitrogen Most Acidesa volatil Vi |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Eficacia de los paneles evaporativos en la refrigeracion de invernaderos. Aplicables a los invernaderos mediterraneos ajustando los distintos parametros al tipo de panel |
Autor | VALERA, D.L. FRANCO, A. MADUE?O, A. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Mayo 2007 - V: XIV- N: 248, Pg: 36-39 |
Descriptors | Hivernacles Refrigeracio Climatitzacio Temperatura |
Títol | El Oidio de la vid: Uncicula necator, Bun |
Autor | FORTANETE, J. |
Dades Font | Surcos de Aragon - setembre 1993 - V: - N: 39, Pg: 24-25 |
Descriptors | Cendrosa Uncinula necator Fongs Temperatura Malalties de la vinya Proteccio dels vegetals Tractament fitosanitari Lluita preventiva Prevencio Lluita biologica |
Localització | C 5/17 |
Títol | El arte de catar |
Autor | SANCHEZ, B. |
Dades Font | Vinum Revista Europea del Vino - Junio-Julio 2003 - V: - N: 36, Pg: 29-53 |
Descriptors | Tast Ambient Temperatura Copa Color Gust Aroma |
Títol | El canvi climatic a l'Alt Penedes: analisi de les temperatures i les pluges registrades entre 1995 i 2000 |
Autor | GOL PARES, J. |
Dades Font | Dionysos - Octubre 2001 - V: 2- N: 1, Pg: 41-48 |
Descriptors | Alt Penedes Clima Canvi climatic Temperatura Pluja Pluviometreia Meteorologia |
Localització | C 22/2 |
Títol | El deshoje y su impacto contra la Botrytis. Investigacion sobre la propagacion de la Botrytis Cinerea en los raciomos de uva en condiciones climatologicas controladas |
Autor | BITON PORSMOGUER, S.M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2003 - V: XIV- N: 86, Pg: 55-62 |
Descriptors | Epidemiologia Podridura grisa Botrytis cinerea Raigs solars Temperatura Espampolament |
Títol | El deshoje y su impacto contra la Botrytis: investigacion sobre la propagacion de la Botrytis Cinerea en los racimos de uva en condiciones climatologicas controladas |
Autor | BITON PORSMOGUER, S. M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2003 - V: 14- N: 86, Pg: 55-62 |
Descriptors | Epidemiologia Podridura grisa Raigs solars Temperatura Botrytis cinerea Malalties de la vinya Raim |
Títol | El frio y la enologia |
Autor | AVILES MI?ANO, A.J. |
Dades Font | V V Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - 1990 - V: 1- N: 1, Pg: 30-43 |
Descriptors | Temperatura Qualitat del vi Perdua d'aroma Acidesa volatil Fermentacio malolactica Most Precipitacio Bitartrat potasic Instal lacio de fred |
Localització | C 12/53 |
Títol | El golpe de sol en manzano: causas y control |
Autor | CARBO, J. et al |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2005 - V: - N: 153, Pg: 4-10 |
Descriptors | Control Cop de sol Pomer Temperatura Mecanismes fisiologics |
Títol | El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (I) |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 81-84 |
Descriptors | Temperatura Aliments Cadena del fred Microorganismes |
Títol | El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (y II) |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 77-80 |
Descriptors | Temperatura Aliments Microorganismes Control Refrigeracio Tractament termic |
Títol | Elevage |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 14-17 |
Descriptors | Elaboracio de vi Crian?a Influencia Temperatura Fenols Brettanomyces Contaminacio Oxigenacio Vi contaminat |
Localització | C 24/321 |
Títol | Energy and water balances of developing vines |
Autor | OLIVER, H.R. SENE, K.J. |
Dades Font | Agricultural and Forest Meteorology ISSN: 0168-1923 VOL 61 - 1992 - V: - N: , Pg: 167-185 |
Descriptors | Vinya Aigua Espanya Calor Cicle vegetatiu Sol Temperatura Clima Collita Raim |
Localització | C 5/7 |
Títol | Enologia aplicada a la elaboracion de vinos tintos en zonas calidas o afectadas por el cambio climatico |
Autor | BUTZKE, C. |
Dades Font | V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 71-84 |
Descriptors | Enologia Elaboracio de vi Vi negre Zones calides Canvi climatic Temperatura California Rioja Australia Estats Units d'America Dades estadistiques |
Localització | 663.2 For |
Títol | Estudi de la fraccio polifenolica en el curs de la maduracio del raim de la varietat xarel.lo |
Autor | TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. QUINTANA, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 11-18 |
Descriptors | Xarel.lo Polifenols Color Vi blanc Cava Llavor Rapa Pell Raim Maduracio Pluja Temperatura Sol Magnesi |
Títol | Estudio comparativo sobre la calidad sensorial de tres tipos de vinificacion en tinto a baja temperatura |
Autor | RIPOLL, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2006 - V: VI- N: 29, Pg: 33-37 |
Descriptors | Qualitat sensorial Vinificacio Temperatura baixa Estudi comparatiu Vinificacio en negre |
Títol | Estudio de la coincidencia o dislocacion en la percepcion de aromas o gustos en base a la variacion termica para vinos de Rioja |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Rioja analisi sensorial Temperatura Tast Degustacio Fitxa de tast Maceracio carbonica Aroma Gust Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha |
Localització | C 4/105 |
Títol | Estudio del comportamiento de distintas levaduras comerciales para la elaboracion de vino base cava a dos temperaturas de fermentacion |
Autor | PUIG, A. VILABELLA, M. OLMOS, P. BARTRA, E. MINGUEZ, S. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 40-46 |
Descriptors | Llevats comercials Vi base de cava Cava Fermentacio Temperatura |
Títol | Etude physiologique de differentes souches genotypiques de Brettanomyces isolees dans le sud de la France |
Autor | PIC BLATEYRON, L. GRANES, D. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Mars/Avril 2012 - V: - N: 251, Pg: 10-17 |
Descriptors | Estudi fisiologic Brettanomyces Fran?a Inoculacio Vinificacio Temperatura pH Bilan hidric |
Títol | Evaluation of a programmed temperature vaporizer for quantitative analysis by split injection |
Autor | LOYOLA, E. et al. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 398, Pg: 53-61 |
Descriptors | Temperatura Vaporitzacio Analisi quantitativa Injeccio |
Localització | C 21/47 |
Títol | Evolucion de la poblacion de Ralstonia solanacearum en aguas superficiales contaminadas. Influencia de la temperatura y de la presencia de Solanum dulcamara |
Autor | PALOMO GOMEZ, J.L. GARCIA BENAVIDES, P. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Marzo 2006 - V: - N: 177, Pg: 36-41 |
Descriptors | Ralstonia Poblacio Aigua contaminada Aigua Aigua superficial Temperatura Solanum dulcamara |
Títol | Evolucion de los acidos L-Malico y L-Lactico durante la vinificacion por maceracion carbonica de uvas Monastrell |
Autor | NAVARRO, G... [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1990 - V: - N: 6, Pg: 51-55 |
Descriptors | Monastrell Acid L-malic Vinificacio Temperatura Maceracio carbonica |
Títol | Evolucion del color en relacion con la extraccion de aromas durante la criomaceracion en mostos blancos. Efecto de la temperatura |
Autor | GOMEZ, M.J. GONZALEZ MIRET, M.L. HERNANZ, D. FERNANDEZ RECAMALES, M.A. VICARIO, I.M. HEREDIA, F.J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 114-116 |
Descriptors | Color Aroma Criomaceracio Most blanc Temperatura |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Exocellular polysaccharides from Saccharomyces in wine |
Autor | DUBOURDIEU, D. LLAUBERES, R. M. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 41 - 1987 - V: - N: , Pg: 277-286 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Cromatografia de gasos Polisacarids Vi blanc Temperatura Llevats Produccio Emmagatzematge Glucosid Sacarid Posit Sediment Fermentacio alcoholica Solatge |
Localització | C 4/101 |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas en vinificacion |
Autor | NOVO, M. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3138, Pg: 3270-3273 |
Descriptors | Fermentacio Temperatura Baixa temperatura Vinificacio Saccharomyces Metabolisme Etanol Glicerol Vi Cep |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas |
Autor | BELTRAN, G. NOVO, M. TORIJA, M.J. POBLET, M. ROZES, N. GUILLAMON, J.M. MAS, A. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 73-76 |
Descriptors | Fermentacio Temperatura baixa Llevats Inoculacio Temperatura |
Títol | Fermentation of "Pedro Ximenez" musts at various temperatures and different degrees of ripeness |
Autor | MAURICIO, J.C. MORENO, J. MEDINA, M. ORTEGA, J.M. |
Dades Font | Belgian Journal of Food Chemistry and Biotechnology ISSN: 0773-6177 VOL 41 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 71-77 |
Descriptors | Most Pedro Ximenez Fermentacio Temperatura Maduracio |
Localització | C 12/147 |
Títol | Fermentations malolactiques (FML). Comment mener des FML difficiles |
Autor | CUNIN, M. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Octobre 2010 - V: - N: 365, Pg: 60-62 |
Descriptors | Fermentacio malolactica pH SO2 Temperatura |
Títol | Gas exchange studies in two Portuguese grapevine cultivars |
Autor | CHAVES, M.MANUELA HARLEY, PETER C. TENHUNEN, JOHN D, LANGE, OTTO L. |
Dades Font | Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 - 1987 - V: - N: 70, Pg: 639-647 |
Descriptors | Eficiencia Carboxilasa Conductabilitat estomatica Vitis vinifera Adaptacio Temperatura Vinya |
Localització | C 15/112 |
Títol | Growth and metabolism of sugar and acids of "Leuconostoc oenos" under different conditions of temperature and pH. |
Autor | SERPA, M. SILVA, M. H. CORTES, I. MENDES, A. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 76 - 1994 - V: - N: , Pg: 42-48 |
Descriptors | Metabolisme Acid Creixement Leuconostoc oenos Temperatura pH |
Localització | C 7/128 |
Títol | Hasta donde hay que llenar una copa de vino |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Octubre 2010 - V: - N: 85, Pg: 18-19 |
Descriptors | Servir el vi Conservacio Temperatura |
Títol | Herramientas para controlar las fermentaciones a baja temperatura: rehidratacion, nitrogeno asimilable y metabolismo de la trehalosa |
Autor | NOVO, M. BELTRAN, G. TORIJA, M?.J. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. ROZES, N. MAS, A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cientifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 125-127 |
Descriptors | Fermentacio a baixa temperatura Rehidratacio Nitrogen assimilable Metabolisme Trehalosa |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes |
Autor | WILLIAMS, P. J. STRAUSS, C.R. WILSON, B. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771 |
Descriptors | Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens |
Localització | C 3/141 |
Títol | Histoire du climat et viticulture |
Autor | ROCHARD, J. SRHIYERI, A. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 48-51 |
Descriptors | Clima Entorn Historia Viticultura Temperatura |
Títol | Impact de l'environnement fermentaire sur les aptitudes d'une levure revelatrice de thiols fruites. Roles de la temperature, de la clarification et de la nutrition |
Autor | PILLET, O. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 37-42 |
Descriptors | Fermentacio Llevats Temperatura Clarificacio Nutricio Tiols |
Títol | Impacto de la temperatura del aire y de la aplicacion de microondas |
Autor | CONTRERAS MONZON, C. MARTIN ESPARZA, E. CHIRALT BOIX, A. MARTINEZ NAVARRETE, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 60-63 |
Descriptors | Industria alimentaria Control de qualitat Control sanitari Temperatura Temps de conservacio Microones Conservacio d'aliments Assecament Investigacio |
Títol | Impacts du changement climatique sur la vigne et le raisin |
Autor | GOUTOULY, J. P. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 23-26 |
Descriptors | Escalfament global Vinya Temperatura Baia Raim Canvi climatic Dioxid de carboni Floridura Radiacio ultraviolada Insectes |
Títol | Importancia del mantenimiento de la cadena de frio sobre la calidad del pescado almacenado a bajas temperaturas |
Autor | ARRIBAS, A. GIANNINI, D. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 85-92 |
Descriptors | Peix Emmagatzematge Cadena del fred Temperatura |
Títol | Incidence de la temperature sur le deroulement de la fermentation malolactique provoquee par ensemencement bacterien |
Autor | GERBAUX, V. BRIFFOX, C. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 12-18 |
Descriptors | Temperatura Fermentacio malolactica Sembra de llevats Bacteris lactics |
Títol | Indicadores de temperatura e integradores tiempo-temperatura |
Autor | INSTITUTO NACIONAL DEL FRIO |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 85-87 |
Descriptors | Indicadors de temperatura Indicadors temps-temperatura Refrigeracio Fred |
Títol | Influenca de la temperatura de fermentacion en las caracteristicas de los vinos de la variedad Loureira |
Autor | ALVAREZ FERNANDEZ, J.R. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 289-295 |
Descriptors | Temperatura de fermentacio Vi Loureira Most Aroma Fermentacio Esters Terpens |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Influence d?une elevation de temperature sur la qualite des vins |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - 1984 - V: 95- N: 24, Pg: 29-37 |
Descriptors | Temperatura Qualitat del vi |
Localització | C 21/18 |
Títol | Influence de la temperature d'elaboration et de conservation sur les caracteristiques physicochimiques et organoleptiques des vins |
Autor | PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115 |
Descriptors | Vi Vinificacio Conservacio Temperatura Caracteristiques Analisi sensorial Polifenols Llevats secs actius LSA Fermentacio Most |
Localització | C 2/93 |
Títol | Influence de la temperature d?elaboration et de conservation sur les caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins |
Autor | DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115 |
Descriptors | Vi Temperatura Influencia Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques |
Localització | C 14/66 |
Títol | Influence de la temperature de fermentation sur la vomposition d'un vin blanc sec |
Autor | BISSON, J. BERTRAND, M. A. DAULNY, B. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 195-202 |
Descriptors | Vi Vi blanc Vi blanc sec Fermentacio Vinificacio Llevats Temperatura Most Analisi Acid Esters Aroma Oxidacio Components volatils |
Localització | C 3/148 |
Títol | Influence du debourbage et de la temperature de fermentation sur les teneurs en substances volatiles des vins blancs |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Annals de Technologie Agricole ISSN: 0003-4223 VOL 27 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 231-233 |
Descriptors | Vi blanc Desfangament Fermentacio Temperatura Substancies volatils |
Localització | C 7/76 |
Títol | Influence of temperature on composition and quailty of grapes |
Autor | COOMBE, B.G. |
Dades Font | Symposium on Grapevine Canopy and Vigor Management - August 1986 - V: - N: , Pg: 23-35 |
Descriptors | Temperatura Compostos Qualitat Raim Qualitat del ra?m |
Localització | 634.81 INT |
Títol | Influencia de la accion conjugada de la zona de cultivo, fecha de vendimia, a?o de elaboracion y temperatura de fermentacion sobre la composicion de vinos de Godello |
Autor | LOSADA, M.M. GONZALEZ, M.C. LOPEZ, J.F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 91-98 |
Descriptors | Zones de cultiu Data de verema Any d'elaboracio Godello Vi de Godello Temperatura de fermentacio Composicio del vi Godello |
Títol | Influencia de la temperatura de fermentacion sobre las caracteristicas de los vinos de variedades tintas |
Autor | LOPEZ, M. L. CASP, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 58-62 |
Descriptors | Fermentacio Vi negre Forcallat Lairen Airen Monastrell Temperatura |
Títol | Influencia de la temperatura en las alteraciones fisiologicas de la variedad "bobal" |
Autor | HABA, M. PEREZ, A. PEREZ, J. CHIRIVELLA, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1995 - V: - N: 40, Pg: 33-41 |
Descriptors | Alteracions fisiologiques Boval Estadis fenologics Temperatura |
Títol | Influencia de la temperatura y del pH en la biosintesis de acido malico por Sccharomyces cerevisiae seleccionadas |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. VARELA, F. COLOMO, B. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 237-242 |
Descriptors | Temperatura pH Biosintesi Acid malic Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Influencia de la temperatura y el grado alcoholico sobre el velo desarrollado por distintas levaduras de flor |
Autor | MARTIN-ROJAS, V. LOZANO ROMERO, J. I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 95-98 |
Descriptors | Bodegas Osborne Flor Xeres Fino |
Títol | Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno. Sobre la composicion lipidica de la membrana plasmatica de Saccharomyces cerevisiae y la liberacion de acidos grasos de cadena corta en condiciones reales de vinificacion |
Autor | ZAMORA, F. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4539-4542 |
Descriptors | Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Temperatura Oxigen Saccharomyces cerevisiae Vinificacio |
Títol | Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno |
Autor | FERRER, N. FUGUET, J. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1958-1961 |
Descriptors | Temperatura Oxigen Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Aireacio Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Vinificacio en blanc Vinificacio en negre |
Títol | Influencia de los factores zona de cultivo, fecha de vendimia, a?o de elaboracion y temperatura de fermentacion en la valoracion sensorial de vinos blancos jovenes de Godello |
Autor | LOSADA, M.M. GONZALEZ, M.C. LOPEZ, J.F. SERRANO, J. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 99-104 |
Descriptors | Zones de cultiu Data de verema Any d'elaboracio Temperatura de fermentacio Analisi sensorial Vi blanc jove Godello |
Títol | Innovacion en la mecanizacion de la gestion del clima de invernaderos |
Autor | MOLINA, F. VALERA, D.L. ALVAREZ, A. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2005 - V: XII- N: 219, Pg: 56-60 |
Descriptors | Mecanitzacio Hivernacle Temperatura Clima Sensor bioclimatic |
Títol | Innovacion en los procesos de clarificacion y fermentacion de los mostos de uva. |
Autor | GIACOMINI, P. OSTINELLI, A. MARCHI, A. de ROVIRA, J. BURGUERA, J. L. SANCHO, M. ANDREU, J. L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 40-55 |
Descriptors | Vi Most Clarificacio Fermentacio Llevats Desfangament Composicio Flotacio Enzims Analisi Maceracio Temperatura |
Títol | Isolation : compendre les echages de chaleur |
Autor | LHUILLIER, A. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1991 - V: - N: 154, Pg: 54-56 |
Descriptors | Temperatura Aillament termic Celler Vinificacio Envelliment Conservacio Vi |
Títol | Jornada Tecnica Refrigeracio a la industria enologica: Tendencias en el dise?o de instalaciones de frio en bodegas |
Autor | DIAZ YUBERO, F |
Dades Font | - Mar? 2004 - V: Documentacio 2- N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Refrigeracio Industria enologica Enologia Cellers Fred Disseny d'instal?lacions Neu carbonica Anhidrid carbonic liquid Compressors Bomba de calor Caldera de combustio Fermentacio Temperatura |
Localització | C 17/51 |
Títol | Karyotyping of Saccharomyces strains with different temperature profiles |
Autor | GIUDICI, P. CAGGIA, C. PULVIRENTI, A. RAINIERI, S. |
Dades Font | Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - 1998 - V: - N: 84, Pg: 811-819 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Temperatura |
Localització | C 13/63 |
Títol | L'Evaporation sous vide a basse temperature |
Autor | BERGER, J. L. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 57-60 |
Descriptors | Vi Ensucrament Xaptalitzacio Evaporacio Most Temperatura |
Títol | La Clarificacion de los vinos |
Autor | PEYNAUD, E. RIBEREAU-GAYON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831 |
Descriptors | Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio |
Localització | C 4/78 |
Títol | La Maitrise des temperatures au chai |
Autor | CANTENCEAU, D. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 91-96 |
Descriptors | Vi Temperatura Vinificacio Estabilitzacio |
Títol | La Vid : Clasificacion, morfologia, ciclo vegetativo y reproductor, habitat |
Autor | ANDRADES, S |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1990 - V: - N: 8, Pg: 19-23 |
Descriptors | Cep Raim Morfologia Cicle vegetatiu Clima Temperatura Sol |
Títol | La cata de vino. Principios generales |
Autor | CASAL DEL REY, J. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 16, Pg: 54-57 |
Descriptors | Vi Cata Sala de cata Aroma primaria Aroma secundaria Aroma terciaria Temperatura Color Sabor Aroma |
Títol | La conservation des vins roses |
Autor | CAYLA, L. MASSON, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2014 - V: - N: 148, Pg: 41-45 |
Descriptors | Vi negre Conservacio Marcadors Evolucio Evolucio quantitativa Condicionament Temperatura Temporalitat del vi |
Títol | La distribucion a temperatura controlada de productos perecederos en Europa |
Autor | DOMINGUEZ ALONSO, M. GARCIA RODRIGUEZ, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 45-48 |
Descriptors | Productes peribles Transport Comercialitzacio Temperatura controlada Cadena del fred Conservacio d'aliments Aliments |
Títol | La guerra de las temperaturas |
Autor | ANDRES GONZALEZ.MORALEJO, S. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 92, Pg: 109-114 |
Descriptors | Industria agrolimentaria Control de qualitat Control sanitari Temperatura Temps de conservacio Transport frigorific Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | La temperature pilote la qualite |
Autor | TIERS, N. |
Dades Font | Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 6-7 |
Descriptors | Temperatura Llevats Fermentacio Qualitat del vi |
Títol | La temperature. Un parametre essentiel pour le controle de la fermentation alcoolique |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 27-28 |
Descriptors | Temperatura Fermentacio alcoholica Impacte Qualitat Tecnologia |
Títol | Le Pilotage des fermentations encore au banc d'essais |
Autor | MEROUGE, I. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1990 - V: - N: 139, Pg: 31-32 |
Descriptors | Vi Fermentacio Automatitzacio Informatica Temperatura |
Títol | Le chauffage s'apprecie a la degustation |
Autor | GERBAUX, V. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 39-40 |
Descriptors | Color Trepig Fermentacio Vi rosat Temperatura Tecniques |
Títol | Les dates de vendanges pour reconstituer les variations de la temperature au cours des siecles passes |
Autor | DAUX, V. GARCIA DE CORTAZAR-ATAURI, I. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 9-10 |
Descriptors | Verema Historia Temperatura Fran?a |
Títol | Les levures adaptees aux basses temperatures et leur selection |
Autor | MEYER, J.P. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X VOL 76 - 1979 - V: - N: , Pg: 45-49 |
Descriptors | Llevats Temperatura Fermentacio |
Localització | C 12/145 |
Títol | Management de la temperature de la vendange depuis la vigne jusqu'a a la mise en fermentation. Etude quantitative de la protection obtenue contre l'oxydation |
Autor | FRISSANT, S. DELMAS, C. SOUQUET, J.M. SAMSON, A. MOUTOUNET, M. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 21-25 |
Descriptors | Temperatura Collita Oxidacio Most blanc Oxidacio controlada Oxigen |
Títol | Materiel de cave : Comment arreter de tourner en rond |
Autor | COUVREUR, D. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - abril 1991 - V: - N: 354, Pg: 47-53 |
Descriptors | Celler Material Temperatura Equipament |
Títol | Mesurer la stabilite tartrique pour optimiser les traitements |
Autor | FAVAREL, J. L |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 79-81 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio Temperatura Precipitacio |
Títol | Modifications de l'expression du terroir induites par le changement climatique necessitent une adaptation du materiel vegetal et des techniques viticoles, Les |
Autor | VAN LEEUWEN, C. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 10-14 |
Descriptors | Terrer Vinya Clima Vi Varietats Canvi climatic Maduracio del raim Temperatura Sequera Vinya |
Títol | Necesidades en frio y en calor para la floracion en el almendro |
Autor | ALONSO, J.M. et al. |
Dades Font | Fruticultura Profesional - Marzo-Abril 2006 - V: - N: 157, Pg: 23-36 |
Descriptors | Floracio Latencia Millora Necessitats en fred Necessitats en calor P. amygdalus Temperatura Ametller |
Títol | Nocion de rheologie en oenologie. Application a l'influence de la temperature sur la viscosite et des consequences sur quelques pratiques oenologiques et sur la filtrabilite des vins |
Autor | ROMAT, H. JARNY, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 15-17 |
Descriptors | Reologia Temperatura Viscositat Filtracio Clarificacio Turbidimetria |
Títol | Paradas de fermentaci?n: causas y soluciones |
Autor | NAVARRO GARCIA, G. NAVARRO GARCIA, S. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 31-38 |
Descriptors | Fermentacio Parada Causes Solucio Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura pH Practiques enologiques |
Títol | Paradas de fermentacion: causas y soluciones |
Autor | NAVARRO GARCIA, G. NAVARRO GARCIA, S. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 51-58 |
Descriptors | Parada fermentativa Solucions Causes Fermentacio alcoholica Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura Practiques enologiques |
Títol | Perfis-de-Temperatura e ATPase plasmatica de Rhodotorula ferulica, uma levadura utilizadora de compostos fenolicos |
Autor | FERREIRA PINTO, A. LOUREIRO DIAS, M.C. MADEIRA LOPES, A. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 2 pp. |
Descriptors | Rhodotorula ferulica Llevats Compostos fenolics ATPasa plasmatica |
Localització | C 18/38 |
Títol | Photoinhibition in Vitis californica. The role of temperature during high-light treatment |
Autor | GAMON, J. A. PEARCY, R. W. |
Dades Font | Plant Physiology ISSN: 0032-0889 VOL 92 - 1989 - V: - N: , Pg: 487-494 |
Descriptors | Vitis californica Raim Varietats Llum Temperatura Fotosintesi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Localització | C 6/44 |
Títol | Photosynthesis, dark respiration and transpiration of in vitro cultured vine plants during their acclimatization |
Autor | SLAVTCHEVA, T. DIMITROVA, V. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 427-434 |
Descriptors | Vinya Vitis vinifera L Il?luminacio Temperatura Varietats Cultiu in vitro |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Prediction of fermentation behavior by a kinetic model, The |
Autor | BOULTON, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 40-44 |
Descriptors | Fermentacio Control Temperatura Model cinetic |
Localització | C 8/106 |
Títol | Quantitative determination of volatile amines in grapes and wines. I. Effect of fermentation and storage temperature on amine concentrations |
Autor | DANDT, C. E. OUGH, C. S. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 3, Pg: 185-187 |
Descriptors | Amines volatils Fermentacio Temperatura Raim Vi Emmagatzematge |
Localització | C 3/50 |
Títol | Regulation thermique. Comment l'adapter a votre cave. |
Autor | |
Dades Font | VITI ISSN: 0399-3558 - mar? 1994 - V: - N: 185, Pg: 37-59 |
Descriptors | Celler Temperatura Calor Control Instal.lacions Vi Fermentacio Maceracio Verema Vinificacio Emmagatzematge |
Títol | Relacion entre la composicion aromatica y el analisis sensorial en vinos rosados elaborados con maceracion a baja temperatura |
Autor | GARIJO, J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 75-84 |
Descriptors | Composicio aromatica Analisi sensorial Vi rosat Maceracio a baixa temperatura |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Relationships between nitrogen status and frost resistance of grapevine |
Autor | NAGY, E. POLYAK, D. BALOGH, I. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 343-345 |
Descriptors | Nitrogen Resistencia al fred Vinya Fred Temperatura |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Repartition spatiale des temperatures minimales et des degats du gel printanier dans le vignoble champenois |
Autor | SARMIR, I. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Temperatura baixa Vinya Temperatura Fred Gel |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Revision sobre las fermentaciones vinicas a baja temperatura. Perspectivas de futuro |
Autor | NOVO, M.T. TORIJA, M.J. BELTRAN, G. ROZES, N. MAS, A. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2003 - V: III- N: 12, Pg: 38-43 |
Descriptors | Fermentacio vinica Fermentacio a baixa temperatura Llevats Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats criotolerants |
Títol | Secado termico a baja temperatura del alperujo |
Autor | RUIZ CELMA, A. ROJAS RODRIGUEZ, S |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 76-80 |
Descriptors | Secatge termic Subproductes Alperujo Extraccio d'oli d'oliva |
Títol | Sensibilita di alcuni vitigni al gelo invernale |
Autor | IACONO, F. BOSELLI, M. BANDERA, M. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 5, Pg: 43-47 |
Descriptors | Vinya Gel Gla?ada Resistencia al gel Fred Temperatura |
Localització | C 18/50 |
Títol | Shoot development in grapevine (vitis vinifera) is affected by the modular branching pattern of the setm and intra and inter-shoot trophic competition |
Autor | LEBON, E. et al. |
Dades Font | Annals of Botany ISSN: 0305-7364 - 2004 - V: - N: 93, Pg: 263-274 |
Descriptors | Creixement de la vinya Vitis vinifera Temperatura |
Localització | C 16/58 |
Títol | Studio preliminare sull'utilizzazione della temperatura fogliare in viticoltora |
Autor | STORCHI, P. RASPINI, L. GOZZINI, B. ORLANDI, S. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 621-624 |
Descriptors | Temperatura foliar Viticultura |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Study of environmental stresses by fluorescence induction measurement on grapevine detecion of photoinhibition, water and temperature stresses |
Autor | POLOS, E. VARADI, G.Y. POK, T. BOTOS BALO, B. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 289-290 |
Descriptors | Medi ambient Induccio fluorescent Fotoinhibicio Aigua Temperatura Vinya |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Temperatura de almacenamiento del vino en la concentracion de aminas biogenas |
Autor | GONZALEZ MARCO, A. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 35-39 |
Descriptors | Emmagatzematge Temperatura Vi Concentracio Amines biogenes |
Títol | Temperatura de fermentacion sobre la poblacion microbiana, La. Tecnicas independientes de cultivo |
Autor | ANDORRA, I. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2010 - V: LXV- N: 3304, Pg: 598-603 |
Descriptors | Vi Temperatura de fermentacio Poblacio microbiana Practiques enologiques Dinamica poblacional Macabeu Mas dels Frares Universitat Rovira i Virgili URV Microorganismes Fermentacio ADN Llevats |
Títol | Temperaturas aconsejadas para beber los vinos |
Autor | |
Dades Font | - febrer 1991 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Temperatura |
Localització | C 2/64 |
Títol | Temperature adaptation in yeasts: the role of fatty acids |
Autor | SUUTARI, M. LIUKKONEN, K. LAAKSO, S. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 - 1990 - V: 136- N: , Pg: 1469-1474 |
Descriptors | Temperatura Adaptacio Llevats |
Localització | C 17/36 |
Títol | Temperature and enzymic control of malate metabolism in berries of vitis vinifera |
Autor | RUFFNER, H.P. HAWKER, J.S. HALE, C.R. |
Dades Font | Phytochemistry - 1976 - V: 15- N: , Pg: 1877-1880 |
Descriptors | Control Enzims Metabolisme Vitis vinifera Temperatura Acid malic |
Localització | C 18/74 |
Títol | Temperature de maceration. Extraire davant age de tanins |
Autor | BELLINI, M. L. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Avril 1999 - V: - N: 240, Pg: 46-47 |
Descriptors | Temperatura Maceracio Tanins Beaujolais |
Títol | Temperature et humidite, les deux criteres a respecter |
Autor | MONTIGAUD, Vincent |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1991 - V: - N: 154, Pg: 58-59 |
Descriptors | Temperatura Aillament termic Humitat Envelliment Conservacio Vi Vinificacio Celler |
Títol | Temperature et mise en oeuvre des enzymes. Un parametre cle de leur efficacite |
Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 35-36 |
Descriptors | Temperatura Enzims Activitat enzimatica Catalisi enzimatica |
Títol | Temperature influe sur la qualite aromatique, La. Conservation des vins |
Autor | DAVAUX, F. DUFOURCQ, T. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2009 - V: 33- N: 349, Pg: 44 |
Descriptors | Temperatura Gascunya Qualitat aromatica Vi Conservacio |
Títol | Temperatures : deux solutions pour les maitriser |
Autor | |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1990 - V: - N: 144, Pg: 47-56 |
Descriptors | Vi Temperatura Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Estabilitzacio Vi blanc Vi negre Bomba de calor reversible Most Fred Calor Cost |
Títol | The Establishment of vineyard with the aid of a plastic soil cover |
Autor | VAN DER WESTHUIZEN, J. H |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1977 - V: - N: 43, Pg: |
Descriptors | Vinya Sol Plantacio Plastic Reg Temperatura |
Títol | The effect of Temperature on Spontaneous Wine Fermentation |
Autor | SHARF, R. MARGALITH, P. |
Dades Font | European Journal of Applied Microbiology and Biotechnology - 1983 - V: - N: 17, Pg: 311-313 |
Descriptors | Vi Fermentacio espontania Temperatura |
Localització | C 8/62 |
Títol | Transporte y embotellamiento |
Autor | LEGLISE, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 181, Pg: 66-68 |
Descriptors | Vi Embotellament Conservacio Temperatura Fermentacio Transport |
Títol | Une demarche de progres en continu. Qualite de la vendange |
Autor | SI. S |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2008 - V: 32- N: 343, Pg: 38-40 |
Descriptors | Fran?a Vinya Verema Vinificacio Punts de control critics Temperatura Projecte de millora 2007 2008 Transport Tria Optimitzacio |
Títol | Uno para todos, todos para uno. El mejor vino para toda la comida |
Autor | MARCOS, ANA |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2000 - V: XVII- N: 171, Pg: 40-46 |
Descriptors | Tria Vins Temperatura Alimentacio Maridatge Vi Gastronomia |
Títol | Utilisation de CMC pour la stabilisation tartrique des vins blancs. Partie 2/2: Resultats experimentaux |
Autor | MARCHAL, R. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 43-46 |
Descriptors | Carboximeticel?lulosa Estabilitzacio tartrica Vi blanc Chardonnay Temperatura |
Títol | Variacions analitiques sensorials en vins sotmesos a temperatures elevades |
Autor | PRESA-OWENS, C. de la |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 25 |
Descriptors | Temperatura Vi Analisi sensorial Variacio |
Títol | Vinos de Francia. Iniciacion en los placeres del vino. |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 23 P. |
Descriptors | Lexic Vi Fran?a Classificacio Vi de taula Temperatura Tirabuixo Llevataps Decantacio Conservacio Presentacio Servei Vocabulari Analisi sensorial Sommelier Gastronomia Tast Degustacio Celler |
Localització | DO F |
Títol | Vins sans sulfites et temperatures |
Autor | IMMELE, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 49- N: 145, Pg: 43-45 |
Descriptors | Sulfit Temperatura Microbiologia Vinificacio Fermentacio Collita mecanica Oxidacio Embotellament Acidesa Volatilitat |
Títol | Votre cave est-elle bonne pour le service? |
Autor | BAUDOUIN, J. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Novembre 2008 - V: Hors-serie- N: 15, Pg: 16-24 |
Descriptors | Test Caves Temperatura Qualitat de produccio Conservacio Aillament |
Títol | Y aura-t-il un pilote dans votre cave? |
Autor | SABLAYROLLES, J. M |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 74-76 |
Descriptors | Fermentacio Cava Elaboracio Mecanitzacio Temperatura Automatitzacio |