Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
APPCC

Resultat de la cerca

Registres trobats: 33


Títol Analisis de peligros y puntos criticos de control (APPCC) y trazabilidad. Descripcion y marco legal
Autor CARCEDO, M.G.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 44-46
Descriptors APPCC Legislacio Analisi de perills i punts critics de control Tra?abilitat

Títol Analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC) Guia de asesoramiento para entender el sistema
Autor VAZQUEZ BELDA, B.I.   FRANCO ABUIN, C.M.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Julio-Agosto 2002 - V: 12- N: 64, Pg: 86-89
Descriptors Analisi de riscos i control de punts critics APPCC Legislacio

Títol Analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC) Guia de asesoramiento para entender el sistema
Autor VAZQUEZ BELDA, B.I.   FRANCO ABUIN, C.M.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Julio-Agosto 2002 - V: 12- N: 64, Pg: 86-90
Descriptors APPCC Analisi de riscos i control de punts critics Legislacio

Títol Aplicacion de la microbiologia predictiva en la industria alimentaria
Autor VILA BRUGALLA, M.  
Dades Font Alimentaria : revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 103-106
Descriptors Microbiologia Prediccio Legislacio Legislacio alimentaria Reglament comunitari Reglament europeu Historia Model cinetic APPCC Analisi de riscos i control de punts critics Model predictiu Alimentacio Seguretat alimentaria

Títol Aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC) en la linea de elaboracion de jamon iberico
Autor PARDO, J.E.   PE?A, J.M.   ANDRES, M.   ALVARRUIZ, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 81-93
Descriptors APPCC Analisi de perills i punts critics de control Pernil iberic

Títol Aspectos a considerar en el analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC)de una industria productora de mermeladas
Autor SERRA BIGAS, M.M.   CALVO TORRAS, M.A.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 79-80
Descriptors Analisi de riscos Punts de control critics APPCC HACCP Industria Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Consideraciones generales y requisitos previos a la implantacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (APPCC) en empresas de almacenamiento, manipulacion y envasado de productos hortofruticolas
Autor PARDO, J.E.   CRUZ, A.   CUESTA, M.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 79-85
Descriptors APPCC Emmagatzematge Manipulacio Productes hortofruticoles Hortofruticultura Fruita Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Control APPCC d'ocratoxina A en vi
Autor MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J.   CARRASCOSA SANRIAGO, A.V.  
Dades Font ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 5-12
Descriptors Vi Seguretat alimentaria Normes ISO Normes espanyoles Legislacio alimentaria Legislacio vitivinicola APPCC Ocratoxina A

Títol Control de calidad del jamon iberico (I) Aseguramiento de la calidad higienica mediante APPCC
Autor SOSA, A,   CARRAPISO, A.I.   BENITO, C.   GARCIA, C.   CORDOBA  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Octubre 2000 - V: - N: 90, Pg: 71-77
Descriptors Control de qualitat Pernil iberic Qualitat higienica APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics
Localització C 15/121

Títol Dise?o de un sistema de autocontrol (APPCC) durante el almacenamiento y distribucion de bebidas refrescantes
Autor SEVILLANO MORALES, J.S.   AMARO LOPEZ, M.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2002 - V: XXI- N: 168, Pg: 76-80
Descriptors APPCC HACCP Sistema d'autocontrol Emmagatzematge Distribucio Begudes refrescants Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Dise?o del APPCC. Dise?o del sistema de analisis de peligros y puntos de control cr?tico (APPCC) e implantacion en bodegas elaboradoras de vinos de crianza. Moixent y Fontanars dels Alforins (Valencia)
Autor CLIMENT, M.D. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4510-4514
Descriptors Qualitat Prevencio de riscos Tra?abilitat APPCC

Títol El sistema de Analisis de Peligros y Puntos de Control Criticos en las industrias cerveceras
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 48-57
Descriptors APPCC Cervesa Industria

Títol Elaboracion de un plan APPCC en una bodega
Autor BRIONES, A.I.   UBEDA, J.F.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 2001 - V: I- N: 1, Pg: 89-93
Descriptors Cellers Enologia HACCP APPCC Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Eliminacion de la Ocratoxina A por APPCC. Seguridad alimentaria
Autor MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J.   CARRASCOSA, A.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4318-4326
Descriptors Elaboracio de vi Seguretat alimentaria Residus Ocratoxina Ocratoxina A (OTA) APPCC Toxines Toxicitat Micotoxina

Títol Estrategia de calidad para la industria enologica. Ultimas tendencias
Autor CARRASCOSA, A. V.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2008 - V: LXIII- N: 3246, Pg: 3318-3322
Descriptors Qualitat Industria enologica Qualitat higienica Sanitat Espanya Vi Sector del vi Sector enologic Normativa APPCC

Títol Estrategias de flexibilidad para la aplicacion del sistema APPCC-HACCP
Autor VALCARCEL ALONSO, S.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 405, Pg: 106-110
Descriptors Flexibilitat Sistema APPCC Sector alimentari

Títol Evolucion del concepto de higiene en la industria alimentaria
Autor LAUREN'S &DANNY S.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 83-86
Descriptors Higiene industrial Industria alimentaria Evolucio Analisi Control APPCC ARPC HACCP Neteja Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Gestion de los puntos de control criticos informada en el riesgo
Autor DOMENECH, E.   ESCRICHE, I.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 34-39
Descriptors Arbre d'errades APPCC Seguretat Riscos Errades Higiene

Títol Guia orientativa para la instalacion de un sistema APPCC en una envasadora de miel
Autor LAGUNA BLANCA, A.   ORTIZ VALBUENA, A.   HIGES PASCUAL, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2003 - V: XXII- N: 184, Pg: 57-66
Descriptors APPCC Envasadora Mel Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Helados artesanos: niveles microbiologicos tras la implantacion de un sistema APPCC
Autor GALLARDO, C.S   GONZALEZ, J.A   BENGOCHEA, M.DIZ   CASTRO, M.G   RODRIGUEZ, L.A  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - desembre 2000 - V: - N: 318, Pg: 19-24
Descriptors APPCC Analisi de riscos i control de punts critics HACCP ARCPC Gelats Nivell microbiologic Congelacio Patogens

Títol Implantacion de sistema APPCC en la industria de envasado de aceite de oliva virgen
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 37-42
Descriptors APPCC Oli d'oliva verge

Títol Implantacion de sistemas de autocontrol en la industria extractora de aceite de oliva virgen
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 93-96
Descriptors Oli d'oliva verge Extraccio Sistema d'autocontrol APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics

Títol La implantacion del sistema APPCC
Autor LOBATO, J.C.  
Dades Font Cocina Futuro - Octubre 2004 - V: - N: 5, Pg: 74-77
Descriptors Legislacio Seguretat alimentaria APPCC HACCP Higiene

Títol Nueva formulacion desinfectante, de baja peligrosidad para protocolos APPCC, como alternativa a desinfectantes en base a glutaraldehido
Autor KEPA IZAGUIRRE, J.   BARBERO, F.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 120-126
Descriptors Desinfeccio APPCC Glutaraldehid

Títol Plan de control de plagas. Mantenimiento de la seguridad alimentaria
Autor FERNANDEZ BAZ, A.   VEIGA GONZALEZ, M. J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2008 - V: - N: 237, Pg: 22-23
Descriptors Control de plagues Seguretat alimentaria Analisi de perills i punts critics de control Sector alimentari APPCC Legislacio

Títol Plan de mantenimiento de instalaciones, locales y equipos. Pre-requisito APPCC en la industria alimentaria
Autor FERNANDEZ BAZ, A.   VEIGA GONZALEZ, M.J.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2009 - V: - N: 241, Pg: 46-51
Descriptors Industria alimentaria Seguretat alimentaria APPCC Analisi del perill Punts critics Prerequisits Manteniment

Títol Propuesta de implantacion de un sistema de gestion de la calidad en una empresa vinicola
Autor CLIMENT, M.D.   GARCERA, C.   ESTEVE, M.D.  
Dades Font Enologos - Enero-Febrero 2003 - V: V- N: 21, Pg: 34-40
Descriptors Gestio de la qualitat enologica Sistema APPCC HACCP Manual d'autocontrol Empreses vinicoles Qualitat APPCC

Títol Seguridad alimentaria en la industria del envase plastico
Autor MELGAREJO, P.   GIMENEZ, S.  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2009 - V: - N: 401, Pg: 64-66
Descriptors Seguretat alimentaria Reglamentacio Industria alimentaria Plastic Analisi i control de riscos i punts critics APPCC PET

Títol Seguridad alimentaria. Eliminacion de la Ocratoxina A por APPCC
Autor MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J.   CARRASCOSA SANTIAGO, A.V.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2007 - V: LXII- N: 3152, Pg: 6-15
Descriptors Seguretat alimentaria Ocratoxina A APPCC Eliminacio

Títol Seguridad alimentaria: importancia del manipulador de alimentos en la salud publica
Autor SERRANO, S.   JODRAL, M.  
Dades Font Alimentacion, nutricion y salud - octubre-desembre 1997 - V: - N: 4, Pg: 106-109
Descriptors Dieta Manipulador d'aliments Seguretat HACCP Salut publica ARCPC APPCC Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (APPCC): punto de partida para garantizar la seguridad
Autor
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 56-59
Descriptors Seguretat alimentaria APPCC Analisis Sistema APPCC

Títol Sistema de analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC)
Autor GARIJO, J.   PARDO, J.E.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2011 - V: Suplemento Aceite- N: 4, Pg: 103-106
Descriptors Higiene alimentaria Sistema APPCC Oli d'oliva

Títol Utilizacion de los modelos de simulacion en la identificacion de los puntos criticos en el APPCC
Autor DOMENECH, E.   BADAL, S.   ESCRICHE, I.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 31-36
Descriptors APPCC HACCP Model de simulacio Qualitat Seguretat Enciam Analisi de riscos i control de punts critics Qualitat