Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Prevencio de riscos

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Agentes quimiopreventivos de la dieta (I): Carotenoides, isotiocianatos y alilsulfuros
Autor UCERO, A.   HAZA, A. I.   ARRANZ, N.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 64-71
Descriptors Dieta Prevencio de riscos Carotenoides Agents quimics DNA RNA Quimioprevencio Tiols

Títol Agentes quimiopreventivos de la dieta (II): indoles y polifenoles
Autor UCERO, A.   HAZA, A. I.   ARRANZ, N.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 72-78
Descriptors Dieta Prevencio de riscos Agents quimics Quimioprevencio Indole Resveratrol Catequines Quercitina Genisteina

Títol Alimentos seguros, objetivo prioritario de todos los agentes implicados en la cadena alimentaria
Autor
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2008 - V: - N: 391, Pg: 38-45
Descriptors Cadena alimentaria Seguretat alimentaria Seguretat Alimentacio Alimentacio saludable Toxines Sistema coordinat d'intercanvi rapid d'informacio Prevencio de riscos Zoonosi

Títol Bioseguridad en la produccion horticola y en el consumo de alimentos
Autor MORENO MONTOYA, S.   ALVARO MARTINEZ-CARRASCO, J. E.   URRESTARAZU GAVILAN, M.  
Dades Font Vida rural: el quincenal de campo ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2007 - V: XIV- N: 259, Pg: 40-46
Descriptors Prevencio de riscos Bioseguretat Produccio horticola Horticultura Acid peroxiacetic Reg Seguretat alimentaria MPA

Títol Desinfeccion bacteriana del agua de riego mediante el uso de mezclas peroxiaceticas
Autor SANTOS, M.   DIANEZ, F.   CORRAL, L. C. del   [et al.]  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2007 - V: XIV- N: 259, Pg: 52-56
Descriptors Aigau Reg Prevencio de riscos Acid peroxiacetic Desinfeccio Desinfectants quimics Assaig

Títol Dise?o del APPCC. Dise?o del sistema de analisis de peligros y puntos de control cr?tico (APPCC) e implantacion en bodegas elaboradoras de vinos de crianza. Moixent y Fontanars dels Alforins (Valencia)
Autor CLIMENT, M.D. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4510-4514
Descriptors Qualitat Prevencio de riscos Tra?abilitat APPCC

Títol Metodes de diagnostico para uso en enologia: informacion necesaria para determinar los distintos niveles de prevencion de los riesgos asociados al fenol
Autor OGER-DUROY, C.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2011 - V: - N: 424, Pg: 117-119
Descriptors Prevencio de riscos Fenols Brettanomyces bruxellensis Estabilitzacio microbiologica Inoculacio Epifluorescencia