Registres trobats: 19
Títol | Agentes quimiopreventivos de la dieta (I): Carotenoides, isotiocianatos y alilsulfuros |
Autor | UCERO, A. HAZA, A. I. ARRANZ, N. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 64-71 |
Descriptors | Dieta Prevencio de riscos Carotenoides Agents quimics DNA RNA Quimioprevencio Tiols |
Títol | Apport de levures inactivees riches en glutathion en cours de fermentation alcoolique: un nouvel outil pour la protection des vins blancs et roses contre l'oxydation |
Autor | AGUERA, E. SAMSON, A. SOLINE, C. JULIEN ORTIZ, A. SIECZKOWSKI, N. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 2-11 |
Descriptors | Llevats inactius Fermentacio alcoholica Vi rosat Vi blanc Oxidacio Glutacio Analisi sensorial Tiols |
Títol | Assay of thiols and disulphides based on the reversibility of N-Ethymaleimide alkylation of thiols combined with electrolysis |
Autor | NISHIYAMA, J. KUNINORIT, T. |
Dades Font | Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 200 - 1992 - V: - N: , Pg: 230-234 |
Descriptors | Analisi Compostos sofrats Tiols Disulfurs |
Localització | C 13/18 |
Títol | Caracterisation des levures oenologiques temperatures de fermentation alcoolique et vins roses: jusqu'ou chercher les frigories? Incidence sur le profil aromatique |
Autor | PILLET, O. SILVANO, A. MASSON, G. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 11-18 (Cahier technique) |
Descriptors | Llevats enologics Temperatura Fermentacio alcoholica Esters Tiols Perfil aromatic |
Títol | Contribution a l'etude des "Gouts de Lumiere" dans le vin de champagne. |
Autor | MAUJEAN, A. HAYE, M. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 277-290 |
Descriptors | Llum Oxidoreduccio Tiols Vi Vi de la Xampanya |
Localització | C 3/159 |
Títol | Contribution a l'etude des "gouts de lumiere" dans le vin de champagne. Aspects analytiques. Dosage des mercaptans et des thiols dans les vins |
Autor | HAYE, B. MAUJEAN, A. JACQUEMIN,C. FEUILLAT, M |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 11 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 243-254 |
Descriptors | Gust Llum Vi de la Xampanya Tiols Vi Mercapta |
Localització | C 3/39 |
Títol | Copper toxicity in Ceratophyllum demersum L. (Coontail), a free floating macrophyte: Response of antioxidant enzymes and antioxidants |
Autor | RAMA DEVI, S. PRASAD, M.N.V. |
Dades Font | Plant Science ISSN: 0168-9452 VOL 138 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 157-165 |
Descriptors | Coure Metall Tiols |
Localització | C 13/61 |
Títol | Els tiols varietals: informacio actualitzada sobre les vies de la biogenesi i l'impacte de tecniques vitivinicoles |
Autor | ROLAND, A. CAVELIER, F. SCHNEIDER, R. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2012 - V: 29- N: 96, Pg: 8-12 |
Descriptors | Tiols Biogenesi Tecniques viticoles Variacio |
Títol | Estudio de diferentes metodos para la determinacion de mercaptanos polifuncionales, a nivel de NG L-1, basados en su derivatizacion con PFBBR y su posterior deteccion mediante GC-MS-NICI |
Autor | VIVARACHO, L.M. CAHOS, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 204-206 |
Descriptors | Aroma Tiols |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Formation and retention of free H2 5 and of free volatile thiols during beer fermentation |
Autor | BERNSTEIN, L. KHAN, A.A. BRENNER, M.W. |
Dades Font | American Society of Brewing chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 VOL 32 - 1974 - V: - N: 2, Pg: 82-93 |
Descriptors | Analisi Fermentacio Cervesa Compostos sulfurosos Llevats Saccharomyces cerevisiae Components volatils Sulfur Manganes Zinc Coure Sulfat Sulfit Crom Ferro Tiols Mercapta |
Localització | C 4/50 |
Títol | Impact de l'environnement fermentaire sur les aptitudes d'une levure revelatrice de thiols fruites. Roles de la temperature, de la clarification et de la nutrition |
Autor | PILLET, O. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 37-42 |
Descriptors | Fermentacio Llevats Temperatura Clarificacio Nutricio Tiols |
Títol | La fertilisation foliaire de la vigne et ses consequences sur les mouts et les vins |
Autor | DUFOURCQ, T. DAVAUX, F. CHARRIER, F. POUPAULT, P. SCHNEIDER, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 40-43 |
Descriptors | Fertilitzacio foliar Vinya Tiols Pulveritzacio foliar Compostos aromatics Fermentacio alcoholica Nitrogen Sofre |
Títol | Les thiols varietaux: des composes clefs de l'arome |
Autor | |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 42-44 |
Descriptors | Aroma del vi Caracteristiques aromatiques Caracteristiques fenoliques Tiols Tiols aromatics Varietats |
Títol | Les thiols varietaux: precurseurs et devenir en cours de vinification |
Autor | ROLAND, A. RAZUNGLES, A. SALMON, J.M. SCHNEIDER, R. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 4-8 (Cahier Technique) |
Descriptors | Tiols Vinificacio Prefermentacio Fermentacio |
Títol | Organomercuric bonded phase for high performance liquid chromatographic separations of -Electron-, -sulfur-, -oxygen-, and nitrogen-containing compounds |
Autor | CHMISIOWIEC, J. |
Dades Font | Journal of Chromatography Science ISSN: 0021-9665 VOL 19 - June 1981 - V: - N: , Pg: 296-307 |
Descriptors | Analisi Compostos sofrats Tiols Disulfurs |
Localització | C 13/21 |
Títol | Pilotage de l'elaboration de vins blancs de profil aromatique thiol |
Autor | LAGARDE, C. BERNARD, N. CROS, S [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 33-35 |
Descriptors | Gestio de la qualitat enologica Vi blanc Potencial aromatic Elaboracio de vi Verema Fermentacio alcoholica Tiols aromatics Tiols |
Títol | Selection de levure et glutathion: impacts sur l'expression thiolee des vins de sauvignon et syrah |
Autor | FARINES, V. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin-Juillet 2009 - V: - N: 236, Pg: 14-18 |
Descriptors | Llevats Glutation Tiols Oxidoreduccio Vi |
Títol | The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols |
Autor | MAGA, J.A. |
Dades Font | Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192 |
Descriptors | Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen |
Localització | C 4/57 |
Títol | Vinification. Une solution innovante pour la revelation des thiols: emploi d'une enzyme pectolytique a activites ciblees pour la revelation des thiols |
Autor | FARINES, V. SALMON, C. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 42-46 |
Descriptors | Tiols Tiols aromatics Tiols volatils Vinificacio Elaboracio de vi Tecniques viticoles |