Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Compostos aromatics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 23


Títol Algunos compuestos aromaticos en el mosto de moscatel y de otras variedades de la vid
Autor MUNYOZ-ORGANERO, G.   ORTIZ, J. M.   CABELLOS, J. M.   ARROYO, T.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional - maig-juny 1998 - V: - N: 56, Pg: 48-55
Descriptors Compostos aromatics Most Moscatell Varietats Vi Cromatografia de gasos Aroma

Títol Analysis and biogenesis of aromatic compounds in the wine of Petite Arvine- preliminary results
Autor FRETZ, C.   LUISIER, J.L.   AMADO, R.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and Practical Aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Analisi Biogenesi Compostos aromatics Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Aplicacion de la extraccion con fluido supercitrico al estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico
Autor RIMON, M.L.   TEJEDA, J.F.   VENTANAS, J.   GARCIA, C  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 121-126
Descriptors Estraccio amb fluid supercitric Compostos aromatics Pernil iberic Aroma
Localització C 15/129

Títol Aroma Components as Discriminating Parameters in the Chemometric Classification of Venetian White Wines
Autor MORET, I.   SCARPONI, G.   CESCON, P.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1004-1011
Descriptors Compostos aromatics Aroma Compostos Parametres Analisi discriminant Classificacio quimimetrica Venecia Vi blanc
Localització C 20/91

Títol Aroma composition of Chardonnay wine
Autor SIMPSON, R.F.   MILLER, G.C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1984 - V: 23- N: , Pg: 143-158
Descriptors Compostos aromatics Aroma Compostos Chardonnay Vi
Localització C 20/90

Títol Aroma compounds in aged sparkling wines
Autor KOSMERL, T.   CEGNAR, S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Aroma Compostos aromatics Vi escumos Envelliment Components aromatics
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Calidad y compuestos aromaticos de vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa y adicion de enzimas
Autor SALINAS, M.R.   GARIJO, J.   PARDO, F.   ZALACAIN, A.   ALONSO,G.L.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 102-104
Descriptors Qualitat Compostos aromatics Vi rosat Maceracio prefermentativa Enzims
Localització 663.2 JOR

Títol Clones originales VCR Chardonnay, Los
Autor
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 46-53
Descriptors Cabernet sauvignon Chardonnay Caracteristiques varietals Vi blanc Caves Espanya Pinot blanc Malalties viriques Assaig Elisa PCR Control sanitari 1994 Clons California Biotips Compostos volatils Compostos aromatics

Títol Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella
Autor PEREZ PRIETO, L.J. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2188-2190
Descriptors Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla Patrons deuterats Vi

Títol Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella
Autor PEREZ PRIETO, L.J.   BAUTISTA ORTIN, A.B.   MARTINEZ CUTILLAS, A.   LOPEZ ROCA, J.M.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 249-251
Descriptors Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla
Localització 663.2 JOR

Títol Desarrollo de un nuevo metodo para determinar fenoles volatiles. Compuestos responsables del caracter Brett
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3224, Pg: 1478-1481
Descriptors Fenols volatils Brettanomyces Vi Llevats Brettanomyces bruxellensis Brettanomyces dekkera Compostos aromatics Treball de recerca Microextraccio en fase solida

Títol Determination of Major Aroma Impact Compounds in Fermented Cucumbers by solid-phase microextraction- gas chromatography- mass spectrometry - olfactometry detection
Autor MARSILI, R.T.   MILLER, N.  
Dades Font Journal of Chromatographic Science ISSN: 0096-2686 - July 2000 - V: 38- N: , Pg: 307-314
Descriptors Compostos aromatics Aroma Cogombre Fermentacio Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Olfactometria
Localització C 16/16

Títol Determination of minor and trace volatile compounds in wine by solid-phase extraction and gas chromatography with mass spectrometric detection
Autor LOPEZ, R.   AZNAR, M.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 2002 - V: A- N: 966, Pg: 167-177
Descriptors Compostos volatils Extraccio en fase solida Espectrometria de massa Compostos aromatics Vi Terpenol Fenols
Localització C 17/41

Títol Effet des traitements enzymatiques sur la qualite des vins fortifies et leurs composants aromatiques apres le traitement thermique
Autor PAVLENKO, N.M.   VINOGRADOV, B.V.   POKROVSKAYA, S.S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Tractament enzimatic Qualitat del vi Compostos aromatics Tractament termic Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol El aroma de los vinos espumosos. (I) Compuestos responsables del aroma en vinos espumosos
Autor POZO, M.A.   PUEYO, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 65-70
Descriptors Aroma Vi escumos Compostos aromatics

Títol Elevage des vins rouges en futs de chene: evolution de certains composes volatils et de leur impact aromatique
Autor CHATONNET, P.   BOIDRON, J.N.   PONS, MONIQUE  
Dades Font Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 565-587
Descriptors Vi negre Botes Roure Compostos volatils Compostos aromatics Caracteristiques organoleptiques Aroma
Localització C 12/60

Títol Estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico mediante cromatografia en fase gaseosa con detectores olfatorios y de ionizacion de llama
Autor TIMON, M.L.   CAVA, R.   VENTANAS, J.   GARCIA, C.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 137-140
Descriptors Compostos aromatics Pernil iberic Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama
Localització C 15/131

Títol Influencia de enzimas y levaduras en la formacion de compuestos aromaticos en vinos de Moscatel
Autor ALEIXANDRE BENAVENT, J. L   AZNAR SAMPER, A.   SURIA, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Prpofesional ISSN: 1131-5679 - julio / septiembre 2000 - V: - N: 69, Pg: 44 - 49
Descriptors Enzims Compostos aromatics Enzims pectolitics Llevats Moscatell

Títol Influencia del envejecimiento en barricas de distinto origen, tostado y volumen en el perfil aromatico de vinos tintos de Monastrell
Autor RODRIGUEZ RODRIGUEZ, P.   RABION, P.   LOPEZ ROCA, J.M.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 292-293
Descriptors Vi negre Compostos aromatics Envelliment Torrat
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia del origen del roble en la modificacion de la composicion aromatica de los vinos durante la crianza
Autor MARTINEZ GARCIA, J.   BARUA GONZALEZ, M.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 60-63
Descriptors Barrica Crian?a Roure america Roure frances Compostos aromatics

Títol La fertilisation foliaire de la vigne et ses consequences sur les mouts et les vins
Autor DUFOURCQ, T.   DAVAUX, F.   CHARRIER, F.   POUPAULT, P.   SCHNEIDER, R.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 40-43
Descriptors Fertilitzacio foliar Vinya Tiols Pulveritzacio foliar Compostos aromatics Fermentacio alcoholica Nitrogen Sofre

Títol Produccion de compuestos aromaticos por levaduras de cerveza durante la fermentacion del mosto
Autor MATEU REINA, Y.   ABREU MIRABAL, J.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2004 - V: XLI- N: 358, Pg: 113-117
Descriptors Compostos aromatics Llevats Cervesa Fermentacio Most

Títol Vinos blancos extremenyos: punto de encuentro entre tipicidad varietal y tecnologia de elaboracion
Autor MARIN EXPOSITO, M.J.   DE MIGUEL GORDILLO, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 2000 - V: - N: 67, Pg: 53-61
Descriptors Vi blanc Qualitat Color Tecnologia Compostos aromatics