Registres trobats: 23
Títol | Algunos compuestos aromaticos en el mosto de moscatel y de otras variedades de la vid |
Autor | MUNYOZ-ORGANERO, G. ORTIZ, J. M. CABELLOS, J. M. ARROYO, T. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional - maig-juny 1998 - V: - N: 56, Pg: 48-55 |
Descriptors | Compostos aromatics Most Moscatell Varietats Vi Cromatografia de gasos Aroma |
Títol | Analysis and biogenesis of aromatic compounds in the wine of Petite Arvine- preliminary results |
Autor | FRETZ, C. LUISIER, J.L. AMADO, R. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and Practical Aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Analisi Biogenesi Compostos aromatics Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Aplicacion de la extraccion con fluido supercitrico al estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico |
Autor | RIMON, M.L. TEJEDA, J.F. VENTANAS, J. GARCIA, C |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 121-126 |
Descriptors | Estraccio amb fluid supercitric Compostos aromatics Pernil iberic Aroma |
Localització | C 15/129 |
Títol | Aroma Components as Discriminating Parameters in the Chemometric Classification of Venetian White Wines |
Autor | MORET, I. SCARPONI, G. CESCON, P. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1004-1011 |
Descriptors | Compostos aromatics Aroma Compostos Parametres Analisi discriminant Classificacio quimimetrica Venecia Vi blanc |
Localització | C 20/91 |
Títol | Aroma composition of Chardonnay wine |
Autor | SIMPSON, R.F. MILLER, G.C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1984 - V: 23- N: , Pg: 143-158 |
Descriptors | Compostos aromatics Aroma Compostos Chardonnay Vi |
Localització | C 20/90 |
Títol | Aroma compounds in aged sparkling wines |
Autor | KOSMERL, T. CEGNAR, S. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Aroma Compostos aromatics Vi escumos Envelliment Components aromatics |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Calidad y compuestos aromaticos de vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa y adicion de enzimas |
Autor | SALINAS, M.R. GARIJO, J. PARDO, F. ZALACAIN, A. ALONSO,G.L. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 102-104 |
Descriptors | Qualitat Compostos aromatics Vi rosat Maceracio prefermentativa Enzims |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Clones originales VCR Chardonnay, Los |
Autor | |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 46-53 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Chardonnay Caracteristiques varietals Vi blanc Caves Espanya Pinot blanc Malalties viriques Assaig Elisa PCR Control sanitari 1994 Clons California Biotips Compostos volatils Compostos aromatics |
Títol | Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella |
Autor | PEREZ PRIETO, L.J. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2188-2190 |
Descriptors | Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla Patrons deuterats Vi |
Títol | Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella |
Autor | PEREZ PRIETO, L.J. BAUTISTA ORTIN, A.B. MARTINEZ CUTILLAS, A. LOPEZ ROCA, J.M. GOMEZ PLAZA, E. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 249-251 |
Descriptors | Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Desarrollo de un nuevo metodo para determinar fenoles volatiles. Compuestos responsables del caracter Brett |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3224, Pg: 1478-1481 |
Descriptors | Fenols volatils Brettanomyces Vi Llevats Brettanomyces bruxellensis Brettanomyces dekkera Compostos aromatics Treball de recerca Microextraccio en fase solida |
Títol | Determination of Major Aroma Impact Compounds in Fermented Cucumbers by solid-phase microextraction- gas chromatography- mass spectrometry - olfactometry detection |
Autor | MARSILI, R.T. MILLER, N. |
Dades Font | Journal of Chromatographic Science ISSN: 0096-2686 - July 2000 - V: 38- N: , Pg: 307-314 |
Descriptors | Compostos aromatics Aroma Cogombre Fermentacio Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Olfactometria |
Localització | C 16/16 |
Títol | Determination of minor and trace volatile compounds in wine by solid-phase extraction and gas chromatography with mass spectrometric detection |
Autor | LOPEZ, R. AZNAR, M. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 2002 - V: A- N: 966, Pg: 167-177 |
Descriptors | Compostos volatils Extraccio en fase solida Espectrometria de massa Compostos aromatics Vi Terpenol Fenols |
Localització | C 17/41 |
Títol | Effet des traitements enzymatiques sur la qualite des vins fortifies et leurs composants aromatiques apres le traitement thermique |
Autor | PAVLENKO, N.M. VINOGRADOV, B.V. POKROVSKAYA, S.S. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Tractament enzimatic Qualitat del vi Compostos aromatics Tractament termic Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | El aroma de los vinos espumosos. (I) Compuestos responsables del aroma en vinos espumosos |
Autor | POZO, M.A. PUEYO, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 65-70 |
Descriptors | Aroma Vi escumos Compostos aromatics |
Títol | Elevage des vins rouges en futs de chene: evolution de certains composes volatils et de leur impact aromatique |
Autor | CHATONNET, P. BOIDRON, J.N. PONS, MONIQUE |
Dades Font | Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 565-587 |
Descriptors | Vi negre Botes Roure Compostos volatils Compostos aromatics Caracteristiques organoleptiques Aroma |
Localització | C 12/60 |
Títol | Estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico mediante cromatografia en fase gaseosa con detectores olfatorios y de ionizacion de llama |
Autor | TIMON, M.L. CAVA, R. VENTANAS, J. GARCIA, C. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 137-140 |
Descriptors | Compostos aromatics Pernil iberic Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama |
Localització | C 15/131 |
Títol | Influencia de enzimas y levaduras en la formacion de compuestos aromaticos en vinos de Moscatel |
Autor | ALEIXANDRE BENAVENT, J. L AZNAR SAMPER, A. SURIA, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Prpofesional ISSN: 1131-5679 - julio / septiembre 2000 - V: - N: 69, Pg: 44 - 49 |
Descriptors | Enzims Compostos aromatics Enzims pectolitics Llevats Moscatell |
Títol | Influencia del envejecimiento en barricas de distinto origen, tostado y volumen en el perfil aromatico de vinos tintos de Monastrell |
Autor | RODRIGUEZ RODRIGUEZ, P. RABION, P. LOPEZ ROCA, J.M. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 292-293 |
Descriptors | Vi negre Compostos aromatics Envelliment Torrat |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia del origen del roble en la modificacion de la composicion aromatica de los vinos durante la crianza |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. BARUA GONZALEZ, M. GUTIERREZ VIGUERA, A.R. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 60-63 |
Descriptors | Barrica Crian?a Roure america Roure frances Compostos aromatics |
Títol | La fertilisation foliaire de la vigne et ses consequences sur les mouts et les vins |
Autor | DUFOURCQ, T. DAVAUX, F. CHARRIER, F. POUPAULT, P. SCHNEIDER, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 40-43 |
Descriptors | Fertilitzacio foliar Vinya Tiols Pulveritzacio foliar Compostos aromatics Fermentacio alcoholica Nitrogen Sofre |
Títol | Produccion de compuestos aromaticos por levaduras de cerveza durante la fermentacion del mosto |
Autor | MATEU REINA, Y. ABREU MIRABAL, J. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2004 - V: XLI- N: 358, Pg: 113-117 |
Descriptors | Compostos aromatics Llevats Cervesa Fermentacio Most |
Títol | Vinos blancos extremenyos: punto de encuentro entre tipicidad varietal y tecnologia de elaboracion |
Autor | MARIN EXPOSITO, M.J. DE MIGUEL GORDILLO, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 2000 - V: - N: 67, Pg: 53-61 |
Descriptors | Vi blanc Qualitat Color Tecnologia Compostos aromatics |