Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CACHO, J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 19


Títol Aven?os en la cromatografia de gasos aplicada a l'analisi de compostos volatils al vi
Autor LOPEZ, R.   CACHO, J.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 4-6
Descriptors Cromatografia de gasos Compostos volatils Vi Metodes d'analisi

Títol Caracterizacion del aroma de vinos tintos envejecidos. Implicacion de las diferentes familias de odorantes en la percepcion de la nota frutal y otras
Autor ESCUDERO, A.   CAMPO, E.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 162-164
Descriptors Aroma Vi negre
Localització 663.2 (063) Con

Títol Composicion de las uvas de la D.O. Somontano. Evolucion de los compuestos fenolicos en la variedad Moristel. Estudio de la evolucion durante la maduracion
Autor CACHO, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 34-40
Descriptors Somontano DO Raim Composicio Compostos fenolics Maduracio Monastrell

Títol Coneixements actuals sobre la hidrolosi dels compostos glucosidics en els vins
Autor CACHO, J.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2012 - V: 29- N: 96, Pg: 4-7
Descriptors Hidrolisi Compostos glucosidics Aroma del vi Aroma varietal

Títol Cuantificacion y efecto sensorial de tioles volatiles en vinos blancos y tintos
Autor ORTIN, N.   FERREIRA, V.   CACHO, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 246-248
Descriptors Quantificacio Efecte sensorial Tiols volatils Vi blanc Vi negre
Localització 663.2 JOR

Títol Determination of minor and trace volatile compounds in wine by solid-phase extraction and gas chromatography with mass spectrometric detection
Autor LOPEZ, R.   AZNAR, M.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 2002 - V: A- N: 966, Pg: 167-177
Descriptors Compostos volatils Extraccio en fase solida Espectrometria de massa Compostos aromatics Vi Terpenol Fenols
Localització C 17/41

Títol Efecto de la adicion de amonio a mostos de uva de la variedad airen en el aroma del vino obtenido
Autor HERNANDEZ ORTE, P.   IBARZ, M.J.   CACHO, J.   PELLERIN, P.   SOTO, F.   FERREIRA, V.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 231-233
Descriptors Amoni Most Airen Aroma
Localització 663.2 JOR

Títol Efecto de la microoxigenacion y de la fermentacion malolactica sobre el perfil aromatico de vino tinto envejecido
Autor LAPE?A, A.C.   SANCHEZ, J.   ASTRAIN, J.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 96-98
Descriptors Microoxigenacio Fermentacio malolactica Aroma Vi Envelliment
Localització 663.2 JOR

Títol Effects of maceration time and pectolytic enzymes added during maceration on the phenolic composition of must
Autor FERNANDEZ-ZURBANO, P.   FERREIRA, V.   PENYA, C.   ESCUDERO, A.   CACHO, J.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 319-325
Descriptors Most Macabeu Chardonnay Maceracio Fenols Enzims

Títol Ensayos de adicion, supresion y reconstitucion para dilucidar el aroma de vinos procedentes de la variedad Chardonnay
Autor ESCUDERO, A.   ORTIN, N.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 237-239
Descriptors Addicio Supressio Reconstitucio Aroma Chardonnay
Localització 663.2 JOR

Títol Evaluacion sensorial ortonasal y retronasal de la interaccon del furaneol con un ortodifenol
Autor JARAUTA GURRIA, I.   ESCUDERO, A.   FERREIRA, V.   CACHO, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 243-245
Descriptors Avaluacio sensorial Ortonasal Retronasal Furaneol Ortodifenol Analisi sensorial
Localització 663.2 JOR

Títol Evolucio del perfil volatil del vi negre durant la cri?a en botes de roure
Autor CACHO, J.  
Dades Font ACE. Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 4-8
Descriptors Perfil volatil Vi negre Crian?a Botes de roure Derivats furanics Lactones Fenols volatils Fenilcetones Aldehids fenolics

Títol Evolucion del contenido en Nitrogeno total en la uva. Durante la maduracion de la variedad Garnacha en Aragon.
Autor HERNANDEZ, P.   CACHO, J.   GUITTARD, A.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 4 - novembre-desembre 1993 - V: - N: 11-12, Pg: 40-44
Descriptors Nitrogen Raim Arago Maduracio Aragon Garnacha Garnatxa

Títol L?aroma dels vins: reptes i solucions de l?analisi sensorial
Autor CACHO, J.  
Dades Font ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 3-5
Descriptors Vi Aroma Analisi sensorial

Títol La percepcio de notes aromatiques del vi i l?efecte de certes molecules volatils
Autor CACHO, J.  
Dades Font ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 6-12
Descriptors Aroma Percepcio Vi Molecules volatils Odorants Equilibri aromatic Defectes del vi Vi blanc Composicio quimica Vi rosat

Títol Liberacion y formacion de aromas varietales a partir de precursores "glicosidicos" procedentes de variaciones neutras durante el transcurso de la fermentacion alcoholica
Autor LOSCOS, N.   HERNANDEZ ORTE, P.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 116-118
Descriptors Glicosid Saccharomyces cerevisiae Vi Fermentacio alcoholica Fermentacio Aroma
Localització 663.2 (063) Con

Títol Metodo mejorado para la determinacion de aminas biogenas en mostos y vinos mediante extraccion en fase solida, derivatizacion con AQC y HPLC fase reserva
Autor PE?A GALLEGO, A.   HERNANDEZ, P.   CACHO, J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 408-410
Descriptors Amines biogenes Most Vi SPE AQC
Localització 663.2 (063) Con

Títol Perfil aromatico de diferentes vinos tintos jovenes procedentes de las Islas Canarias
Autor CULLERE, L.   ESCUDERO, A.   PEREZ TRUJILLO, J   FERREIRA, V.   CACHO, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 168-170
Descriptors Aroma Vi Vi negre
Localització 663.2 (063) Con

Títol Perfiles de seis vinos tintos de alta expresion conseguidos por cromatografia de gases olfatometria completado con el analisis cuantitativo
Autor CULLERE, L.   LAPE?A, A.C.   ASTRAIN, J.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 240-242
Descriptors Vi negre Cromatografia de gasos Olfactometria Analisi quantitativa
Localització 663.2 JOR