Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Glicosid

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Aroma studies of fruits and wine in Israel
Autor BRAVDO, B.   SHOSEYOV, O.  
Dades Font Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 399-406
Descriptors Aroma Glicosid Salinitat Hidrolisi
Localització 634.814 SYM

Títol Assessing wine quality with the G-G assay
Autor FRANCIS, I.L   ILAND, P.G   CYNKAR, W.U   KWIATKOWSKI, M   WILLIAMS, P.J   ARMSTRONG, H   BOTTING, D.G   GAWEL, R   RYAN, C  
Dades Font Proceeding. Tenth australian wine industry technical conference - 1999 - V: - N: , Pg: 104-108
Descriptors Glicosid Vi Raim
Localització C 15/35

Títol Changes in concentration of juice and must glycosides, including flavor precursors, during primary fermentation
Autor WILLIAMS, P. J.   LEIGH FRANCIS, I.   BLACK, S.  
Dades Font Proceedings of the fourth international symposium on cool climate oenology and viticulture, 16-20 july 1996 - 1996 - V: - N: , Pg: VI-5--VI-9
Descriptors Concentracio del most Glicosid Fermentacio Precursors del gust Varietats Gust Most
Localització C 12/41

Títol Changes in free and glycosidically bound monoterpenes in developing muscat grapes
Autor WILSON, B.   STRAUSS, C.R.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1984 - V: - N: 32, Pg: 919-924
Descriptors Glicosid Monoterpens Raim Moscatell d'Alexandria
Localització C 15/3

Títol Liberacion y formacion de aromas varietales a partir de precursores "glicosidicos" procedentes de variaciones neutras durante el transcurso de la fermentacion alcoholica
Autor LOSCOS, N.   HERNANDEZ ORTE, P.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 116-118
Descriptors Glicosid Saccharomyces cerevisiae Vi Fermentacio alcoholica Fermentacio Aroma
Localització 663.2 (063) Con

Títol Manipulation of the concentration of glycosyl-glucose in Shiraz grapes with irrigation management.
Autor McCARTHY, M.G.   ILAND, P.G.   COOMBE, B.G.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Maintaining the competitive edge: proceedings of the ninth Australian Wine Industry Technical Conference; 16-19 july 1995 - 1996 - V: - N: , Pg: 101-104
Descriptors Concentracio Glicosid Glucosa Shiraz Raim Irrigacio Reg
Localització C 12/50

Títol Use of C18 reversed-phase liquid chromatography for the isolation of monoterpene glycosides and nor-isoprenoid precursors from grape juice and wines
Autor WILLIAMS, P. J. ...(et al.)  
Dades Font Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 235 - 1982 - V: - N: , Pg: 471-480
Descriptors Carboni Cromatografia de liquids Vi Most Analisi Components volatils Monoterpens No isoprenoide Determinacio Identificacio Glicosid Isoprenoide
Localització C 6/8