Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
WILLIAMS, P.J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Applied headspace gas chromatography.
Autor WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 241 - 1982 - V: - N: , Pg: 432-433
Descriptors Cromatografia de gasos Metode Rapp-Knipser Analisi Substancies volatils Espai de cap Vi
Localització C 1/28

Títol Changes in free and glycosidically bound monoterpenes in developing muscat grapes
Autor WILSON, B.   STRAUSS, C.R.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1984 - V: - N: 32, Pg: 919-924
Descriptors Glicosid Monoterpens Raim Moscatell d'Alexandria
Localització C 15/3

Títol Classification of the monoterpenoid compostion of muscat grapes
Autor WILLIAMS, P.J.   STRAUSS, C.R.   WILSON, B.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 3, Pg: 230-235
Descriptors Monoterpens Moscatell d'Alexandria Moscatell Classificacio
Localització C 3/69

Títol Manipulation of the concentration of glycosyl-glucose in Shiraz grapes with irrigation management.
Autor McCARTHY, M.G.   ILAND, P.G.   COOMBE, B.G.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Maintaining the competitive edge: proceedings of the ninth Australian Wine Industry Technical Conference; 16-19 july 1995 - 1996 - V: - N: , Pg: 101-104
Descriptors Concentracio Glicosid Glucosa Shiraz Raim Irrigacio Reg
Localització C 12/50

Títol Optimisation of methods for the determination of total and red-free glycosyl glucose in black grape berries of Vitis vinifera
Autor ILAND, P.G.   CYNKAR, W.   FRANCIS, I.L.   WILLIAMS, P.J.   COOMBE, B.G.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 1996 - V: - N: 2, Pg: 171-178
Descriptors Determinacio Metodes Raim negre Vitis vinifera
Localització C 15/1

Títol Proteins in white wine, II: Their resistance to proteolysis is not due to either phenolic association or glycosylation
Autor WATERS, E.J.   PENG, Z.   POCOCK, K.F.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 1 - 1995 - V: - N: , Pg: 94-99
Descriptors Glicoproteines Vi blanc Compostos fenolics Peptidiases Enzims proteolitics
Localització C 5/120

Títol Red wine bottle deposits I: a predictive assay and an assessment of some factors affecting deposit formation
Autor PENG, Z.   WATERS, E.J.   POCOCK,K.F.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Australian journal of grape and wine research ISSN: 1322-7130 - 1996 - V: 2- N: 1, Pg: 25-29
Descriptors Vi negre Inestabilitat Proteines
Localització C 15/76

Títol The Distribution of Free and Glycosidically-Bound Monoterpenes Among Skin, Juice, and Pulp Fractions of Some White Grape Varieties
Autor WILSON, B.   STRAUSS, C.R.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 37 1986 - V: - N: 2, Pg: 107-111
Descriptors Monoterpens Distribucio Pell Suc Polpa Varietats blanques Raim
Localització C 19/135