Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
FRANCIS, I.L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Absorption of 2,4,6-trichloroanisole by wine corks via the vapour phase in an enclosed environment
Autor BARKER, D.A.   CAPONE, D.L.   POLLNITZ, A.P.   McLEAN, H.J.   FRANCIS, I.L.   OAKEY, H.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2001 - V: - N: 7, Pg: 40-46
Descriptors Suro Vi Tricloroanisol Absorcio Contaminacio
Localització C 16/14

Títol Characterising mouth-feel properties of red wines
Autor FRANCIS, I.L.   GAWEL, P.G.   ILAND, P.G.   VIDAL, S.   CHEYNIER, V.   GUYOT, S.   KWIATKOWSKI, M.J.   WATERS, E.J.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 123-127
Descriptors Metodes Analisi sensorial Vi negre Propietats
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Objective measures of grape and wine quality
Autor GISHEN, M.   ILAND, P.G.   DAMBERGS, R.G.   ESLER, M.B.   FRANCIS, I.L.   KAMBOURIS, A.   JOHNSTONE, R.S.   HOJ, P.B.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 188-194
Descriptors Qualitat del vi Qualitat Vi
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Optimisation of methods for the determination of total and red-free glycosyl glucose in black grape berries of Vitis vinifera
Autor ILAND, P.G.   CYNKAR, W.   FRANCIS, I.L.   WILLIAMS, P.J.   COOMBE, B.G.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 1996 - V: - N: 2, Pg: 171-178
Descriptors Determinacio Metodes Raim negre Vitis vinifera
Localització C 15/1

Títol Relationship between seed composition and grape and wine quality
Autor RISTIC, R.   FRANCIS, I.L.   GAWEL, R.   ILAND, P.G.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 145-149
Descriptors Syrah Llavor Qualitat del vi
Localització 634.8:663.2(061.3) AUS

Títol Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour
Autor HENSCHKE, P.A.   EGLINTON, J.M.   COSTELLO, P.J.   FRANCIS, I.L.   GOCKOWIAK, H.   SODEN, A.   HOJ, P.B.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481
Descriptors Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust
Localització 663.2 SYM