Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
HENSCHKE, P.A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol AFLP fingerprinting for analysis of yeast genetic variation
Autor DE BARROS LOPES, M.   RAINIERI, S.   HENSCHKE, P.A.   LANDRIDGE, P.  
Dades Font International Journal of Systematic Bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 49 - 1999 - V: - N: 2, Pg: 915-924
Descriptors Llevats Variacio genetica AFLP
Localització C 14/22

Títol Determination of sulphite reductase activity and its response to assimilable nitrogen status in commercial Saccharomyces cerevisiae wine yeast
Autor JIRANEK, V.   LANGRIDGE, P.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1996 - V: - N: 81, Pg: 329-336
Descriptors Sulfit reductasa Nitrogen Llevats Proteliosi Saccharomyces cerevisiae Vi
Localització C 12/42

Títol Genetic approaches to the impovement of wine
Autor EGLINTON, J.M.   BELLON, J.R.   POLLNITZ, A.P.   HEINRICH, A.J.   YAP, A.J.   LANGRIDGE, P.   HENSCHKE, P.A.   HOJ, P.B.   DE BARROS LOPES, M.A.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 152-156
Descriptors Llevats Soques
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Hydrogen sulfide formation during fermentation: Effect on nitrogen composition in model grape musts
Autor HENSCHKE, P.A.   JIRANEK, V.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 172-184
Descriptors Sulfur d'hidrogen Fermentacio Compostos del nitrogen Mosts Nitrogen
Localització 634.817 INT

Títol Le gout beurre du vin - le diacetil
Autor BARTOWSKY, E.J.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 16-18
Descriptors Diacetil Gust de mantega Vinificacio Diacetile Acid citric Vi Bacteris malolactics Inoculacio Dioxid de sofre

Títol Management of malolactic fermentation wine flavour manipulation
Autor BARTOWSKY, E.J.   COSTELLO, P.J.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 157-161
Descriptors Fermentacio malolactica Oenococcus oeni
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Proline and arginine accumulation in developing berries of Vitis Vinifera L. in Australian vineyards: Influence of vine cultivar, berry maturity and tissue type.
Autor STINES, A.P.   GRUBB, J.   GOCKOWIAK, H.   HENSCHKE, P.A.   HOJ, P.B.   HEESWIJCK, R. VAN  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 2000 - V: - N: 6, Pg: 150-158
Descriptors Prolina Arginina Aminoacid Desenvolupament del fruit Metabolisme Vinya Vitis vinifera Cromatografia liquida d'alta resolucio HPLC
Localització C 12/45

Títol Spoilage of bottled red wine by acetic acid bacteria
Autor BARTOWSKY, E.J.   XIA, D.   GIBSON, R.L.   FLEET, G.H.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 - 2003 - V: - N: 36, Pg: 307-314
Descriptors Acid acetic Bacteris de l'acid acetic Acetobacter pasteurianus Identificacio Vi
Localització C 24/69

Títol The effect of lees contact time on Chardonnay wine composition
Autor STUCKEY, W.   ILAND, P.   HENSCHKE, P.A.   GAWEL, R.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 315-319
Descriptors Chardonnay Vi Composicio
Localització 634.817 INT

Títol Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour
Autor HENSCHKE, P.A.   EGLINTON, J.M.   COSTELLO, P.J.   FRANCIS, I.L.   GOCKOWIAK, H.   SODEN, A.   HOJ, P.B.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481
Descriptors Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust
Localització 663.2 SYM

Títol Yeast nitrogen demand: Selection criterion for wine yeasts for fermenting low nitrogen musts
Autor JIRANEK, V.   LANGRIDGE, P.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 266-269
Descriptors Nitrogen Llevats Vi Fermentacio Most
Localització 634.817 INT