Registres trobats: 11
Títol | AFLP fingerprinting for analysis of yeast genetic variation |
Autor | DE BARROS LOPES, M. RAINIERI, S. HENSCHKE, P.A. LANDRIDGE, P. |
Dades Font | International Journal of Systematic Bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 49 - 1999 - V: - N: 2, Pg: 915-924 |
Descriptors | Llevats Variacio genetica AFLP |
Localització | C 14/22 |
Títol | Determination of sulphite reductase activity and its response to assimilable nitrogen status in commercial Saccharomyces cerevisiae wine yeast |
Autor | JIRANEK, V. LANGRIDGE, P. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1996 - V: - N: 81, Pg: 329-336 |
Descriptors | Sulfit reductasa Nitrogen Llevats Proteliosi Saccharomyces cerevisiae Vi |
Localització | C 12/42 |
Títol | Genetic approaches to the impovement of wine |
Autor | EGLINTON, J.M. BELLON, J.R. POLLNITZ, A.P. HEINRICH, A.J. YAP, A.J. LANGRIDGE, P. HENSCHKE, P.A. HOJ, P.B. DE BARROS LOPES, M.A. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 152-156 |
Descriptors | Llevats Soques |
Localització | 634.8:663.2(061.3)AUS |
Títol | Hydrogen sulfide formation during fermentation: Effect on nitrogen composition in model grape musts |
Autor | HENSCHKE, P.A. JIRANEK, V. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 172-184 |
Descriptors | Sulfur d'hidrogen Fermentacio Compostos del nitrogen Mosts Nitrogen |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Le gout beurre du vin - le diacetil |
Autor | BARTOWSKY, E.J. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 16-18 |
Descriptors | Diacetil Gust de mantega Vinificacio Diacetile Acid citric Vi Bacteris malolactics Inoculacio Dioxid de sofre |
Títol | Management of malolactic fermentation wine flavour manipulation |
Autor | BARTOWSKY, E.J. COSTELLO, P.J. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 157-161 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Oenococcus oeni |
Localització | 634.8:663.2(061.3)AUS |
Títol | Proline and arginine accumulation in developing berries of Vitis Vinifera L. in Australian vineyards: Influence of vine cultivar, berry maturity and tissue type. |
Autor | STINES, A.P. GRUBB, J. GOCKOWIAK, H. HENSCHKE, P.A. HOJ, P.B. HEESWIJCK, R. VAN |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - 2000 - V: - N: 6, Pg: 150-158 |
Descriptors | Prolina Arginina Aminoacid Desenvolupament del fruit Metabolisme Vinya Vitis vinifera Cromatografia liquida d'alta resolucio HPLC |
Localització | C 12/45 |
Títol | Spoilage of bottled red wine by acetic acid bacteria |
Autor | BARTOWSKY, E.J. XIA, D. GIBSON, R.L. FLEET, G.H. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 - 2003 - V: - N: 36, Pg: 307-314 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris de l'acid acetic Acetobacter pasteurianus Identificacio Vi |
Localització | C 24/69 |
Títol | The effect of lees contact time on Chardonnay wine composition |
Autor | STUCKEY, W. ILAND, P. HENSCHKE, P.A. GAWEL, R. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 315-319 |
Descriptors | Chardonnay Vi Composicio |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour |
Autor | HENSCHKE, P.A. EGLINTON, J.M. COSTELLO, P.J. FRANCIS, I.L. GOCKOWIAK, H. SODEN, A. HOJ, P.B. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481 |
Descriptors | Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Yeast nitrogen demand: Selection criterion for wine yeasts for fermenting low nitrogen musts |
Autor | JIRANEK, V. LANGRIDGE, P. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 266-269 |
Descriptors | Nitrogen Llevats Vi Fermentacio Most |
Localització | 634.817 INT |