Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Bacteris malolactics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Besoins nutritionnels des bacteries malolactiques
Autor SILVANO, A.   DELAHERCHE, A,   KRIEGER-WEBER, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 144, Pg: 15-19
Descriptors Necessitats Bacteris malolactics Bacteris Acid organic Acid malic Acid tartric Fermentacio malolactica

Títol Developpement d?un activater specifique des bacteries malolactiques
Autor PILATTE, E.   NYGAARD, M.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 1999 - V: - N: 92, Pg: 31-33
Descriptors Activador Bacteris malolactics

Títol Interactions Between Wine Yeast and Malolactic Bacteria under Wine Conditions
Autor BEELMAN, R.B.   KEEN, R.M.   BANNER, M.J.   KING, S.W.  
Dades Font Dev. Industry Microbiology VOL 23 - 1982 - V: - N: , Pg: 107-121
Descriptors Llevats Vi Fermentacio Bacteris malolactics
Localització C 7/92

Títol Interactions levures-bacteries et impact sur le deroulement de la fermentation malolactique. Partie 1/2: Caracterisation des interactions entre Saccharomyces cerevisiae et Cenococcus oeni
Autor DELERIS BOU, M.   KRIEGER WEBER, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 15-18
Descriptors Llevats Bacteris Saccharomyces cerevisiae Cenococcus oeni Fermentacio malolactica Etanol Dioxid de sofre Peptid Bacteris malolactics

Títol Le gout beurre du vin - le diacetil
Autor BARTOWSKY, E.J.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 16-18
Descriptors Diacetil Gust de mantega Vinificacio Diacetile Acid citric Vi Bacteris malolactics Inoculacio Dioxid de sofre

Títol Performance of malolactic fermentation by inoculation of selected Lactobacillus plantarum and Oenococcus oeni strains isolated from Rioja red wines
Autor LOPEZ, I.   LOPEZ, R.   SANTAMARIA, P.   [et al.]  
Dades Font Vitis. Journal of Grapevine Research ISSN: 0042-7500 - 2008 - V: 47- N: 2, Pg: 123-129
Descriptors Fermentacio malolactica Vins Vi Lactobacillus plantarum Oenococcus oeni Rioja Vi negre Bacteris Bacteris malolactics