Registres trobats: 16
Títol | Bacterie du vin Oenococcus oeni un metabolisme de l'azote adapte a son environnement, La |
Autor | RITT, J-F. REMIZE, F. ALEXANDRE, H. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 12-14 |
Descriptors | Elaboracio de vi Fermentacio malolactica Nitrogen Most Peptid Activitat enzimatica |
Títol | Characterization of wine peptides using their spectral properties and opa-fluorescence response |
Autor | BARTOLOME, B. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 347-350 |
Descriptors | Peptid Vi Resposta opa-fluorescent |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Cloning, Phenotypic Expression, and DNA Sequence of the Gene for Lactacin F, an Antimicrobial Peptide Produced by "Lactobacillus spp." |
Autor | MURIANA, P.M. KLAENHAMMER, T.R. |
Dades Font | Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 173 - mar? 1991 - V: - N: 5, Pg: 1779-1788 |
Descriptors | Lactobacil Clonatge Fenotip ADN Peptid |
Localització | C 6/96 |
Títol | Interactions levures-bacteries et impact sur le deroulement de la fermentation malolactique. Partie 1/2: Caracterisation des interactions entre Saccharomyces cerevisiae et Cenococcus oeni |
Autor | DELERIS BOU, M. KRIEGER WEBER, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 15-18 |
Descriptors | Llevats Bacteris Saccharomyces cerevisiae Cenococcus oeni Fermentacio malolactica Etanol Dioxid de sofre Peptid Bacteris malolactics |
Títol | Isolation and characterization of individual peptides from wine |
Autor | MORENO-ARRIBAS, M.V. BARTOLOME, B. PUEYO, E. POLO, M.C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 46 - 1998 - V: - N: 9, Pg: 3422-3425 |
Descriptors | Peptid Vi Aillament Aminoacid |
Localització | C 15/4 |
Títol | Model studies on the coordination of copper in biological systems. The deprotonated peptide nitrogen as a potential binding site for copper (II) |
Autor | KRONECK, M.H. VORTISCH, V. HEMMERICH, P. |
Dades Font | European Journal of Biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 109 - 1980 - V: - N: , Pg: 603-612 |
Descriptors | Coure Potenciometria Histidina Cisteina Bioquimica Analisi quimica Peptid Espectrofotometria Nitrogen Proteines |
Localització | C 6/42 |
Títol | Must and wine peptide analysi of Burgundy Chardonnay |
Autor | CARNEVILLIER, V. CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 132-138 |
Descriptors | Most Vi Analisi Peptid Chardonnay |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Obtencion de mohos productores de peptidos antifungicos para su utilizacion en productos carnicos madurados |
Autor | ACOSTA, R. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 79-80 |
Descriptors | Peptid Antifungics Productes carnics Fongs Industria carnica |
Títol | On-line HPLC photodiode array detection and OPA derivatization for partial identification of small peptides from white wine |
Autor | BARTOLOME, B. MORENO-ARRIBAS, V. PUEYO, E. POLO, C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 45 - 1997 - V: - N: 9, Pg: 3374-3381 |
Descriptors | Vi Peptid |
Localització | C 15/5 |
Títol | Pectidos con bioactividad ECA inhibitoria y antioxidante liberados durante la autolisis de las levaduras |
Autor | PUEYO, E. ALCAIDE HIDALGO, J.M. PLO, M.C. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 96-98 |
Descriptors | Autolisi Llevats Vi Peptid ECA Saccharomyces cerevisiae |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Peptides in musts and wines. Changes during the manufature of cavas (sparkling wines) |
Autor | MORENO.ARRIBAS, V. PUEYO, E. POLO, M.C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 44 - 1996 - V: - N: 12, Pg: 3783-3788 |
Descriptors | Vi escumos Peptid Most Vi escumos Cava |
Localització | C 15/6 |
Títol | Peptidos antimicrobianos y plantas transgenicas resistentes a enfermedades |
Autor | COCA, M. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Octubre 2007 - V: - N: , Pg: 47-52 |
Descriptors | Transgenic Peptid Millora genetica Malalties Plantes Patogens Fitopatogens |
Títol | Peptidos lacteos activos e hipertension arterial |
Autor | HONORATO PEREZ, J. |
Dades Font | ANs alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Julio/Septiembre 2007 - V: 14- N: 3, Pg: 69-75 |
Descriptors | Hipertensio Salut Nutricio Peptid Lactics |
Títol | Practical High Performance Liquid Chromatography of Proteins and Peptides |
Autor | TEMPST, P. HOOD, L.E. KENT, S.B.H. |
Dades Font | High Performance Liquid Chromatography in Plant Sciences - 1987 - V: 5- N: , Pg: 170-208 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Proteines Peptid |
Localització | C 21/75 |
Títol | Protease A activity and nitrogen fractions released during alcoholic fermentation and autolysis in enological conditions |
Autor | ALEXANDRE, H. HEINTZ, D. CHASSAGNE, D. GUILLOUX-BENATIER, M. CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2001 - V: - N: 26, Pg: 235-240 |
Descriptors | Autolisi Proteases Aminoacid Peptid Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Llevats |
Localització | C 16/15 |
Títol | Purification and characterization of an intracellular family 3B-glucosidase from Lactobacillus Sanfranciscensis CB1 |
Autor | DE ANGELIS, M. ET AL |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 131-142 |
Descriptors | Lactobacillus Sanfranciscensis CB1 B-glucosidasa Metabolisme carbonic Caracteritzacio enzimatica Peptid Fermentacio ADN Extraccio Purificacio |