Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Peptid

Resultat de la cerca

Registres trobats: 16


Títol Bacterie du vin Oenococcus oeni un metabolisme de l'azote adapte a son environnement, La
Autor RITT, J-F.   REMIZE, F.   ALEXANDRE, H.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 12-14
Descriptors Elaboracio de vi Fermentacio malolactica Nitrogen Most Peptid Activitat enzimatica

Títol Characterization of wine peptides using their spectral properties and opa-fluorescence response
Autor BARTOLOME, B. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 347-350
Descriptors Peptid Vi Resposta opa-fluorescent
Localització 663.254 IN V

Títol Cloning, Phenotypic Expression, and DNA Sequence of the Gene for Lactacin F, an Antimicrobial Peptide Produced by "Lactobacillus spp."
Autor MURIANA, P.M.   KLAENHAMMER, T.R.  
Dades Font Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 173 - mar? 1991 - V: - N: 5, Pg: 1779-1788
Descriptors Lactobacil Clonatge Fenotip ADN Peptid
Localització C 6/96

Títol Interactions levures-bacteries et impact sur le deroulement de la fermentation malolactique. Partie 1/2: Caracterisation des interactions entre Saccharomyces cerevisiae et Cenococcus oeni
Autor DELERIS BOU, M.   KRIEGER WEBER, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 15-18
Descriptors Llevats Bacteris Saccharomyces cerevisiae Cenococcus oeni Fermentacio malolactica Etanol Dioxid de sofre Peptid Bacteris malolactics

Títol Isolation and characterization of individual peptides from wine
Autor MORENO-ARRIBAS, M.V.   BARTOLOME, B.   PUEYO, E.   POLO, M.C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 46 - 1998 - V: - N: 9, Pg: 3422-3425
Descriptors Peptid Vi Aillament Aminoacid
Localització C 15/4

Títol Model studies on the coordination of copper in biological systems. The deprotonated peptide nitrogen as a potential binding site for copper (II)
Autor KRONECK, M.H.   VORTISCH, V.   HEMMERICH, P.  
Dades Font European Journal of Biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 109 - 1980 - V: - N: , Pg: 603-612
Descriptors Coure Potenciometria Histidina Cisteina Bioquimica Analisi quimica Peptid Espectrofotometria Nitrogen Proteines
Localització C 6/42

Títol Must and wine peptide analysi of Burgundy Chardonnay
Autor CARNEVILLIER, V.   CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 132-138
Descriptors Most Vi Analisi Peptid Chardonnay
Localització 663.254 IN V

Títol Obtencion de mohos productores de peptidos antifungicos para su utilizacion en productos carnicos madurados
Autor ACOSTA, R. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 79-80
Descriptors Peptid Antifungics Productes carnics Fongs Industria carnica

Títol On-line HPLC photodiode array detection and OPA derivatization for partial identification of small peptides from white wine
Autor BARTOLOME, B.   MORENO-ARRIBAS, V.   PUEYO, E.   POLO, C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 45 - 1997 - V: - N: 9, Pg: 3374-3381
Descriptors Vi Peptid
Localització C 15/5

Títol Pectidos con bioactividad ECA inhibitoria y antioxidante liberados durante la autolisis de las levaduras
Autor PUEYO, E.   ALCAIDE HIDALGO, J.M.   PLO, M.C.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 96-98
Descriptors Autolisi Llevats Vi Peptid ECA Saccharomyces cerevisiae
Localització 663.2 (063) Con

Títol Peptides in musts and wines. Changes during the manufature of cavas (sparkling wines)
Autor MORENO.ARRIBAS, V.   PUEYO, E.   POLO, M.C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 44 - 1996 - V: - N: 12, Pg: 3783-3788
Descriptors Vi escumos Peptid Most Vi escumos Cava
Localització C 15/6

Títol Peptidos antimicrobianos y plantas transgenicas resistentes a enfermedades
Autor COCA, M.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Octubre 2007 - V: - N: , Pg: 47-52
Descriptors Transgenic Peptid Millora genetica Malalties Plantes Patogens Fitopatogens

Títol Peptidos lacteos activos e hipertension arterial
Autor HONORATO PEREZ, J.  
Dades Font ANs alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Julio/Septiembre 2007 - V: 14- N: 3, Pg: 69-75
Descriptors Hipertensio Salut Nutricio Peptid Lactics

Títol Practical High Performance Liquid Chromatography of Proteins and Peptides
Autor TEMPST, P.   HOOD, L.E.   KENT, S.B.H.  
Dades Font High Performance Liquid Chromatography in Plant Sciences - 1987 - V: 5- N: , Pg: 170-208
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Proteines Peptid
Localització C 21/75

Títol Protease A activity and nitrogen fractions released during alcoholic fermentation and autolysis in enological conditions
Autor ALEXANDRE, H.   HEINTZ, D.   CHASSAGNE, D.   GUILLOUX-BENATIER, M.   CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2001 - V: - N: 26, Pg: 235-240
Descriptors Autolisi Proteases Aminoacid Peptid Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Llevats
Localització C 16/15

Títol Purification and characterization of an intracellular family 3B-glucosidase from Lactobacillus Sanfranciscensis CB1
Autor DE ANGELIS, M.   ET AL  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 131-142
Descriptors Lactobacillus Sanfranciscensis CB1 B-glucosidasa Metabolisme carbonic Caracteritzacio enzimatica Peptid Fermentacio ADN Extraccio Purificacio