Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ET AL

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Compuestos fenolicos y del aroma diferenciadores de vinos generosos tipo fino y oloroso
Autor MAYEN, M.   ET AL  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 30-33
Descriptors Aroma Compostos fenolics Fino Vi oloros Vi generos Color Envelliment

Títol Controlador de humedad con efecto Peltier
Autor DOMINGUEZ GARCIA, M.   ET AL  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Juny 2005 - V: XXIV- N: 202, Pg: 82-86
Descriptors Control humitat Pastilles efecte Peltier

Títol Diferenciacion varietal a traves de metodos estadisticos multvariantes
Autor ESTEVE RODRIGUEZ, M.D.   ET AL  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 9 de juliol 2005 - V: LX- N: 3074, Pg: 2278-2280
Descriptors Diferenciacio varietal Estadistiques multivariants SIMCA Metodes estadistics

Títol El trabajo del suelo y la gama de equipos para realizarlo
Autor BERNAT, C.   ET AL  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - 15 de juliol 2005 - V: XII- N: 213, Pg: 21-24
Descriptors Treball del sol Maquinaria agricola Cultiu

Títol Estudio de las levaduras presentes en las instalaciones de distintas bodegas de ?a D.O.Ca Rioja
Autor SANTAMARIA, P.   ET AL  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 47-50
Descriptors Llevats Rioja DOQ Neteja Bodegues

Títol Estudios para minimizar la produccion de aminas biogenas y de carbamato de etilo por parte de las bacterias lacticas
Autor BORDONS, A.   ET AL  
Dades Font XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 68-90
Descriptors Amines biogenes Carbamat d'etil Bacteris lactics
Localització 663.254 Cur

Títol Proteccion del color y aroma en vinos tintos mediante la formacion de derivados vinilfenolicos de antocianos
Autor MORATA, A.   ET AL  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 32-36
Descriptors Proteccio del color Vinilfenols d'antocians Antocians Vi negre Aroma Acid hidroxicinamic Descarboxilacio Llevats

Títol Purification and characterization of an intracellular family 3B-glucosidase from Lactobacillus Sanfranciscensis CB1
Autor DE ANGELIS, M.   ET AL  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 131-142
Descriptors Lactobacillus Sanfranciscensis CB1 B-glucosidasa Metabolisme carbonic Caracteritzacio enzimatica Peptid Fermentacio ADN Extraccio Purificacio