Registres trobats: 2
Títol | Descarboxylation of cinnamic acids by saccharomyces cerevisiae |
Autor | GRAMATICA, P. [et al.] |
Dades Font | Biorganic Chemistry ISSN: 0045-2068 VOL 10 - 1981 - V: - N: , Pg: 14-21 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Begudes alcoholiques Acid cinamic Estereoquimica Enzims Fermentacio Descarboxilacio Llevats |
Localització | C 4/53 |
Títol | Proteccion del color y aroma en vinos tintos mediante la formacion de derivados vinilfenolicos de antocianos |
Autor | MORATA, A. ET AL |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 32-36 |
Descriptors | Proteccio del color Vinilfenols d'antocians Antocians Vi negre Aroma Acid hidroxicinamic Descarboxilacio Llevats |