Registres trobats: 5
Títol | Bioconversion of Cinnamic acid to acetophenone by a pseudomonad: microbial production of a natural flavor compound |
Autor | HILTON, M.D. CAIN, W.J. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - March 1990 - V: - N: , Pg: 623-627 |
Descriptors | Bioconversio Acid cinamic Acetofenona Pseudomonad Compostos Sabor |
Localització | C 17/37 |
Títol | Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (I) |
Autor | DIAZ, M. [et al.] |
Dades Font | Semana Vitivinicola,La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3260, Pg: 790-795 |
Descriptors | Fenols volatils Vi negre Defectes organoleptics Caracter Brett Acid fenolic Brettanomyces dekkera Acid cinamic Aroma del vi Brettanomyces/Dekkera Brettanomyces |
Títol | Degradacion de compuestos fenolicos presentes en vino mediante cepas de Lactobacillus plantarum |
Autor | LANDETE, J.M. RODRIGUEZ, H. RIVAS, B. de las MU?OZ, R. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 49-51 |
Descriptors | Fenols Compostos fenolics Lactobacillus plantarum Acid cinamic |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Descarboxylation of cinnamic acids by saccharomyces cerevisiae |
Autor | GRAMATICA, P. [et al.] |
Dades Font | Biorganic Chemistry ISSN: 0045-2068 VOL 10 - 1981 - V: - N: , Pg: 14-21 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Begudes alcoholiques Acid cinamic Estereoquimica Enzims Fermentacio Descarboxilacio Llevats |
Localització | C 4/53 |
Títol | The Phenolic cinnamates of white grapes and wine |
Autor | SINGLETON, V. L. TIMBERLAKE, C. F. LEA, A. G. H. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 403-410 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Raim Fenols Vi negre Most Acid cinamic Components volatils Aroma Hidrolisi Acid carboxilic Cromatografia |
Localització | C 4/20 |