Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BORDONS, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Control de la fermentacion malolactica mediante cepas de bacterias aisladas del vino
Autor MASQUE, M. C.   GUARDIOLA, S.   BORDONS, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 64-68
Descriptors Fermentacio malolactica Bacteris lactics Vinificacio

Títol Estudio de la degradacion de arginina por bacterias lacticas del vino y su implicacion en la formacion de carbamato de etilo
Autor ARAQUE, I.   GIL, J.   CARRETE, R.   REGUANT, C.   BORDONS, A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 189-181
Descriptors Arginina Bacteris lactics Carbamat d'etil
Localització 663.2 JOR

Títol Estudio de la produccion de carbamato de etilo en vinos tintos
Autor ROMERO, S.V.   MASQUE, C.   BORDONS, A.  
Dades Font VII Jornadas cientficas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 77-79
Descriptors Carbamat d'etil Vi negre
Localització 663.2 JOR

Títol Estudios para la minimizacion de produccion de carbamato de etilo por las bacterias lacticas
Autor BORDONS, A.   GIL, J.   ARAQUE, I.   REGUANT, C.   CARRETE, R.   ROMERO, S.   MASQUE, M.C.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 94-100
Descriptors Minimitzacio Carbamat d'etil Bacteris lactis Vi Arginina Citrulina

Títol Estudios para minimizar la produccion de aminas biogenas y de carbamato de etilo por parte de las bacterias lacticas
Autor BORDONS, A.   ET AL  
Dades Font XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 68-90
Descriptors Amines biogenes Carbamat d'etil Bacteris lactics
Localització 663.254 Cur

Títol Identificacion de los genes de la ruta de degradacion de arginina en bacterias lacticas del vino
Autor GIL, J.   ARAQUE, I.   CARRETE, R.   BORDONS, A.   REGUANT, C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 192-194
Descriptors Degradacio Arginina Bacteris lactis Vi
Localització 663.2 JOR

Títol Inhibitory effect of copper and dichlofluanid on oenococcus oeni and malolactic fermentation
Autor VIDAL, M.T.   POBLET, M.   CONSTANTI, M.   BORDONS, A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 2001 - V: 52- N: 3, Pg: 223-229
Descriptors Oenococcus oeni Fermentacio malolactica Pesticides Coure Metall Diclofluanid

Títol Las bacterias lacticas del vino y la fermentacion malolactica
Autor BORDONS, A.  
Dades Font XIII Cursos Rioja 97 - 1997 - V: - N: , Pg: 9-31
Descriptors Bacteris lactics Vi Fermentacio malolactica
Localització 634.814.2 Cur

Títol Lysogeny of Oenococcus oeni (syn. Leuconostoc oenos) and study of their induced bacteriophages
Autor POBLET-ICART, M.   BORDONS, A.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Current Microbiology. An international Journal ISSN: 0343-8651 VOL 36 - 1998 - V: - N: , Pg: 365-369
Descriptors Leuconostoc oenos Bacteriofags
Localització C 12/1

Títol Nou metode de PCR (Multiple RAPD) per diferenciar soques d'Oenococcus oeni
Autor REGUANT, C.   CARRETE, R   BORDONS, A.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2003 - V: 20- N: 64, Pg: 12-16
Descriptors Metode PCR Oenococcus oeni Fermentacio malolactica PCR RAPD-PCR Bacteris Vi Metode Multiplex RAPD-PCR Multiplex

Títol Seguimiento e identificacion de los microorganismos presentes durante la elaboracion de los vinos
Autor POBLET, M.   ROZES, N.   RUIZ, A.   REGUANT, C.   BELTRAN, G.   TORIJA, M?.J.   GUILLAMON, J.M.   BORDONS, A.   MAS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 95-100
Descriptors Vinificacio Microorganismes Identificacio Vi