Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
LONVAUD-FUNEL, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 18


Títol Automatisation en flux continu du dosage enzymatique de l?acide malique des vins
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   DONECHE, B.   BLEUZE, D.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1980 - V: 14- N: 4, Pg: 207-217
Descriptors Flux continu Acid malic Vi Dosatge Enzims
Localització C 19/36

Títol Dosage du gaz carbonique dans les vins a l'aide d'une electrode specifique.
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font FV - febrer 1975 - V: - N: 528, Pg: 5 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Dosificacio Dosatge Electrode selectiu
Localització FV 528

Títol Effect of certain Grape-Parasitic Fungi on the activity of wine lactic acid bacteria (Leuconostoc Oenos)
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   SAN ROMAO, V.   JOYEUX, A.   CHAUVET, S.  
Dades Font Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1987 - V: - N: 7, Pg: 267-274
Descriptors Fongs Parasits Leuconostoc oenos Fermentacio malolactica Vi Raim
Localització C 15/57

Títol Hautes pressions et stabilisation microbiologique du vin
Autor TONELLO, C.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 197-203
Descriptors Estabilitzacio microbiologica Vi Alta pressio

Títol Inhibition of Malolactic Fermentation of Wines by Products of Yeast Metabolism
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   JOYEUX, A.   DESENS, C.  
Dades Font Journal of Food Science and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 44 - 1988 - V: - N: , Pg: 183- 191
Descriptors Vi Fermentacio malolactica Bacteris acidolactics Acids grassos
Localització C 7/62

Títol La fermentacio malolactica hoy
Autor LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font IX Cursos Rioja 94 - 1994 - V: - N: , Pg: 81-90
Descriptors Fermentacio malolactica Vinificacio Enzims Bacteris
Localització 663.1:663.252 Cur

Títol Lactobacillus hilgardii and Lactobacillus brevis DNA analysis buy restriction fragment length polymorphism (RFLP)
Autor LE JEUNE, C.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1994 - V: - N: 11, Pg: 195-202
Descriptors Lactobacillus hilgardii Lactobacillus brevis Bacteris ADN Polimorfisme
Localització C 7/2

Títol Les levains malolactiques. Bases scientifiques et principes d'utilisation
Autor LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 35-40
Descriptors Llevats Malolactic Bacteris lactics

Títol Levures non-Saccharomyces, Les. Dynamique et caracterisation durant les etapes pre-fermentaires et la fermentation alcoolique
Autor ZOTT, K.   LONVAUD-FUNEL, A.   MASNEUF-POMAREDE, I.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 11-12
Descriptors Llevats No saccharomyces Prefermentacio Etapes prefermentatives Fermentacio alcoholica Vinificacio en negre

Títol Lysogeny of Oenococcus oeni (syn. Leuconostoc oenos) and study of their induced bacteriophages
Autor POBLET-ICART, M.   BORDONS, A.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Current Microbiology. An international Journal ISSN: 0343-8651 VOL 36 - 1998 - V: - N: , Pg: 365-369
Descriptors Leuconostoc oenos Bacteriofags
Localització C 12/1

Títol Nouvelles donnees sur les levures de refermentation des vins issus de raisins botrytises
Autor DIVOL, B.   MIOT-SERTIER, C.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 36-41
Descriptors Llevats Refermentatio Vi Raim Botritis Dioxid de sofre

Títol Principe de la stabilisation microbiologique des vins par la chaleur
Autor LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 147-153
Descriptors Estabilitzacio microbiologica Vi Calor

Títol Rapid and sensitive in situ hybridization method for detecting and identifying lactic acid bacteria in wine
Autor SOHIER, D.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1998 - V: - N: 15, Pg: 391-397
Descriptors Bacteris acidolactics Vi Metode d'identificacio Identificacio
Localització C 12/129

Títol Response of Leuconostoc oenos to environmental changes
Autor GARBAY, S.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 6 - 1996 - V: - N: 81, Pg: 619-625
Descriptors Leuconostoc oenos Vi Canvis
Localització C 12/72

Títol Sequence Analysis of Leuconostoc oenos DNA: Organization of pLo13, a Cryptic Plasmid
Autor FREMAUX, C.   AIGLE, M.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Plasmid ISSN: 0147-619X VOL 30 - 1993 - V: - N: , Pg: 212-223
Descriptors Leuconostoc oenos Viniflora oenos ADN Extraccio Plasmid
Localització C 7/114

Títol Specific enumeration of lactic bacteria in fermenting grape must and wine by colony hybridization with non-isotopic DNA probes
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   JOYEUX, A.   LEDOUX, O  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 71 - 1991 - V: - N: , Pg: 501-508
Descriptors Leuconostoc oenos Bacteris acidolactics Vi Fermentacio Most
Localització C 7/94

Títol Stimulation de la fermentation malolactique par l'addition au vin d'enveloppes cellulaires de levure et differents adjuvants de nature polysaccharidique et azotee
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   DESENS, C.   JOYEUX, A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 19 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 229-240
Descriptors Fermentacio malolactica Vi Llevats Adjuvant
Localització C 7/63

Títol Une alteration bacterienne des vins: la <>. A bacterial disease causing ropiness of wines
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   JOYEUX, A.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 1 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-49
Descriptors Alteracions Vi Bacteris lactics Polisacarids
Localització C 8/42