Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BELTRAN, G.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 13


Títol Condiciones de batido de la pasta de aceituna en frutos de Picual de recoleccion temprana
Autor AGUILERA, M.P.   JIMENEZ, A.   BELTRAN, G.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Novembre 2010 - V: 17- N: 318, Pg: 32-35
Descriptors Temperatura Oliva Picual Extraccio d'oli Microtalc natural

Títol Contenido de potasio en fruto de 'Olea europaea L.'
Autor FERNANDEZ- HERNANDEZ, A.   BELTRAN, G.   FERNADEZ-ESCOBAR, R.  
Dades Font Agricultura: Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Enero 2010 - V: LXXIX- N: 925, Pg: 32-34
Descriptors Elements minerals Mineral Potassi Oliva Concentracio Desenvolupament del fruit Creixement Maduracio Fruit Olea europaea L. Arbequina Picual Hojiblanca

Títol Efectos de la molienda del fruto sobre el rendimiento industrial del proceso y la calidad del aceite
Autor BELTRAN, G.   [et al.]  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Novembre 2010 - V: 17- N: 318, Pg: 28-31
Descriptors Molta Rendiment Oli Qualitat de l'oli Fenols

Títol Estudio de la captacion de nitrogeno por la levadura durante la fermentacion alcoholica
Autor BELTRAN, G.   BAIGES, I.   NOVO, M.T.   CHIVA, R.   GUILLAMON, J.M.   MAS, A.   ROZES, N.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 201-203
Descriptors Nitrogen Llevats Fermentacio alcoholica
Localització 663.2 JOR

Títol Evolucion de la composicion mineral (NPK) en hoja de olivo. Estado nutricional de una plantacion
Autor FERNANDEZ-HERNANDEZ, A.   BELTRAN, G.   FERNANDEZ-ESCOBAR, R.  
Dades Font Agricultura : revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2009 - V: LXXVIII- N: 922, Pg: 720-722
Descriptors Analisi foliar Olivera Estat nutricional Fertilitzacio Adobatge Arbequina Jaen Reg Composicio mineral Fosfor Nitrogen Potassi

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas: analisis quimico y sensorial
Autor NOVO, M.T.   BELTRAN, G.   TORIJA, M.J.   POBLET, M.   GUILLAMON, J.M.   MAS, A.   ROZES, N.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 51-55
Descriptors Fermentacio a baixa temperatura Analisi quimica Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas
Autor BELTRAN, G.   NOVO, M.   TORIJA, M.J.   POBLET, M.   ROZES, N.   GUILLAMON, J.M.   MAS, A.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 73-76
Descriptors Fermentacio Temperatura baixa Llevats Inoculacio Temperatura

Títol Herramientas para controlar las fermentaciones a baja temperatura: rehidratacion, nitrogeno asimilable y metabolismo de la trehalosa
Autor NOVO, M.   BELTRAN, G.   TORIJA, M?.J.   POBLET, M.   GUILLAMON, J.M.   ROZES, N.   MAS, A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cientifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 125-127
Descriptors Fermentacio a baixa temperatura Rehidratacio Nitrogen assimilable Metabolisme Trehalosa
Localització 663.2 JOR

Títol Innovaciones en el control de procesos en almazaras
Autor JIMENEZ, A.   BELTRAN, G.   AGUILERA, M.P.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2010 - V: 17- N: 318, Pg: 40-44
Descriptors Almassera Modernitzacio Automatitzacio i control de processos Parametres de qualitat

Títol Metabolisme nitrogenat de Saccharomyces cerevisiae en la fermentacio del vi
Autor MAS, A.   BELTRAN, G.   SANCHO, M  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 11-16
Descriptors Metabolisme Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Vi Canvi climatic Sector vitivinicola Llevats vinics Nitrogen Organoleptic

Títol Revision sobre las fermentaciones vinicas a baja temperatura. Perspectivas de futuro
Autor NOVO, M.T.   TORIJA, M.J.   BELTRAN, G.   ROZES, N.   MAS, A.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2003 - V: III- N: 12, Pg: 38-43
Descriptors Fermentacio vinica Fermentacio a baixa temperatura Llevats Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats criotolerants

Títol Seguimiento e identificacion de los microorganismos presentes durante la elaboracion de los vinos
Autor POBLET, M.   ROZES, N.   RUIZ, A.   REGUANT, C.   BELTRAN, G.   TORIJA, M?.J.   GUILLAMON, J.M.   BORDONS, A.   MAS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 95-100
Descriptors Vinificacio Microorganismes Identificacio Vi

Títol Utilizacion de microtalco natural como coadyudante tecnologico en la extraccion del aceite
Autor BELTRAN, G.   JIMENEZ, A.   AGUILERA, M.P.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2010 - V: 17- N: 318, Pg: 36-38
Descriptors Microtalc natural Extraccio d'oli Rendiment