Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Concentracio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 41


Títol Addition de sels nutritifs et de thiamine pour faciliter la prise mousse
Autor SCHOLTEN, M  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 3, Pg: 1
Descriptors Tiamina Most Vi escumos Elaboracio Remoguda Fermentacio Sals nutritives Addicio Concentracio Reglament Llevats
Localització C 2/7

Títol Auto-Enrichissement de la vendage par osmose inverse : appareil Degremont
Autor GAILLARD, M.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 61-63
Descriptors Most Ensucrament Verema Osmosi inversa Xaptalitzacio Concentracio Tecniques substractives

Títol Cambios en la concentracion de compuestos nitrogenados durante la fermentacion de mosto a escala piloto.
Autor DIZY, M.   POLO, M. C.  
Dades Font Food Science & Technology International/ Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 2 - abril 1996 - V: - N: 2, Pg: 87-93
Descriptors Compostos nitrogenats Fermentacio Most Concentracio

Títol Changes in concentration of free and total amino acids of several native american grape cultivars during fermentation
Autor KLUBA, R. M.   MATTICK, L. R.   ROSS HACKLER, L.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 181-186
Descriptors Fermentacio Concentracio Raim Aminoacid
Localització C 8/110

Títol Changes in concentration of procyanidins and antocyanins during the production of the Plavac mali wine from Dingac and Postup localities
Autor GRACIN, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 247-254
Descriptors Procianidins Concentracio Antocianins
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Characterization of bottled wines from the Tenerife Island (Spain) by their metal ion concentration
Autor CONDE, J.E.   ESTEVEZ, D.   RODRIGUEZ BENCOMO, J.J.   GARCIA MONTELONGO, F.J.   PEREZ TRUJILLO, j.p.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 4, Pg: 375-387
Descriptors Metall PCA LDA Vi Embotellament Tenerife Caracteritzacio Concentracio Ions Illes Canaries

Títol Colorimetric method for determination of sugars and related substances
Autor DUBOIS, M.  
Dades Font Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 28 - mar? 1956 - V: - N: 3, Pg: 350-356
Descriptors Sucre Sacarid Polisacarids Colorimetria Fenols Identificacio Concentracio Acid sulfuric Cromatografia Analisi Filtracio
Localització C 4/114

Títol Contenido de potasio en fruto de 'Olea europaea L.'
Autor FERNANDEZ- HERNANDEZ, A.   BELTRAN, G.   FERNADEZ-ESCOBAR, R.  
Dades Font Agricultura: Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Enero 2010 - V: LXXIX- N: 925, Pg: 32-34
Descriptors Elements minerals Mineral Potassi Oliva Concentracio Desenvolupament del fruit Creixement Maduracio Fruit Olea europaea L. Arbequina Picual Hojiblanca

Títol Dosage du potassium dans les vins par absorption atomique
Autor GUSTIN, A.   FENEUIL, A.   MOULIN, J. P.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 777, Pg: 8 p.
Descriptors Potassi Vi Dosificacio Dosatge Concentracio
Localització FV 777

Títol Dosage du selenium dans le vin par spectrofluorimetrie. Application a quelques vins francais.
Autor BELLANGER, J.   BOUVIER, J.C   LAB, C.  
Dades Font FV - setembre 1992 - V: - N: 922, Pg: 11 p.
Descriptors Fluorimetria Vi Fran?a Seleni Fluorescencia Identificacio Concentracio
Localització FV 922

Títol Efecto de altas concentraciones de CO2 en la calidad de uva de mesa almacenada a bajas temperaturas y en la expresion de genes de la fruta de los fenilpropanoides
Autor ROMERO, I. et al.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 96-97
Descriptors CO2 Concentracio Raim de taula Baixa temperatura Gens Fruita Fenilpropanoides

Títol Effect of Grape Maturity and Juice Treatments on Terpene Concentrations and Wine Quality of Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling and Bukettraube
Autor MARAIS, J.   WYK, C.J. van  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1986 - V: 7- N: 1, Pg: 26-35
Descriptors Raim Maduresa Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling i Bukettraube
Localització C 20/9

Títol Effect of potassium and nitrogen supply on organic acid concentration and pH of grape juice: preliminary results
Autor RUHL, E.H.   FUDA, A.P.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 312-14
Descriptors Potasi Nitrogen Concentracio Acid organic pH Raim
Localització 634.817 INT

Títol Effects of cell concentration of bacteria starter cultures, the time of their inoculation and the supply with fermentation aids on the quality of the malolactic fermentations
Autor
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Concentracio Cel?lules Bacteris Inoculacio Fermentacio Fermentacio malolactica
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Effet de differents facteurs sur la concentration des vins rouges mediterraneens et rhodaniens en composes a risques produits par les levures et les bacteries: composes soufres volatils et amines biogenes
Autor DELTEIL, D.   BLAISE, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi negre Concentracio Llevats Bacteris Compostos volatils Amines biogenes
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Effetto di una defogliazione accidentale tardiva sulla concentrazione di amido e azoto in tralci di vite cv Nebbiolo con differente nutrizine azotata
Autor GANGEMI, L.   SOZZANI, F.   FERRANDINO, A.  
Dades Font Quaderni della Scuola di specializzazione in scienza viticole ed enologiche ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internatizionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici: studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 233-245
Descriptors Espampolament accidental tarda Espampolament Concentracio Mido Nebbiolo Nutricio

Títol Ester concentration differences in wine fermented by various species and strains of yeasts
Autor SOLES, R.M.   OUGH, C.S.   KUNKEE, R.E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 94-98
Descriptors Concentracio Esters Vi Llevats
Localització C 8/26

Títol Estudio del nivel de potasio en el peciolo de la hoja y su relacion con el pH y concentracion de potasio en vino
Autor FRANCO ALADREN, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2004 - V: XV- N: 90, Pg: 7-16
Descriptors Peciol pH Potassi Vi Concentracio

Títol Evaluacion en linea de la turbidez del vino mediante un nuevo turbidimetro de fibra optica
Autor CRESPO, R.   GARCIA, A.   PEREZ, M.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 411-413
Descriptors Vi Sensor Metode de mesura Nefelometria Concentracio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Evolution de l'enrichissement de la vendage : les techniques soustractives
Autor GAILLARD, M.   BERGER, J. L.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 53-55
Descriptors Verema Ensucrament Xaptalitzacio Vi Qualitat Most Tecniques substractives Concentracio Osmosi inversa Evaporacio

Títol Factors affecting available micronutrient concentrations in soils using coca-cola as extractant
Autor SCHNUG, E.   FLECKENSTEIN, J.   HANEKLAUS, S.  
Dades Font Communications in Soil Science and Plant Analysis ISSN: 0010-3624 VOL 29 - 1998 - V: - N: 11-14, Pg: 1891-1896
Descriptors Micronutrients Coca cola Concentracio Sol
Localització C 13/53

Títol Gaschromatographische Untersuchungen uber die AromastofFe von Weinbeeren I. An reicherung und Kapillar Chromatographische Auftrennung
Autor RAPP, A.   MASTRICH, H.   ENGEL, L.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 15 - 1976 - V: - N: , Pg: 29-36
Descriptors Aroma Components volatils Analisi Enzims Oxidacio Metanol Concentracio Composicio
Localització C 4/56

Títol Gaschromatographische Untersuchungen uber die Aromastoffe von Weinbeeren
Autor RAPP, A.   HASTRICH, H.   ENGEL, L  
Dades Font VITIS ISSN: 0042-7500 - 1976 - V: - N: 15, Pg: 29-36
Descriptors Aroma Separacio Concentracio Baia Cromatografia de gasos
Localització C 8/80

Títol Influence de la concentration en chlorure de sodium et chlorure de potassium sur les proprietes organoleptiques des vins
Autor CAILLE, S.   LJUBINKOVIC, S.   BOUISSOU, D.   SAMSON, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 35-37
Descriptors Concentracio Clorur sodic Clorur potassic Propietats organoleptiques Vins

Títol Influence du cepage et de la souche de levure sur la vitesse de fermentation et sur la concentration des composants volatils du vin
Autor HOUTMAN, A.C.   DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1985 - V: - N: 648-649, Pg: 235-246
Descriptors Fermentacio Concentracio Compostos volatils Vi
Localització C 19/112

Títol Influencia de la concentracion de los aminoacidos del mosto en el aroma del vino obtenido
Autor HERNANDEZ ORTE, P. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4495-4499
Descriptors Concentracio Aminoacid Most Vi Aroma

Títol Influencia desde el punto de vista analitico y sensorial en vino de variedad Cabernet Sauvignon de la Osmosis Inversa (OI) como tecnica de concentracion vs. enriquecimiento por chaptalizado
Autor VICARIA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 345-362
Descriptors Cabernet sauvignon Osmosi inversa Concentracio
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Kontinuierliche Traubenentsaftung mittels Zintrifugaltechnik- Dekantertechnologie
Autor DORR, W.   HUHN, T.   HAMATSCHEK, J.   BERNATH, K.   PFLIEHINGER, M.   BOHM, M.   WACHTLER, E.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 557-574
Descriptors Concentracio Suc de raim Centrifugacio Decantacio
Localització 663.2 SYM

Títol L'extraction-concentracion de l'ethanol du vin- Sa standardisation et ses limites.
Autor TEP, Y.   BRUN S.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 809, Pg: 12 p.
Descriptors Etanol Vi Determinacio Destil.lacio Rectificacio Alcohol superior Extraccio Concentracio
Localització FV 809

Títol Manipulation of the concentration of glycosyl-glucose in Shiraz grapes with irrigation management.
Autor McCARTHY, M.G.   ILAND, P.G.   COOMBE, B.G.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Maintaining the competitive edge: proceedings of the ninth Australian Wine Industry Technical Conference; 16-19 july 1995 - 1996 - V: - N: , Pg: 101-104
Descriptors Concentracio Glicosid Glucosa Shiraz Raim Irrigacio Reg
Localització C 12/50

Títol Mostkonzentration durch Verdampfung / Umkehrosmose im Vergleich zur Zuckerung
Autor SIGLER, J.   AMANN, R.   KREBS, H.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 541-554
Descriptors Concentracio Most Evaporacio Osmosi
Localització 663.2 SYM

Títol Mostkonzentration und andere neue oenologische Verfahren weltweit- die rechtliche Lage (OIV)
Autor CHRISTMANN, M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 665-671
Descriptors Concentracio Most Tecnologia enologica Situacio legal Legislacio
Localització 663.2 SYM

Títol Nanofiltration used for desalination and concentration in dye production
Autor YU, S.   GAO, C.   SU, H.   LIU, M.  
Dades Font Desalination ISSN: 0011-9164 - 2001 - V: 140- N: 1, Pg: 97-100
Descriptors Nanofiltracio Desalinacio Concentracio Tint
Localització C 12/61

Títol Relation entre la teneur des vins en alcools superieurs et la teneur des mouts en substances azotees en particulier en acides animes
Autor BIDAN, M. P.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1975 - V: - N: 536, Pg: 843-867
Descriptors Vi Alcohol superior Formacio Substancies nitrogenades Sucre Acid cetonic Llevats Nitrogen Concentracio Acid aminat Fermentacio Most
Localització C 1/38

Títol Sugar determination : balling hydrometer or refractometer
Autor DU PLESSIS, C. S  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1986 - V: - N: 186, Pg:
Descriptors Sucre Concentracio Determinacio Refractometre Hidrometre

Títol Table donnant la concentration en sucres et le titre alcoometrique en puissance des mouts concentres d'apres leur indice de refraction
Autor
Dades Font FV - juliol 1981 - V: - N: 739, Pg: 2 p.
Descriptors Most concentrat Graduacio Concentracio Grau alcoholic Sucre Composicio
Localització FV 739

Títol Temperatura de almacenamiento del vino en la concentracion de aminas biogenas
Autor GONZALEZ MARCO, A.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 35-39
Descriptors Emmagatzematge Temperatura Vi Concentracio Amines biogenes

Títol Terpene concentrations and wine quality of Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer as affected by grape maturity and cellar practices
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1987 - V: 26- N: , Pg: 231-245
Descriptors Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer Raim Maduresa
Localització C 21/44

Títol Traitement des rejets vinicoles par evaporation naturelle acceleree
Autor STOCK, PH.   CAPELLE, B.  
Dades Font 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 387-392
Descriptors Tractament Evaporacio accelerada Concentracio Efluents vinicoles
Localització 505.05 Con

Títol Ultrafiltration of protein solutions on ZrO2 membranes. The influence of surfactant chemistry and solution chemistry on adsorption.
Autor DUMON, S.   BARNIER, H.  
Dades Font Journal of membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 74 - - V: - N: 3, Pg: 289-302
Descriptors Albumina Microbiologia Superficie Analisi Proteines Analisi Ultrafiltracio Concentracio Absorcio Membrana Zirconia Polaritzacio de concentracio
Localització C 6/10

Títol Vinos higienicos : compuestos con actividad farmacologica formados con procesos biologicos incontrolados
Autor BRAVO, F  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 26-31
Descriptors Vi Analisi Amines biogenes Urea Etilcarbamat Sofre Oxoanions Malalties de la vinya Defectes Toxicitat Concentracio