Registres trobats: 41
Títol | Addition de sels nutritifs et de thiamine pour faciliter la prise mousse |
Autor | SCHOLTEN, M |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 3, Pg: 1 |
Descriptors | Tiamina Most Vi escumos Elaboracio Remoguda Fermentacio Sals nutritives Addicio Concentracio Reglament Llevats |
Localització | C 2/7 |
Títol | Auto-Enrichissement de la vendage par osmose inverse : appareil Degremont |
Autor | GAILLARD, M. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 61-63 |
Descriptors | Most Ensucrament Verema Osmosi inversa Xaptalitzacio Concentracio Tecniques substractives |
Títol | Cambios en la concentracion de compuestos nitrogenados durante la fermentacion de mosto a escala piloto. |
Autor | DIZY, M. POLO, M. C. |
Dades Font | Food Science & Technology International/ Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 2 - abril 1996 - V: - N: 2, Pg: 87-93 |
Descriptors | Compostos nitrogenats Fermentacio Most Concentracio |
Títol | Changes in concentration of free and total amino acids of several native american grape cultivars during fermentation |
Autor | KLUBA, R. M. MATTICK, L. R. ROSS HACKLER, L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 181-186 |
Descriptors | Fermentacio Concentracio Raim Aminoacid |
Localització | C 8/110 |
Títol | Changes in concentration of procyanidins and antocyanins during the production of the Plavac mali wine from Dingac and Postup localities |
Autor | GRACIN, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 247-254 |
Descriptors | Procianidins Concentracio Antocianins |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Characterization of bottled wines from the Tenerife Island (Spain) by their metal ion concentration |
Autor | CONDE, J.E. ESTEVEZ, D. RODRIGUEZ BENCOMO, J.J. GARCIA MONTELONGO, F.J. PEREZ TRUJILLO, j.p. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 4, Pg: 375-387 |
Descriptors | Metall PCA LDA Vi Embotellament Tenerife Caracteritzacio Concentracio Ions Illes Canaries |
Títol | Colorimetric method for determination of sugars and related substances |
Autor | DUBOIS, M. |
Dades Font | Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 28 - mar? 1956 - V: - N: 3, Pg: 350-356 |
Descriptors | Sucre Sacarid Polisacarids Colorimetria Fenols Identificacio Concentracio Acid sulfuric Cromatografia Analisi Filtracio |
Localització | C 4/114 |
Títol | Contenido de potasio en fruto de 'Olea europaea L.' |
Autor | FERNANDEZ- HERNANDEZ, A. BELTRAN, G. FERNADEZ-ESCOBAR, R. |
Dades Font | Agricultura: Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Enero 2010 - V: LXXIX- N: 925, Pg: 32-34 |
Descriptors | Elements minerals Mineral Potassi Oliva Concentracio Desenvolupament del fruit Creixement Maduracio Fruit Olea europaea L. Arbequina Picual Hojiblanca |
Títol | Dosage du potassium dans les vins par absorption atomique |
Autor | GUSTIN, A. FENEUIL, A. MOULIN, J. P. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 777, Pg: 8 p. |
Descriptors | Potassi Vi Dosificacio Dosatge Concentracio |
Localització | FV 777 |
Títol | Dosage du selenium dans le vin par spectrofluorimetrie. Application a quelques vins francais. |
Autor | BELLANGER, J. BOUVIER, J.C LAB, C. |
Dades Font | FV - setembre 1992 - V: - N: 922, Pg: 11 p. |
Descriptors | Fluorimetria Vi Fran?a Seleni Fluorescencia Identificacio Concentracio |
Localització | FV 922 |
Títol | Efecto de altas concentraciones de CO2 en la calidad de uva de mesa almacenada a bajas temperaturas y en la expresion de genes de la fruta de los fenilpropanoides |
Autor | ROMERO, I. et al. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 96-97 |
Descriptors | CO2 Concentracio Raim de taula Baixa temperatura Gens Fruita Fenilpropanoides |
Títol | Effect of Grape Maturity and Juice Treatments on Terpene Concentrations and Wine Quality of Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling and Bukettraube |
Autor | MARAIS, J. WYK, C.J. van |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1986 - V: 7- N: 1, Pg: 26-35 |
Descriptors | Raim Maduresa Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling i Bukettraube |
Localització | C 20/9 |
Títol | Effect of potassium and nitrogen supply on organic acid concentration and pH of grape juice: preliminary results |
Autor | RUHL, E.H. FUDA, A.P. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 312-14 |
Descriptors | Potasi Nitrogen Concentracio Acid organic pH Raim |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Effects of cell concentration of bacteria starter cultures, the time of their inoculation and the supply with fermentation aids on the quality of the malolactic fermentations |
Autor | |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Concentracio Cel?lules Bacteris Inoculacio Fermentacio Fermentacio malolactica |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effet de differents facteurs sur la concentration des vins rouges mediterraneens et rhodaniens en composes a risques produits par les levures et les bacteries: composes soufres volatils et amines biogenes |
Autor | DELTEIL, D. BLAISE, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre Concentracio Llevats Bacteris Compostos volatils Amines biogenes |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effetto di una defogliazione accidentale tardiva sulla concentrazione di amido e azoto in tralci di vite cv Nebbiolo con differente nutrizine azotata |
Autor | GANGEMI, L. SOZZANI, F. FERRANDINO, A. |
Dades Font | Quaderni della Scuola di specializzazione in scienza viticole ed enologiche ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internatizionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici: studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 233-245 |
Descriptors | Espampolament accidental tarda Espampolament Concentracio Mido Nebbiolo Nutricio |
Títol | Ester concentration differences in wine fermented by various species and strains of yeasts |
Autor | SOLES, R.M. OUGH, C.S. KUNKEE, R.E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 94-98 |
Descriptors | Concentracio Esters Vi Llevats |
Localització | C 8/26 |
Títol | Estudio del nivel de potasio en el peciolo de la hoja y su relacion con el pH y concentracion de potasio en vino |
Autor | FRANCO ALADREN, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2004 - V: XV- N: 90, Pg: 7-16 |
Descriptors | Peciol pH Potassi Vi Concentracio |
Títol | Evaluacion en linea de la turbidez del vino mediante un nuevo turbidimetro de fibra optica |
Autor | CRESPO, R. GARCIA, A. PEREZ, M. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 411-413 |
Descriptors | Vi Sensor Metode de mesura Nefelometria Concentracio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Evolution de l'enrichissement de la vendage : les techniques soustractives |
Autor | GAILLARD, M. BERGER, J. L. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 53-55 |
Descriptors | Verema Ensucrament Xaptalitzacio Vi Qualitat Most Tecniques substractives Concentracio Osmosi inversa Evaporacio |
Títol | Factors affecting available micronutrient concentrations in soils using coca-cola as extractant |
Autor | SCHNUG, E. FLECKENSTEIN, J. HANEKLAUS, S. |
Dades Font | Communications in Soil Science and Plant Analysis ISSN: 0010-3624 VOL 29 - 1998 - V: - N: 11-14, Pg: 1891-1896 |
Descriptors | Micronutrients Coca cola Concentracio Sol |
Localització | C 13/53 |
Títol | Gaschromatographische Untersuchungen uber die AromastofFe von Weinbeeren I. An reicherung und Kapillar Chromatographische Auftrennung |
Autor | RAPP, A. MASTRICH, H. ENGEL, L. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 15 - 1976 - V: - N: , Pg: 29-36 |
Descriptors | Aroma Components volatils Analisi Enzims Oxidacio Metanol Concentracio Composicio |
Localització | C 4/56 |
Títol | Gaschromatographische Untersuchungen uber die Aromastoffe von Weinbeeren |
Autor | RAPP, A. HASTRICH, H. ENGEL, L |
Dades Font | VITIS ISSN: 0042-7500 - 1976 - V: - N: 15, Pg: 29-36 |
Descriptors | Aroma Separacio Concentracio Baia Cromatografia de gasos |
Localització | C 8/80 |
Títol | Influence de la concentration en chlorure de sodium et chlorure de potassium sur les proprietes organoleptiques des vins |
Autor | CAILLE, S. LJUBINKOVIC, S. BOUISSOU, D. SAMSON, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 35-37 |
Descriptors | Concentracio Clorur sodic Clorur potassic Propietats organoleptiques Vins |
Títol | Influence du cepage et de la souche de levure sur la vitesse de fermentation et sur la concentration des composants volatils du vin |
Autor | HOUTMAN, A.C. DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1985 - V: - N: 648-649, Pg: 235-246 |
Descriptors | Fermentacio Concentracio Compostos volatils Vi |
Localització | C 19/112 |
Títol | Influencia de la concentracion de los aminoacidos del mosto en el aroma del vino obtenido |
Autor | HERNANDEZ ORTE, P. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4495-4499 |
Descriptors | Concentracio Aminoacid Most Vi Aroma |
Títol | Influencia desde el punto de vista analitico y sensorial en vino de variedad Cabernet Sauvignon de la Osmosis Inversa (OI) como tecnica de concentracion vs. enriquecimiento por chaptalizado |
Autor | VICARIA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 345-362 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Osmosi inversa Concentracio |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Kontinuierliche Traubenentsaftung mittels Zintrifugaltechnik- Dekantertechnologie |
Autor | DORR, W. HUHN, T. HAMATSCHEK, J. BERNATH, K. PFLIEHINGER, M. BOHM, M. WACHTLER, E. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 557-574 |
Descriptors | Concentracio Suc de raim Centrifugacio Decantacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | L'extraction-concentracion de l'ethanol du vin- Sa standardisation et ses limites. |
Autor | TEP, Y. BRUN S. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 809, Pg: 12 p. |
Descriptors | Etanol Vi Determinacio Destil.lacio Rectificacio Alcohol superior Extraccio Concentracio |
Localització | FV 809 |
Títol | Manipulation of the concentration of glycosyl-glucose in Shiraz grapes with irrigation management. |
Autor | McCARTHY, M.G. ILAND, P.G. COOMBE, B.G. WILLIAMS, P.J. |
Dades Font | Maintaining the competitive edge: proceedings of the ninth Australian Wine Industry Technical Conference; 16-19 july 1995 - 1996 - V: - N: , Pg: 101-104 |
Descriptors | Concentracio Glicosid Glucosa Shiraz Raim Irrigacio Reg |
Localització | C 12/50 |
Títol | Mostkonzentration durch Verdampfung / Umkehrosmose im Vergleich zur Zuckerung |
Autor | SIGLER, J. AMANN, R. KREBS, H. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 541-554 |
Descriptors | Concentracio Most Evaporacio Osmosi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Mostkonzentration und andere neue oenologische Verfahren weltweit- die rechtliche Lage (OIV) |
Autor | CHRISTMANN, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 665-671 |
Descriptors | Concentracio Most Tecnologia enologica Situacio legal Legislacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Nanofiltration used for desalination and concentration in dye production |
Autor | YU, S. GAO, C. SU, H. LIU, M. |
Dades Font | Desalination ISSN: 0011-9164 - 2001 - V: 140- N: 1, Pg: 97-100 |
Descriptors | Nanofiltracio Desalinacio Concentracio Tint |
Localització | C 12/61 |
Títol | Relation entre la teneur des vins en alcools superieurs et la teneur des mouts en substances azotees en particulier en acides animes |
Autor | BIDAN, M. P. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1975 - V: - N: 536, Pg: 843-867 |
Descriptors | Vi Alcohol superior Formacio Substancies nitrogenades Sucre Acid cetonic Llevats Nitrogen Concentracio Acid aminat Fermentacio Most |
Localització | C 1/38 |
Títol | Sugar determination : balling hydrometer or refractometer |
Autor | DU PLESSIS, C. S |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1986 - V: - N: 186, Pg: |
Descriptors | Sucre Concentracio Determinacio Refractometre Hidrometre |
Títol | Table donnant la concentration en sucres et le titre alcoometrique en puissance des mouts concentres d'apres leur indice de refraction |
Autor | |
Dades Font | FV - juliol 1981 - V: - N: 739, Pg: 2 p. |
Descriptors | Most concentrat Graduacio Concentracio Grau alcoholic Sucre Composicio |
Localització | FV 739 |
Títol | Temperatura de almacenamiento del vino en la concentracion de aminas biogenas |
Autor | GONZALEZ MARCO, A. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 35-39 |
Descriptors | Emmagatzematge Temperatura Vi Concentracio Amines biogenes |
Títol | Terpene concentrations and wine quality of Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer as affected by grape maturity and cellar practices |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1987 - V: 26- N: , Pg: 231-245 |
Descriptors | Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer Raim Maduresa |
Localització | C 21/44 |
Títol | Traitement des rejets vinicoles par evaporation naturelle acceleree |
Autor | STOCK, PH. CAPELLE, B. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 387-392 |
Descriptors | Tractament Evaporacio accelerada Concentracio Efluents vinicoles |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Ultrafiltration of protein solutions on ZrO2 membranes. The influence of surfactant chemistry and solution chemistry on adsorption. |
Autor | DUMON, S. BARNIER, H. |
Dades Font | Journal of membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 74 - - V: - N: 3, Pg: 289-302 |
Descriptors | Albumina Microbiologia Superficie Analisi Proteines Analisi Ultrafiltracio Concentracio Absorcio Membrana Zirconia Polaritzacio de concentracio |
Localització | C 6/10 |
Títol | Vinos higienicos : compuestos con actividad farmacologica formados con procesos biologicos incontrolados |
Autor | BRAVO, F |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 26-31 |
Descriptors | Vi Analisi Amines biogenes Urea Etilcarbamat Sofre Oxoanions Malalties de la vinya Defectes Toxicitat Concentracio |