Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Analisi quimica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 40


Títol Analisi de l'aroma en el control de qualitat dels vins
Autor TORRENS, J  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X VOL 17 - 4rt trimestre 2000 - V: - N: 53, Pg: 14-18
Descriptors Vi Qualitat Aroma Analisi quimica Analisi sensorial Analisi instrumental Nas electronic Tecnica de GCO Cromatograf de gasos

Títol Analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 880, Pg: 9 p.
Descriptors Analisi quimica Analisi sensorial Composicio Sucre Grau alcoholic Graduacio Acidesa Components volatils Begudes alcoholiques Compostos fenolics Determinacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos HPLC Espectrofotometria d'absorcio atomica
Localització FV 880

Títol Aromatic yeast strains in enology. Correlation between sensory and chemical analysis
Autor VILA, I. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 228-231
Descriptors Llevats aromatics Enologia Analisi sensorial Analisi quimica
Localització 663.254 IN V

Títol Authentification des vins et des produits de la vigne par utilisation conjointe des analyses elementaire et isotopique
Autor MARTIN, G.   ZHANG, .   DAY, M.   LEES, M.  
Dades Font FV - juliol 1992 - V: - N: 917, Pg: 13 p.
Descriptors Control de qualitat Vi Productes enologics Autenticitat Frau Analisi isotopica Analisi quimica Control de qualitat Composicio Raim Most Isotop Fran?a
Localització FV 917

Títol Caracterisation des vins roses et clairets par una mesure objective de leur couleur
Autor GARCIA, C. M.   MEDINA, B.   SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - gener 1992 - V: - N: 913, Pg: 5 p.
Descriptors Vi rosat Claret Control de qualitat Color Analisi quimica Composicio Tanins Antocians Polifenols Colorimetria
Localització FV 913

Títol Caracterizacion aromatica de la variedad Tempranillo de la D.O. Ca. Rioja a traves del analisis quimico y sensorial de los vinos. Proyecto Tempranillo (II)
Autor PALACIOS, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 75-82
Descriptors Caracteritzacio aromatica Tempranillo Rioja DO Analisi quimica Analisi sensorial Vinificacio

Títol Classification des vins en fonction de l'origine et du cepage par le moyen des composants du bouquet volatils.
Autor MARAIS, J.   VAN ROOYEN, P. C.   PLESSIS, C. S. du  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 733, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Buquet Components volatils Aroma Analisi quimica
Localització FV 733

Títol Comparaison entre deux techniques de chauffe de barriques de chene fran?ais sur du Chardonnay
Autor GARCIA-BERRO MONTILLA, J.   MOUREY, N.   TORRES MACZASSEK, M.   BOBET, R.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2003 - V: - N: 202, Pg: 15-19
Descriptors Barriques Roure Chardonnay Comparacio Analisi sensorial Analisi quimica Botes

Títol Contribucion al estudio de fermentaciones artesanales e industriales de Rioja Alavesa
Autor VINYEGRA, Milagros  
Dades Font La Prensa del Rioja - juliol-agost 1992 - V: - N: 62, Pg: 20-21
Descriptors Acid sulfhidric Vi Rioja Analisi quimica Electrode selectiu Fermentacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Llevats

Títol Determinacio de la presencia de cafeina en diverses begudes i estudi d'aquesta substancia a nivell quimic i de consum
Autor AIVAR, L.   PIRO, S.E.  
Dades Font Premi Agroalimentari 2004 - 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Premi agroalimentari 2004 Cafeina Analisi quimica Consum Begudes Dades estadistiques Enquesta de consum
Localització PREMI AGROALIMENTARI 2004

Títol Dosage de l'acetaldehyde dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques (1).
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.  
Dades Font FV - setembre 1979 - V: - N: 700, Pg: 4 p.
Descriptors Metode enzimatic Vi blanc Acetaldehid Analisi quimica Colorimetria Vi negre Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 700

Títol Dosage des acides tartrique, malique et citrique dans les mouts et les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 721, Pg: 4 p.
Descriptors Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid citric Analisi quimica Determinacio Identificacio Composicio Dosificacio Dosatge Vi Most Cromatografia de liquids HPLC Espectrofotometria
Localització FV 721

Títol Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression .
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio
Localització FV 722

Títol Dosage du glycerol dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec la methode chimique.
Autor JOYEUX, A.   LAFITTE, M.   LAFON-LAFOURCADE, S.  
Dades Font FV - setembre 1977 - V: - N: 643, Pg: 5 p.
Descriptors Glicerol Vi Metode enzimatic Analisi quimica Dosificacio Dosatge
Localització FV 643

Títol Effect of three Saccharomyces cerevisiae strains on the volatile composition of Albari?o wines
Autor VILANOVA, M.   MASNEUF-POMAREDE, I.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 221-227
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Albarinyo Components volatils Vi Fermentacio alcoholica Analisi quimica Alcohol Esters Albari?o

Títol El Vino de Rioja: caracterizacion analitica
Autor GONZALEZ, M.  
Dades Font La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 32-35
Descriptors Vi Rioja Analisi Analisi quimica Color Composicio

Títol Enquete sur le rapport alcool/extrait des vins grecs.
Autor KOURAKOU, S.  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 637, Pg: 12 p.
Descriptors Grau alcoholic Grecia Vi blanc Vi negre Constituents Control de qualitat Graduacio Analisi quimica
Localització FV 637

Títol Equipo de destilacion de arrastre de vapor y columna de rectificacion de platos. Condiciones operativas y composicion del destilado en funcion de la temperatura de la columna y de los condensadores
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   CASTRO GONZALEZ, M.   GIL DE LA PE?A, M. L .   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 51-55
Descriptors Composicio volatil Destil?lacio Orujo Raim Columna de plats Analisi quimica Analisi estadistica Destil?lat Temperatura Grau alcoholic

Títol Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" I. Caracterizacion quimica y microbiologica de mostos (1?parte)
Autor CALDERON, F.   VILA, J.   NAVASCUES, E.   CALLEJO, M. J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J. A.   BARCENILLA, J. M.   HERNANDEZ, M. T.   GOMEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 56-66
Descriptors Analisi quimica Fermentacio Llevats Vi

Títol Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" (2? parte). Caracterizacion quimica y microbilogica de vinos
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VILA, J.   CALLEJO, M. J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J. A.   BARCENILLA, J.   HERNANDEZ, M. T.   GOMEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1996 - V: - N: 45, Pg: 53-65
Descriptors Fermentacio Analisi quimica Llevats Vi Polifenols

Títol Estudio de carbamato de etilo en vinos tintos espa?oles
Autor UTHURRY, C.A.   VARELA, F.   COLOMO, B.   SUAREZ LEPE, J.A.   LOMBARDERO, J.   GARCIA DEL HIERRO, J.R.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 31-36
Descriptors Carbamat d'etil Vi negre Analisi quimica

Títol Etude de caracteristiques analytiques et organoleptiques de copeaux de chenes a usage oenologique
Autor DUBERNET, M.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 8-16
Descriptors Fusta Roure Vi Maceracio Compostos volatils Perfil aromatic Estadistiques Analisi quimica Estadistiques multivariants

Títol Etude de l'inactivation de l'O-diphenoloxydase des raisins par methodes chimiques et physiques.
Autor MINDADZE, R.K.   DATOUNACHVILI, E.N.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 676, Pg: 3 p.
Descriptors Oxidacio Difenoloxidasa Raim Analisi quimica Enzims
Localització FV 676

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas: analisis quimico y sensorial
Autor NOVO, M.T.   BELTRAN, G.   TORIJA, M.J.   POBLET, M.   GUILLAMON, J.M.   MAS, A.   ROZES, N.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 51-55
Descriptors Fermentacio a baixa temperatura Analisi quimica Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat

Títol Glycerol et 2,3-butanediol. Projet de redaction de la methode usuelle du "recueil" modifiee
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - febrer 1981 - V: - N: 731, Pg: 8 p.
Descriptors Glicerol Butanodiol Vi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Ions Analisi quimica Metode enzimatic
Localització FV 731

Títol Grape growing and winemaking in Tropical Brazil
Autor LAKATOS, T.  
Dades Font Journal of Small Fruit & Viticulture ISSN: 1052-0015 - 1995 - V: - N: , Pg: 3-14
Descriptors Qualitat Raim Vi Vinificacio Elaboracio de raim Brasil tropical Analisi quimica
Localització C 24/48

Títol Justesse et reproductibilite des methodes d'analyses.
Autor JUNGE, Ch.   SPADINGER, Ch.  
Dades Font FV - mar? 1976 - V: - N: 593, Pg: 5 p.
Descriptors Metodologia Analisi sensorial Analisi quimica Vi Control de qualitat
Localització FV 593

Títol L'oli d'oliva. Proc?s tecnologic i analisi quimica
Autor SIRISI ESCODA, M.  
Dades Font Premi Agroalimentari 2004 - 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Premi agroalimentari 2004 Oli d'oliva Analisi quimica Proces tecnologic Elaboracio
Localització PREMI AGROALIMENTARI 2004

Títol Le bouchon Mytik Diamant
Autor VALADE, M.   TRIBAUT-SOHIER, I.   MONCOMBLE, D.  
Dades Font Vigneron Champenois, Le ISSN: 0049-643X - Novembre 2006 - V: - N: 10, Pg: 80-95
Descriptors Tap de suro Conglomerat Analisi quimica Analisi sensorial Seguretat alimentaria Reglamentacio Vi

Títol Mesure de la resistance specifique du vin au degagement de CO2
Autor MERJANIAN, A.A.  
Dades Font FV - octubre 1969 - V: - N: 337, Pg: 8 p.
Descriptors Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Analisi quimica
Localització FV 337

Títol Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p.
Descriptors Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa
Localització FV 879

Títol Model studies on the coordination of copper in biological systems. The deprotonated peptide nitrogen as a potential binding site for copper (II)
Autor KRONECK, M.H.   VORTISCH, V.   HEMMERICH, P.  
Dades Font European Journal of Biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 109 - 1980 - V: - N: , Pg: 603-612
Descriptors Coure Potenciometria Histidina Cisteina Bioquimica Analisi quimica Peptid Espectrofotometria Nitrogen Proteines
Localització C 6/42

Títol Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs
Autor SUDRAUD, M. P.   JOYEUX, A.   CRUEGE, J.   LAFITTE, M.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p.
Descriptors Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio
Localització FV 665

Títol Production of representative wine extracts for chemical and olfactory analysis
Autor MOIO,L.   CHAMBELLANT, E.   LESSCHAEVE, I.   ISSANCHOU, S.   SCHLICH, P.   ETIEVANT, P.X.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 625-378
Descriptors Extraccio d'extractes Analisi quimica Analisi de l'aroma Cromatografia de gasos Gust Analisi sensorial Compostos volatils Vi aroma
Localització C 15/133

Títol Relacion entre el analisis sensorial y quimico de varios vinos tintos monovarietales
Autor REYERO, J.R.   DIAZ-PLAZA, E.M.   GARIJO, J.   PARDO, F.   SALINAS, M.R.  
Dades Font XXII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros - 2000 - V: - N: , Pg: 565-582
Descriptors Analisi sensorial Analisi quimica Vi negre monovarietal
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol SO2 (et franicheur) contre TCA (et gout de bouchon)
Autor CHAINGNEAU, J.L.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 36-44
Descriptors SO2 TCA Analisi quimica Analisi sensorial Anhidrid sulfuros

Títol Seguimiento de la crianza por un panel de cata electronico. Discriminacion entre sistema tradicional de crianza y metodos alternativos (chips)
Autor RODRIGUEZ-MENDEZ, M.I.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2010 - V: LXV- N: 3295, Pg: 118-123
Descriptors Maduracio Vi Tanc Acer inoxidable Encenalls Chips Fusta Nas electronic Sensor Panel de degustacio Electronica Tempranillo Toro DO Analisi quimica Envelliment del vi

Títol Structural studies of pectic substances from the pulp of grape berries
Autor BRILLOUET, J.M.   SAULNIER, Luc  
Dades Font Carbohydrate Reserch ISSN: 0008-6215 VOL 182 - 1988 - V: - N: , Pg: 63-78
Descriptors Pinyol Raim Most Pectina Espectroscopia Pell Analisi quimica
Localització C 6/29

Títol Ventajas de los procesos de deshidratacion del mosto. Respecto a los habitualmente empleados
Autor TORRES, C.de   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: - N: 248, Pg: 36-41
Descriptors Deshidratacio Most Raim Raim blanc Compostos fenolics Analisi quimica

Títol Viandes et produits a base de viande- Determination de la teneur glucoso-delta-lactone (methode de reference)
Autor International Standard Organization  
Dades Font Norme Internationale ISO 4133-1979 (F) - febrer 1979 - V: - N: , Pg: [2], 4p.
Descriptors Normes Reglament Analisi quimica Determinacio Composicio ATP Glucono-delta-lactona Dosificacio Dosatge Carn
Localització C 5/88