Registres trobats: 40
Títol | Analisi de l'aroma en el control de qualitat dels vins |
Autor | TORRENS, J |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X VOL 17 - 4rt trimestre 2000 - V: - N: 53, Pg: 14-18 |
Descriptors | Vi Qualitat Aroma Analisi quimica Analisi sensorial Analisi instrumental Nas electronic Tecnica de GCO Cromatograf de gasos |
Títol | Analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 880, Pg: 9 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Composicio Sucre Grau alcoholic Graduacio Acidesa Components volatils Begudes alcoholiques Compostos fenolics Determinacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos HPLC Espectrofotometria d'absorcio atomica |
Localització | FV 880 |
Títol | Aromatic yeast strains in enology. Correlation between sensory and chemical analysis |
Autor | VILA, I. et al. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 228-231 |
Descriptors | Llevats aromatics Enologia Analisi sensorial Analisi quimica |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Authentification des vins et des produits de la vigne par utilisation conjointe des analyses elementaire et isotopique |
Autor | MARTIN, G. ZHANG, . DAY, M. LEES, M. |
Dades Font | FV - juliol 1992 - V: - N: 917, Pg: 13 p. |
Descriptors | Control de qualitat Vi Productes enologics Autenticitat Frau Analisi isotopica Analisi quimica Control de qualitat Composicio Raim Most Isotop Fran?a |
Localització | FV 917 |
Títol | Caracterisation des vins roses et clairets par una mesure objective de leur couleur |
Autor | GARCIA, C. M. MEDINA, B. SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - gener 1992 - V: - N: 913, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi rosat Claret Control de qualitat Color Analisi quimica Composicio Tanins Antocians Polifenols Colorimetria |
Localització | FV 913 |
Títol | Caracterizacion aromatica de la variedad Tempranillo de la D.O. Ca. Rioja a traves del analisis quimico y sensorial de los vinos. Proyecto Tempranillo (II) |
Autor | PALACIOS, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 75-82 |
Descriptors | Caracteritzacio aromatica Tempranillo Rioja DO Analisi quimica Analisi sensorial Vinificacio |
Títol | Classification des vins en fonction de l'origine et du cepage par le moyen des composants du bouquet volatils. |
Autor | MARAIS, J. VAN ROOYEN, P. C. PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 733, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Buquet Components volatils Aroma Analisi quimica |
Localització | FV 733 |
Títol | Comparaison entre deux techniques de chauffe de barriques de chene fran?ais sur du Chardonnay |
Autor | GARCIA-BERRO MONTILLA, J. MOUREY, N. TORRES MACZASSEK, M. BOBET, R. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2003 - V: - N: 202, Pg: 15-19 |
Descriptors | Barriques Roure Chardonnay Comparacio Analisi sensorial Analisi quimica Botes |
Títol | Contribucion al estudio de fermentaciones artesanales e industriales de Rioja Alavesa |
Autor | VINYEGRA, Milagros |
Dades Font | La Prensa del Rioja - juliol-agost 1992 - V: - N: 62, Pg: 20-21 |
Descriptors | Acid sulfhidric Vi Rioja Analisi quimica Electrode selectiu Fermentacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Llevats |
Títol | Determinacio de la presencia de cafeina en diverses begudes i estudi d'aquesta substancia a nivell quimic i de consum |
Autor | AIVAR, L. PIRO, S.E. |
Dades Font | Premi Agroalimentari 2004 - 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Premi agroalimentari 2004 Cafeina Analisi quimica Consum Begudes Dades estadistiques Enquesta de consum |
Localització | PREMI AGROALIMENTARI 2004 |
Títol | Dosage de l'acetaldehyde dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques (1). |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. |
Dades Font | FV - setembre 1979 - V: - N: 700, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Vi blanc Acetaldehid Analisi quimica Colorimetria Vi negre Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 700 |
Títol | Dosage des acides tartrique, malique et citrique dans les mouts et les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 721, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid citric Analisi quimica Determinacio Identificacio Composicio Dosificacio Dosatge Vi Most Cromatografia de liquids HPLC Espectrofotometria |
Localització | FV 721 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression . |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio |
Localització | FV 722 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec la methode chimique. |
Autor | JOYEUX, A. LAFITTE, M. LAFON-LAFOURCADE, S. |
Dades Font | FV - setembre 1977 - V: - N: 643, Pg: 5 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Metode enzimatic Analisi quimica Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 643 |
Títol | Effect of three Saccharomyces cerevisiae strains on the volatile composition of Albari?o wines |
Autor | VILANOVA, M. MASNEUF-POMAREDE, I. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 221-227 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Albarinyo Components volatils Vi Fermentacio alcoholica Analisi quimica Alcohol Esters Albari?o |
Títol | El Vino de Rioja: caracterizacion analitica |
Autor | GONZALEZ, M. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 32-35 |
Descriptors | Vi Rioja Analisi Analisi quimica Color Composicio |
Títol | Enquete sur le rapport alcool/extrait des vins grecs. |
Autor | KOURAKOU, S. |
Dades Font | FV - abril 1977 - V: - N: 637, Pg: 12 p. |
Descriptors | Grau alcoholic Grecia Vi blanc Vi negre Constituents Control de qualitat Graduacio Analisi quimica |
Localització | FV 637 |
Títol | Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" I. Caracterizacion quimica y microbiologica de mostos (1?parte) |
Autor | CALDERON, F. VILA, J. NAVASCUES, E. CALLEJO, M. J. COLOMO, B. SUAREZ, J. A. BARCENILLA, J. M. HERNANDEZ, M. T. GOMEZ, M. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 56-66 |
Descriptors | Analisi quimica Fermentacio Llevats Vi |
Títol | Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" (2? parte). Caracterizacion quimica y microbilogica de vinos |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. VILA, J. CALLEJO, M. J. COLOMO, B. SUAREZ, J. A. BARCENILLA, J. HERNANDEZ, M. T. GOMEZ, M. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1996 - V: - N: 45, Pg: 53-65 |
Descriptors | Fermentacio Analisi quimica Llevats Vi Polifenols |
Títol | Estudio de carbamato de etilo en vinos tintos espa?oles |
Autor | UTHURRY, C.A. VARELA, F. COLOMO, B. SUAREZ LEPE, J.A. LOMBARDERO, J. GARCIA DEL HIERRO, J.R. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 31-36 |
Descriptors | Carbamat d'etil Vi negre Analisi quimica |
Títol | Etude de caracteristiques analytiques et organoleptiques de copeaux de chenes a usage oenologique |
Autor | DUBERNET, M. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 8-16 |
Descriptors | Fusta Roure Vi Maceracio Compostos volatils Perfil aromatic Estadistiques Analisi quimica Estadistiques multivariants |
Títol | Etude de l'inactivation de l'O-diphenoloxydase des raisins par methodes chimiques et physiques. |
Autor | MINDADZE, R.K. DATOUNACHVILI, E.N. |
Dades Font | FV - juny 1978 - V: - N: 676, Pg: 3 p. |
Descriptors | Oxidacio Difenoloxidasa Raim Analisi quimica Enzims |
Localització | FV 676 |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas: analisis quimico y sensorial |
Autor | NOVO, M.T. BELTRAN, G. TORIJA, M.J. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. MAS, A. ROZES, N. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 51-55 |
Descriptors | Fermentacio a baixa temperatura Analisi quimica Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat |
Títol | Glycerol et 2,3-butanediol. Projet de redaction de la methode usuelle du "recueil" modifiee |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - febrer 1981 - V: - N: 731, Pg: 8 p. |
Descriptors | Glicerol Butanodiol Vi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Ions Analisi quimica Metode enzimatic |
Localització | FV 731 |
Títol | Grape growing and winemaking in Tropical Brazil |
Autor | LAKATOS, T. |
Dades Font | Journal of Small Fruit & Viticulture ISSN: 1052-0015 - 1995 - V: - N: , Pg: 3-14 |
Descriptors | Qualitat Raim Vi Vinificacio Elaboracio de raim Brasil tropical Analisi quimica |
Localització | C 24/48 |
Títol | Justesse et reproductibilite des methodes d'analyses. |
Autor | JUNGE, Ch. SPADINGER, Ch. |
Dades Font | FV - mar? 1976 - V: - N: 593, Pg: 5 p. |
Descriptors | Metodologia Analisi sensorial Analisi quimica Vi Control de qualitat |
Localització | FV 593 |
Títol | L'oli d'oliva. Proc?s tecnologic i analisi quimica |
Autor | SIRISI ESCODA, M. |
Dades Font | Premi Agroalimentari 2004 - 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Premi agroalimentari 2004 Oli d'oliva Analisi quimica Proces tecnologic Elaboracio |
Localització | PREMI AGROALIMENTARI 2004 |
Títol | Le bouchon Mytik Diamant |
Autor | VALADE, M. TRIBAUT-SOHIER, I. MONCOMBLE, D. |
Dades Font | Vigneron Champenois, Le ISSN: 0049-643X - Novembre 2006 - V: - N: 10, Pg: 80-95 |
Descriptors | Tap de suro Conglomerat Analisi quimica Analisi sensorial Seguretat alimentaria Reglamentacio Vi |
Títol | Mesure de la resistance specifique du vin au degagement de CO2 |
Autor | MERJANIAN, A.A. |
Dades Font | FV - octubre 1969 - V: - N: 337, Pg: 8 p. |
Descriptors | Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Analisi quimica |
Localització | FV 337 |
Títol | Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa |
Localització | FV 879 |
Títol | Model studies on the coordination of copper in biological systems. The deprotonated peptide nitrogen as a potential binding site for copper (II) |
Autor | KRONECK, M.H. VORTISCH, V. HEMMERICH, P. |
Dades Font | European Journal of Biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 109 - 1980 - V: - N: , Pg: 603-612 |
Descriptors | Coure Potenciometria Histidina Cisteina Bioquimica Analisi quimica Peptid Espectrofotometria Nitrogen Proteines |
Localització | C 6/42 |
Títol | Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs |
Autor | SUDRAUD, M. P. JOYEUX, A. CRUEGE, J. LAFITTE, M. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p. |
Descriptors | Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio |
Localització | FV 665 |
Títol | Production of representative wine extracts for chemical and olfactory analysis |
Autor | MOIO,L. CHAMBELLANT, E. LESSCHAEVE, I. ISSANCHOU, S. SCHLICH, P. ETIEVANT, P.X. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 625-378 |
Descriptors | Extraccio d'extractes Analisi quimica Analisi de l'aroma Cromatografia de gasos Gust Analisi sensorial Compostos volatils Vi aroma |
Localització | C 15/133 |
Títol | Relacion entre el analisis sensorial y quimico de varios vinos tintos monovarietales |
Autor | REYERO, J.R. DIAZ-PLAZA, E.M. GARIJO, J. PARDO, F. SALINAS, M.R. |
Dades Font | XXII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros - 2000 - V: - N: , Pg: 565-582 |
Descriptors | Analisi sensorial Analisi quimica Vi negre monovarietal |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | SO2 (et franicheur) contre TCA (et gout de bouchon) |
Autor | CHAINGNEAU, J.L. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 36-44 |
Descriptors | SO2 TCA Analisi quimica Analisi sensorial Anhidrid sulfuros |
Títol | Seguimiento de la crianza por un panel de cata electronico. Discriminacion entre sistema tradicional de crianza y metodos alternativos (chips) |
Autor | RODRIGUEZ-MENDEZ, M.I. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2010 - V: LXV- N: 3295, Pg: 118-123 |
Descriptors | Maduracio Vi Tanc Acer inoxidable Encenalls Chips Fusta Nas electronic Sensor Panel de degustacio Electronica Tempranillo Toro DO Analisi quimica Envelliment del vi |
Títol | Structural studies of pectic substances from the pulp of grape berries |
Autor | BRILLOUET, J.M. SAULNIER, Luc |
Dades Font | Carbohydrate Reserch ISSN: 0008-6215 VOL 182 - 1988 - V: - N: , Pg: 63-78 |
Descriptors | Pinyol Raim Most Pectina Espectroscopia Pell Analisi quimica |
Localització | C 6/29 |
Títol | Ventajas de los procesos de deshidratacion del mosto. Respecto a los habitualmente empleados |
Autor | TORRES, C.de [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: - N: 248, Pg: 36-41 |
Descriptors | Deshidratacio Most Raim Raim blanc Compostos fenolics Analisi quimica |
Títol | Viandes et produits a base de viande- Determination de la teneur glucoso-delta-lactone (methode de reference) |
Autor | International Standard Organization |
Dades Font | Norme Internationale ISO 4133-1979 (F) - febrer 1979 - V: - N: , Pg: [2], 4p. |
Descriptors | Normes Reglament Analisi quimica Determinacio Composicio ATP Glucono-delta-lactona Dosificacio Dosatge Carn |
Localització | C 5/88 |