Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SUAREZ, J. A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 13


Títol Analisis estadistico de una encuesta realizada a usuarios de tapones de corcho en bodegas
Autor PALACIOS, A. T.   SUAREZ, J. A.   JUDEZ, L.   ANDRES, R. de   NAVASCUES, E.   GONZALEZ, J. R.  
Dades Font Cahier scientifique - abril 1997 - V: - N: 1, Pg: 1-16 (135-150)
Descriptors Analisi estadistica Cellers Tap de suro Estadistiques

Títol Aportacion al conocimiento del ahilado : estudio de la viscosidad en medios sinteticos, mostos y vinos
Autor SUAREZ, J. A.   AGUDELO, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 38-51
Descriptors Vi Viscositat Bacteris lactics Most Terbolesa Malalties del vi Defectes

Títol Contribucion al estudio de vinos ahilados
Autor SUAREZ, J. A.   AGUDELO, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1993 - V: - N: 3-4, Pg: 47-52
Descriptors Llevats Bacteris Most Vi Analisi Microbiologia enologica Malalties del vi Defectes Terbolesa Viscositat Fermentacio

Títol El "Falso gusto" del corcho
Autor SUAREZ, J. A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar? 1992 - V: - N: 3, Pg: 24-26
Descriptors Suro Tap Gust Vi Aroma

Títol Estudio analitico de los vinos de la DO "Vinos de Madrid" (3a. y ultima parte). III. Estudio del color y evaluacion de la estabilidad fisico-quimica y microbiologica
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VILA, J.   CALLEJO, M. J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J. A.   BARCENILLA, J.   HERNANDEZ, M. T.   GOMEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5697 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 56-64
Descriptors Color Estabilitzacio Precipitacio Vi

Títol Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" I. Caracterizacion quimica y microbiologica de mostos (1?parte)
Autor CALDERON, F.   VILA, J.   NAVASCUES, E.   CALLEJO, M. J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J. A.   BARCENILLA, J. M.   HERNANDEZ, M. T.   GOMEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 56-66
Descriptors Analisi quimica Fermentacio Llevats Vi

Títol Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" (2? parte). Caracterizacion quimica y microbilogica de vinos
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VILA, J.   CALLEJO, M. J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J. A.   BARCENILLA, J.   HERNANDEZ, M. T.   GOMEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1996 - V: - N: 45, Pg: 53-65
Descriptors Fermentacio Analisi quimica Llevats Vi Polifenols

Títol Levaduras autoctonas de Navarra (I). Estudio especiologico de levaduras vinicas autoctonas de Navarra.
Autor LEON, M. A. de   SUBERVIOLA, J.   SUAREZ, J. A.   ARROYO, V.  
Dades Font Navarra Agraria ISSN: 0214-6401 - juliol-agost 1994 - V: - N: 85, Pg: 23-29
Descriptors Llevats Fermentacio alcoholica Espanya Navarra Cultiu Analisi
Localització C 5/99

Títol Levaduras autoctonas de Navarra (II). Experimentacion y seleccion de cepas de interes enologico
Autor ARROYO, V.   LEON, M. A. de   SUAREZ, J. A.   SUBERVIOLA, J.  
Dades Font Navarra Agraria ISSN: 0214-6401 - setembre-octubre 1994 - V: - N: , Pg: 50-58
Descriptors Llevats Navarra Seleccio Cep Vinya Most Vinificacio Fermentacio Vi
Localització C 6/24

Títol Problematica del corcho en la bodega
Autor PALACIOS, A. T.   SUAREZ, J. A.   JUDEL, L.   GONZALEZ, J. R.  
Dades Font V V VITIVINICULTURA ISSN: 0214-9605 VOL Anyo 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: Pag. 74-75, Pg: 52-58
Descriptors Suro Tap Celler

Títol Seleccion de levaduras vinicas : criterios, conservacion y biotecnologia
Autor SUAREZ, J. A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 23-30
Descriptors Microbiologia enologica Fermentacio Llevats

Títol Seleccion de levaduras vinicas de la D. O. Bierzo. En base a sus propiedades fisiologicas de interes industrial : 1 - Caracterizacion de cepas autoctonas
Autor BONED, F.   SUAREZ, J. A.   COLOMO, B.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar? 1992 - V: - N: 3, Pg: 37-40
Descriptors Bierzo DO Llevats Microbiologia enologica Fermentacio

Títol Sobre las posibilidades de acidificacion de mostos en zonas calidas. Acidificacion quimica y/o biologica
Autor SUAREZ, J. A.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2903, Pg: 966-974
Descriptors Most Acidificacio Acidificacio biologica Saccharomyces Llevats Caracteristiques organoleptiques Acid organic