Registres trobats: 41
Títol | A Rapid HPLC Method for Separation and Determination of Major Organic Acids in Grape Musts and Wines |
Autor | SCHNEIDER, A. GERBI, V. REDOGLIA, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1987 - V: 38- N: 2, Pg: 151-155 |
Descriptors | HPLC Separacio Determinacio Acid organic Raim Most Vi |
Localització | C 21/50 |
Títol | An amproved sample preparation procedure for the analysis of major organic components in grape must and wine by high preformance liquid chromatography |
Autor | TROUSDALE, E. RYU, D. McCOORD, J. D. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 1, Pg: 28-29 |
Descriptors | Most Vi Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos organics Acid organic |
Localització | C 1/59 |
Títol | Analisis de acidos organicos en zumos de frutas y vinos por CCF y HPLC |
Autor | ANTOLIN, M. LUGAS, L |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia VOL 155 - 1984 - V: - N: , Pg: 27-31 |
Descriptors | Vi Suc de fruita Acid organic Cromatografia en capa fina Cromatografia de liquids CCF HPLC |
Localització | C 2/31 |
Títol | Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. 1ere partie: Etude des differents protocoles experimentaux proposes |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 800, Pg: 11 p. |
Descriptors | Acid organic Most Vi Constituents HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | FV 800 |
Títol | Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 813, Pg: 16 p. |
Descriptors | Acid organic Most Vi Cromatografia de liquids HPLC Enzims |
Localització | FV 813 |
Títol | Analysis of Organic Acids |
Autor | |
Dades Font | Waters, The Liquid Chromatography People - May 1982 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Analisi Acid organic |
Localització | C 19/59 |
Títol | Aplicacion de la cromatografia ionica al estudio de acidos organicos en vinos elaborados con cultivos puros de levaduras |
Autor | ARROYO, T. CABELLOS, J.M. PEDREGOSA, A. MINGUEZ, J.M? |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2002 - V: XXXIX- N: 337, Pg: 163-166 |
Descriptors | Most Vi Llevats Acid organic Cromatografia ionica |
Títol | Assimilate transport in grapevines effect of phloem disruption |
Autor | HUNTER, J.J. RUFFNER, H.P. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine research ISSN: 1322-7130 - 2001 - V: - N: 7, Pg: 118-126 |
Descriptors | Raim Floema Sucre Acid organic Fotoassimilacio Sucre |
Localització | C 15/134 |
Títol | Besoins nutritionnels des bacteries malolactiques |
Autor | SILVANO, A. DELAHERCHE, A, KRIEGER-WEBER, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 144, Pg: 15-19 |
Descriptors | Necessitats Bacteris malolactics Bacteris Acid organic Acid malic Acid tartric Fermentacio malolactica |
Títol | Caracterisation des acides organiques dans les vins par chromatographie en couches minces sur feuilles souples chromagram kodak |
Autor | BRUN, S. GRAU, C |
Dades Font | FV - febrer 1967 - V: - N: 230, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acid organic Vi Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 230 |
Títol | Chances of determination organic acids in wines |
Autor | VEVERKA, J. BLAHOVA, R. DRDAK,M. GALA, A |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Acid organic Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Chromatographie des acides organiques sur couche mince. Resultat d'enquete. |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | FV - 1989 - V: - N: 835, Pg: 9 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina Vi Acid organic Determinacio Identificacio |
Localització | FV 835 |
Títol | Contribution a l'etude des relations entre des variables de fonctionnement des terroirs du Val de Loire et l'evolution des acides organiques des baies durant la maduration du raisin |
Autor | BARBEAU, G. et al. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo II- N: , Pg: 1-13 |
Descriptors | Val-de-Loire Acid organic Maduracio Raim |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Controle de la fermentation malolactique par chromatographie des acides organiques sur papier et couche mince |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 852, Pg: 6 p. |
Descriptors | Fermentacio malolactica Cromatografia Acid organic Analisi Vi negre Acid malic Acid lactic |
Localització | FV 852 |
Títol | Detection of lower organic acids in musts and wines by HPLC |
Autor | TEFECOVA, K. CEPICKA, J. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Acid organic Most Vi HPLC Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Determinacion de acidos organicos de bajo peso molecular en Brandy y Jerez por electroforesis capilar |
Autor | MORENO, M.V.G. JURADO, C.J. BARROSO, C.G. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas - N: , Pg: 491-504 |
Descriptors | Acid organic Pes molecular Brandi Xeres Electroforesi capil?lar |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Determinacion de acidos organicos por cromatografia ionica en vions elaborados con cultivos puros de levaduras |
Autor | ARROYO, T. CABELLOS, J.M. GUERRERO, A. YEBENES, L. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 327-336 |
Descriptors | Acid organic Cromatografia ionica Cultiu pur Llevats |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Determination of non-volatile organic acids of wine via gas chromatography |
Autor | SKORBANOVA, E. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 447 |
Descriptors | Acid organic Compostos no volatils Cromatografia de gasos |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Determination of organic acids in wine by a two-step automatic solid phase extraction and HPLC |
Autor | BLOMBERG, S. HOLMGREN, K. ROERAADE, J. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 120-123 |
Descriptors | Acid organic Vi Extraccio automatica en fase solida HPLC Cromatografia liquida |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Direct analysis of the major organic components in grape must and wine using High Performance Liquid Chromatography |
Autor | FRAYNE, R.F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 281-287 |
Descriptors | Cromatografia de liquids Alcohol Vi Raim Most Acid organic Sucre Metode enzimatic Destil.lacio |
Localització | C 4/137 |
Títol | Dosage des acides organiques du vin par chromatographie en phase liquide |
Autor | GOIFFON, J.P. BLACHERE, A. REMINIAC, C. |
Dades Font | Analysis - 1985 - V: 13- N: 5, Pg: 218-225 |
Descriptors | Acid organic Cromatografia en fase liquida |
Localització | C 19/77 |
Títol | Dosage des acides organiques fixes dans les mouts et les vins par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | TRIQUET-PISSARD, R. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - setembre 1980 - V: - N: 727, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Analisi Cromatografia de gasos Acid organic Composicio Dosificacio Dosatge Identificacio Determinacio Most |
Localització | FV 727 |
Títol | Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin |
Autor | POLO, M. C. BARAHONA, F. CACERES, I. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187 |
Descriptors | Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid |
Localització | C 4/79 |
Títol | Efecto de los residuos de plaguicidas en el contenido de acidos organicos en vinos tintos elaborados en la D.O. Jumilla |
Autor | OLIVA ORTIZ, J. BARBA NAVARRO, A. NAVARRO GARCIA, G. ALONSO DIAZ-MARTA, G.L. NAVARRO GARCIA, S. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1998 - V: - N: 59 Extraordinario, Pg: 35-43 |
Descriptors | Acid organic Residus de plaguicides Residus Vi negre |
Títol | Effect of nitrogen nutrition on vegetative growth and organic acids in berries and leaves |
Autor | PORRO, D. TARDAGUILA, J. FAILLA, O. STEFANI, R. sCIENZA, A. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 235-238 |
Descriptors | Nitrogen Nutricio Creixement vegetatiu Acid organic Vinya Fulles |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Effect of potassium and nitrogen supply on organic acid concentration and pH of grape juice: preliminary results |
Autor | RUHL, E.H. FUDA, A.P. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 312-14 |
Descriptors | Potasi Nitrogen Concentracio Acid organic pH Raim |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Effects of post-harvest treatment and storage time on the organic acid content in assaria and mollar pomegranate ( Punica Granatum L.) fruit |
Autor | MIGUEL, G. FONTES, C. MARTINS, D. [et al.] |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322 |
Descriptors | Punica granatum L. Magrana Granada Efecte Temps Emmagatzematge Acid organic |
Localització | C 24/100 |
Títol | Evolucion de los acidos organicos en uva de mesa "Autumn Seedless" durante su conservacion frigorifica y comercializacion |
Autor | ARTES HERNANDEZ, F. ARTES CALERO, F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 115-117 |
Descriptors | Acid organic Autumn Seedless Conservacio frigorifica Comercialitzacio Acid tartaric Acid malic Raim de taula Fred |
Títol | Evolucion del contenido de acidos organicos en la elaboracion del cava |
Autor | GUILLEN, M. T. LUGAR, L. MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - novembre 1987 - V: - N: , Pg: 51-53 |
Descriptors | Cava Vinificacio Acid organic Analisi Composicio Acid Fermentacio Control de qualitat Cromatografia |
Localització | C 4/110 |
Títol | High-Performance Liquid Chromatographic Determination of Major Organic Acids in Apple Juices and Ciders |
Autor | BLANCO GOMIS, D. et al. |
Dades Font | Chromatographia ISSN: 0009-5893 - 1987 - V: 24- N: , Pg: 247-350 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid organic Suc de poma |
Localització | C 21/54 |
Títol | Improved high-performance liquid chromatographyc assay for determining organic acids in wines |
Autor | CACCAMO, F. et al. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1986 - V: 362- N: , Pg: 47-53 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid organic Vi |
Localització | C 19/137 |
Títol | Influencia del glutation en la fermentacion malolactica en vinos de la variedad niagara |
Autor | HUBER, L.S. DUTRA, C.B. PENNA, N.G. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2003 - V: XL- N: 346, Pg: 117-122 |
Descriptors | Glutation Fermentacio malolactica Vi Acid organic Niagara Varietats de ra?m |
Títol | Influenza del portinnesto sul contenuto di potassio, sul PH e sulla concentrazione di acidi organici del mosto della cv. Chardonnay |
Autor | BOSELLI, M. VOLPE, B. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 389-392 |
Descriptors | Portaempelt Potassi pH Acid organic Most Chardonnay |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Levels of major organic acids in wine materials of the Crimea and the occurrence in them of lactic acid bacteria |
Autor | KISHKOVSKAIA, S.A. IVANOVA, E.V. KOVALCHOUK, E.V. TOKARIEVA, O.I. PIKAR, N.A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Acid organic Bacteris Acid lactic |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | On-line dialysis with HPLC for the automated preparations and analysis of small molecules such as amino acids, sugars and orgnic acids in grape juice, musts and wines |
Autor | LINGET, C. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 524-527 |
Descriptors | HPLC Aminoacid Sucre Acid organic Analisi molecular Most Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Organic acid metabolism under different glucose concentrations of Leuconostoc oenos from wine. |
Autor | SAGUIR, F.M. MANCA DE NADRA, M.C. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 81 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 393-397 |
Descriptors | Vi Glucosa Leuconostoc oenos Metabolisme Acid organic |
Localització | C 12/92 |
Títol | Relationship between mineral nutrition and organic acid levels in grape berry |
Autor | FAILLA, O. SCIENZA, A. GALLUZZI, A. STRINGARI, G. STEFANI, R. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 227-230 |
Descriptors | Nutricio mineral Acid organic Raim Vinya |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Resonancia magnetica nuclear de las fermentaciones. Potencial de la tecnica de RMN |
Autor | LOPEZ-RITUERTO, E. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3275, Pg: 2054-2060 |
Descriptors | Ressonancia magnetica nuclear RMN Fermentacio Most Vi Rioja DOQ Tempranillo Quantificacio Acid organic Aminoacid |
Títol | Sanitizacion en la industria enologica |
Autor | MOLINA UBEDA, R. DIAZ BARCOS, V. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 77-85 |
Descriptors | Industria enologica Sanitat Qualitat Aigua Acid organic Enologia |
Títol | Sobre las posibilidades de acidificacion de mostos en zonas calidas. Acidificacion quimica y/o biologica |
Autor | SUAREZ, J. A. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2903, Pg: 966-974 |
Descriptors | Most Acidificacio Acidificacio biologica Saccharomyces Llevats Caracteristiques organoleptiques Acid organic |
Títol | Valeurs des constantes de dissociation des principaux acides organiques du vin en solutions hydroalcooliques. |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. BOSIA, P. D. |
Dades Font | FV - abril 1979 - V: - N: 685, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid organic Vi Constituents Solucio hidroalcoholica |
Localització | FV 685 |