Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Acid organic

Resultat de la cerca

Registres trobats: 41


Títol A Rapid HPLC Method for Separation and Determination of Major Organic Acids in Grape Musts and Wines
Autor SCHNEIDER, A.   GERBI, V.   REDOGLIA, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1987 - V: 38- N: 2, Pg: 151-155
Descriptors HPLC Separacio Determinacio Acid organic Raim Most Vi
Localització C 21/50

Títol An amproved sample preparation procedure for the analysis of major organic components in grape must and wine by high preformance liquid chromatography
Autor TROUSDALE, E.   RYU, D.   McCOORD, J. D.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 1, Pg: 28-29
Descriptors Most Vi Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos organics Acid organic
Localització C 1/59

Títol Analisis de acidos organicos en zumos de frutas y vinos por CCF y HPLC
Autor ANTOLIN, M.   LUGAS, L  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia VOL 155 - 1984 - V: - N: , Pg: 27-31
Descriptors Vi Suc de fruita Acid organic Cromatografia en capa fina Cromatografia de liquids CCF HPLC
Localització C 2/31

Títol Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. 1ere partie: Etude des differents protocoles experimentaux proposes
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 800, Pg: 11 p.
Descriptors Acid organic Most Vi Constituents HPLC Cromatografia de liquids
Localització FV 800

Títol Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC.
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 813, Pg: 16 p.
Descriptors Acid organic Most Vi Cromatografia de liquids HPLC Enzims
Localització FV 813

Títol Analysis of Organic Acids
Autor
Dades Font Waters, The Liquid Chromatography People - May 1982 - V: - N: , Pg:
Descriptors Analisi Acid organic
Localització C 19/59

Títol Aplicacion de la cromatografia ionica al estudio de acidos organicos en vinos elaborados con cultivos puros de levaduras
Autor ARROYO, T.   CABELLOS, J.M.   PEDREGOSA, A.   MINGUEZ, J.M?  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2002 - V: XXXIX- N: 337, Pg: 163-166
Descriptors Most Vi Llevats Acid organic Cromatografia ionica

Títol Assimilate transport in grapevines effect of phloem disruption
Autor HUNTER, J.J.   RUFFNER, H.P.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine research ISSN: 1322-7130 - 2001 - V: - N: 7, Pg: 118-126
Descriptors Raim Floema Sucre Acid organic Fotoassimilacio Sucre
Localització C 15/134

Títol Besoins nutritionnels des bacteries malolactiques
Autor SILVANO, A.   DELAHERCHE, A,   KRIEGER-WEBER, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 144, Pg: 15-19
Descriptors Necessitats Bacteris malolactics Bacteris Acid organic Acid malic Acid tartric Fermentacio malolactica

Títol Caracterisation des acides organiques dans les vins par chromatographie en couches minces sur feuilles souples chromagram kodak
Autor BRUN, S.   GRAU, C  
Dades Font FV - febrer 1967 - V: - N: 230, Pg: 2 p.
Descriptors Acid organic Vi Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 230

Títol Chances of determination organic acids in wines
Autor VEVERKA, J.   BLAHOVA, R.   DRDAK,M.   GALA, A  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Acid organic Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Chromatographie des acides organiques sur couche mince. Resultat d'enquete.
Autor BOUVIER, J.C.  
Dades Font FV - 1989 - V: - N: 835, Pg: 9 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina Vi Acid organic Determinacio Identificacio
Localització FV 835

Títol Contribution a l'etude des relations entre des variables de fonctionnement des terroirs du Val de Loire et l'evolution des acides organiques des baies durant la maduration du raisin
Autor BARBEAU, G. et al.  
Dades Font Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo II- N: , Pg: 1-13
Descriptors Val-de-Loire Acid organic Maduracio Raim
Localització 634.8:663.2 SIM

Títol Controle de la fermentation malolactique par chromatographie des acides organiques sur papier et couche mince
Autor BOUVIER, J.C.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 852, Pg: 6 p.
Descriptors Fermentacio malolactica Cromatografia Acid organic Analisi Vi negre Acid malic Acid lactic
Localització FV 852

Títol Detection of lower organic acids in musts and wines by HPLC
Autor TEFECOVA, K.   CEPICKA, J.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Acid organic Most Vi HPLC Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Determinacion de acidos organicos de bajo peso molecular en Brandy y Jerez por electroforesis capilar
Autor MORENO, M.V.G.   JURADO, C.J.   BARROSO, C.G.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas - N: , Pg: 491-504
Descriptors Acid organic Pes molecular Brandi Xeres Electroforesi capil?lar
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Determinacion de acidos organicos por cromatografia ionica en vions elaborados con cultivos puros de levaduras
Autor ARROYO, T.   CABELLOS, J.M.   GUERRERO, A.   YEBENES, L.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 327-336
Descriptors Acid organic Cromatografia ionica Cultiu pur Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Determination of non-volatile organic acids of wine via gas chromatography
Autor SKORBANOVA, E.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 447
Descriptors Acid organic Compostos no volatils Cromatografia de gasos
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Determination of organic acids in wine by a two-step automatic solid phase extraction and HPLC
Autor BLOMBERG, S.   HOLMGREN, K.   ROERAADE, J.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 120-123
Descriptors Acid organic Vi Extraccio automatica en fase solida HPLC Cromatografia liquida
Localització 663.254 IN V

Títol Direct analysis of the major organic components in grape must and wine using High Performance Liquid Chromatography
Autor FRAYNE, R.F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 281-287
Descriptors Cromatografia de liquids Alcohol Vi Raim Most Acid organic Sucre Metode enzimatic Destil.lacio
Localització C 4/137

Títol Dosage des acides organiques du vin par chromatographie en phase liquide
Autor GOIFFON, J.P.   BLACHERE, A.   REMINIAC, C.  
Dades Font Analysis - 1985 - V: 13- N: 5, Pg: 218-225
Descriptors Acid organic Cromatografia en fase liquida
Localització C 19/77

Títol Dosage des acides organiques fixes dans les mouts et les vins par chromatographie en phase gazeuse.
Autor TRIQUET-PISSARD, R.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - setembre 1980 - V: - N: 727, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Analisi Cromatografia de gasos Acid organic Composicio Dosificacio Dosatge Identificacio Determinacio Most
Localització FV 727

Títol Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin
Autor POLO, M. C.   BARAHONA, F.   CACERES, I.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187
Descriptors Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid
Localització C 4/79

Títol Efecto de los residuos de plaguicidas en el contenido de acidos organicos en vinos tintos elaborados en la D.O. Jumilla
Autor OLIVA ORTIZ, J.   BARBA NAVARRO, A.   NAVARRO GARCIA, G.   ALONSO DIAZ-MARTA, G.L.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1998 - V: - N: 59 Extraordinario, Pg: 35-43
Descriptors Acid organic Residus de plaguicides Residus Vi negre

Títol Effect of nitrogen nutrition on vegetative growth and organic acids in berries and leaves
Autor PORRO, D.   TARDAGUILA, J.   FAILLA, O.   STEFANI, R.   sCIENZA, A.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 235-238
Descriptors Nitrogen Nutricio Creixement vegetatiu Acid organic Vinya Fulles
Localització 634.814 SIM

Títol Effect of potassium and nitrogen supply on organic acid concentration and pH of grape juice: preliminary results
Autor RUHL, E.H.   FUDA, A.P.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 312-14
Descriptors Potasi Nitrogen Concentracio Acid organic pH Raim
Localització 634.817 INT

Títol Effects of post-harvest treatment and storage time on the organic acid content in assaria and mollar pomegranate ( Punica Granatum L.) fruit
Autor MIGUEL, G.   FONTES, C.   MARTINS, D.   [et al.]  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322
Descriptors Punica granatum L. Magrana Granada Efecte Temps Emmagatzematge Acid organic
Localització C 24/100

Títol Evolucion de los acidos organicos en uva de mesa "Autumn Seedless" durante su conservacion frigorifica y comercializacion
Autor ARTES HERNANDEZ, F.   ARTES CALERO, F.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 115-117
Descriptors Acid organic Autumn Seedless Conservacio frigorifica Comercialitzacio Acid tartaric Acid malic Raim de taula Fred

Títol Evolucion del contenido de acidos organicos en la elaboracion del cava
Autor GUILLEN, M. T.   LUGAR, L.   MARTI, M.   GOMEZ, J. M.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - novembre 1987 - V: - N: , Pg: 51-53
Descriptors Cava Vinificacio Acid organic Analisi Composicio Acid Fermentacio Control de qualitat Cromatografia
Localització C 4/110

Títol High-Performance Liquid Chromatographic Determination of Major Organic Acids in Apple Juices and Ciders
Autor BLANCO GOMIS, D. et al.  
Dades Font Chromatographia ISSN: 0009-5893 - 1987 - V: 24- N: , Pg: 247-350
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid organic Suc de poma
Localització C 21/54

Títol Improved high-performance liquid chromatographyc assay for determining organic acids in wines
Autor CACCAMO, F. et al.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1986 - V: 362- N: , Pg: 47-53
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid organic Vi
Localització C 19/137

Títol Influencia del glutation en la fermentacion malolactica en vinos de la variedad niagara
Autor HUBER, L.S.   DUTRA, C.B.   PENNA, N.G.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2003 - V: XL- N: 346, Pg: 117-122
Descriptors Glutation Fermentacio malolactica Vi Acid organic Niagara Varietats de ra?m

Títol Influenza del portinnesto sul contenuto di potassio, sul PH e sulla concentrazione di acidi organici del mosto della cv. Chardonnay
Autor BOSELLI, M.   VOLPE, B.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 389-392
Descriptors Portaempelt Potassi pH Acid organic Most Chardonnay
Localització 634.814 SIM

Títol Levels of major organic acids in wine materials of the Crimea and the occurrence in them of lactic acid bacteria
Autor KISHKOVSKAIA, S.A.   IVANOVA, E.V.   KOVALCHOUK, E.V.   TOKARIEVA, O.I.   PIKAR, N.A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Acid organic Bacteris Acid lactic
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol On-line dialysis with HPLC for the automated preparations and analysis of small molecules such as amino acids, sugars and orgnic acids in grape juice, musts and wines
Autor LINGET, C. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 524-527
Descriptors HPLC Aminoacid Sucre Acid organic Analisi molecular Most Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Organic acid metabolism under different glucose concentrations of Leuconostoc oenos from wine.
Autor SAGUIR, F.M.   MANCA DE NADRA, M.C.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 81 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 393-397
Descriptors Vi Glucosa Leuconostoc oenos Metabolisme Acid organic
Localització C 12/92

Títol Relationship between mineral nutrition and organic acid levels in grape berry
Autor FAILLA, O.   SCIENZA, A.   GALLUZZI, A.   STRINGARI, G.   STEFANI, R.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 227-230
Descriptors Nutricio mineral Acid organic Raim Vinya
Localització 634.814 SIM

Títol Resonancia magnetica nuclear de las fermentaciones. Potencial de la tecnica de RMN
Autor LOPEZ-RITUERTO, E.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3275, Pg: 2054-2060
Descriptors Ressonancia magnetica nuclear RMN Fermentacio Most Vi Rioja DOQ Tempranillo Quantificacio Acid organic Aminoacid

Títol Sanitizacion en la industria enologica
Autor MOLINA UBEDA, R.   DIAZ BARCOS, V.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 77-85
Descriptors Industria enologica Sanitat Qualitat Aigua Acid organic Enologia

Títol Sobre las posibilidades de acidificacion de mostos en zonas calidas. Acidificacion quimica y/o biologica
Autor SUAREZ, J. A.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2903, Pg: 966-974
Descriptors Most Acidificacio Acidificacio biologica Saccharomyces Llevats Caracteristiques organoleptiques Acid organic

Títol Valeurs des constantes de dissociation des principaux acides organiques du vin en solutions hydroalcooliques.
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.   BOSIA, P. D.  
Dades Font FV - abril 1979 - V: - N: 685, Pg: 3 p.
Descriptors Acid organic Vi Constituents Solucio hidroalcoholica
Localització FV 685