Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GERBI, V.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol A Rapid HPLC Method for Separation and Determination of Major Organic Acids in Grape Musts and Wines
Autor SCHNEIDER, A.   GERBI, V.   REDOGLIA, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1987 - V: 38- N: 2, Pg: 151-155
Descriptors HPLC Separacio Determinacio Acid organic Raim Most Vi
Localització C 21/50

Títol Anthocyanin composition of four Autochthonous Vitis vinifera. Grapevine varieties from the Piedmont
Autor ZEPPA, G.   ROLLE, L.   GERBI, V.   GUIDONI, S.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2001 - V: 13- N: 4, Pg: 405-412
Descriptors Varietats de raim Antocianins Piedmont Raim

Títol Rapid extraction of volatile compounds in wine and vinegar using extrelut resin.
Autor GERBI, V.   ZEPPA, G.   CARNACINI, A.  
Dades Font Italian Journal of Food Science. - agost 1994 - V: - N: 4, Pg: 259-267
Descriptors Vi Vinagre Components volatils Extraccio Aroma Resines Composicio
Localització C 5/90