Registres trobats: 3
Títol | Aspectes relacionats amb els canvis de color en els caves |
Autor | MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 30-32 |
Descriptors | Cava Color Embruniment Enzims Reaccio de Maillard Caramel.litzacio Acid ascorbic Oxidacio Polifenoloxidases (PPO) |
Títol | Determination of molecular weight of polysaccharides in musts and wines by HPLC |
Autor | TORRE, M. C. de la MARTI, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 221-223 |
Descriptors | Polisacarids Most Vi HPLC Pes molecular Macabeu Parellada Xarel.lo Vi escumos Metode xampanyes Metode tradicional Penedes |
Localització | C 4/103 |
Títol | Evolucion del contenido de acidos organicos en la elaboracion del cava |
Autor | GUILLEN, M. T. LUGAR, L. MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - novembre 1987 - V: - N: , Pg: 51-53 |
Descriptors | Cava Vinificacio Acid organic Analisi Composicio Acid Fermentacio Control de qualitat Cromatografia |
Localització | C 4/110 |