Registres trobats: 252
Títol | 20 tragos con personalidad |
Autor | DELGADO, C. |
Dades Font | Pais, El - Diciembre 2009 - V: - N: , Pg: 10-11 |
Descriptors | Vi Degustacio Tast de vins Marques comercials Caracteristiques organoleptiques Vi negre Vi blanc Cava |
Localització | C 24/202 |
Títol | ?A que huele el vino? Los aromas del cava |
Autor | Vinos de Espa?a |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Octubre-noviembre 2001 - V: - N: 31, Pg: 7-12 |
Descriptors | Aroma Cava |
Títol | Agonitza el pages que fa vi per a cava |
Autor | CASALE, G. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 2 Mar? 2011 - V: - N: , Pg: 16 |
Descriptors | Preu Raim blanc Cava Vendes Produccio de raim Beneficis Pagesos |
Localització | C 24/293 |
Títol | Alimentacion en Espa?a. Produccion, industria, distribucion y consumo: Vino |
Autor | Mercasa |
Dades Font | - 1998 - V: - N: , Pg: 219-232 |
Descriptors | Cava Vi de taula Vi Denominacio d'origen Produccio Agricultura Estadistiques 1992 1993 1994 1995 1996 1997 Estat espanyol Exportacio Importacio Comercialitzacio |
Localització | 31 (460):664 Ali |
Títol | Alquimistes de les bombolles, Els. Freixenet arribara l'any vinent al 150e aniversari convertida en el lider mundial del vi escumos de qualitat |
Autor | MAS, A. |
Dades Font | Punt, El - Febrer 2010 - V: - N: , Pg: 24 |
Descriptors | Caves Freixenet Cava Vi escumos |
Localització | C 24/230 |
Títol | Alt Camp. Vins. Caves. Vinos. Cavas |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 14 |
Descriptors | Vi Mapa Infoden Denominacio d'origen Cellers Penedes DO Cava Alt Camp Tarragona DO |
Localització | DO 6 Tarragona 1 |
Títol | Alt Camp. Vins. Caves. Vinos. Cavas |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 14 |
Descriptors | Vi Mapa Infoden Denominacio d'origen Cellers Penedes DO Cava Alt Camp Tarragona DO |
Localització | DO 4 Pened?s 1 |
Títol | Ampliacio d'activitat d'una industria d'elaboracio de vins escumosos de cava. Memoria d'estada en practiques i projecte de fi de carrera |
Autor | SABATE COCA, Marcel |
Dades Font | - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 60 p. |
Descriptors | Penedes DO Estada en practiques Vinificacio Vi escumos Cava Raim Vinya Varietats Celler Empreses vitivinicoles Gestio agraria Torrelavit Tarragona Caves Naveran Sadeve SA Barcelona |
Localització | (043) SABATE COCA |
Títol | Analisis de la inestabilidad genetica en cepas de levaduras para cava |
Autor | BARTRA, E. CARRO, D. PUIG, A. PI?A, B. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Inestabilitat genetica Cava Llevats |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Analisis molecular y genomico de levaduras para la elaboracion de cava |
Autor | URPI BONELL, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 18-23 |
Descriptors | Analisi molecular Llevats Elaboracio de cava Biologia molecular Fermentacio enologica Saccharomyces Caves Freixenet |
Títol | Applicaiton de la Norme ISO 14001 aux caves |
Autor | ROCHARD, J. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations - N: Oral presentations: ensuring consumer health and safety, Pg: 198-208 |
Descriptors | ISO 14001 Cava |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Aprendre a disfrutar del vi i el cava. Del 10 al 13 de novembre es el Dia Europeu de l'Enoturisme |
Autor | |
Dades Font | QueFem. Suplement d'oci i cultura de la Vanguardia - 11 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 21 |
Descriptors | Enoturisme Vi Cava Penedes |
Localització | C 25/121 |
Títol | Aprofundir en un plaer: la degustacio del cava |
Autor | Institut Catala de la Vinya i del Vi |
Dades Font | Catalunya rural i agraria ISSN: 1134-2390 - desembre-gener 1996-1997 - V: - N: 30, Pg: 34-37 |
Descriptors | Analisi sensorial Cava Escuma Temperatura Sabor |
Títol | Apuntes sobre el uso de las levaduras en la elaboracion del cava |
Autor | BARTRA, E. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 31-32 |
Descriptors | Llevats Fermentacio Cava Elaboracio |
Títol | Apunts sobre el cava |
Autor | |
Dades Font | http://www.troc.es/confrariacava/cava-ct.htm - - V: - N: , Pg: Pagina web |
Descriptors | Cava Exportacio Estadistiques Produccio |
Localització | DO 2 Cava 1 |
Títol | Aromaticas uvas playeras. Una bodega familiar catalana, experta en el nexo del cava y la musica, experimenta con la malvasia de Sitges |
Autor | RIVAS, R. |
Dades Font | El Pais ISSN: 1576-3765 - 15 Marzo 2013 - V: - N: , Pg: 64 |
Descriptors | Sitges Malvasia aromatica |
Localització | C 24/339 |
Títol | Artcava, o com oferir l'experiencia de fer-se un mateix el propi cava |
Autor | ROMANI, D. |
Dades Font | Ara - 26 Febrer 2011 - V: - N: , Pg: 3 |
Descriptors | Cava Elaboracio de cava Penedes |
Localització | C 24/295 |
Títol | Aspectes fisico-quimics relacionats amb la capacitat escumant de diferents varietats de raim |
Autor | COMELLES, F. BOSCH, M. P. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 7-16 |
Descriptors | Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base |
Títol | Aspectes relacionats amb els canvis de color en els caves |
Autor | MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 30-32 |
Descriptors | Cava Color Embruniment Enzims Reaccio de Maillard Caramel.litzacio Acid ascorbic Oxidacio Polifenoloxidases (PPO) |
Títol | Aspectos fisico-quimicos relacionados con la capacidad espumante de diferentes variedades de uva |
Autor | COMELLES, F. BOSCH, M. P. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 51-60 |
Descriptors | Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base |
Títol | Beaune: cote et hautes-cotes de Beaune. |
Autor | |
Dades Font | La Bourgogne: l'Art et le Plaisir de vivre - 1992 - V: - N: 2, Pg: 46 p. |
Descriptors | Borgonya Gastronomia Vi Beaune Cote de Beaune Vi Vinya Cava Bourgogne |
Localització | C 5/61; DOF Bourgogne 1 |
Títol | Bebidas con burbujas: proceso de adicion de anhidrico carbonico |
Autor | BOLUFER, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 30-33 |
Descriptors | Anhidrid carbonic CO2 Cava Cervesa Sidra |
Títol | Bodegas Juve y Camps: las raices familiares, una tradicion de calidad |
Autor | |
Dades Font | Vino y Gastronomia - - V: - N: 137 (suplemento coleccionable Grandes Bodegas), Pg: 8 p. |
Descriptors | Cellers Cava Bodegas Juve i Camps |
Títol | Burbuja mas sutil, La |
Autor | MA?ANA, C. |
Dades Font | Pais, El - Diciembre 2009 - V: - N: , Pg: 8 |
Descriptors | 2008 Cava Espanya Elaboracio de cava Pinot noir Codorniu |
Localització | C 24/201 |
Títol | Camins del vi i del cava a l'Alt Penedes |
Autor | Consorci de Promoci Turistica Alt Penedes |
Dades Font | - 2002 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Turisme rural Turisme enologic Enoturisme Itineraris Cellers Vi Cava Alt Penedes Catalunya |
Localització | DO 4 Penedes |
Títol | Campo de Borja. Experiencias muy singulares |
Autor | CHECA, O. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 42-45 |
Descriptors | Enoturisme Maridatge Campo de Borja Campo de Borja DO Moscatell (vi) Cava |
Títol | Catalunya. [Denominaciones de origen] |
Autor | |
Dades Font | Guia practica para amantes y profesionales de los vinos de Espanya. - 1990 - V: - N: , Pg: 258-314 |
Descriptors | Vi Catalunya Denominacio d'origen Empreses vitivinicoles Alella DO Emporda-Costa Brava DO Conca de Barbera DO Costers del Segre DO Penedes DO Priorat DO Tarragona DO Terra Alta DO Anoia CV Artes CV Baix Ebre-Montsia CV Conca de Tremp CV Produccio Cava Celler Baix Ebre |
Localització | C 5/95 |
Títol | Catalunya |
Autor | FEIJOO, I. |
Dades Font | Vinos y Cavas de Espanya: catalogo general - - V: - N: , Pg: 225-284 |
Descriptors | Vi Catalunya Produccio Denominacio d'origen Cava Vinificacio |
Localització | C 22/15 |
Títol | Cava Tradicio Esperit |
Autor | Consejo Regulador Cava |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cava Consum |
Localització | DO 2 Cava 2 |
Títol | Cava catalan crece un 2,8 en ventas y se perfila como producto de gama alta, El |
Autor | VAN DEN BERG, N. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 5 |
Descriptors | Cava Elaboracio de cava Consum Vendes Consum interior onsum mundial Ranquing |
Localització | C 24/75 |
Títol | Cava colorao, El. Cavas rosados |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Diciembre 2009 - V: - N: 80, Pg: 64-71 |
Descriptors | Cava rosat Tast de vins Caracteristiques organoleptiques Marques comercials |
Títol | Cava contra cava |
Autor | JIMENEZ, R. |
Dades Font | Revista. La Vanguardia - febrer 1996 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Cava Codorniu Freixenet |
Localització | C 7/84 |
Títol | Cava de terroir |
Autor | |
Dades Font | Vanguardia, La - Junio 2008 - V: - N: Monografico Especial, Pg: 3 |
Descriptors | Cava Elaboracio de cava Caves Freixenet Cava brut Cava rosat Cava Blanc de noirs Malvasia Maridatge Caracteristiques escumants Caracteristiques aromatiques Caracteristiques cromatiques |
Localització | C 24/155 |
Títol | Cava no catalan pierde el 38 de las ventas al acabar el boicot, El |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 17 |
Descriptors | Produccio Produccio de cava Cava Vendes Catalunya Estrategies comercials Estrategies de mercat Consum de cava Consum |
Títol | Cava no catalan, mucho por decir |
Autor | CASADO, A.M. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: XXII- N: 216, Pg: 24-29 |
Descriptors | Cava Espanya Navarra Arago Ribera del Duero Aragon |
Títol | Cava rosa, no rosat. Finca Valldosera es pionera, al mon, perque acaba de treure al mercat un cava dirigit al sector gai |
Autor | POMARES, E. |
Dades Font | Punt, El - Novembre 2003 - V: - N: , Pg: 12 |
Descriptors | Cava Cellers Vi dol? Vi negre crian?a Marques Creacio Cava blanc plati Cava rosat |
Localització | C 24/26 |
Títol | Cava, que? como? cuando? con que? |
Autor | Consejo Regulador Cava |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cava |
Localització | DO 2 Cava 2 |
Títol | Cava. Personalidad propia |
Autor | GARCIA, S. |
Dades Font | Origen Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: II- N: 12, Pg: 44-46 |
Descriptors | Cava Regions Elaboracio |
Títol | Cava: Prestigio y calidad |
Autor | MARTINEZ-DUENYAS, L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 19-43 |
Descriptors | Cava Mercat Comercialitzacio Empreses vitivinicoles Marques Varietats Raim Chardonnay Xarel.lo Parellada Macabeu Elaboracio |
Títol | Cava: un proceso de elaboracion unico para lograr un producto de alta calidad |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 46-48 |
Descriptors | Cava Alta qualitat Elaboracio de cava Cava DO |
Títol | Cavas Gramona |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - diciembre 2001 - V: - N: Especial: bodegas centenarias, Pg: 77 |
Descriptors | Caves gramona Cava Cellers Historia |
Títol | Cavas a la carta. ARTCAVA SCP ofrece crear cavas al gusto de sus clientes |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | Vanguardia, La - Octubre 2006 - V: - N: , Pg: 71 |
Descriptors | Cava Cava a la carta Consumidor Artcava SCP |
Localització | C 24/18 |
Títol | Cavas cinco estrellas |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | Vanguardia, La - Diciembre 2008 - V: - N: , Pg: 47 |
Descriptors | Cava Marques comercials |
Localització | C 24/244 |
Títol | Cavas de Rioja para brindar en Navidad |
Autor | IJALBA, A. M. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 26-28 |
Descriptors | Cava Rioja DOQ Consell regulador Varietats Viura Elaboracio de cava |
Títol | Cavas: tras el cambio de milenio llego la resaca |
Autor | ALIMARKET |
Dades Font | Alimarket ISSN: 1134-8151 - Octubre 2001 - V: - N: 144, Pg: 231-237 |
Descriptors | Cava Mercat 1996-2000 Elaboradors Cellers Facturacio Exportacio Vendes |
Localització | C 16/34 |
Títol | Caves de la Cote desl Blancs, Les |
Autor | TRICAUD, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 53-55 |
Descriptors | Cava Cote des Blancs Champagne DO |
Títol | Cell wall and lipid changes in saccharomyces cerevisiae during aging of champagne vini |
Autor | CHARPENTIER, M. TROTON, D. PITON, F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 221-226 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Metode xampanyes Metode tradicional Cava Elaboracio |
Localització | C 1/63 |
Títol | Cellers, vins i caves de la Conca de Barbera |
Autor | CONSELL REGULADOR DE LA DENOMINACIO D'ORIGEN CONCA DE BARBERA |
Dades Font | - 2006 - V: 1 carpeta- N: , Pg: |
Descriptors | Conca de Barbera DO Denominacio d'origen Cellers Vi Cava |
Localització | DO 2 Conca de Barber? 1 |
Títol | Champagne : du vin pour les batailles futures |
Autor | DOVAZ, M. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - juny 1992 - V: - N: 365, Pg: 78-82 |
Descriptors | Xampany Champagne Cava Produccio |
Títol | Champagne, cava i vins escumosos |
Autor | TORELLO, G. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 7 pp. |
Descriptors | Xampany Cava Vi escumos Terminologia |
Localització | C 8/24 |
Títol | Champagne: Espa?a, mercado emergente |
Autor | ALIMARKET |
Dades Font | Alimarket ISSN: 1134-8151 - Octubre 2001 - V: - N: 144, Pg: 238-239 |
Descriptors | Xampany Espanya Mercat Vendes Evolucio Exportacio Cava |
Localització | C 16/35 |
Títol | Champan en la tierra del cava |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 7 Decembre 2002 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Xampany Cava Catalunya Consum Vi escumos Vi frances Premsa |
Localització | C 18/93 |
Títol | Codorniu amplia el negoci a l'Argentina amb un celler per elaborar el cava Maria. La Bodega Septima augmenta un 28 la facturacio, tot i que encara no dona beneficis |
Autor | POMARES, E. |
Dades Font | Punt, El - Abril 2004 - V: - N: , Pg: 34 |
Descriptors | Codorniu Expansio Cava Estrategies empresarials America del Sud Produccio vitivinicola |
Localització | C 24/43 |
Títol | Codorniu desembarca al Duero |
Autor | FUENTES, A. |
Dades Font | El Periodico - 6 Octubre 2002 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Codorniu Ribera del Duero Celler Mercat Cava Vi Premsa |
Localització | C 18/91 |
Títol | Codorniu no podra volver a criticar la calidad de Freixenet. El grueso de la Guerra del cava aun espera sentencia |
Autor | GALTES, M. |
Dades Font | La Vanguardia - 26 Febrer 2003 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Codorniu Freixenet Cava Premsa Competencies Competitivitat |
Localització | C 18/105 |
Títol | Como servir y conservar el cava |
Autor | Cofraria dels vins de cava Sant Sadurni |
Dades Font | - 1990 - V: - N: , Pg: 16 p. |
Descriptors | Cava Elaboracio Produccio Vinificacio Conservacio |
Localització | C 5/112 |
Títol | Comportamiento de los tapones de corcho en el cava segun su posicion durante el almacenamiento |
Autor | CANTOS, A. NOGUERA, M. VILAVELLA, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 18, Pg: 69-76 |
Descriptors | Cava Suro Tap Embotellament Analisi Analisi sensorial |
Títol | Comportamiento de los tapones de corcho en el cava |
Autor | CANTOS, A. |
Dades Font | Tecnovin - maig-juny 1991 - V: - N: 2, Pg: 50-54 |
Descriptors | Tap Tapar Suro Cava Analisi sensorial Humitat Embotellament |
Títol | Composicion volatil de los vinos de cava |
Autor | MIGUEL, C. MAYNAR, J. I. MESIAS, J. L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 62-65 |
Descriptors | Cava Esters |
Títol | Confederation nationale des caves particulieres, La |
Autor | Confederation nationale des caves particulieres |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Institucio Organismes Centre Fran?a Cava Confederation nationale des caves particulieres |
Localització | C 5/126 |
Títol | Consejo Regulador Denominacion de Origen Utiel-Requena |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Utiel-Requena |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 8 p. |
Descriptors | Utiel-Requena DO Mapa Infoden Denominacio d'origen Varietats Cava Clima Historia Varietats Vi |
Localització | DO 7 Utiel Requena 1 |
Títol | D. O. Conca de Barbera |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona. Suplement: D.O. Conca de Barbera - Juliol 2009 - V: - N: , Pg: 1-16 |
Descriptors | Conca de Barbera DO Cellers Vi Qualitat Preu Agricultura ecologica Cava |
Localització | DO 2 Conca de Barbera 1 |
Títol | DO Cava. Macabeu, xarel?lo i parellada |
Autor | GARCIA-ARBOS, S. |
Dades Font | Punt, El - Agost 2009 - V: - N: , Pg: 40 |
Descriptors | Cava DO Macabeu Xarel?lo Parellada |
Localització | C 24/225 |
Títol | Dades estadistiques |
Autor | Consejo Regulador Cava |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Cava Dades estadistiques Consell regulador del cava Estadistiques |
Localització | DO 2 Cava 2 |
Títol | Denominacion de Origen Cava |
Autor | |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - maig 1996 - V: - N: 2.597-98, Pg: 1.607-1608 |
Descriptors | Cava Exportacio Cava DO Estadistiques |
Títol | Denominacion de Origen Cava |
Autor | |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - maig 1999 - V: - N: 2754/55, Pg: 1650-1651 |
Descriptors | Cava DO Denominacio d'origen Estadistiques Comercialitzacio Exportacio 1987-1998 Infoden Vi |
Títol | Denominacion de Origen Cava |
Autor | CONSEJO REGULADOR DE LA DENOMINACION DE ORIGEN CAVA |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2002 - V: LVII- N: 2910/11, Pg: 1573-75 |
Descriptors | Cava DO Exportacio Estadistiques Denominacio d'origen |
Títol | Denominaciones de Origen. Cava |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 1998 - V: - N: 57, Pg: 8 |
Descriptors | Denominacio d'origen Cava Cava DO |
Títol | Denominaciones de Origen.CAVA |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1995 - V: - N: 39, Pg: 22 |
Descriptors | Cava DO Vi escumos Espanya |
Títol | Denominaciones de origen : el Cava |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 61 |
Descriptors | Cava Denominacio d'origen |
Títol | Des economies d'eau dans les caves. Effluents vinicoles. |
Autor | ROCHARD, J. DESAUTELS, F. |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - gener 1995 - V: - N: 194, Pg: 46 |
Descriptors | Efluents vinicoles Cava Aigua Consum Rentatge |
Títol | Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite. |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577 |
Descriptors | Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre |
Localització | C 4/100 |
Títol | Dominio de la Vega, la excelecia del cava valenciano. Una empresa de reciente creacion cuyos socios cuentan con una larga historia a sus espaldas |
Autor | MARMOL, E. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2006 - V: XIII- N: 237, Pg: 26-28 |
Descriptors | Dominio de la Vega Cava Valencia Vi Historia |
Títol | Efecte dels enzims glucosidassics en la varietat xarel.lo en tres nivells de maduracio |
Autor | BARTRA, E. ESCURSELL, A. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cava Enzims glucosidasics Xarel.lo Maduracio |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Efectos fisiologicos del cava |
Autor | LAMUELA-RAVENTOS, R. M. |
Dades Font | II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp. |
Descriptors | Efecte fisiologic Cava Compostos fenolics Flavonoides Salut |
Localització | 178.1 For |
Títol | Efectos fisiologicos del vino blanco y cava |
Autor | LAMUELA-RAVENTOS, R.M. |
Dades Font | Enologia avi ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 55-61 |
Descriptors | Efecte fisiologic Vi blanc Cava |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | El Baix Penedes reivindica la qualitat dels seus vins i caves |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona - 22 Maig 2011 - V: - N: , Pg: 21 |
Descriptors | Baix Penedes Qualitat del vi Cava Lloren? del Penedes Premi |
Localització | C 25/100 |
Títol | El Cava y su sugerente entorno |
Autor | CASTRO, J. J. de |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 19-30 |
Descriptors | Cava Elaboracio |
Títol | El Cava |
Autor | Consejo Regulador Cava |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cava Historia Vinya Raim Elaboracio |
Localització | DO 2 Cava 2 |
Títol | El Control de qualitat en la industria del cava |
Autor | VIADER, R. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 4-8 |
Descriptors | Cava Control de qualitat Elaboracio Cost |
Títol | El Magrama abre la puerta a la figura de cava "calificado" |
Autor | |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2014 - V: - N: 3415, Pg: 86 |
Descriptors | Cava Cava qualificat Denominacio d'origen Consell regulador |
Títol | El Proces d'elaboracio del marc de cava |
Autor | VENTURA, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 29-31 |
Descriptors | Marc Elaboracio Legislacio Brisa Unio Europea Cava |
Títol | El TSJC declara nula la denominacion de origen Catalunya creada por el Govern. El Institut del Cava denuncio la imposibilidad de controlar la calidad del vino |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | Vanguardia, La - Octubre 2003 - V: - N: , Pg: 79 |
Descriptors | Catalunya DO Institut del cava Control de qualitat Cava |
Localització | C 24/30 |
Títol | El cava creix als mercats tradicionals del xampany |
Autor | PUJOL, I. |
Dades Font | Ara - 1 Mar? 2011 - V: - N: , Pg: 18 |
Descriptors | Mercat Vi escumos Catalunya |
Localització | C 24/308 |
Títol | El cava es prepara per assolir, el 2004, el maxim reconeixement legal a la qualitat. Modifiquen el reglament per aconseguir la DO Qualificada, que otorga prestigi i mes garanties al consumidor |
Autor | POMARES, E. |
Dades Font | Punt, El - Desembre 2003 - V: - N: , Pg: 27 |
Descriptors | Cava Qualificacio DOQ Reglament regulador Certificacio Qualitat |
Localització | C 24/36 |
Títol | El cava gana la batalla en los mercados internacionales |
Autor | RODERO, M. |
Dades Font | Alimarket ISSN: 1134-8151 - Octubre 2002 - V: - N: 15, Pg: 253-259 |
Descriptors | Cava Comercialitzacio Estadistiques Mercat exterior Freixenet Codorniu Productivitat Inversio Elaboradors Sector del cava |
Localització | C 16/43 |
Títol | El cava tasta la recessio, pero mante el ritme de vendes, sobretot al mercat exterior |
Autor | POMARES, E. |
Dades Font | El Punt - 9 Mar? 2003 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cava Descens Consum Mercat exterior Premsa |
Localització | C 18/106 |
Títol | El cava vende la cifra record de 245 millones de botellas |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 1 Marzo 2011 - V: - N: , Pg: 61 |
Descriptors | Cava Vendes Mercat |
Localització | C 24/294 |
Títol | El cava, arriba; la uva, abajo |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 11 Abril 2011 - V: - N: , Pg: 69 |
Descriptors | Vendes Cava 2010 Preu Raim Marques blanques |
Localització | C 25/87 |
Títol | El cava |
Autor | MARTINEZ-DUENYAS, L. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo VI - novembre-desembre 1995 - V: - N: 11-12, Pg: 25-28 |
Descriptors | Cava Estadistiques Consum Mercat exterior Exportacio |
Títol | El consumo de cava sube hasta un 17,6 debido a las altas temperaturas |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | Vanguardia, La (Vivir en Verano) - Agosto 2003 - V: - N: , Pg: 12 |
Descriptors | Consum Cava Condicionament climatic Vendes Calor Campagne |
Localització | C 24/46 |
Títol | El consumo del cava y la salud |
Autor | AROLA, L. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Consum Cava Salut Vi |
Localització | 663.223 Con |
Títol | El pais del cava |
Autor | Confraria dels vins de cava de Sant Sadurni |
Dades Font | - 1980 - V: - N: , Pg: [Octaptic] |
Descriptors | Mapa Infoden Denominacio d'origen Cava DO Historia Confraria dels vins de cava de Sant Sadurni Varietats Elaboracio de cava |
Localització | DO 2 Cava 1 |
Títol | El panorama del Cava |
Autor | SANCHEZ, B. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Noviembre 2010 - V: - N: 78, Pg: 16-25 |
Descriptors | Futur Cava Sant Sadurni d'Anoia Celler |
Títol | El petit dels Feixeneda s'ha fet gran: 100 anys de bombolles |
Autor | ANDRES, L. |
Dades Font | Ara ISSN: 2014-010X - 22 Novembre 2013 - V: - N: , Pg: 44 |
Descriptors | Cava Produccio de cava Elaboracio de cava Caves Freixenet Historia del cava |
Localització | C25/16471 |
Títol | El premsat: element primordial de la qualitat dels vins de base en methode champenoise |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 17-22 |
Descriptors | Premsatge Vi Qualitat Vi base Verema Metode xampanyes Metode tradicional Most Xampany Elaboracio Cava |
Títol | El sector de bebidas en Catalu?a. No solo cava |
Autor | RODERO,M. |
Dades Font | Alimarket ISSN: 1134-8157 - 2002 - V: - N: 157, Pg: 123-131 |
Descriptors | Cava Catalunya Comercialitzacio Estadistiques Evolucio Begudes Suc Licor Vi Cervesa Empreses Exportacio |
Localització | C 16/50 |
Títol | El sector del cava bat el 2010 el record de vendes |
Autor | MECADER, A. |
Dades Font | El Punt - 1 Mar? 2011 - V: - N: , Pg: 7 |
Descriptors | Cava DO Mercat exterior Vendes 2010 |
Localització | C 24/309 |
Títol | El subsector vinicola en Barcelona. |
Autor | COSTA, L. |
Dades Font | Anuario 1993: Fundacion Ciudad de Lleida - 1994 - V: - N: , Pg: 77-118 |
Descriptors | Vitivinicultura Catalunya Denominacio d'origen Alella DO Penedes DO Vi escumos Cava Mercat Medi ambient Vi Ronda Uruguay del GATT Comarques viticoles especials Barcelona |
Localització | 34(460):663.21 Anu |
Títol | El vino tambien caduca |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Junio 2010 - V: - N: 83, Pg: 24-25 |
Descriptors | Caducitat Vi blanc Vi rosat Vi negre Vi generos Cava |
Títol | Elaboradors de vins i cava de Catalunya |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Produccio Elaboracio Empreses vitivinicoles Celler Cava Catalunya |
Localització | C 4/120 |
Títol | Els cellers marxen de Cava |
Autor | ROVIRA, M. |
Dades Font | La Vanguardia - 14-20 Desembre 2103 - V: - N: , Pg: 28 |
Descriptors | Cava Cava DO Celler Control de cellers Penedes DO Estrategies comercials Produccio de cava Denominacio cava |
Localització | C25/188 |
Títol | Els escumosos del m?n: factor varietat i fermentacio |
Autor | DABAN, M. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 3-8 |
Descriptors | Vi escumos Fermentacio Metode ancestral Metode champenoise-milispark Metode transfer Metode del vas clos Metode dioise Metode continu Metode de carbonacio Produccio mundial Cava |
Títol | Els mercats estrangers tornen a comprar vins i caves catalans |
Autor | G.C.F. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 28 Abril 2011 - V: - N: , Pg: 16 |
Descriptors | Vi catala Cava Exportacio Mercat Vendes |
Localització | C 24/315 |
Títol | Els vins i caves Adernats entren al mercat nor-america |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona - 6 de Maig 2013 - V: - N: , Pg: 17 |
Descriptors | Exportacio Vi Cava Nulles Explotacio viticola Estats Units d'America Vi catala |
Localització | C25/170 |
Títol | Enoturisme Penedes. L'aroma d'una terra |
Autor | Consorci de Promocio Turistica de l'alt Penedes |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: Mapa |
Descriptors | Mapa Enoturisme Turisme enologic Cellers Caves Penedes DO Vi catala Cava |
Localització | DO 4 Penedes 1 |
Títol | Entendimiento de la respuesta sensorial con los vinos espumosos |
Autor | THORNGATE, J. H. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi escumos Cava Consum |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Es mes important la marca que la DO d'un cava |
Autor | SANS, R. |
Dades Font | El Punt - Decembre 2002 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Jane Ventura DO Cava Penedes DO Premsa Denominacio d'origen |
Localització | C 18/104 |
Títol | Esplendor artesano |
Autor | DELGADO, C. |
Dades Font | Vinum. La revista europea del vino - Noviembre 2008 - V: - N: 68, Pg: 18-31 |
Descriptors | Caves Penedes Tradicio Innovacio Cava Marques comercials Bodegues Regions viticoles |
Títol | Estada en practiques: Estudi de la incidencia dels polifenols en l'amargor dels vins blancs del Penedes. |
Autor | SOGAS SANCHEZ, Judith |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Cava Varietats Macabeu Xarel.lo Parellada Penedes Caves Chandon Sant Cugat Sesgarrigues Vinya Vinificacio Verema Polifenols Amargor Vi blanc Compostos fenolics |
Localització | (043) SOGAS SANCHEZ |
Títol | Estada en practiques: projecte d'implantacio de vinya |
Autor | TARRIDA, A. |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Cooperativa agricola i caixa rural de l'Arbos del Penedes Verema Vinificacio Cava Vi Penedes DO Elaboracio Maquinaria Implantacio Vinya Estudi economic |
Localització | (043) TARRIDA TARRIDA |
Títol | Estudi de la fraccio polifenolica en el curs de la maduracio del raim de la varietat xarel.lo |
Autor | TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. QUINTANA, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 11-18 |
Descriptors | Xarel.lo Polifenols Color Vi blanc Cava Llavor Rapa Pell Raim Maduracio Pluja Temperatura Sol Magnesi |
Títol | Estudi de les propietats escumants dels vins base per a fer cava en el Penedes. |
Autor | COLET, S. |
Dades Font | - setembre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Propietats escumants Vi Cava Penedes Mosalux |
Localització | (043) COLET VILLAR |
Títol | Estudio cientifico de la efervescencia del champan, innegable parte de su atractivo |
Autor | LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Investigacion y ciencia ISSN: 0210-136X - Marzo 2003 - V: - N: , Pg: 78-83 |
Descriptors | Cava Efervescencia Estudi cientific Bombolles Xampany Cicle de vida |
Localització | C 16/97 |
Títol | Estudio del comportamiento de distintas levaduras comerciales para la elaboracion de vino base cava a dos temperaturas de fermentacion |
Autor | PUIG, A. VILABELLA, M. OLMOS, P. BARTRA, E. MINGUEZ, S. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 40-46 |
Descriptors | Llevats comercials Vi base de cava Cava Fermentacio Temperatura |
Títol | Estupor en la tierra del Cava |
Autor | ALGUERSUARI, J.M. |
Dades Font | La Vanguardia. Revista de la Semana - febrer 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cava Codorniu Freixenet |
Localització | C 7/80 |
Títol | Etiquetatge del vi |
Autor | GRIELL, J. |
Dades Font | Quaderns de Divulgacio Tecnica de l'INCAVI - maig 1992 - V: - N: 13, Pg: 64 p. |
Descriptors | Etiquetatge Vi Normes Legislacio Reglament Denominacio d'origen Cava Vi de taula Unio Europea |
Títol | Evolucio del cava i del champagne segons diferents tipus de tapada |
Autor | MAS, A. PUIG, J. LLADO, N. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE: Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2001 - V: - N: 54, Pg: 12-15 |
Descriptors | Cava Evolucio Champagne Xampany Tap |
Títol | Evolucion de vinos tranquilos (blanco y tinto) y de vinos espumosos (cava y champagne) segun diferentes tipos de taponado |
Autor | MAS, A. PUIG,J. LLADO, N. ZAMORA, F. |
Dades Font | Aecork News - 2? trimestre 2001 - V: - N: 26, Pg: 2-9 |
Descriptors | Assaig comparatiu Vi tranquil Vi blanc Vi negre Vi escumos Cava Champagne Tap Tap de suro Tap de plastic Capsula |
Títol | Evolucion de vinos tranquilos, cava y champagne segun diversos tipos de taponado. Funcion del Tapon de Corcho |
Autor | |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - noviembre 2000 - V: - N: 2830, Pg: 4018-4022 |
Descriptors | Tap de suro Vi tranquil Cava Xampany Institut catala del suro |
Títol | Evolucion del contenido de acidos organicos en la elaboracion del cava |
Autor | GUILLEN, M. T. LUGAR, L. MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - novembre 1987 - V: - N: , Pg: 51-53 |
Descriptors | Cava Vinificacio Acid organic Analisi Composicio Acid Fermentacio Control de qualitat Cromatografia |
Localització | C 4/110 |
Títol | Evolucion del perfil aromatico del cava durante su crianza |
Autor | RIU AUMATELL, M. BOSCH FUSTE, J. TORRENS, J. LOPEZ TAMAMES, E. BUXADERAS, S. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 258-260 |
Descriptors | Perfil aromatic Cava Crian?a |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Experiencia con levaduras secas comerciales en el tiraje del cava |
Autor | CANTOS, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 38-45 |
Descriptors | Llevats secs actius Cava Elaboracio Tiratge Vi base Fermentacio LSA |
Títol | Exportaciones Cava enero-septiembre 1999 |
Autor | |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 18-Diciembre 1999 - V: - N: 2784, Pg: 4399 |
Descriptors | Cava Infoden Cava DO Estadistiques Exportacio 1999 |
Localització | DO 2 Cava 1 |
Títol | Exportaciones de cava : 3er trimestre 1990 |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 65 |
Descriptors | Cava Exportacio Espanya |
Títol | Exportaciones de cava durante 1991 |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1992 - V: - N: 19, Pg: 85 |
Descriptors | Cava Exportacio Espanya |
Títol | Exportaciones enero-marzo 2005 |
Autor | LOPEZ, A. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1962-1975 |
Descriptors | Exportacio Vi 2005 Denominacio d'origen Vi escumos Cava Vi aromatic Most Vinagre |
Títol | Exportacions mantenen les vendes de cava, que cauen al mercat estatal, Les |
Autor | POMARES, E. |
Dades Font | Punt, El - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 32 |
Descriptors | Cava Produccio Exportacio espanyola Rendibilitat Preu Preu de venda 2007 |
Localització | C 24/82 |
Títol | Francia amplia los dominios del champan y arrincona al cava |
Autor | MARTINEZ, D. |
Dades Font | Economista, El - Diciembre 2007 - V: - N: , Pg: 35 |
Descriptors | Fran?a Vi de Fran?a Champagne DO Champa?a DO Regions vitivinicoles Delimitacio Produccio agricola Produccio de raim |
Localització | DO F Champagne 1 |
Títol | Freixenet "exporta" cava a Valencia |
Autor | |
Dades Font | Vanguardia, La - Junio 2008 - V: - N: , Pg: 7 |
Descriptors | Cava Caves Freixenet Expansio Estrategies comercials Estrategies de posicionament |
Localització | C 24/148 |
Títol | Freixenet, las burbujas del exito |
Autor | HUERTA, A. |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Abril-Mayo 2004 - V: - N: 46, Pg: 42-46 |
Descriptors | Cava Freixenet Historia Caves |
Títol | Freixenet. Un siglo de excelencia |
Autor | |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 44 |
Descriptors | Cava Caves Freixenet |
Títol | Freixenet |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - diciembre 2001 - V: - N: Especial: bodegas centenarias, Pg: 90 |
Descriptors | Freixenet Cellers Cava Historia |
Títol | Garcia Carrion pone en guardia al cava catalan. El grupo planea producir 50 millones de espumoso en La Mancha |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | Vanguardia, La - Febrero 2008 - V: - N: , Pg: 76 |
Descriptors | Produccio de vi Lambrusco Metode Sekt Competitivitat Qualitat del vi Vi escumos |
Localització | C 24/85 |
Títol | Guerras del cava que levantan ampollas. Freixent acusa a Codorniu de perjudicar la imagen internacional del cava |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 3 Decembre 2002 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cava Freixenet Codorniu Regne Unit Premsa Imatge Competencies Competitivitat |
Localització | C 18/98 |
Títol | Guide de la cave, le |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - mar? 1995 - V: - N: 390 -supplement-, Pg: 82 pp. |
Descriptors | Lexic Cava Analisi sensorial Fran?a Vocabulari analisi sensorial |
Títol | Historia y bioquimica del vino de cava |
Autor | CASTRO, J. J. de RAFOLS, L. |
Dades Font | Mundo Cientifico - desembre 1982 - V: - N: 20, Pg: 1242-1252 |
Descriptors | Historia Bioquimica Cava Metode xampanyes Metode tradicional |
Títol | I jornada sobre l'etiquetatge en catala. Vins i caves |
Autor | |
Dades Font | - maig 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Etiquetatge en catala Catala Normalitzacio Vi Cava |
Localització | C 9/58 |
Títol | Incidence des macromolecules sur la tenue de mousse d'un champagne |
Autor | DOUILLARD, R. AGUIE-BEGHIN, V. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril 2011 - V: - N: 246, Pg: 20-26 |
Descriptors | Escuma Cava Macromolecules Estabilitat Corona |
Títol | Incidencia de la premsada en l'obtencio del vi base per cava de les varietats macabeu i parellada |
Autor | AVINYO, M. |
Dades Font | - juliol 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Premsatge Macabeu Parellada Vinificacio Cava Estada en practiques |
Localització | (043) AVINYO RIUS |
Títol | Influence du gaz carbonique et des conditions de service sur la perception sensorielle d'un vin effervescent |
Autor | MARCHAL, R. RONDOT, S. THUILLIER, B. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 27-31 |
Descriptors | Gas carbonic Servir el cava Percepcio sensorial Cava Copa |
Títol | Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava |
Autor | BOSCH, M. P. COMELLES, F. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14 |
Descriptors | Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius |
Títol | Influencia de parametros fisicoquimicos en la composicion lipidica y fluidez de la membrana citoplasmatica de levaduras S.Bayanus en la elaboracion de vinos cava |
Autor | MIGUEL, C. MARIN, J. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 117-121 |
Descriptors | Espectroscopia de fluorescencia Saccharomyces bayanus Acids grassos Vi Llevats Protoplastes |
Títol | Informe de Jose Luis Bonet Ferrer sobre el sector del cava. |
Autor | |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 17-18 |
Descriptors | Cava Historia Exportacio Mercat Comercialitzacio |
Títol | Jornada ISO 9001/2 al sector dels vins i caves |
Autor | Det Norske Veritas Universitat Rovira i Virgili |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: Dossier |
Descriptors | Qualitat Normalitzacio ISO 9001/2 Certificacio Certificacio ISO 9001/2 Sector viticola Vi Cava Sistema de qualitat |
Localització | C 12/131 |
Títol | Jornada tecnica Refrigeracio a la industria enologica |
Autor | V.V.A.A |
Dades Font | - Abril - V: Documentacio 3- N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | CO2 Refrigeracio Industria enologica Cava DFC Dioxid de carboni |
Localització | C 17/53 |
Títol | Jovenes viticultores de la Champagne descubren el cava |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 4 Febrer 2003 - V: - N: , Pg: 1pp |
Descriptors | Viticultor-a Champagne Cava Premsa Visita |
Localització | C 18/86 |
Títol | Juve i Camps potencia els mercats exteriors i se suma a l'enoturisme |
Autor | SAYAVERA, L. |
Dades Font | La Vanguardia - 14-20 Desembre 2013 - V: - N: , Pg: 8 |
Descriptors | Cava Comer? exterior Estrategies comercials Juve & Camps Penedes Produccio de cava |
Localització | C25/189 |
Títol | L'Elaboracio dels vins escumosos naturals "cava" |
Autor | CASTRO, J. J. de |
Dades Font | Quaderns Tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 11 (Serie Enologia), Pg: |
Descriptors | Cava Vi escumos Elaboracio Normes Tiratge |
Títol | L'artesania de la natura. Cava Portell |
Autor | Cooperativa Vinicola de Sarral |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: [Ditpic] |
Descriptors | Sarral Cooperativa vinicola de Sarral Cava Portell Cava Perignano Mapa |
Localització | C 7/119 |
Títol | L'artesania de la natura |
Autor | Cooperativa Vinicola de Sarral |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 9 p. |
Descriptors | Sarral Cooperativa vinicola de Sarral Vi Cava Conca de Barbera Cooperativisme agrari Historia Cava Portell Cava Perignano Prat de Medea |
Localització | C 7/119 |
Títol | L'effervescence revele les aromes du champagne: identification de molecules d'interet organoleptique par spectrometrie de masse a ultra haute resolution |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 32-36 |
Descriptors | Efervescencia Aroma Cava Molecules Espectrometria de masses Servir el cava |
Títol | L'exportacio de cava creix un sis per cent i salva el sector |
Autor | BRUGUERA, L. |
Dades Font | El Punt Avui - 1 Mar? 2013 - V: - N: , Pg: 18 |
Descriptors | Cava Exportacio Mercat 2012 Mercat exterior Boicot |
Localització | C 24/344 |
Títol | L'odysee d'une bulle de champagne. Bilan de 15 annees de recherche scientifique |
Autor | LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 49-52 |
Descriptors | Bombolles Cava CO2 Servir el cava Gas carbonic |
Títol | L?acidesa del vi base cava: funcio i correcio |
Autor | PALACIOS GARCIA, A. SUAREZ MARTINEZ, C. HERAS MANSO, J.M. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 20-24 |
Descriptors | Acidesa Vi Cava Acid Fermentacio malolactica Desacidificacio |
Títol | La Alimentacion en Espa?a 2001 |
Autor | SEMANA VITIVINICOLA, LA |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2003 - V: LVIII- N: 2971/72, Pg: 2538-2559 |
Descriptors | Estadistiques Espanya Alimentacio Consum Mercat Vi Cava Vi escumos |
Títol | La Generalitat recurre la sentencia que declaro nula la DO Catalunya. El recurso considera que el dictamen del TSJC esta viciado de origen |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | Vanguardia, La - Noviembre 2003 - V: - N: , Pg: 87 |
Descriptors | Catalunya DO Generalitat Cava Consell regulador del cava |
Localització | C 24/31 |
Títol | La Mostra de Vins i Caves de Catalunya canvia d'ub icacio a Barcelona en la seva 32a edicio |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona - 20 de Setembre 2012 - V: - N: , Pg: 7 |
Descriptors | Certamen Fires Vi Cava Barcelona |
Localització | C25/163 |
Títol | La Tecnologia de las membranas microporosas. Aplicada a la elaboracion del cava : el nuevo metodo Millispark |
Autor | BALTA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1990 - V: - N: 8, Pg: 57-59 |
Descriptors | Cava Elaboracio Fermentacio Metode Millispark |
Títol | La bulle en pleine effervescence |
Autor | GUELLER, Th. |
Dades Font | Revue Vinicole International ISSN: 0035-4368 - Juillet-Aout 2005 - V: - N: 3830, Pg: 50-56 |
Descriptors | Efervescencia Bombolles Cava Embotellament Emmagatzematge Etiquetatge |
Títol | La cata de Cava |
Autor | ORIGEN |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: III- N: 18, Pg: 40-42 |
Descriptors | Cava Cata Fase Condicions Fase visual Fase olfactiva Fase gustativa Fitxa de cata |
Títol | La cava sube como la espuma |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 27 Diciembre 2010 - V: - N: , Pg: 1-3 |
Descriptors | Cava Vendes Exportacio Cava rosat |
Localització | C 24/281 |
Títol | La espuma del cava un delicado equilibrio |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 28-32 |
Descriptors | Escuma Cava Bombolles |
Títol | La exportacion de cava crece un 8,6 hasta junio. Las ventas a Alemania se recuperan ligeramente |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | Vanguardia, La - Octubre 2003 - V: - N: , Pg: 75 |
Descriptors | Cava Exportacio Dades Creixement Mercat viticola Mercat exterior |
Localització | C 24/29 |
Títol | La fermentacio del vi base: punt de partida per a l'elaboracio de caves de qualitat |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. CANALS PARELLADA, X. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 34-35 |
Descriptors | Vi base Fermentacio Cava Qualitat |
Títol | La recoleccion mecanizada y sus posibles incidencias en la elaboracion de "vinos base" para el cava |
Autor | CASTRO, J. J. de |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 43-46 |
Descriptors | Mecanitzacio Verema Cava Elaboracio Raim Qualitat |
Títol | La region del cava en las comarcas tarraconenses |
Autor | GUASCH VERNET, A. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 11 Novembre 1999 - V: - N: , Pg: 2-3 |
Descriptors | Cava Tarragona |
Localització | C 14/36 |
Títol | La ruta del cava |
Autor | |
Dades Font | Butlleti de la Cambra de Barcelona. Retall - Desembre 1998 - V: - N: , Pg: 12 |
Descriptors | Ruta Cava |
Localització | C 12/97 |
Títol | Las exportaciones de Champagne caen tras el 11-S |
Autor | RODERO, M. |
Dades Font | Alimarket ISSN: 1134-8151 - Octubre 2002 - V: - N: 155, Pg: 260-261 |
Descriptors | Champagne Exportacio Comercialitzacio Xampany Distribucio Vendes Cava Economia Atemptat 11 de setembre Estats Units d'America Crisi Empreses Estadistiques |
Localització | C 16/44 |
Títol | Las exportaciones siguen tirando de los cavas |
Autor | RODERO, M. |
Dades Font | Alimarket - Octubre 2003 - V: - N: 166, Pg: 284-291 |
Descriptors | Exportacio Cava Alimarket Mercat 2002 |
Localització | C 16/31 |
Títol | Las oscilaciones del Atlantico Norte, que repercuten en el clima europeo y en el espa?ol, influyen en la calidad el cava |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2014 - V: - N: 452, Pg: 70 |
Descriptors | Universitat Cava Clima Qualitat Variacio Estudi enologic Estudi |
Títol | Las variedades del cava |
Autor | PAREJO PINYON, Joaquin |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 33-36 |
Descriptors | Cava Elaboracio Vinya Varietats Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Pinot noir Pinot negre |
Títol | Las ventas de cava caen un 6,2 por ciento en Espa?a |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona (E&N) - 3 Mar? 2013 - V: - N: , Pg: 6 |
Descriptors | Vendes Cava Espanya |
Localització | C 24/342 |
Títol | Le Champagne : une image, un patrimoine |
Autor | AUGUSTIN, H. |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - mar? 1992 - V: - N: 233, Pg: 8-42 |
Descriptors | Champagne Cava Xampany Historia Legislacio Consum Mercat Comercialitzacio |
Títol | Le Cremant d'Alsace : l'histoire d'une famille vigneronne |
Autor | REUTENAUER, L. E |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1990 - V: - N: 215, Pg: 25-33 |
Descriptors | Alsacia Vi escumos Cava Elaboracio Comercialitzacio |
Títol | Le Guide complet : Champagne |
Autor | COUVREUR, D. BETTANE, M. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre-gener 1992-93 - V: - N: 370, Pg: 23-53 |
Descriptors | Xampany Cava Champagne Produccio Analisi sensorial |
Títol | Le Marche des vins de champagne : le retour a la raison |
Autor | VERNEJOUL, D. de |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - mar? 1993 - V: - N: 243, Pg: 35-57 |
Descriptors | Champagne Mercat Vi Comercialitzacio Distribucio Consum Xampany Consumidor Cava Preu de venda |
Títol | Le gaz carbonique : un danger permanent |
Autor | CAYON, M. CARLIEZ, M. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - febrer 1994 - V: - N: 184, Pg: 51-53 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Celler Cava Accidents laborals Salut Prevencio |
Títol | Le petillement du champagne decrypte |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 15-18 |
Descriptors | Efervescencia Cava Bombolles Gas carbonic Aroma |
Títol | Le role du verre sur l'effervescence et la mousse du Champagne... experiences a l'appui |
Autor | DUTEURTRE, B. ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 17-19 |
Descriptors | Copa Efervescencia Escuma Cava Servir el cava |
Títol | Les Vins effervescents |
Autor | VERNEJOUL, D. de |
Dades Font | Neid : L'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0984-1695 - maig 1993 - V: - N: 245, Pg: 7-14 |
Descriptors | Vi escumos Mercat Consum Demanda Oferta Vi aromatic Preu de venda Marqueting Estadistiques Vi d'agulla Denominacio d'origen Control de qualitat Fran?a Cava Distribucio |
Títol | Les derives de l'albumine d'oeuf: les essais en cave |
Autor | LAGUNE-AMMIRATI, L. GLORIES, Y. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899x - Mai / Juin 2002 - V: - N: 194, Pg: 18-24 |
Descriptors | Cava Albumina |
Títol | Les solutions pour construire sa cave |
Autor | BAUDOUIN, J. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 1634-7625 - Novembre 2006 - V: - N: Hors Serie, Pg: 48-50 |
Descriptors | Cava Construccio d'una cava Construccio |
Títol | Les vendes de vi ja suposen la meitat de la nostra facturacio. Xavier Pages, director General de Codorniu |
Autor | SAYAVERA, L. |
Dades Font | L'Economic - 15-21 Desembre 2012 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Codorniu Vendes Vi Entrevista Cava Exportacio Cellers |
Localització | C 25/64 |
Títol | Lexic de les parts de l'ampolla de cava. |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: (Poster), Pg: |
Descriptors | Ampolla Lexic Vocabulari Cava |
Localització | M 7 |
Títol | Los nuevos vi?edos ingleses retan al imperio del champan |
Autor | ASIMOV, E. |
Dades Font | El Pais - 5 Mayo 2011 - V: - N: , Pg: 2 |
Descriptors | Vinya Cava Anglaterra |
Títol | Magia de la Naturalesa / Magia de la Naturaleza / Nature's Magic |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 19 p. |
Descriptors | Penedes DO Infoden Denominacio d'origen Turisme Gastronomia Tast Vinificacio Crian?a Verema Clima Sol Varietats Vi Cava |
Localització | DO 4 Pened?s 1 |
Títol | Manual de bones practiques per a una correcta gestio ambiental a les empreses del sector industrial del vi i el cava |
Autor | GAUCHIA, B. MIRET, P. MORENO, J.L. |
Dades Font | - Maig 2001 - V: - N: , Pg: 53pp |
Descriptors | Gestio ambiental Practiques Empreses vinicoles Empreses vitivinicoles Contaminacio Residus Bones practiques Vi Cava Emmagatzematge Proces productiu Manteniment preventiu Estalvi energetic Gestio de l'aigua Gestio dels residus Contaminacio atmosferica Gestio Legislacio |
Localització | C 16/91 |
Títol | Meilleurs lieux du vin des Charentes au Languedoc, Les |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Juin 2009 - V: Hors serie- N: 16, Pg: 98-119 |
Descriptors | Vi Fran?a Ruta turistica Ruta vitivinicola Ruta del vi Regio vitivinicola Cava Hosteleria |
Títol | Mejores tecnicas disponibles para el sector del vino y el cava |
Autor | VI?AS, J. GOMIS, A. AVELLANEDA, A. MINGUEZ, Z. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2011 - V: - N: 3365, Pg: 2229-2235 |
Descriptors | Tecnica Sector del vi Sector del cava Medi ambient Estalvi energetic |
Títol | Memoria d'estada en practiques a "Buena Vista Winery" i projecte de fi de carrera assentat en: plantacio d'un vinyar i apliacio d'una empresa de vins escumosos de cava. |
Autor | SALVANY CARMONA, Annabel |
Dades Font | - octubre 1995 - V: - N: , Pg: 127 pp. |
Descriptors | Estada en practiques Buena Vista Winery California Estats Units d'America Carneros DO Projecte Vinya Estudi economic Cava Vi escumos Comercialitzacio Productes Vinificacio Crian?a |
Localització | (043) SALVANY CARMONA |
Títol | Memoria d'estada en practiques i projecte de fi de carrera assentat en l'elaboracio d'un cava Chardonnay-Peinot noir |
Autor | BENITO, J. |
Dades Font | - Juny 1994 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vinificacio Cava Varietats Poda Plantacio Verema Penedes DO Tiratge Estada en practiques |
Localització | (043) BENITO PRADES |
Títol | Memoria d'estada. Projecte de construccio de nau magatzem i molls de carrega a Segura Viudas S.A. |
Autor | CRUCES, J. C. |
Dades Font | - octubre 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Penedes DO Cava Elaboracio Vinificacio Construccio Magatzem Moll de carrega Vi |
Localització | (043) CRUCES GIMENO |
Títol | Memoria. II Jornada sobre l'etiquetatge en catala vins i caves |
Autor | |
Dades Font | - Octubre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Etiquetatge en catala Vi Cava Memoria |
Localització | C 14/74 |
Títol | Memoria. Resum i liquidacio collita 1992. Exercici economic 1993 |
Autor | Cooperativa Vinicola de Sarral |
Dades Font | - [1993] - V: - N: , Pg: 20 p. |
Descriptors | Sarral Cooperativa vinicola de Sarral Estadistiques Memoria Collita 1992 Collita 1993 Vi Cava Comercialitzacio |
Localització | C22/4 |
Títol | Memoria. Resum i liquidacio collita 1993. Exercici economic 1994 |
Autor | Cooperativa Vinicola de Sarral |
Dades Font | - [1994] - V: - N: , Pg: 20 p. |
Descriptors | Sarral Cooperativa vinicola de Sarral Estadistiques Memoria Collita 1994 Collita 1993 Vi Cava Comercialitzacio |
Localització | C22/4 |
Títol | Memoria. Resum i liquidacio collita 1994. Exercici economic 1995 |
Autor | Cooperativa Vinicola de Sarral |
Dades Font | - [1995] - V: - N: , Pg: 20 p. |
Descriptors | Sarral Cooperativa Vinicola de Sarral Estadistiques Memoria Collita 1994 Collita 1995 Vi Cava Comercialitzacio |
Localització | C 22/4 |
Títol | Menos burbujas para esta Navidad |
Autor | PEREZ, Pablo Jose |
Dades Font | La Prensa del Rioja - desembre 1992 - V: - N: 66, Pg: 28-29 |
Descriptors | Cava Consum Estadistiques Rioja Produccio Distribucio |
Títol | Mesura en linia de biomasssa viable mitjan?ant l'us de l'espectroscopia d'impedancia electrica |
Autor | ELVIRA, J. BUJAN, J. URPI, P. BRAGOS, R. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2002 - V: 19- N: 61, Pg: 12-17 |
Descriptors | Mesures en linia Biomassa viable Espectroscopia d'impedancia electrica Cava Elaboracio |
Títol | Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves |
Autor | CONDAL, M. TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17 |
Descriptors | Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians |
Títol | Monografic. Enoturisme a la Conda de Barbera |
Autor | DT |
Dades Font | Diari de Tarragona - 8 Setembre 2011 - V: - N: , Pg: 1-16 |
Descriptors | Conca de Barbera Conca de Barbera DO Promocio Turisme enologic Enoturisme Universitat Rovira i Virgili URV Vi natural Vi Cava Celler Vi ecologic |
Localització | C 25/48 |
Títol | Mosto concentrado en la elaboracion de cava |
Autor | LOPEZ, E. TORRE, M. C. de la FERNANDEZ, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 66-76 |
Descriptors | Cava Most concentrat Color Elaboracio |
Títol | Naissance, vie et mort d'une bulle de champagne |
Autor | LIGER-BELAIR, G. JEANDET, P. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 45-48 |
Descriptors | Cava Bombolles |
Títol | Nota. Composicion en monosacaridos neutros de los polisacaridos de mostos, vinos y cavas. |
Autor | PUEYO, E. OLANO, A. POLO, M. C. |
Dades Font | Revista espanyola de Ciencia y Tecnologia de Alimentos. ISSN: 1131-799X VOL 35 - abril 1995 - V: - N: 2, Pg: 191-201 |
Descriptors | Most Vi Cava Polisacarids Monosacarids neutres |
Títol | OENO 2000. Caracterisation des effluents vinicoles champenois |
Autor | VIAUD, M.N. ROCHARD, J. DESAUTELS, F. PLUCHART, D. BADIE, F. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 25-32 |
Descriptors | Efluents vinicoles Cava Carrega contaminant |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Orden de 14 de noviembre de 1991 por la que se aprueba el Reglamento de la Denominacion "Cava" y de su Consejo Regulador |
Autor | Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentacion |
Dades Font | Boletin Oficial del Estado - novembre / gener 1991 / 1992 - V: - N: 278 / 14, Pg: 37.587 - 37.593 / 1.443 |
Descriptors | Reglament Consell regulador Cava DO Denominacio d'origen Infoden |
Localització | DO 2 Cava 1 |
Títol | Orden de 6 de febrero de 1998 por la que se modifica el Reglamento de la Denominacion de Origen "Cava" y de su Consejo Regulador |
Autor | Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentacion |
Dades Font | La Semana Vitivinicola - mar? 1998 - V: - N: 2.691, Pg: 780 |
Descriptors | Cava DO Reglament Consell regulador Infoden Denominacio d'origen |
Localització | DO 2 Cava 1 |
Títol | Penedes II |
Autor | COSTA, P RIUDEBAS, A. |
Dades Font | Catalunya Pais de Vins - - V: El periodico de Catalunya- N: 2, Pg: 19pp |
Descriptors | Penedes DO Infoden Denominacio d'origen Cava Vi Cellers Historia Vi blanc Vi negre Xarel?lo Macabeu Parellada Varietats Cellers Bodegues |
Localització | DO 4 Pened?s 1 |
Títol | Penedes. Denominacio d'origen. Dades estadistiques 1996-97 |
Autor | Consell Regulador de la Denominacio d'Origen Penedes |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 18 |
Descriptors | Estadistiques Infoden Penedes DO Denominacio d'origen Exportacio Comercialitzacio Vi Cava Diagrama ombrotermic |
Localització | DO 4 Penedes 1 |
Títol | Penedes. Denominacio d'origen |
Autor | |
Dades Font | - [1990] - V: - N: , Pg: [Quadriptic] |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Vi Cava Varietats Vinificacio Qualificacio Verema Mapa Penedes DO |
Localització | DO 4 Penedes 1 |
Títol | Peptides in musts and wines. Changes during the manufature of cavas (sparkling wines) |
Autor | MORENO.ARRIBAS, V. PUEYO, E. POLO, M.C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 44 - 1996 - V: - N: 12, Pg: 3783-3788 |
Descriptors | Vi escumos Peptid Most Vi escumos Cava |
Localització | C 15/6 |
Títol | Precipitacio del KHT (tartrat acid de potasi) en el vi i el cava |
Autor | RODRIGUEZ CLEMENTE, Rafael |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 3-8 |
Descriptors | Precipitacio KHT Tartrat acid de potassi Vi Cava |
Títol | Proces d'elaboracio d'un cava amb maceracio pel.licular. Projecte final de carrera |
Autor | BONET, X. |
Dades Font | - 1994 - V: - N: , Pg: 148 p. |
Descriptors | Tarragona Estada en practiques Vinificacio Denominacio cava Penedes DO Gestio agraria Marqueting Celler Pla del Penedes Caves Nadal Empreses vitivinicoles |
Localització | (043) BONET BATET |
Títol | Projecte d'elaboracio d'un vi negre jove en una empresa elaboradora de cava |
Autor | TORRIJOS, C. |
Dades Font | - setembre 1997 - V: - N: , Pg: 111 p. |
Descriptors | Memoria d'estada en practiques Viticultura Vinificacio Elaboracio de cava Varietats Cava Penedes |
Localització | (043) TORRIJOS PRATS |
Títol | Puesta en evidencia de la intervencion de diferentes proteasas de Saccharomyces bayanus en vinos de cava |
Autor | MIGUEL, C. MESIAS, J. L. RAMIREZ, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 45-53 |
Descriptors | Llevats Cava Elaboracio Saccharomyces bayanus Enzims Proteases |
Títol | Que es l'Institut del Cava? Quina es la seva finalitat? |
Autor | Institut del Cava |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 2 p. |
Descriptors | Institut del Cava Cava |
Localització | C 8/21 |
Títol | Raventos i Blanc. La bodega del roble |
Autor | E.M.C. |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Abril-Mayo 2002 - V: - N: 34, Pg: 51-53 |
Descriptors | Raventos i Blanc Evolucio Produccio Cava Productes Cellers Historia |
Títol | Reglamento de la Denominacion Cava |
Autor | Consell Regulador de la Denominacio d'Origen Cava |
Dades Font | - [1995] - V: - N: , Pg: 31 p. |
Descriptors | Reglament Infoden Denominacio d'origen Cava DO Consell regulador |
Localització | DO 2 Cava 1 |
Títol | Relacion de empresas -cava- |
Autor | Consell Regulador de la Denominacio d'Origen Cava |
Dades Font | - 1997 - V: - N: , Pg: 8 p. |
Descriptors | Empreses vitivinicoles Infoden Denominacio d'origen Cava DO |
Localització | DO 2 Cava 1 |
Títol | Seleccio i caracteritzacio de soques de llevat del Penedes per a elaboracio de cava |
Autor | NADAL PENADES, M.D. PINYA CAPO, B. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1999 - V: - N: 49, Pg: 3-10 |
Descriptors | Cava Soques Llevats Elaboracio Penedes |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Relacion entre la composicion quimica y las caracteristicas de la espuma en vinos de cava |
Autor | POLO, M. C. PUEYO, E. MORENO-ARRIBAS, M. V. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Escuma Composicio Caracteristiques Cava |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Tendencias. Promocion. Consiga com "La Vanguardi"a cuatro botellas de cava Reserva Pere Ventura |
Autor | REDACCION |
Dades Font | La Vanguardia - 17 Noviembre 2013 - V: - N: , Pg: 52-53 |
Descriptors | Cava Promocio Estrategies comercials Publicitat Cava reserva Cava brut Caves Pere Ventura |
Localització | C25/192 |
Títol | The Use of immobilitzet yeast in the champagne making process |
Autor | CHARPENTIER, M. ORS, P. HENNEGUIN, D. DUTEURTRE, B. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - juliol-agost 1992 - V: - N: 4, Pg: 14-15 |
Descriptors | Llevats Cava Elaboracio Immobilitzacio |
Localització | C 2/74 |
Títol | Trabajo de fin de carrera 1996: Memoria de estancia en practicas en la DO Montilla-Moriles. Proyecto de adaptacion de un nuevo producto en una empresa cavista de la DO Cava i la DO Penedes |
Autor | GOMEZ, F. |
Dades Font | - octubre 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Montilla-Moriles DO Penedes DO Cava Elaboracio Crian?a Productes Plantacio |
Localització | (043) GOMEZ ARROYO |
Títol | Traitement des effluents. Le degrillage |
Autor | ROCHARD, J. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1995 - V: - N: 197, Pg: 30-31 |
Descriptors | Cava Efluents vinicoles Tamis |
Títol | Tregua entre Codorniu y Freixenet |
Autor | SALVADOR, Rosa |
Dades Font | La Vanguardia - febrer 1996 - V: - N: , Pg: 62 |
Descriptors | Cava Codorniu Freixenet Acord Elaboracio |
Localització | C 7/83 |
Títol | Turisme de Vi i Cava |
Autor | LOBATO, P. |
Dades Font | Presencia - 9 al 15 d'agost 2002 - V: - N: , Pg: 20-22 |
Descriptors | Penedes DO Infoden Turisme Vi Cava Ruta Cellers |
Localització | C 16/18 |
Títol | Un Elemento primordial de la calidad de los vinos base en metodo champenoise |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | Tecnovin - maig-juny 1991 - V: - N: 2, Pg: 26-34 |
Descriptors | Metode xampanyes Metode tradicional Qualitat Cava Vi base Premsatge Most |
Títol | Un mousseaux dans la pure tradition champenoise |
Autor | BILLIEMAZ, B. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1997 - V: - N: 225, Pg: 22-23 |
Descriptors | Penedes Cava Comercialitzacio Produccio |
Títol | Utiel-Requena. El reino de la Bobal |
Autor | EMILIO CAHO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Octubre 2008 - V: V- N: 36, Pg: 26-29 |
Descriptors | Viticultura Raim Regio vinicola Cava DO Utiel-Requena DO Cava Gastronomia Vi |
Títol | Utilitzacio del most concrentrat rectificat (MCR) en l'elaboracio del cava |
Autor | CAMPAMA, C. VILAVELLA, M. CANTOS, A. |
Dades Font | ACE : Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 25-32 |
Descriptors | Most concentrat rectificat Cava Elaboracio Fermentacio Analisi sensorial Analisi |
Títol | Valoracio de la qualitat escumant d'un cava |
Autor | GALLART MARIMON, M. SUBERBIOLA, G. BUJAN, J. LOPEZ TAMAMES, E. BUXADERAS, S. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2002 - V: 19- N: 61, Pg: 6-11 |
Descriptors | Qualitat escumant Cava Valoracio Escuma |
Títol | Variedades de uva para el cava riojano |
Autor | HIDALGO TOGORES, J. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - Noviembre-Diciembre 1998 - V: - N: 111, Pg: 34-35 |
Descriptors | Varietats Raim Cava Varietats blanques Varietats negres Rioja |
Títol | Vendrell brinda en China, El |
Autor | BASELGA, J.M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Juny 2008 - V: - N: , Pg: 24 |
Descriptors | Exportacio Elaboracio de cava Bodegues Mil?liari Cava Comercialitzacio Estrategies de mercat Mercat exterior |
Localització | C 24/139 |
Títol | Ventas de cava bajan el 3 en Espa?a pese al fin del boicoteo, Las |
Autor | MARS, A. |
Dades Font | Pais, El - Febrero 2008 - V: - N: , Pg: 3 |
Descriptors |
Títol | Ventas de champan se disparan, Las |
Autor | MARS, A. |
Dades Font | Pais, El - Febrero 2008 - V: - N: , Pg: 1 pp. |
Descriptors | Consum Champagne Cava Vendes Comercialitzacio Competitivitat Distribucio comercial Evolucio del mercat |
Localització | C 24/77 |
Títol | Vi?as y vinos, una riqueza patrimonial. Las bodegas espa?olas |
Autor | REXACH, A. |
Dades Font | Vanguardia, La - Noviembre 2009 - V: - N: , Pg: 6-7 |
Descriptors | Vi Espanya Internet Vinya Cellers Cava Exportacio |
Localització | C 24/199 |
Títol | Vino... por decreto |
Autor | |
Dades Font | Alimarket - octubre 1993 - V: - N: 56, Pg: 94-104 |
Descriptors | Politica agraria Reglament Legislacio Espanya Unio Europea Produccio Vi Cava Begudes alcoholiques Consum Excedent |
Localització | C 5/6 |
Títol | Vinos de Catalunya |
Autor | |
Dades Font | Vinos y Cavas de Espanya: catalogo general - - V: - N: , Pg: 34-35, 44-47 |
Descriptors | Vi Catalunya Cava Produccio Denominacio d'origen |
Localització | C 5/101 |
Títol | Vinos y licores: ante la perspectiva del anyo 2000 |
Autor | |
Dades Font | Alimarket - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 81-119 |
Descriptors | Vi Licor Produccio Espanya Marques Empreses vitivinicoles Rom Begudes alcoholiques Mercat Brandi Vi Consum Cava Exportacio Whisky Illes Canaries |
Localització | C 6/39 |
Títol | Vins el Cep produeix el primer cava biodinamic de Catalunya. Al setembre sortira al mercat el marques de Gelida Claror 2006 |
Autor | ALBESA, I. |
Dades Font | Rural. La revista del medi rural, el mar i l'alimentacio - Juny 2009 - V: - N: , Pg: 6 |
Descriptors | Vins Cep Cava Biodinamica Catalunya Ecosistema Biologia |
Localització | C 24/192 |
Títol | Viure el vi. Totes les possibilitats que ens ofereix l'enoturisme |
Autor | |
Dades Font | QueFem. Suplement d'oci i cultura de la Vanguardia - 7 Octubre 2011 - V: - N: , Pg: 1-4 |
Descriptors | Enoturisme Catalunya Penedes Museu Cava Sant Sadurni d'Anoia Celler Torres Patrimoni Alella DO Pla de Bages DO |
Localització | C 25/109 |
Títol | Voyage au coeur d'une flute de champagne |
Autor | LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 12-16 |
Descriptors | Cava Servir el cava Escuma Degustacio Bombolles Gas carbonic |
Títol | XXIII Mostra de vins i cavas de Catalunya. L'INCAVI i el sector del vi i el cava conviden a tastar mes de 400 productes de qualitat |
Autor | |
Dades Font | Periodico, El (Suplement Especial) - Setembre 2003 - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Vi catala Caves Cellers Exposicions |
Localització | C 24/27 |
Títol | XXVII Congres Internacional del Cava |
Autor | LOPEZ, R. |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2009 - V: 26- N: 89, Pg: 22-24 |
Descriptors | Cava Congressos |
Títol | XXXI Congres Internacional del Cava |
Autor | RAVENTOS, N. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 23-25 |
Descriptors | Congressos Cava Sant Sadurni d'Anoia 2013 |
Títol | Xampany frances no aigualeix la festa al cava, El |
Autor | RIBET, O. |
Dades Font | Dossier Economic - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 25 |
Descriptors | Cava Elaboracio de cava Champagne Xampany Vendes Consum Consum de cava Mercat vitivinicola Mercat |
Localització | C 24/94 |
Títol | Xarel.lo, la gran esperanza blanca |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Octubre 2010 - V: - N: 85, Pg: 36-38 |
Descriptors | Xarel.lo Cata Vins Cava |
Títol | Y aura-t-il un pilote dans votre cave? |
Autor | SABLAYROLLES, J. M |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 74-76 |
Descriptors | Fermentacio Cava Elaboracio Mecanitzacio Temperatura Automatitzacio |
Títol | analisi de la fraccio proteica de vins base per a cava mitjansant FPLC |
Autor | CANALS, J. M. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 3-11 |
Descriptors | Fraccio proteica Vi base Analisi Cava FPLC Vinificacio |
Títol | espumosos del mundo: factor variedad y fermentacion, Los |
Autor | DABAN, M. |
Dades Font | ACE. Revista de Enologia - Edici? digital - Mayo 2005 - V: - N: 57, Pg: 8pp. |
Descriptors | Cava Escumos Champagne Xampany Vi escumos Historia Elaboracio de cava Metodes tradicionals Metode champenoise Metode transfer Metode champenoise-milispark Metode dioise Metode ancestral Metode asti Metode continu |
Localització | C24/158 |
Títol | sectors del cava i el vi es donen la ma al Bages, Els |
Autor | BADIA, E. |
Dades Font | Rural. La Revista del medi rural, el mar i l'alimentacio ISSN: 1698-7039 - Maig 2008 - V: - N: , Pg: 7 |
Descriptors | Celler Masies d'Avinyo DO Denominacio d'origen Penedes Confraria dels vins de cava de Sant Sadurni Agermanament 2008 Confraria del cava del Bages |
Localització | C 24/145 |