Registres trobats: 4
Títol | La cata de Cava |
Autor | ORIGEN |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: III- N: 18, Pg: 40-42 |
Descriptors | Cava Cata Fase Condicions Fase visual Fase olfactiva Fase gustativa Fitxa de cata |
Títol | Les conditions de la maturation. Effets sur la qualite de la vendange |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 19-20 |
Descriptors | Condicions Maduracio de la vinya Maduresa tecnologica Estres hidric Condicions climatiques Index bioclimatic de qualitat de Fregoni |
Títol | Metabolisme lipidic de Saccharomyces cerevisiae en condicions reals de vinificacio. Influencia sobre les aturades de fermentacio |
Autor | FERRER, N. FUGUET, J. ZAMORA, F. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 47-56 |
Descriptors | Metabolisme lipidic Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Fermentacio llevats |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Millora de la fermentacio alcoholica en condicions extremes |
Autor | SALMON, J.M. ORTIZ-JULIEN, A. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 18-22 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats vinics Fisiologia Rehidratacio Esterol Membrana plasmatica |