Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Origen. La revista del sabor rural

Resultat de la cerca

Registres trobats: 68


Títol 12496
Autor Campo de Montiel  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2007 - V: - N: 21, Pg: 32-36
Descriptors Rutes turistiques Productes del camp Montiel Castella-La Mancha Enoturisme

Títol Aceite del Bajo Aragon. Pasion por la Empeltre
Autor RUIZ, C.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: IV- N: 20, Pg: 22-23
Descriptors Oli d'oliva Empelt Empeltament DOP Denominacio d'origen protegida Arago

Títol Aceites con DO
Autor
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2011 - V: 8- N: 61, Pg: 33-36
Descriptors Oli d'oliva Denominacio d'origen Espanya Varietats d'olives

Títol Aceites de Castilla-la Mancha
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2012 - V: A?o IX- N: 69, Pg: 48-50
Descriptors Oli d'oliva Castilla la Mancha Oli d'oliva verge extra

Títol Agrorutas del buen gusto
Autor RUIZ, E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre - Octubre 2004 - V: I- N: 5, Pg: 44-46
Descriptors Turisme Gastronomia Mallorca Agroruta del Pla de Mallorca

Títol Aguas minerales
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 20-24
Descriptors Aigua Agua mineral Aigua envasada Cata Caracteristiques organoleptiques

Títol Albillo. El misterio del constante retroceso de una de nuestras cepas mas radicalmente autoctonas
Autor CHECA, O.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero/Febrero 2013 - V: 10- N: 74, Pg: 50-51
Descriptors Albillo Varietats autoctones

Títol Aranda de Duero, foco de interes cultural y gastronomico en 2014
Autor DESANTES, A.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2014 - V: - N: 76, Pg: 44-45
Descriptors Enoturisme Turisme enologic Aranda de Duero

Títol Cafe de el Agaete
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 26-27
Descriptors Cafe Agaete Denominacio d'origen

Títol Cameros y el valle del Iregua
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2012 - V: A?o IX- N: 69, Pg: 30-34
Descriptors Formatge Formatge de cabra Cameros DOP Rioja Rioja DO Bodegues

Títol Campinyas de Jaen
Autor RUIZ, C.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2007 - V: - N: 21, Pg: 18-19
Descriptors Oli d'oliva Jaen DOP

Títol Campo de Borja. Experiencias muy singulares
Autor CHECA, O.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 42-45
Descriptors Enoturisme Maridatge Campo de Borja Campo de Borja DO Moscatell (vi) Cava

Títol Comarca de la sidra
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 34-38
Descriptors Enoturisme Sidra Asturias Innovacio Gastronomia

Títol Costa noroeste de Cadiz
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marz-Abril 2013 - V: - N: 72, Pg: 34-38
Descriptors Enoturisme Cadiz Cadis Vi d'Espa?a Gastronomia Manzanilla San Lucar de Barrameda DO Maridatge

Títol Dehesa de Los Llanos
Autor BRUJAS, R.G.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviember-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 50-51
Descriptors Formatge Enoturisme Formatges artesanals Dehesa de Extremadura DO

Títol El arte de cortar jamon
Autor VARONA, D.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2010 - V: 7- N: 57, Pg: 24-25
Descriptors Pernil iberic

Títol El arte del maridaje: todos los aceites de oliva no son iguales, hay que buscar aquel que mejor le va a cada plato
Autor
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre 2011 - V: 8- N: 63, Pg: 33-36
Descriptors Maridatge Oli d'oliva Gastronomia

Títol El dulce poso del invierno. Tiempo de poda, trasiegos y estabilizacion en la Rioja
Autor CHECA, O.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2011 - V: - N: 58, Pg: 42-45
Descriptors Rioja Enoturisme Ruta Bodegues

Títol El jamon de Guijuelo
Autor SANZ, A.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2007 - V: - N: 21, Pg: 24-26
Descriptors Productes carnics Pernil Pernil de Guijuelo

Títol El jamon iberico
Autor VARONA, D.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2010 - V: - N: 57, Pg: 20-23
Descriptors Gastronomia Espanya Denominacions d'origen Normes de qualitat Mercat internacional

Títol El papel de las DOP e IGP en Italia
Autor PANTINI, D.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2010 - V: - N: 55, Pg: 58-60
Descriptors DOP Indicacio geografica protegida Italia Mercat Economia

Títol El queso en Andalucia
Autor ZURITA, C.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2010 - V: 7- N: 57, Pg: 31-38
Descriptors Formatge Andalucia Historia Tradicio Formatgeria Llei de qualitat Degustacio

Títol El queso en la restauracion. El afinador, una figura todavia incipiente en Espa?a
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 24-27
Descriptors Afinador Formatge Restauracio

Títol El vi?edo autoctono espa?ol
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 16, Pg: 46-53
Descriptors Vinya autoctona Vinya Espanya Tempranillo Garnatxa negra Mazuelo Graciano Mencia Monastrell Bobal Airen Albarinyo Verdejo Palomino fino Pedro Ximenez Godello Perellada Macabeu Xarel?lo Albari?o

Títol Especial Aceite de Oliva
Autor
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2011 - V: - N: 60, Pg: 49-52
Descriptors Oli d'oliva Historia Elaboracio d'oli Varietats d'olives

Títol Forastera Gomera, una uva canaria unica
Autor CHECA, O.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 54-55
Descriptors Raim Varietats de raim Canaries Enoleg/ologa Raim blanc Raim autocton

Títol Freixenet. Un siglo de excelencia
Autor
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 44
Descriptors Cava Caves Freixenet

Títol Garnacha tintorera. La uva mas tinta del panorama vinicola espanol
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2010 - V: - N: 55, Pg: 64-65
Descriptors Garnatxa tintorera Caracteristiques del vi

Títol Gata-Hurdes el feudo de la Manzanilla Cacere?a
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 24-26
Descriptors Olivera Oliva Oli d'oliva Manzanilla Caceres Caracteritzacio organoleptica Propietats organoleptiques Elaboracio d'oli

Títol Innovacion en el mundo del iberico
Autor
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2010 - V: 7- N: 56, Pg: 28-29
Descriptors Innovacio Pernil iberic

Títol Jam?n curado. Esencia espa?ola
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 22-26
Descriptors Pernil iberic Normativa Industria carnica Porc

Títol Jamon de Teruel. Un pernil con buena estrella
Autor SANZ, A.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: III- N: 18, Pg: 36-38
Descriptors Jamon de Teruel Pernil Teruel Jamon de Teruel DOP

Títol La cata de Cava
Autor ORIGEN  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: III- N: 18, Pg: 40-42
Descriptors Cava Cata Fase Condicions Fase visual Fase olfactiva Fase gustativa Fitxa de cata

Títol La cata de aceite de oliva virgen
Autor ALBA MENDOZA, J.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2011 - V: 8- N: 64, Pg: 33-36
Descriptors Tast Oli d'oliva verge Analisi sensorial

Títol La cata de jamon
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 48-51
Descriptors Pernil salat Cata Atributs sensorials Aspecte extern Color Sabor Olor Persitencia Textura

Títol La cata de vino. Principios generales
Autor CASAL DEL REY, J.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 16, Pg: 54-57
Descriptors Vi Cata Sala de cata Aroma primaria Aroma secundaria Aroma terciaria Temperatura Color Sabor Aroma

Títol La estirpe del manchao de jabugo
Autor HUIDOBRO, F.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 51-53
Descriptors Productes carnics Pernil iberic Huelva Manchao de jabugo

Títol La revolucion del queso aresano
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 24-26
Descriptors Formatge Formatge artesa

Títol La ruta de la sidra
Autor GONZALEZ, A.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2007 - V: IV- N: 22, Pg: 28-31
Descriptors Sidra Poma Enoturisme Ruta turistica

Títol Lista Negro el emblema canario
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 28-29
Descriptors Vi Listan negre Canaries Varietats de vi Raim Vi jove Caracteristiques del vi

Títol Los nuevos vinos blancos fruto del trabajo mas exigente
Autor VARONA, D.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2011 - V: 8- N: 61, Pg: 20-24
Descriptors Vi blanc Treixadura Albarinyo Xarel.lo Picapoll Garnatxa blanca Noves varietats

Títol Manchuela, La. El placer de los caminos poco transitados
Autor CHECA, O.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 40-43
Descriptors Cuenca Enoturisme Gastronomia Manchuela DO

Títol Manto Negro. La variedad principal de la DO Binissaleim
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 42-43
Descriptors Manto negre Binissalem DO

Títol Maturana. Resurreccion en Rioja
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: IV- N: 20, Pg: 24-25
Descriptors Rioja Raim Vi blanc Historia del vi DO Caracteristiques del vi Varietats de raim

Títol Microvi?a
Autor MONTES, A.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2012 - V: A?o IX- N: 69, Pg: 52-54
Descriptors Vi Vinya Minifundis Produccio de vi Microvinya

Títol Moristel. Destilando la esencia del Sotomontado
Autor CHECA, O.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 44-45
Descriptors Vi Vi d'Espa?a Sotomontano DO Caracteristiques Moristel

Títol Nuevas tendencias en el queso. El futuro es ya!
Autor CANUT, E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 22-23
Descriptors Futur Formatge Tendencies Consum Caracteristiques sensorials Materia prima Novetats

Títol Olei. Un proyecto comercial y cultural alrededor de las variedades autoctonas y el aceite de oliva virgen extra en Galicia
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 28-30
Descriptors Oli d'oliva verge extra Oli d'oliva Varietats d'olives Varietats espanyoles

Títol Poma de Girona
Autor SANZ, A.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: III- N: 16, Pg: 24-25
Descriptors Girona Poma Varietats Golden Red delicious Royal gala Granny smith Produccio integrada Comercialitzacio

Títol Productos genuinos de Andalucia
Autor DESANTES, A.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: III- N: 18, Pg: 50-57
Descriptors Andalucia Andalusia Productes Denominacio d'origen Brandy de Jerez DE Vinagre de Jerez DO Vinagre del Condado de Huelva DO

Títol Pura via lactea. Un mundo de sabores mas alla del queso
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2014 - V: - N: 76, Pg: 20-23
Descriptors Productes lactics Soria DOP Alt Urgell DOP Cerdanya DOP

Títol Queso Payoyo. Tradici?n y calidad en la Sierra de Grazalema
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo-Abril 2014 - V: - N: 77, Pg: 16-18
Descriptors Formatge Productes lactics Sierra de Grazalema Formatge de cabra Formatge curat Formatges artesanals

Títol Queso zamorano. Una joya heredera de una tradicion milenaria
Autor
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 28-29
Descriptors Formatge Formatge de Zamora

Títol Quesos de Malaga
Autor ZURITA, C.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2013 - V: 10- N: 71, Pg: 64-66
Descriptors Formatge Malaga Historia Varietats autoctones Llet de cabra

Títol Raf y Kumato los tomates de lujo
Autor SANCHEZ, E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: III- N: 16, Pg: 14-16
Descriptors Raf Kumato Tomaquet Varietats Dades nutricionals

Títol Reconocimiento europeo para la D.O.P Los Pedroches
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Setembre 2010 - V: - N: 54, Pg: 34-35
Descriptors DOP Pernil iberic Pernil de gla

Títol Ribeira sacra. Secretos del interior de Galicia
Autor CHECA, O.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre/Octubre 2013 - V: X- N: 74, Pg: 40-43
Descriptors Enoturisme Ribeira Sacra DO Ruta vitivinicola Galicia

Títol Rioja Alavesa, el enoturismo en estado puro
Autor CHECA, O.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2014 - V: - N: 76, Pg: 40-43
Descriptors Enoturisme Turisme enologic Cantabria Rioja Alavesa DO

Títol Ruta del vino de Navarra
Autor SANCHEZ, E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2007 - V: - N: 23, Pg: 44-47
Descriptors Vi Enoturisme Navarra Ruta

Títol Se modifica el reglamento de la DOC Rioja
Autor ORIGEN. LA REVISTA DEL SABOR RURAL  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 11
Descriptors Rioja DO Rioja DOQ Rioja Ribera del Duero Reglament Vi espanyol Reglament regulador

Títol Sidra de Asturias
Autor SANZ, A.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2004 - V: I- N: 5, Pg: 40-43
Descriptors Sidra Asturies Denominacio d'origen Begudes Varietats Asturias

Títol Siurana el aceite mas premiado
Autor SANZ, A.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 20-21
Descriptors Siurana DOP Oli d'oliva Produccio ecologica

Títol So?ando Rueda
Autor CHECA, O.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2014 - V: - N: 79, Pg: 40-43
Descriptors Enoturisme Verema Ruta del vi Rueda

Títol Sotomontano, una combinacion de elegancia y misticismo
Autor CHECA, O.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo-Abril 2013 - V: - N: 72, Pg: 40-43
Descriptors Enoturisme Sotomontano DO Vi d'Espanya

Títol Tierra del vino de Zamora. Una denominacion de origen para resaltar la singularidad de la produccion en el sureste de la provincia
Autor DESANTES, A.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero/Febrero 2013 - V: 10- N: 71, Pg: 36-37
Descriptors Tierra del vino de Zamora Vins Espanya

Títol Trepat. Geneticamente dise?ada para elaborar rosados
Autor ORTIZ, J.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2012 - V: 9- N: 67, Pg: 52-53
Descriptors Trepat Varietats de la vinya Catalunya Vi rosat

Títol Vidadillo. La sorpresa de una variedad tradicionalmente desacreditada
Autor CHAO,E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio/Julio 2011 - V: 8- N: 62, Pg: 38-39
Descriptors Vidadillo Varietats de raim

Títol Virgen extra. El autentico aceite de oliva
Autor ORIGEN  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Mayo 2009 - V: VI- N: 42, Pg: 24-25
Descriptors Oli d'oliva Oli d'oliva verge extra Aroma Caracteristiques organoleptiques