Registres trobats: 9
Títol | Acehuche, el queso que huele |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38 |
Descriptors | Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal |
Títol | Analisis sensorial descriptivo mediante perfil de libre eleccion. Aplicado al zumo de naranja |
Autor | PEREZ APARICIO, J. TOLEDANO MEDINA, M.A. LAFUENTE ROSALES, M.V. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2008 - V: 28- N: 230, Pg: 56-60 |
Descriptors | Analisi sensorial descriptiva Analisi sensorial Perfil Caracteritzacio organoleptica Taronja Suc Suc de taronja |
Títol | Caracterizacion organoleptica del aceite de oliva mediante redes de sensores |
Autor | RODRIGUEZ-MENDEZ, M.L. DE SAJA, J.A. |
Dades Font | Mercacei Magazine ISSN: 1134-7104 - Febrero/Mayo 1999 - V: - N: 18, Pg: 131-133 |
Descriptors | Caracteritzacio organoleptica Oli |
Localització | C 21/77 |
Títol | Euphorie a la bourguignonne |
Autor | LESAGE, V. |
Dades Font | Revue vinicole internationale, La ISSN: 0035-4368 - Mai 2008 - V: - N: 3858, Pg: 32-39 |
Descriptors | 2007 Regio vitivinicola Regio vinicola Borgonya Bourgogne Vinya Exportacio Exportacio viticola Caracteritzacio organoleptica |
Títol | Gata-Hurdes el feudo de la Manzanilla Cacere?a |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 24-26 |
Descriptors | Olivera Oliva Oli d'oliva Manzanilla Caceres Caracteritzacio organoleptica Propietats organoleptiques Elaboracio d'oli |
Títol | Influencia de dos tecnicas de maceracion sobre la composicion fenolica, aromatica y las caracteristicas organolepticas de vinos cv. Merlot |
Autor | CASASSA, F. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 109, Pg: 5-20 |
Descriptors | Merlot Vi Tecniques de vinificacio Polifenols Composicio del vi Caracteritzacio organoleptica Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques del vi Aroma |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | Quantitative sensory testing of wines: Limitations and possibilities for optimization |
Autor | KOBLER, A. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 159-175 |
Descriptors | Vi Control Caracteritzacio organoleptica |
Títol | Vinos naturalmente dulces. Caracterizacion organoleptica |
Autor | CLIMENT, M.D. ESTEVE, M.D. MORANT, J.J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: 12- N: 67, Pg: 36-39 |
Descriptors | Caracteritzacio organoleptica Podridura noble Botrytis Cinerea Barsac Sauternes Vi dol? |