Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Caracteritzacio organoleptica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Acehuche, el queso que huele
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38
Descriptors Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal

Títol Analisis sensorial descriptivo mediante perfil de libre eleccion. Aplicado al zumo de naranja
Autor PEREZ APARICIO, J.   TOLEDANO MEDINA, M.A.   LAFUENTE ROSALES, M.V.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2008 - V: 28- N: 230, Pg: 56-60
Descriptors Analisi sensorial descriptiva Analisi sensorial Perfil Caracteritzacio organoleptica Taronja Suc Suc de taronja

Títol Caracterizacion organoleptica del aceite de oliva mediante redes de sensores
Autor RODRIGUEZ-MENDEZ, M.L.   DE SAJA, J.A.  
Dades Font Mercacei Magazine ISSN: 1134-7104 - Febrero/Mayo 1999 - V: - N: 18, Pg: 131-133
Descriptors Caracteritzacio organoleptica Oli
Localització C 21/77

Títol Euphorie a la bourguignonne
Autor LESAGE, V.  
Dades Font Revue vinicole internationale, La ISSN: 0035-4368 - Mai 2008 - V: - N: 3858, Pg: 32-39
Descriptors 2007 Regio vitivinicola Regio vinicola Borgonya Bourgogne Vinya Exportacio Exportacio viticola Caracteritzacio organoleptica

Títol Gata-Hurdes el feudo de la Manzanilla Cacere?a
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 24-26
Descriptors Olivera Oliva Oli d'oliva Manzanilla Caceres Caracteritzacio organoleptica Propietats organoleptiques Elaboracio d'oli

Títol Influencia de dos tecnicas de maceracion sobre la composicion fenolica, aromatica y las caracteristicas organolepticas de vinos cv. Merlot
Autor CASASSA, F. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 109, Pg: 5-20
Descriptors Merlot Vi Tecniques de vinificacio Polifenols Composicio del vi Caracteritzacio organoleptica Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques del vi Aroma

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos
Autor PALACIOS, A.   MASQUE, M.C.   ROMERO, S.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361
Descriptors Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa

Títol Quantitative sensory testing of wines: Limitations and possibilities for optimization
Autor KOBLER, A.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 159-175
Descriptors Vi Control Caracteritzacio organoleptica

Títol Vinos naturalmente dulces. Caracterizacion organoleptica
Autor CLIMENT, M.D.   ESTEVE, M.D.   MORANT, J.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: 12- N: 67, Pg: 36-39
Descriptors Caracteritzacio organoleptica Podridura noble Botrytis Cinerea Barsac Sauternes Vi dol?