Registres trobats: 4
Títol | Acehuche, el queso que huele |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38 |
Descriptors | Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal |
Títol | Beyos, Los. Un queso tan apreciado como escaso |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 34-36 |
Descriptors | Formatge Asturies Asturias Indicacio geografica protegida IGP Elaboracio Elaboracio artesanal |
Títol | Cervezas de D.O. TGN. Tres fabricas que elaboran su propia receta |
Autor | MORALES, A. |
Dades Font | Diari de Tarragona. Suplement: Diari al Sol - Juliol 2009 - V: - N: , Pg: 1-3 |
Descriptors | Cervesa Tarragona DO Elaboracio artesanal |
Localització | DO 6 Tarragona 1 |
Títol | Sistemas de produccion de quesos tradicionales |
Autor | ARES CEA, J.L. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 261, Pg: 42-48 |
Descriptors | Produccio de formatge Formatges artesanals Elaboracio artesanal Formatgeria |