Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Elaboracio artesanal

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Acehuche, el queso que huele
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38
Descriptors Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal

Títol Beyos, Los. Un queso tan apreciado como escaso
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 34-36
Descriptors Formatge Asturies Asturias Indicacio geografica protegida IGP Elaboracio Elaboracio artesanal

Títol Cervezas de D.O. TGN. Tres fabricas que elaboran su propia receta
Autor MORALES, A.  
Dades Font Diari de Tarragona. Suplement: Diari al Sol - Juliol 2009 - V: - N: , Pg: 1-3
Descriptors Cervesa Tarragona DO Elaboracio artesanal
Localització DO 6 Tarragona 1

Títol Sistemas de produccion de quesos tradicionales
Autor ARES CEA, J.L.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 261, Pg: 42-48
Descriptors Produccio de formatge Formatges artesanals Elaboracio artesanal Formatgeria