Registres trobats: 106
Títol | A convenient method for determining volatile sulphur compounds in beer |
Autor | LEPPANEN, O. et al. |
Dades Font | Flavour - April 1981 - V: - N: , Pg: 361-368 |
Descriptors | Sulfur Compostos volatils Sulfur volatil Cervesa Analisi Metode |
Localització | C 19/47 |
Títol | A gas chromatographic method for the accurate determination of low concentrations of volatile sulphur compounds in alcoholic beverages |
Autor | RONKAINEN, P. DENSLOW, J. LEPP |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - novembre-desembre 1979 - V: - N: , Pg: 350-353 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Analisi Composicio Cervesa Vi Components volatils Compostos sulfurosos Sulfur |
Localització | C 4/48 |
Títol | Actividad antioxidante de la cerveza: estudio in vitro e in vivo |
Autor | GONZALEZ, M.L. et al. |
Dades Font | Cerveza y Salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD- N: , Pg: |
Descriptors | Antioxidant Cervesa In vitro In vivo |
Localització | 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Adsoptiion specificity of immobilized tannin for proteins and other organic compounds |
Autor | WATANABE, T. MORI, T. TOSA, T. CHIBATA, I. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 45 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 10001-1003 |
Descriptors | Tanins Proteines Compostos organics Absorcio Sake Cervesa Japo Enzims Constituents Determinacio Analisi Sucre |
Localització | C 6/40 |
Títol | Analysis of Volatile Beer Flavor Compounds by a Dynamic Headspace Entrainment Technique |
Autor | CHEN, E.C.H. |
Dades Font | ASBC Journal - 1983 - V: 41- N: 1, Pg: 28-31 |
Descriptors | Cervesa Sabor Gust Compostos volatils |
Localització | C 20/62 |
Títol | Anomalous beers due to incorrect epoxy coated cans |
Autor | CABEZUDO, M.D. et al. |
Dades Font | The Shelf Life of Foods and Beverages - 1986 - V: - N: , Pg: 501-512 |
Descriptors | Cervesa Anomalies Epoxi Bido |
Localització | C 20/25 |
Títol | Aplicacion del dise?o de control multiobjetivo y multivariable, con algoritmos geneticos, al proceso de la fermentacion de la cerveza |
Autor | ANDRES TORO, B. GIRON SIERRA, J.M. BESADA PORTAS, E. FERNANDEZ BLANCO, P. LOPEZ OROZCO, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2002 - V: XXI- N: 168, Pg: 49-57 |
Descriptors | Control de multiobjectius Control de multivariables Algoritmes genetics Cervesa Fermentacio |
Títol | Aspectos tecnologicos de la produccion industrial de la cerveza |
Autor | ESTRANY CODA, F. OLIVER PUJOL, R. BORRAS CRISTOFOL, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 33-41 |
Descriptors | Cervesa Produccio Aspectes tecnologics |
Títol | Automatizacion en el analisis de vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 18 de juny 2005 - V: - N: 3071, Pg: 2038-2044 |
Descriptors | Analisi Automatitzacio Analisi en flux continu Analisi per injeccio sequencial Sistemes SIA Turbidimetria Fotometria d'absorcio molecular UV-VIS Espectrofotometria d'absorcio atomica Potenciometria Fermentacio Vi Cervesa |
Títol | Bebidas con burbujas: proceso de adicion de anhidrico carbonico |
Autor | BOLUFER, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 30-33 |
Descriptors | Anhidrid carbonic CO2 Cava Cervesa Sidra |
Títol | Biblioteca de publicaciones cientificas internacionales sobre el consumo de la cerveza y su posible relacion con la salud de la poblacion |
Autor | VILLARINO, A.L. ROMAN, J. POSADA, P. |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Cervesa Consum Salut |
Localització | 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Breeding of yeast and malting barley. The past, the present and the future. |
Autor | KIELLAND-BRANDT, M. C. BACH-HOLM, P. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 23-24 |
Descriptors | Cervesa Produccio Elaboracio Civada Malt Malta Llevats Fermentacio Reproduccio Control de qualitat Millora qualitativa Composicio Analisi |
Localització | C 5/53 |
Títol | Caracterizacion de cepas de levadura cervecera en base a la formacion de compuestos volatiles en la fermentacion |
Autor | ABREU MIRABAL, J. PINO ALEA, J. A. QUIJANO CELIS, C. E. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: revista de Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 44-50 |
Descriptors | Llevats Fermentacio Cervesa Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces uvarum Compostos volatils Most cervecer Analisi quantitativa Floculacio |
Títol | Caracterizacion del ensuciamiento de las membranas de microfiltracion causado por las macromoleculas del vino y la cerveza |
Autor | CZEKAJ, P. GUELL, C. |
Dades Font | - 1998 - V: - N: , Pg: 1-77 |
Descriptors | Obturament per sedimentacio Macromolecules Vi Vinificacio Filtratge Cervesa Microfiltracio Ultrafiltracio |
Localització | C 21/82 |
Títol | Cervesa Rosita inicia l'expansio territorial i inaugura fabrica a Alcover, La |
Autor | POMARES, E. |
Dades Font | Punt, El - Gener 2008 - V: - N: , Pg: 1 pp. |
Descriptors | Produccio de cervesa Cervesa Industria cervesera Expansio Cervesa artesana |
Localització | C 24/68 |
Títol | Cerveses ebrenques. La produccio de cervesa artesanal a l'Ebre es va desenvolupant poc a poc. Flix ha obert la primera microcerveseria mentre que la Cooperativa d'Horta tambe ha apostat per la beguda artesanal |
Autor | CARALT, A. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 14 Maig 2011 - V: - N: , Pg: 20 |
Descriptors | Cervesa artesana Terres de l'Ebre Flix Cooperatives Cooperativa agricola d'Horta de Sant Juan |
Localització | C 25/106 |
Títol | Cerveza sin alcohol y la garantia de la calidad, motores para seguir impulsando el sector de la cervezaLa |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 64-68 |
Descriptors | Cervesa Begudes alcoholiques Industria de begudes i d'aliments liquids |
Títol | Cerveza y compa?ia |
Autor | VINOS DE ESPA?A |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 67, Pg: 34-37 |
Descriptors | Cervesa Maridatge |
Títol | Cerveza y vino en el Monasterio de Yuste |
Autor | SORIA SANCHEZ, V. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 829-844 |
Descriptors | Cervesa Vi Monastir de Yuste |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Cerveza, La: fuente dietetica de silicio y efecto protector. Frente a la intoxicacion por aluminio |
Autor | MESEGUER, I. PE?A, A. GONZALEZ MU?OZ, J.L. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2009 - V: - N: 244, Pg: 30-33 |
Descriptors | Cervesa Consum Silici Alumini Toxicitat Dieta Consum moderat |
Títol | Cervezas artesanas. El sabor de lo genuino |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio-Julio 2010 - V: VII- N: 53, Pg: 20-25 |
Descriptors | Cervesa Cervesa artesana |
Títol | Cervezas de D.O. TGN. Tres fabricas que elaboran su propia receta |
Autor | MORALES, A. |
Dades Font | Diari de Tarragona. Suplement: Diari al Sol - Juliol 2009 - V: - N: , Pg: 1-3 |
Descriptors | Cervesa Tarragona DO Elaboracio artesanal |
Localització | DO 6 Tarragona 1 |
Títol | Chemistry of Hop Aroma in Beer |
Autor | PEACOCK, V.E. DEINZER, M.L. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists Journal ISSN: 0361-0470 VOL 39 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 136-141 |
Descriptors | Aroma Quimica Cervesa |
Localització | C 3/65 |
Títol | Compa?ia Cervecera de Canarias la unica que hace memoria..., La |
Autor | JIMENEZ, J. L. |
Dades Font | Economista, El - Diciembre 2007 - V: - N: , Pg: 15 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio de cervesa Canaries Produccio Document de responsabilitat corporativa |
Localització | C 24/62 |
Títol | Consumo de agua, refrescos, zumos y cerveza. Principales caracteristicas |
Autor | MARTIN CERDE?O, V.J. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2007 - V: 17- N: , Pg: 118-131 |
Descriptors | Begudes Espanya Begudes analcoholiques Cervesa Consum |
Títol | Consumo moderado de cerveza. Estudio nutricional e inmunologico en humanos y en animales de experimentacion |
Autor | ESPERANZA DIAZ, L. et al. |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Cervesa Consum Nutricio Estudi immunologic Animals Persones |
Localització | 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Cribado molecular: una alternativa no-transgenica para la mejora de levaduras |
Autor | GARCIA GONZALEZ, V.M. |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 42-43 |
Descriptors | Llevats Microorganismes Variabilitat genetica Mutacio genetica Mutacio Mutagenesi ADN Cervesa Biotecnologia Gens Modificacio genetica |
Títol | Dati gascromatografici di valutazione biometrica per differenziare i distillati |
Autor | REINER, L. SCHREIER, P. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 467-470 |
Descriptors | Analisi discriminant Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Whisky Vi Brandi Components volatils Aroma Cervesa Qualitat Licor Destil.lacio |
Localització | C 3/170 |
Títol | Desarrollo de un sistema de inmunodetecci?n para el control microbiol?gico de la cerveza |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2007 - V: - N: 384, Pg: 61 |
Descriptors | Cervesa Control microbiologic |
Títol | Detection of beer spoilage organisms by polymerase chain reaction technology |
Autor | TSUCHIYA, Y. KANEDA, H. KANO, Y. KOSHINO, S. |
Dades Font | Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 64-67 |
Descriptors | Reaccio de polimeritzacio en cadena Cervesa Bacteris acidolactics Llevats Identificacio |
Localització | C 8/103 |
Títol | Determination of 3-Methyl-2-Butene-1-Thiol in beer |
Autor | GOLDSTEIN, H. RADER, S. MURAKAMI, A.A. |
Dades Font | Journal of the American Society of Brewing Chemists - 1993 - V: - N: 2, Pg: 70-74 |
Descriptors | Cervesa |
Localització | C 10/107 |
Títol | Determination of diacetyl in beer by gas chromatography with flame-ionization detection |
Autor | GASSIOT, M. FERRER, M. BARCELO, C. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 VOL 147 - 1978 - V: - N: , Pg: 463-469 |
Descriptors | Cervesa Cromatografia de gasos Diacetil Gust Espectrometria Components volatils Compostos organics Carbonil |
Localització | C 4/8 |
Títol | Determination of lead, Copper, and cadmium in wine and beer by potentiometric stripping analysis |
Autor | JAGUER, D. WESTERLUND, S. |
Dades Font | Analytica Chimica acta ISSN: 0003-2670 VOL 117 - 1980 - V: - N: , Pg: 159-164 |
Descriptors | Vi Cervesa Analisi Plom Coure Cadmi Metall Potenciometria |
Localització | C 3/111 |
Títol | Determination of sulfur compounds in beer by the flame photometric method: sulfur compounds in beer |
Autor | RICHARDSON, P. J. MOCEK, M. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 - 1971 - V: - N: , Pg: 128-135 |
Descriptors | Sulfur Compostos sulfurosos Cervesa Analisi Determinacio Cromatografia de gasos liquids Fotometria de flama Components volatils Espai de cap Analisi sensorial |
Localització | C 4/51 |
Títol | Determination of sulphur compounds in beer using headspace solidphase microextraction and gas chromatography analysis with pulsed flame photometric detection |
Autor | HILL, P.G. SMITH, R.M. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2000 - V: - N: 872, Pg: 203-213 |
Descriptors | Cervesa Analisi d'aliments Compostos sulfurosos |
Localització | C 1/70 |
Títol | Discriminant analysis of sensory and instrumental data on beer |
Autor | CLAPPERTON, J. F. BROWN, D. G. |
Dades Font | Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 318-323 |
Descriptors | Analisi discriminant Cervesa Analisi sensorial Gust Marques Qualitat Composicio |
Localització | C 3/143 |
Títol | Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (I) |
Autor | MEILGAARD, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 53-59 |
Descriptors | Cervesa Flavor Malta Malt Antioxidant Equips Sistema d'ebullicio per microones de Huppmann |
Títol | Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (II) |
Autor | MEILGAARD, M. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 97-105 |
Descriptors | Flavor Cervesa Industria cervesera Equips Estabilitzacio Filtracio |
Títol | El CO2 en la industria cervecera espa?ola |
Autor | ROUCO, C. |
Dades Font | Cerveza y Malta ISSN: 030003-4481 - 4? trimestre 1999 - V: XXXVI- N: 144, Pg: 30-39 |
Descriptors | CO2 Cervesa Industria Espanya Industria cervesera Dioxid de carboni |
Localització | C 18/153 |
Títol | El control de calidad en el proceso cervecero |
Autor | GARCIA GARCIA, J.J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2012 - V: - N: 268, Pg: 48-52 |
Descriptors | Control de qualitat Cervesa Elaboracio de cervesa Seguretat alimentaria Envasat |
Títol | El sector cerevecero. Informe 1998 |
Autor | ARDOY, F. P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 49-54 |
Descriptors | Cervesa 1998 Economia |
Títol | El sector de bebidas en Catalu?a. No solo cava |
Autor | RODERO,M. |
Dades Font | Alimarket ISSN: 1134-8157 - 2002 - V: - N: 157, Pg: 123-131 |
Descriptors | Cava Catalunya Comercialitzacio Estadistiques Evolucio Begudes Suc Licor Vi Cervesa Empreses Exportacio |
Localització | C 16/50 |
Títol | El sistema de Analisis de Peligros y Puntos de Control Criticos en las industrias cerveceras |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 48-57 |
Descriptors | APPCC Cervesa Industria |
Títol | Elaboracion de la cervez, La. Y los efectos beneficiosos de su consumo |
Autor | ARADILLA, D. ESTRANY, F. OLIVER, R. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2008 - V: - N: 234, Pg: 24-26 |
Descriptors | Cervesa Cereals Malt Malta Llupol Lupulo Elaboracio de cervesa Beneficis Consum Varietats |
Títol | Electronic nose for monitoring the flavour of beers |
Autor | PEARCE, Th.C. et al. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 371-377 |
Descriptors | Aroma Cervesa Gust Nas electronic Analisi instrumental |
Localització | C 17/57 |
Títol | Estudio recopilatorio Cerveza y Salud |
Autor | POSADA, J. |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Cervesa Salut |
Localització | 663.4 CER CD-ROM (demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Evaluacion de cepas de levadura cervecera de la coleccion para la produccion de alcohol en mostos concertados |
Autor | ABREU, J. MATEU, Y. CARRILLO,R. JAQUEMAN, F. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - julio/agosto 2004 - V: - N: 355, Pg: 91-96 |
Descriptors | Llevats de cervesa Most Alcohol Llevats Cervesa |
Títol | Evaluacion de las propiedades nutritivas, funcionales y sanitarias de la cerveza, en comparacion con otras bebidas |
Autor | SENDRA, J.M? CARBONELL, J.V. |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Cervesa Propietats nutritives Propietats funcionals Propietats sanitaries Salut |
Localització | 663.4 CER Cd-rom (demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Evolucion del consumo de vinos en Espanya: comparacion con el de bebidas alcoholicas |
Autor | GRACIA, A. ALBISU, L. M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1993 - V: - N: 25, Pg: 4-11 |
Descriptors | Espanya Consumidor Vi Consum Mercat Marqueting Distribucio Cervesa Vi escumos Vi dol? Begudes alcoholiques Rioja DOQ Oferta Demanda |
Títol | Fibra dietetica en la cerveza: contenido, composicion y evaluacion nutricional |
Autor | SAURA CALIXTO, F.D. et al. |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Fibra dietetica Cervesa Contingut Composicio Valor nutritiu |
Localització | 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Formation and retention of free H2 5 and of free volatile thiols during beer fermentation |
Autor | BERNSTEIN, L. KHAN, A.A. BRENNER, M.W. |
Dades Font | American Society of Brewing chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 VOL 32 - 1974 - V: - N: 2, Pg: 82-93 |
Descriptors | Analisi Fermentacio Cervesa Compostos sulfurosos Llevats Saccharomyces cerevisiae Components volatils Sulfur Manganes Zinc Coure Sulfat Sulfit Crom Ferro Tiols Mercapta |
Localització | C 4/50 |
Títol | Gestion de residuos en la industria cervecera |
Autor | PEREDA, I. MORAL, M.E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 79-83 |
Descriptors | Gestio Residus Cervesa |
Títol | Immobilized tannin - a novel adsorbent for protein and metal ion. |
Autor | CHIBATA, I. TOSA, T. MORI, T. WATANABE, T. SAKATA, N. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141 - 0229 VOL 8 - mar? 1986 - V: - N: , Pg: 130-136 |
Descriptors | Tanins Proteines Metall Ions Enzims Absorcio Cervesa Cromatografia |
Localització | C 6/32 |
Títol | Implantacion de un sistema de gestion medioambiental en fabricas de cerveza y malta |
Autor | PEREDA, I. MORAL, M?.E. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 63-67 |
Descriptors | Cervesa Malta Malt Gestio mediambiental Normes UNE-EN-ISO 14001 |
Títol | In line measurement of beer original gravitiy by NIR analysis |
Autor | REEVE, Peter WHITE, Harry |
Dades Font | Food Science & Technology Today VOL 2 - - V: - N: 2, Pg: 131-146 |
Descriptors | Espectroscopia Analisi per reflexio de l'infraroig proper NIRA Cervesa |
Localització | C 7/127 |
Títol | Informe 2001 del sector cervecero |
Autor | JIMENEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 71-78 |
Descriptors | Informe 2001 Cervesa Sector cervesa |
Títol | Ingesta moderada de cerveza y masa osea en mujeres sanas pre, peri y postmenopausicas |
Autor | PEDRERA, J.D. LAVADA, J.M. RICO, H. |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Cervesa Consum Massa ossea Dones |
Localització | 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Integracion de sistemas de cogeneracion en la fabricacion de cerveza |
Autor | MARTINEZ, M. P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 49-54 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio de cervesa Cogeneracio |
Títol | La bebida del verano |
Autor | RIVEROLA, L. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Juliol 2010 - V: - N: , Pg: 8-9 |
Descriptors | Cervesa Estiu Cervesa artesana |
Localització | C 24/14827 |
Títol | La cerveza en la alimentacion de los espa?oles: relacion entre el consumo de cerveza y el consumo de energia y nutrientes, el indice de masa corporal y la actividad fisica en la poblacion adulta espa?ola |
Autor | SERRA, Ll. ARANCETA, J. |
Dades Font | Cerveza y salud: bilioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Cervesa Alimentacio Nutrients Massa corporal Activitat fisica Adults |
Localització | 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | La cerveza y su cata. Espejo de vida, salud y cultura popular |
Autor | DESANTES, A. |
Dades Font | Origen, la revista del sabor natural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 24, Pg: 36-39 |
Descriptors | Cervesa Degustacio Cata |
Títol | La cerveza |
Autor | GALAN GARCIA, D. OLIVER PUJOL, R. ESTRANY CODA, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 47-50 |
Descriptors | Cervesa Fermentacio Consum Produccio Espanya |
Títol | La cogeneracion aplicada a una fabrica de cerveza |
Autor | BENET, J.A. |
Dades Font | Cerveza y Malta ISSN: 03003-4481 - Mayo-Junio 1999 - V: XXXVI- N: 142, Pg: 11-17 |
Descriptors | Cogeneracio Cervesa Elaboracio Proces Fabrica de cervesa Proces termodinamic Proces electric Equips |
Localització | C 18/154 |
Títol | La determinacion in vitro / in vivo de la biodisponibilidad del acido folico contenido en la cerveza |
Autor | VARELA-MOREIRAS, G. ALONSO, E. POO, R. |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Acid folic Biodisponibilitat Cervesa In vitro In vivo |
Localització | 663.4 CER Cd-ROM (demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | La floculacion en levaduras cerveceras |
Autor | MATEIU REINA, Y. ABREU MIRAL, J. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2004 - V: XLI- N: 358, Pg: 109-112 |
Descriptors | Llevats Cervesa Floculacio |
Títol | Le Bon niveau de remplissage. Controle des volumes de remplissage. Les preemballages en bouteilles de verre |
Autor | SIMON, D. |
Dades Font | Conference Sitevinitech - 3 Decembre 1998 - V: - N: , Pg: 3 pag. |
Descriptors | Sitevinitech 1998 Envas Cervesa Preenvasatge Fran?a |
Localització | C 13/7 |
Títol | Les vendes de cerveses van augmentar el 2003 un 14 a consequencia de la calor. La patronal del sector de la industria alimentaria es mostra satisfeta, pero alerta de la tendencia inflacionista |
Autor | RIBET, O. |
Dades Font | Punt, El - Febrer 2004 - V: - N: , Pg: 41 |
Descriptors | Dades economiques Produccio Vendes Cervesa |
Localització | C 24/40 |
Títol | Mapa de copas |
Autor | |
Dades Font | Vinos & Vinyas - setembre-octubre 1997 - V: - N: 971, Pg: 47-60 |
Descriptors | Vi espirituos Consum Comercialitzacio Economia Cervesa |
Títol | Measurement of (1-3)(1-4)-b-d-Glucan in malt, wort and beer |
Autor | MCCLEARY, B.V. NURTHEN, E. |
Dades Font | Journal of The Institute of Brewing, The ISSN: 0046-9750 - March-April 1986 - V: 92- N: , Pg: 168-173 |
Descriptors | (1-3)(1-4)-b-d-glucan Malt Malta Cervesa |
Localització | C 20/32 |
Títol | Measurement of the foam stability of beers. |
Autor | RUDIN, A.D. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 63 - 1957 - V: - N: , Pg: 506-509 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio Escuma Estabilitzacio |
Localització | C 6/34 |
Títol | Measurement of volatile sulfur compounds in beer using gas chromatography with a sulfur chemiluminescence detector |
Autor | BURMEISTER, M.S. DRUMMOND, C.J. PFISTERER, E.A. HYSERT, D.W. |
Dades Font | Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: 50, Pg: 53-58 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Sulfur Cervesa |
Localització | C 8/135 |
Títol | Metal content of United Kingdom and overseas lager beers |
Autor | MACPHERSON, A. L. EUSOR, R. J. BINNS, F. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 71-74 |
Descriptors | Gran Bretanya Cervesa Metall Composicio Nutricio Salut |
Localització | C 4/3 |
Títol | Mixed columns made to order in gas chromatography. IV. Isothermal selective separation of alcoholic and acetic fermentation products |
Autor | CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 16 - febrer 1978 - V: - N: , Pg: 61-67 |
Descriptors | Fermentacio acetica Fermentacio alcoholica Cromatografia de gasos Programa informatic Informatica Components volatils Begudes alcoholiques Vi Cervesa Whisky Brandi Composicio Analisi |
Localització | C 4/2 |
Títol | Modelizacion y control de la fermentacion industrial de la cerveza. Estudio experimental |
Autor | de ANDRES Y TORO, B. GIRON SIERRA, J.M. TORIJA ISASA, M.E. CAMARA HURTADO, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 93-106 |
Descriptors | Control Fermentacio industrial Cervesa Modelitzacio |
Títol | Occurrence and formation of damascenone, Trans-2, 6, 6-Trimethyl-1-Crotonyl-Cyclohexa-1, 3-Diene, in alcoholic beverages |
Autor | NISHIMURA, K. MASUDA, M. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 45 - 1980 - V: - N: , Pg: 396-397 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Aroma Vi Cervesa Rom Brandi Whisky Damascenone |
Localització | C 3/150 |
Títol | Papel protector de los flavonoides de la cerveza frente a las alteraciones hepaticas inducidas por estres oxidativo: estudio de los mecanismos moleculares implicados |
Autor | GONZALEZ, J. et al. |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Flavonoides Cervesa Estres oxidatiu Mecanismes moleculars |
Localització | 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Produccion de compuestos aromaticos por levaduras de cerveza durante la fermentacion del mosto |
Autor | MATEU REINA, Y. ABREU MIRABAL, J. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2004 - V: XLI- N: 358, Pg: 113-117 |
Descriptors | Compostos aromatics Llevats Cervesa Fermentacio Most |
Títol | Propiedades nutritivas y funcionales de la cerveza |
Autor | CARBONELL, J.V. SENDRA, J.M?. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 55-61 |
Descriptors | Cervesa Propietats nutritives Propietats funcionals |
Títol | RAPD-PCR Characterization of Brewery Yeast and Beer Spoilage Bacteria |
Autor | TOMPKINS, T. A. STEWART, R. SAVARD, L. RUSSELL, I. DOWHANICK, T. M. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 91-96 |
Descriptors | Microorganismes Cervesa Bacteris RAPD PCR |
Localització | C 8/65 |
Títol | Rapid Detection of Lactic Acid Bacteria in Fermenter Samples Using a Nested Polymerase Chain Reaction |
Autor | STEWART, R. J. DOWHANICK, T. M. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 78-84 |
Descriptors | Cervesa Contaminacio Bacteris acidolactics PCR |
Localització | C 8/64 |
Títol | Rapid, Species-Specific detection of lactic acid bacteria from beer using the polymerase chain reaction |
Autor | DIMICHELE, L. J. LEWIS, M. J. |
Dades Font | Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 63-66 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Identificacio Cervesa Reaccio de polimeritzacio en cadena |
Localització | C 8/104 |
Títol | Revision bibliografica sobre los efectos del consumo moderado de cerveza sobre la salud |
Autor | GONZALEZ, M. LEBRON, M.R. MARCOS, A. |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Consum Cervesa Salut |
Localització | 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | SA El aguila |
Autor | |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 39-43 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio de cervesa El Aguila |
Títol | Sabores innovadores, productos funcionales y novedades en el packaging marcan la tendencia en el sector de bebidas |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 30-41 |
Descriptors | Begudes Begudes refrescants Aigua Innovacio Sabor Packaging Envas Beneficis Nutricio Cervesa Sacarosa Obesitat Processament Jornades 2009 Automatitzacio Begudes refrescants PET Begudes espirituoses Envasat Suc |
Títol | Seis tacticas para mejorar la productividad en la industria cervecera |
Autor | ROVIRA FARRE, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 68-74 |
Descriptors | Industria cervesera Millora de la productivitat Gestio Cervesa Productivitat |
Títol | Simultane Bestimmung von L-Ascorbins§ure und D-Isoascorbins§ure mittels HPLC in Wein und Bier |
Autor | SEIFFERT, B. SWACZYMA, H. SCHAEFER, I. |
Dades Font | Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 VOL 88 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 38-40 |
Descriptors | HPLC Vi Cervesa Acid ascorbic |
Localització | C 12/79 |
Títol | Sulla presenza di ammine biologiche nei mosti e nelle bevande fermentate : uno studio analitico |
Autor | ADDEO, F. MALORNI, A. |
Dades Font | Scienza e tecnologia degli alimenti VOL 4 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 241-245 |
Descriptors | Amines biogenes Most Fermentacio Vi Cervesa Espectrometria Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio |
Localització | C 4/52 |
Títol | Tecnologia de recuperacion y ahorro energetico en la industria cervecera |
Autor | OLIVER PUJOL, R. ESTRANY CODA, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 62-67 |
Descriptors | Industria cervesera Estalvi energetic Tecnologia Cervesa Energia |
Títol | The Foaming properties of beer. |
Autor | BAMFORTH, C. W. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius |
Localització | C 6/35 |
Títol | The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis) |
Autor | PANCHAL, C. J. STEWART, G. G. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa |
Localització | C 4/113 |
Títol | The Measurement of yeast flocculence and its significance in brewing |
Autor | HELM, E. THORNE, R. S. W. NOHR, B. |
Dades Font | Wallerstein laboratory communication - desembre 1953 - V: - N: , Pg: 315-326 |
Descriptors | Llevats Floculacio Determinacio Cervesa |
Localització | C 1/7 |
Títol | The Sumerian beer project |
Autor | MAYTANG, F |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 22 - estiu 1990 - V: - N: 2, Pg: 42-43 |
Descriptors | Cervesa Historia |
Títol | The origin of the medium chain lenght fatty acids present in beer |
Autor | TAYLOR, G.T. KIRSOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 241-243 |
Descriptors | Cervesa Acid gras Fermentacio Llevats |
Localització | C 13/69 |
Títol | The pareto effect (80:20 rule) in consumption of beer, wine and spirits: a preliminary discussion |
Autor | HABEL, C. et al. |
Dades Font | Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 12pp |
Descriptors | Marqueting Vi Consumidor Cervesa Vi Vi espirituos Consum |
Localització | C 16/71 |
Títol | The use and understanding of media used in brewing microbiology -Update 1987- |
Autor | SMITH, C.E. CASEY, G.P. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Brewers Digest VOL 62 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 12-16 |
Descriptors | Microbiologia Cervesa Bacteris acidolactics |
Localització | C 29/52 |
Títol | The use of transmission and transflectance near infrared spectroscopy for the analysis of beer |
Autor | HALSEY, S.A. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 - September-October 1985 - V: 91- N: , Pg: 306-312 |
Descriptors | Transmissio Espectroscopia d'infrarojos Analisi Cervesa |
Localització | C 19/84 |
Títol | Tipos de cerveza |
Autor | CASTANYE SITJAS, F.X. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 87-91 |
Descriptors | Cervesa Tipus Varietats |
Títol | Torredembarra sabe a cerveza |
Autor | PEDREREOL, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 9 Octubre 2011 - V: - N: , Pg: 23 |
Descriptors | Cervesa Fires Torredembarra Degustacio Promocio |
Localització | C 25/40 |
Títol | Trenta varietats de cervesa artesanal |
Autor | ESTALLO, E. |
Dades Font | El Punt - Agost 2010 - V: - N: , Pg: 3 |
Descriptors | Cervesa artesana Tast Tastador-a |
Localització | C24/255 |
Títol | Vino en Egipto, civilizacion de la cerveza, El |
Autor | HERREROS, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3216, Pg: 826-827 |
Descriptors | Historia del vi Cervesa Vi Egipte |
Títol | Vitalidad de la levadura de siembra y problemas en fermentacion |
Autor | MARCO, D. DELGADO, A. |
Dades Font | IV Cursos Rioja 89 - setembre 1989 - V: - N: , Pg: 9-26 |
Descriptors | Llevats de sembra Fermentacio Cervesa Vinificacio Most |
Localització | 663.254.2 Fer |
Títol | Why use dried yeast for brewing your beers? |
Autor | FELS, S. RECKELBUS, B. GOSSELIN, Y. |
Dades Font | Brewing and distilling international ISSN: 0020-6210 - 1998 - V: 29- N: 5, Pg: 17-19 |
Descriptors | Llevats secs actius Cervesa Elaboracio de cervesa |
Localització | C 16/96 |
Títol | Within-the-line cannibalisation arising from price promotions: an examination using Australian beer brands |
Autor | DAWES, J. |
Dades Font | Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 10pp |
Descriptors | Cervesa Australia Oferta de mercat |
Localització | C 16/75 |
Títol | Yeast quality: evaluation of the measurement methods. |
Autor | ISERENTANT, D. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28 |
Descriptors | Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa |
Localització | C 5/51 |
Títol | Zaragozana pone en el mercado la primera cerceza con fibra, La |
Autor | E.S. |
Dades Font | Economista, El - Julio 2008 - V: - N: , Pg: 18 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio de cervesa Fibra Varietats comercials Varietats noves Begudes refrescants Begudes analcoholiques Celiacs Industria cervesera Innovacio |
Localització | C24/157 |
Títol | cerveza quiere cambiar de imagen, La |
Autor | |
Dades Font | Universia Knowledge@Wharton - febrer 2008 - V: - N: , Pg: 5 pp. |
Descriptors | Produccio de cervesa Cervesa Estrategies comercials Estrategies de marqueting Marketing |
Localització | C 24/130 |