Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Cervesa

Resultat de la cerca

Registres trobats: 106


Títol A convenient method for determining volatile sulphur compounds in beer
Autor LEPPANEN, O. et al.  
Dades Font Flavour - April 1981 - V: - N: , Pg: 361-368
Descriptors Sulfur Compostos volatils Sulfur volatil Cervesa Analisi Metode
Localització C 19/47

Títol A gas chromatographic method for the accurate determination of low concentrations of volatile sulphur compounds in alcoholic beverages
Autor RONKAINEN, P.   DENSLOW, J.   LEPP  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - novembre-desembre 1979 - V: - N: , Pg: 350-353
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Analisi Composicio Cervesa Vi Components volatils Compostos sulfurosos Sulfur
Localització C 4/48

Títol Actividad antioxidante de la cerveza: estudio in vitro e in vivo
Autor GONZALEZ, M.L. et al.  
Dades Font Cerveza y Salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD- N: , Pg:
Descriptors Antioxidant Cervesa In vitro In vivo
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Adsoptiion specificity of immobilized tannin for proteins and other organic compounds
Autor WATANABE, T.   MORI, T.   TOSA, T.   CHIBATA, I.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 45 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 10001-1003
Descriptors Tanins Proteines Compostos organics Absorcio Sake Cervesa Japo Enzims Constituents Determinacio Analisi Sucre
Localització C 6/40

Títol Analysis of Volatile Beer Flavor Compounds by a Dynamic Headspace Entrainment Technique
Autor CHEN, E.C.H.  
Dades Font ASBC Journal - 1983 - V: 41- N: 1, Pg: 28-31
Descriptors Cervesa Sabor Gust Compostos volatils
Localització C 20/62

Títol Anomalous beers due to incorrect epoxy coated cans
Autor CABEZUDO, M.D. et al.  
Dades Font The Shelf Life of Foods and Beverages - 1986 - V: - N: , Pg: 501-512
Descriptors Cervesa Anomalies Epoxi Bido
Localització C 20/25

Títol Aplicacion del dise?o de control multiobjetivo y multivariable, con algoritmos geneticos, al proceso de la fermentacion de la cerveza
Autor ANDRES TORO, B.   GIRON SIERRA, J.M.   BESADA PORTAS, E.   FERNANDEZ BLANCO, P.   LOPEZ OROZCO, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2002 - V: XXI- N: 168, Pg: 49-57
Descriptors Control de multiobjectius Control de multivariables Algoritmes genetics Cervesa Fermentacio

Títol Aspectos tecnologicos de la produccion industrial de la cerveza
Autor ESTRANY CODA, F.   OLIVER PUJOL, R.   BORRAS CRISTOFOL, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 33-41
Descriptors Cervesa Produccio Aspectes tecnologics

Títol Automatizacion en el analisis de vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 18 de juny 2005 - V: - N: 3071, Pg: 2038-2044
Descriptors Analisi Automatitzacio Analisi en flux continu Analisi per injeccio sequencial Sistemes SIA Turbidimetria Fotometria d'absorcio molecular UV-VIS Espectrofotometria d'absorcio atomica Potenciometria Fermentacio Vi Cervesa

Títol Bebidas con burbujas: proceso de adicion de anhidrico carbonico
Autor BOLUFER, P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 30-33
Descriptors Anhidrid carbonic CO2 Cava Cervesa Sidra

Títol Biblioteca de publicaciones cientificas internacionales sobre el consumo de la cerveza y su posible relacion con la salud de la poblacion
Autor VILLARINO, A.L.   ROMAN, J.   POSADA, P.  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Cervesa Consum Salut
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Breeding of yeast and malting barley. The past, the present and the future.
Autor KIELLAND-BRANDT, M. C.   BACH-HOLM, P.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 23-24
Descriptors Cervesa Produccio Elaboracio Civada Malt Malta Llevats Fermentacio Reproduccio Control de qualitat Millora qualitativa Composicio Analisi
Localització C 5/53

Títol Caracterizacion de cepas de levadura cervecera en base a la formacion de compuestos volatiles en la fermentacion
Autor ABREU MIRABAL, J.   PINO ALEA, J. A.   QUIJANO CELIS, C. E.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 44-50
Descriptors Llevats Fermentacio Cervesa Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces uvarum Compostos volatils Most cervecer Analisi quantitativa Floculacio

Títol Caracterizacion del ensuciamiento de las membranas de microfiltracion causado por las macromoleculas del vino y la cerveza
Autor CZEKAJ, P.   GUELL, C.  
Dades Font - 1998 - V: - N: , Pg: 1-77
Descriptors Obturament per sedimentacio Macromolecules Vi Vinificacio Filtratge Cervesa Microfiltracio Ultrafiltracio
Localització C 21/82

Títol Cervesa Rosita inicia l'expansio territorial i inaugura fabrica a Alcover, La
Autor POMARES, E.  
Dades Font Punt, El - Gener 2008 - V: - N: , Pg: 1 pp.
Descriptors Produccio de cervesa Cervesa Industria cervesera Expansio Cervesa artesana
Localització C 24/68

Títol Cerveses ebrenques. La produccio de cervesa artesanal a l'Ebre es va desenvolupant poc a poc. Flix ha obert la primera microcerveseria mentre que la Cooperativa d'Horta tambe ha apostat per la beguda artesanal
Autor CARALT, A.  
Dades Font Diari de Tarragona - 14 Maig 2011 - V: - N: , Pg: 20
Descriptors Cervesa artesana Terres de l'Ebre Flix Cooperatives Cooperativa agricola d'Horta de Sant Juan
Localització C 25/106

Títol Cerveza sin alcohol y la garantia de la calidad, motores para seguir impulsando el sector de la cervezaLa
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 64-68
Descriptors Cervesa Begudes alcoholiques Industria de begudes i d'aliments liquids

Títol Cerveza y compa?ia
Autor VINOS DE ESPA?A  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 67, Pg: 34-37
Descriptors Cervesa Maridatge

Títol Cerveza y vino en el Monasterio de Yuste
Autor SORIA SANCHEZ, V.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 829-844
Descriptors Cervesa Vi Monastir de Yuste
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Cerveza, La: fuente dietetica de silicio y efecto protector. Frente a la intoxicacion por aluminio
Autor MESEGUER, I.   PE?A, A.   GONZALEZ MU?OZ, J.L.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2009 - V: - N: 244, Pg: 30-33
Descriptors Cervesa Consum Silici Alumini Toxicitat Dieta Consum moderat

Títol Cervezas artesanas. El sabor de lo genuino
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio-Julio 2010 - V: VII- N: 53, Pg: 20-25
Descriptors Cervesa Cervesa artesana

Títol Cervezas de D.O. TGN. Tres fabricas que elaboran su propia receta
Autor MORALES, A.  
Dades Font Diari de Tarragona. Suplement: Diari al Sol - Juliol 2009 - V: - N: , Pg: 1-3
Descriptors Cervesa Tarragona DO Elaboracio artesanal
Localització DO 6 Tarragona 1

Títol Chemistry of Hop Aroma in Beer
Autor PEACOCK, V.E.   DEINZER, M.L.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists Journal ISSN: 0361-0470 VOL 39 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 136-141
Descriptors Aroma Quimica Cervesa
Localització C 3/65

Títol Compa?ia Cervecera de Canarias la unica que hace memoria..., La
Autor JIMENEZ, J. L.  
Dades Font Economista, El - Diciembre 2007 - V: - N: , Pg: 15
Descriptors Cervesa Elaboracio de cervesa Canaries Produccio Document de responsabilitat corporativa
Localització C 24/62

Títol Consumo de agua, refrescos, zumos y cerveza. Principales caracteristicas
Autor MARTIN CERDE?O, V.J.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2007 - V: 17- N: , Pg: 118-131
Descriptors Begudes Espanya Begudes analcoholiques Cervesa Consum

Títol Consumo moderado de cerveza. Estudio nutricional e inmunologico en humanos y en animales de experimentacion
Autor ESPERANZA DIAZ, L. et al.  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Cervesa Consum Nutricio Estudi immunologic Animals Persones
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Cribado molecular: una alternativa no-transgenica para la mejora de levaduras
Autor GARCIA GONZALEZ, V.M.  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 42-43
Descriptors Llevats Microorganismes Variabilitat genetica Mutacio genetica Mutacio Mutagenesi ADN Cervesa Biotecnologia Gens Modificacio genetica

Títol Dati gascromatografici di valutazione biometrica per differenziare i distillati
Autor REINER, L.   SCHREIER, P.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 467-470
Descriptors Analisi discriminant Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Whisky Vi Brandi Components volatils Aroma Cervesa Qualitat Licor Destil.lacio
Localització C 3/170

Títol Desarrollo de un sistema de inmunodetecci?n para el control microbiol?gico de la cerveza
Autor
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2007 - V: - N: 384, Pg: 61
Descriptors Cervesa Control microbiologic

Títol Detection of beer spoilage organisms by polymerase chain reaction technology
Autor TSUCHIYA, Y.   KANEDA, H.   KANO, Y.   KOSHINO, S.  
Dades Font Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 64-67
Descriptors Reaccio de polimeritzacio en cadena Cervesa Bacteris acidolactics Llevats Identificacio
Localització C 8/103

Títol Determination of 3-Methyl-2-Butene-1-Thiol in beer
Autor GOLDSTEIN, H.   RADER, S.   MURAKAMI, A.A.  
Dades Font Journal of the American Society of Brewing Chemists - 1993 - V: - N: 2, Pg: 70-74
Descriptors Cervesa
Localització C 10/107

Títol Determination of diacetyl in beer by gas chromatography with flame-ionization detection
Autor GASSIOT, M.   FERRER, M.   BARCELO, C.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 VOL 147 - 1978 - V: - N: , Pg: 463-469
Descriptors Cervesa Cromatografia de gasos Diacetil Gust Espectrometria Components volatils Compostos organics Carbonil
Localització C 4/8

Títol Determination of lead, Copper, and cadmium in wine and beer by potentiometric stripping analysis
Autor JAGUER, D.   WESTERLUND, S.  
Dades Font Analytica Chimica acta ISSN: 0003-2670 VOL 117 - 1980 - V: - N: , Pg: 159-164
Descriptors Vi Cervesa Analisi Plom Coure Cadmi Metall Potenciometria
Localització C 3/111

Títol Determination of sulfur compounds in beer by the flame photometric method: sulfur compounds in beer
Autor RICHARDSON, P. J.   MOCEK, M.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 - 1971 - V: - N: , Pg: 128-135
Descriptors Sulfur Compostos sulfurosos Cervesa Analisi Determinacio Cromatografia de gasos liquids Fotometria de flama Components volatils Espai de cap Analisi sensorial
Localització C 4/51

Títol Determination of sulphur compounds in beer using headspace solidphase microextraction and gas chromatography analysis with pulsed flame photometric detection
Autor HILL, P.G.   SMITH, R.M.  
Dades Font Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2000 - V: - N: 872, Pg: 203-213
Descriptors Cervesa Analisi d'aliments Compostos sulfurosos
Localització C 1/70

Títol Discriminant analysis of sensory and instrumental data on beer
Autor CLAPPERTON, J. F.   BROWN, D. G.  
Dades Font Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 318-323
Descriptors Analisi discriminant Cervesa Analisi sensorial Gust Marques Qualitat Composicio
Localització C 3/143

Títol Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (I)
Autor MEILGAARD, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 53-59
Descriptors Cervesa Flavor Malta Malt Antioxidant Equips Sistema d'ebullicio per microones de Huppmann

Títol Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (II)
Autor MEILGAARD, M.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 97-105
Descriptors Flavor Cervesa Industria cervesera Equips Estabilitzacio Filtracio

Títol El CO2 en la industria cervecera espa?ola
Autor ROUCO, C.  
Dades Font Cerveza y Malta ISSN: 030003-4481 - 4? trimestre 1999 - V: XXXVI- N: 144, Pg: 30-39
Descriptors CO2 Cervesa Industria Espanya Industria cervesera Dioxid de carboni
Localització C 18/153

Títol El control de calidad en el proceso cervecero
Autor GARCIA GARCIA, J.J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2012 - V: - N: 268, Pg: 48-52
Descriptors Control de qualitat Cervesa Elaboracio de cervesa Seguretat alimentaria Envasat

Títol El sector cerevecero. Informe 1998
Autor ARDOY, F. P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 49-54
Descriptors Cervesa 1998 Economia

Títol El sector de bebidas en Catalu?a. No solo cava
Autor RODERO,M.  
Dades Font Alimarket ISSN: 1134-8157 - 2002 - V: - N: 157, Pg: 123-131
Descriptors Cava Catalunya Comercialitzacio Estadistiques Evolucio Begudes Suc Licor Vi Cervesa Empreses Exportacio
Localització C 16/50

Títol El sistema de Analisis de Peligros y Puntos de Control Criticos en las industrias cerveceras
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 48-57
Descriptors APPCC Cervesa Industria

Títol Elaboracion de la cervez, La. Y los efectos beneficiosos de su consumo
Autor ARADILLA, D.   ESTRANY, F.   OLIVER, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2008 - V: - N: 234, Pg: 24-26
Descriptors Cervesa Cereals Malt Malta Llupol Lupulo Elaboracio de cervesa Beneficis Consum Varietats

Títol Electronic nose for monitoring the flavour of beers
Autor PEARCE, Th.C. et al.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 371-377
Descriptors Aroma Cervesa Gust Nas electronic Analisi instrumental
Localització C 17/57

Títol Estudio recopilatorio Cerveza y Salud
Autor POSADA, J.  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Cervesa Salut
Localització 663.4 CER CD-ROM (demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Evaluacion de cepas de levadura cervecera de la coleccion para la produccion de alcohol en mostos concertados
Autor ABREU, J.   MATEU, Y.   CARRILLO,R.   JAQUEMAN, F.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - julio/agosto 2004 - V: - N: 355, Pg: 91-96
Descriptors Llevats de cervesa Most Alcohol Llevats Cervesa

Títol Evaluacion de las propiedades nutritivas, funcionales y sanitarias de la cerveza, en comparacion con otras bebidas
Autor SENDRA, J.M?   CARBONELL, J.V.  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Cervesa Propietats nutritives Propietats funcionals Propietats sanitaries Salut
Localització 663.4 CER Cd-rom (demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Evolucion del consumo de vinos en Espanya: comparacion con el de bebidas alcoholicas
Autor GRACIA, A.   ALBISU, L. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1993 - V: - N: 25, Pg: 4-11
Descriptors Espanya Consumidor Vi Consum Mercat Marqueting Distribucio Cervesa Vi escumos Vi dol? Begudes alcoholiques Rioja DOQ Oferta Demanda

Títol Fibra dietetica en la cerveza: contenido, composicion y evaluacion nutricional
Autor SAURA CALIXTO, F.D. et al.  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Fibra dietetica Cervesa Contingut Composicio Valor nutritiu
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Formation and retention of free H2 5 and of free volatile thiols during beer fermentation
Autor BERNSTEIN, L.   KHAN, A.A.   BRENNER, M.W.  
Dades Font American Society of Brewing chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 VOL 32 - 1974 - V: - N: 2, Pg: 82-93
Descriptors Analisi Fermentacio Cervesa Compostos sulfurosos Llevats Saccharomyces cerevisiae Components volatils Sulfur Manganes Zinc Coure Sulfat Sulfit Crom Ferro Tiols Mercapta
Localització C 4/50

Títol Gestion de residuos en la industria cervecera
Autor PEREDA, I.   MORAL, M.E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 79-83
Descriptors Gestio Residus Cervesa

Títol Immobilized tannin - a novel adsorbent for protein and metal ion.
Autor CHIBATA, I.   TOSA, T.   MORI, T.   WATANABE, T.   SAKATA, N.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141 - 0229 VOL 8 - mar? 1986 - V: - N: , Pg: 130-136
Descriptors Tanins Proteines Metall Ions Enzims Absorcio Cervesa Cromatografia
Localització C 6/32

Títol Implantacion de un sistema de gestion medioambiental en fabricas de cerveza y malta
Autor PEREDA, I.   MORAL, M?.E.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 63-67
Descriptors Cervesa Malta Malt Gestio mediambiental Normes UNE-EN-ISO 14001

Títol In line measurement of beer original gravitiy by NIR analysis
Autor REEVE, Peter   WHITE, Harry  
Dades Font Food Science & Technology Today VOL 2 - - V: - N: 2, Pg: 131-146
Descriptors Espectroscopia Analisi per reflexio de l'infraroig proper NIRA Cervesa
Localització C 7/127

Títol Informe 2001 del sector cervecero
Autor JIMENEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 71-78
Descriptors Informe 2001 Cervesa Sector cervesa

Títol Ingesta moderada de cerveza y masa osea en mujeres sanas pre, peri y postmenopausicas
Autor PEDRERA, J.D.   LAVADA, J.M.   RICO, H.  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Cervesa Consum Massa ossea Dones
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Integracion de sistemas de cogeneracion en la fabricacion de cerveza
Autor MARTINEZ, M. P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 49-54
Descriptors Cervesa Elaboracio de cervesa Cogeneracio

Títol La bebida del verano
Autor RIVEROLA, L.  
Dades Font Diari de Tarragona - Juliol 2010 - V: - N: , Pg: 8-9
Descriptors Cervesa Estiu Cervesa artesana
Localització C 24/14827

Títol La cerveza en la alimentacion de los espa?oles: relacion entre el consumo de cerveza y el consumo de energia y nutrientes, el indice de masa corporal y la actividad fisica en la poblacion adulta espa?ola
Autor SERRA, Ll.   ARANCETA, J.  
Dades Font Cerveza y salud: bilioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Cervesa Alimentacio Nutrients Massa corporal Activitat fisica Adults
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol La cerveza y su cata. Espejo de vida, salud y cultura popular
Autor DESANTES, A.  
Dades Font Origen, la revista del sabor natural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 24, Pg: 36-39
Descriptors Cervesa Degustacio Cata

Títol La cerveza
Autor GALAN GARCIA, D.   OLIVER PUJOL, R.   ESTRANY CODA, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 47-50
Descriptors Cervesa Fermentacio Consum Produccio Espanya

Títol La cogeneracion aplicada a una fabrica de cerveza
Autor BENET, J.A.  
Dades Font Cerveza y Malta ISSN: 03003-4481 - Mayo-Junio 1999 - V: XXXVI- N: 142, Pg: 11-17
Descriptors Cogeneracio Cervesa Elaboracio Proces Fabrica de cervesa Proces termodinamic Proces electric Equips
Localització C 18/154

Títol La determinacion in vitro / in vivo de la biodisponibilidad del acido folico contenido en la cerveza
Autor VARELA-MOREIRAS, G.   ALONSO, E.   POO, R.  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Acid folic Biodisponibilitat Cervesa In vitro In vivo
Localització 663.4 CER Cd-ROM (demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol La floculacion en levaduras cerveceras
Autor MATEIU REINA, Y.   ABREU MIRAL, J.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2004 - V: XLI- N: 358, Pg: 109-112
Descriptors Llevats Cervesa Floculacio

Títol Le Bon niveau de remplissage. Controle des volumes de remplissage. Les preemballages en bouteilles de verre
Autor SIMON, D.  
Dades Font Conference Sitevinitech - 3 Decembre 1998 - V: - N: , Pg: 3 pag.
Descriptors Sitevinitech 1998 Envas Cervesa Preenvasatge Fran?a
Localització C 13/7

Títol Les vendes de cerveses van augmentar el 2003 un 14 a consequencia de la calor. La patronal del sector de la industria alimentaria es mostra satisfeta, pero alerta de la tendencia inflacionista
Autor RIBET, O.  
Dades Font Punt, El - Febrer 2004 - V: - N: , Pg: 41
Descriptors Dades economiques Produccio Vendes Cervesa
Localització C 24/40

Títol Mapa de copas
Autor
Dades Font Vinos & Vinyas - setembre-octubre 1997 - V: - N: 971, Pg: 47-60
Descriptors Vi espirituos Consum Comercialitzacio Economia Cervesa

Títol Measurement of (1-3)(1-4)-b-d-Glucan in malt, wort and beer
Autor MCCLEARY, B.V.   NURTHEN, E.  
Dades Font Journal of The Institute of Brewing, The ISSN: 0046-9750 - March-April 1986 - V: 92- N: , Pg: 168-173
Descriptors (1-3)(1-4)-b-d-glucan Malt Malta Cervesa
Localització C 20/32

Títol Measurement of the foam stability of beers.
Autor RUDIN, A.D.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 63 - 1957 - V: - N: , Pg: 506-509
Descriptors Cervesa Elaboracio Escuma Estabilitzacio
Localització C 6/34

Títol Measurement of volatile sulfur compounds in beer using gas chromatography with a sulfur chemiluminescence detector
Autor BURMEISTER, M.S.   DRUMMOND, C.J.   PFISTERER, E.A.   HYSERT, D.W.  
Dades Font Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: 50, Pg: 53-58
Descriptors Cromatografia de gasos Sulfur Cervesa
Localització C 8/135

Títol Metal content of United Kingdom and overseas lager beers
Autor MACPHERSON, A. L.   EUSOR, R. J.   BINNS, F.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 71-74
Descriptors Gran Bretanya Cervesa Metall Composicio Nutricio Salut
Localització C 4/3

Títol Mixed columns made to order in gas chromatography. IV. Isothermal selective separation of alcoholic and acetic fermentation products
Autor CABEZUDO, M. D.  
Dades Font Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 16 - febrer 1978 - V: - N: , Pg: 61-67
Descriptors Fermentacio acetica Fermentacio alcoholica Cromatografia de gasos Programa informatic Informatica Components volatils Begudes alcoholiques Vi Cervesa Whisky Brandi Composicio Analisi
Localització C 4/2

Títol Modelizacion y control de la fermentacion industrial de la cerveza. Estudio experimental
Autor de ANDRES Y TORO, B.   GIRON SIERRA, J.M.   TORIJA ISASA, M.E.   CAMARA HURTADO, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 93-106
Descriptors Control Fermentacio industrial Cervesa Modelitzacio

Títol Occurrence and formation of damascenone, Trans-2, 6, 6-Trimethyl-1-Crotonyl-Cyclohexa-1, 3-Diene, in alcoholic beverages
Autor NISHIMURA, K.   MASUDA, M.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 45 - 1980 - V: - N: , Pg: 396-397
Descriptors Begudes alcoholiques Aroma Vi Cervesa Rom Brandi Whisky Damascenone
Localització C 3/150

Títol Papel protector de los flavonoides de la cerveza frente a las alteraciones hepaticas inducidas por estres oxidativo: estudio de los mecanismos moleculares implicados
Autor GONZALEZ, J. et al.  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Flavonoides Cervesa Estres oxidatiu Mecanismes moleculars
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Produccion de compuestos aromaticos por levaduras de cerveza durante la fermentacion del mosto
Autor MATEU REINA, Y.   ABREU MIRABAL, J.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2004 - V: XLI- N: 358, Pg: 113-117
Descriptors Compostos aromatics Llevats Cervesa Fermentacio Most

Títol Propiedades nutritivas y funcionales de la cerveza
Autor CARBONELL, J.V.   SENDRA, J.M?.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 55-61
Descriptors Cervesa Propietats nutritives Propietats funcionals

Títol RAPD-PCR Characterization of Brewery Yeast and Beer Spoilage Bacteria
Autor TOMPKINS, T. A.   STEWART, R.   SAVARD, L.   RUSSELL, I.   DOWHANICK, T. M.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 91-96
Descriptors Microorganismes Cervesa Bacteris RAPD PCR
Localització C 8/65

Títol Rapid Detection of Lactic Acid Bacteria in Fermenter Samples Using a Nested Polymerase Chain Reaction
Autor STEWART, R. J.   DOWHANICK, T. M.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 78-84
Descriptors Cervesa Contaminacio Bacteris acidolactics PCR
Localització C 8/64

Títol Rapid, Species-Specific detection of lactic acid bacteria from beer using the polymerase chain reaction
Autor DIMICHELE, L. J.   LEWIS, M. J.  
Dades Font Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 63-66
Descriptors Bacteris acidolactics Identificacio Cervesa Reaccio de polimeritzacio en cadena
Localització C 8/104

Títol Revision bibliografica sobre los efectos del consumo moderado de cerveza sobre la salud
Autor GONZALEZ, M.   LEBRON, M.R.   MARCOS, A.  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Consum Cervesa Salut
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol SA El aguila
Autor
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 39-43
Descriptors Cervesa Elaboracio de cervesa El Aguila

Títol Sabores innovadores, productos funcionales y novedades en el packaging marcan la tendencia en el sector de bebidas
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 30-41
Descriptors Begudes Begudes refrescants Aigua Innovacio Sabor Packaging Envas Beneficis Nutricio Cervesa Sacarosa Obesitat Processament Jornades 2009 Automatitzacio Begudes refrescants PET Begudes espirituoses Envasat Suc

Títol Seis tacticas para mejorar la productividad en la industria cervecera
Autor ROVIRA FARRE, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 68-74
Descriptors Industria cervesera Millora de la productivitat Gestio Cervesa Productivitat

Títol Simultane Bestimmung von L-Ascorbins§ure und D-Isoascorbins§ure mittels HPLC in Wein und Bier
Autor SEIFFERT, B.   SWACZYMA, H.   SCHAEFER, I.  
Dades Font Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 VOL 88 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 38-40
Descriptors HPLC Vi Cervesa Acid ascorbic
Localització C 12/79

Títol Sulla presenza di ammine biologiche nei mosti e nelle bevande fermentate : uno studio analitico
Autor ADDEO, F.   MALORNI, A.  
Dades Font Scienza e tecnologia degli alimenti VOL 4 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 241-245
Descriptors Amines biogenes Most Fermentacio Vi Cervesa Espectrometria Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio
Localització C 4/52

Títol Tecnologia de recuperacion y ahorro energetico en la industria cervecera
Autor OLIVER PUJOL, R.   ESTRANY CODA, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 62-67
Descriptors Industria cervesera Estalvi energetic Tecnologia Cervesa Energia

Títol The Foaming properties of beer.
Autor BAMFORTH, C. W.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383
Descriptors Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius
Localització C 6/35

Títol The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis)
Autor PANCHAL, C. J.   STEWART, G. G.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89
Descriptors Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa
Localització C 4/113

Títol The Measurement of yeast flocculence and its significance in brewing
Autor HELM, E.   THORNE, R. S. W.   NOHR, B.  
Dades Font Wallerstein laboratory communication - desembre 1953 - V: - N: , Pg: 315-326
Descriptors Llevats Floculacio Determinacio Cervesa
Localització C 1/7

Títol The Sumerian beer project
Autor MAYTANG, F  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 22 - estiu 1990 - V: - N: 2, Pg: 42-43
Descriptors Cervesa Historia

Títol The origin of the medium chain lenght fatty acids present in beer
Autor TAYLOR, G.T.   KIRSOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 241-243
Descriptors Cervesa Acid gras Fermentacio Llevats
Localització C 13/69

Títol The pareto effect (80:20 rule) in consumption of beer, wine and spirits: a preliminary discussion
Autor HABEL, C. et al.  
Dades Font Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 12pp
Descriptors Marqueting Vi Consumidor Cervesa Vi Vi espirituos Consum
Localització C 16/71

Títol The use and understanding of media used in brewing microbiology -Update 1987-
Autor SMITH, C.E.   CASEY, G.P.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Brewers Digest VOL 62 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 12-16
Descriptors Microbiologia Cervesa Bacteris acidolactics
Localització C 29/52

Títol The use of transmission and transflectance near infrared spectroscopy for the analysis of beer
Autor HALSEY, S.A.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 - September-October 1985 - V: 91- N: , Pg: 306-312
Descriptors Transmissio Espectroscopia d'infrarojos Analisi Cervesa
Localització C 19/84

Títol Tipos de cerveza
Autor CASTANYE SITJAS, F.X.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 87-91
Descriptors Cervesa Tipus Varietats

Títol Torredembarra sabe a cerveza
Autor PEDREREOL, M.  
Dades Font Diari de Tarragona - 9 Octubre 2011 - V: - N: , Pg: 23
Descriptors Cervesa Fires Torredembarra Degustacio Promocio
Localització C 25/40

Títol Trenta varietats de cervesa artesanal
Autor ESTALLO, E.  
Dades Font El Punt - Agost 2010 - V: - N: , Pg: 3
Descriptors Cervesa artesana Tast Tastador-a
Localització C24/255

Títol Vino en Egipto, civilizacion de la cerveza, El
Autor HERREROS, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3216, Pg: 826-827
Descriptors Historia del vi Cervesa Vi Egipte

Títol Vitalidad de la levadura de siembra y problemas en fermentacion
Autor MARCO, D.   DELGADO, A.  
Dades Font IV Cursos Rioja 89 - setembre 1989 - V: - N: , Pg: 9-26
Descriptors Llevats de sembra Fermentacio Cervesa Vinificacio Most
Localització 663.254.2 Fer

Títol Why use dried yeast for brewing your beers?
Autor FELS, S.   RECKELBUS, B.   GOSSELIN, Y.  
Dades Font Brewing and distilling international ISSN: 0020-6210 - 1998 - V: 29- N: 5, Pg: 17-19
Descriptors Llevats secs actius Cervesa Elaboracio de cervesa
Localització C 16/96

Títol Within-the-line cannibalisation arising from price promotions: an examination using Australian beer brands
Autor DAWES, J.  
Dades Font Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 10pp
Descriptors Cervesa Australia Oferta de mercat
Localització C 16/75

Títol Yeast quality: evaluation of the measurement methods.
Autor ISERENTANT, D.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28
Descriptors Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa
Localització C 5/51

Títol Zaragozana pone en el mercado la primera cerceza con fibra, La
Autor E.S.  
Dades Font Economista, El - Julio 2008 - V: - N: , Pg: 18
Descriptors Cervesa Elaboracio de cervesa Fibra Varietats comercials Varietats noves Begudes refrescants Begudes analcoholiques Celiacs Industria cervesera Innovacio
Localització C24/157

Títol cerveza quiere cambiar de imagen, La
Autor
Dades Font Universia Knowledge@Wharton - febrer 2008 - V: - N: , Pg: 5 pp.
Descriptors Produccio de cervesa Cervesa Estrategies comercials Estrategies de marqueting Marketing
Localització C 24/130