Registres trobats: 4
Títol | Analisis sensorial de alimentos. II. Seleccion, entrenamiento y control de los catadores |
Autor | BARCENAS, P. PEREZ ELORTONDO, F.J. SALMERON, J. ALBISU, M. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - julio-agosto 2000 - V: - N: 314, Pg: 31-38 |
Descriptors | Analisi sensorial Tastador-a Seleccio Entrenament Vocabulari descripcio sensorial Lexic descripcio sensorial Descripcio sensorial |
Títol | Especial vino (los catadores, el record, la cata) |
Autor | |
Dades Font | El Pais Semanal - 31 Octubre 2010 - V: - N: , Pg: 62-76 |
Descriptors | Tastador-a Sumiller Vins |
Localització | C 24/266 |
Títol | Evalutation of wine tasters |
Autor | VARGA, S. MALIK, F. NEMANIC, J. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Avaluacio Tastador-a Analisi sensorial |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Trenta varietats de cervesa artesanal |
Autor | ESTALLO, E. |
Dades Font | El Punt - Agost 2010 - V: - N: , Pg: 3 |
Descriptors | Cervesa artesana Tast Tastador-a |
Localització | C24/255 |