Registres trobats: 75
Títol | 166 meilleurs vins du salon de Paris, Les. Salon des vignerons independants 2007 |
Autor | SALAMA, R. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Novembre 2007 - V: - N: 516, Pg: 60-71 |
Descriptors | Degustacio Tast Vi Fran?a Vinya |
Títol | Analisis sensorial de tres vinos de la DO Ribeira Sacra (Lugo) |
Autor | GUERRA, B. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1997 - V: - N: 49, Pg: 5-12 |
Descriptors | Ribeira Sacra DO Degustacio Tast |
Títol | Analyse sensorielle des vins |
Autor | LLAGUNO MARCHENA |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 671, Pg: 2 p. |
Descriptors | Analisi sensorial Tast Degustacio Vi Fitxa de tast |
Localització | FV 671 |
Títol | Assessing the global performance of the members of a wine tasting panel |
Autor | ALVELOS, H. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 373-378 |
Descriptors | Degustacio Tast Analisi sensorial Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Astuces pour deguster sans complexe |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Juin 2008 - V: - N: 14. Hors-serie, Pg: 22 |
Descriptors | Degustacio Vi Cursos de tast Tast Tast de vins |
Títol | Bizkaia tiene otro sabor |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Bizkaiko Txakolina |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: [1 mapa] |
Descriptors | Txacoli Txakoli Historia Mapa Gastronomia Tast Varietats Vi Txacoli de Biscaia DO Bizkaiko Txakolina DO Infoden Denominacio d'origen Vi Varietats Cellers Comercialitzacio |
Localització | DO 1 Bizkaiko Txakolina 1 |
Títol | Cabernet Sauvignon. La cara y la cruz |
Autor | RODRIGUEZ, V. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 VOL XV - 1998 - V: - N: 148, Pg: 12-23 |
Descriptors | Vi Tast Cabernet sauvignon |
Títol | Cata de diferentes vinos envejecidos en barrica |
Autor | |
Dades Font | La barrica de roble como factor de calidad en la criaza de los vinos tintos - 1999 - V: 3- N: , Pg: 141 |
Descriptors | Vi negre Congressos Tast |
Localització | 663.256.23 Bar |
Títol | Cata y viticultura |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | VIII Cursos Rioja 93 - 1993 - V: - N: , Pg: 7-19 |
Descriptors | Tast Viticultura Vi Varietats |
Localització | 663.251 Cur |
Títol | Catas |
Autor | CIRUJANO, A. JIMENEZ, G. HERRERO, A. [et al.] |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 227, Pg: 81-94 |
Descriptors | Cata Tast Tast de vins Caracteristiques sensorials Vins Preu |
Títol | Champagne pour tous. Degustations |
Autor | GERBELLE, A. POELS, O. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Decembre-Janvier 2008-2009 - V: - N: 527, Pg: 99-130 |
Descriptors | Fran?a Degustacio Tast Xampany Champagne 2008 Caracteristiques viticoles Caracteristiques sensorials |
Títol | Color. El ojo que todo lo ve |
Autor | PEREZ, A. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 1131-5997 - mar? 1998 - V: - N: 145, Pg: 86 |
Descriptors | Tast Color Vi |
Títol | Communication on the sensory quality of wine: questions about sensory training and expertise |
Autor | HAUTEVILLE, F. |
Dades Font | Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 18pp |
Descriptors | Percepcio sensorial Analisi sensorial Tast Marqueting Qualitat del vi |
Localització | C 16/76 |
Títol | Comparacion del perfil aromatico de uvas en la variedad cabernet sauvignon de distintas denominaciones de origen espa?olas |
Autor | GOMEZ, E. GIL, R MARTINEZ, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 42-48 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Tast Aroma Components volatils Raim Vi |
Títol | Crianza y envejecimiento a pH alto |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | VII Cursos de la Rioja 92 - 1992 - V: - N: , Pg: 23-49 |
Descriptors | Crian?a Envelliment pH Vi Vinificacio Clarificacio Tast |
Localització | 663.258.42 Cur |
Títol | Customer service training in winery tasting rooms: perceptions of effectiveness by tasting room personnel |
Autor | THACH, E.C. OLSEN, J.E. |
Dades Font | Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 16pp |
Descriptors | Sala de tast Consumidor Cursos de tast Tast |
Localització | C 16/73 |
Títol | Decantacion y trasvase del vino |
Autor | PEREZ, A. M. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 1131-5997 VOL XV - 1998 - V: - N: 147, Pg: 63 |
Descriptors | Transvasament Servei Decantacio Vi Tast Degustacio |
Títol | Deux outils depouiller les fiches de degustation |
Autor | TOURNIER, R. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1993 - V: - N: 176, Pg: 30-31 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi Programa informatic Tastador -a Degustador -a Tast Degustacio Fitxa de tast Estadistiques Informatica |
Títol | Developing a method to measuer taste preferences of wine |
Autor | BLANKENHORN, D. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section vitivinicultural economy: addressing marketing issues from production to consumption- N: Market analysis, Pg: 91-102 |
Descriptors | Vi Tast Preferencies |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | El "Tast amb Llops" llega a su quinta edicion con caldos de Gratallops |
Autor | PEREZ, U. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 29 Abril 2011 - V: - N: , Pg: 54 |
Descriptors | Priorat DOQ Promocio Vi Turisme enologic Fires Gratallops |
Localització | DO 4 Priorat 1 |
Títol | El Fondillon: Historia, elaboracion y cata (II) |
Autor | MARTINEZ SANCHEZ, F. et al. |
Dades Font | En Origen - Noviembre-Diciembre 2004 - V: - N: 4, Pg: 18-21 |
Descriptors | Fondillon Historia Elaboracio Tast |
Títol | El analisis sensorial descriptivo del vino |
Autor | RAZUNGLES, A. |
Dades Font | XI Congreso Anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 4pp |
Descriptors | Analisi sensorial Analisi descriptiva Vi Tast Jurat |
Localització | 663.251 ASS |
Títol | El analisis sensorial en el aceite de oliva |
Autor | RODRIGUEZ RODRIGUEZ, R. |
Dades Font | El olivar y el aceite ISSN: 8485441461 - Febrero 2004 - V: Serie tecnica- N: 22, Pg: 135-150 |
Descriptors | Oli d'oliva Analisi sensorial Tast Qualitat |
Localització | 665.3 OLI |
Títol | El arte de catar |
Autor | SANCHEZ, B. |
Dades Font | Vinum Revista Europea del Vino - Junio-Julio 2003 - V: - N: 36, Pg: 29-53 |
Descriptors | Tast Ambient Temperatura Copa Color Gust Aroma |
Títol | El arte de saber elegir un buen vino del Bierzo |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Bierzo |
Dades Font | - 1994 - V: - N: , Pg: 56 p. |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Bierzo DO Lexic Historia Empreses vitivinicoles Mapa Clima Verema Sol Varietats Verema Vi Envelliment Contraetiqueta Tast Degustacio Gastronomia |
Localització | DO 1 Bierzo 1 |
Títol | El jurado experto en analisis sensorial |
Autor | CHASSIN, M. |
Dades Font | XI Congreso Anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 2-7 |
Descriptors | Degustacio Tecniques sensorials Analisi sensorial Tast |
Localització | 663.251 ASS |
Títol | El vino de la uva tempranillo |
Autor | PENYIN, J. |
Dades Font | Guia de los Sibaritas. Suplemento de la revista Futuro 127 - octubre 1997 - V: - N: XIV, Pg: 26 |
Descriptors | Varietats Ull de llebre Tempranillo Tast |
Localització | C 10/90 |
Títol | Elementos indispensables en la cata: las fichas de cata II |
Autor | MIJARES, M. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1990 - V: - N: 6, Pg: 17-20 |
Descriptors | Fitxa de tast Tast Degustacio Vi Analisi sensorial |
Títol | Elementos indispensables en la cata |
Autor | MIJARES, M. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 15-18 |
Descriptors | Tast Degustacio Analisi sensorial Vi |
Títol | Estudio de la coincidencia o dislocacion en la percepcion de aromas o gustos en base a la variacion termica para vinos de Rioja |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Rioja analisi sensorial Temperatura Tast Degustacio Fitxa de tast Maceracio carbonica Aroma Gust Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha |
Localització | C 4/105 |
Títol | Fases de la cata |
Autor | MIJARES, M. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 18-19 |
Descriptors | Tast Degustacio Vi Analisi sensorial |
Títol | Foreign horizons: Billecart-Salmon champagne |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-45 |
Descriptors | Avaluacio sensorial Analisi Gust Degustacio Tast Fitxa de tast Marques Xampany Champagne |
Localització | C 6/26 |
Títol | Grands vins de Bourgogne du Sud |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Octobre 2009 - V: - N: 535, Pg: 67-98 |
Descriptors | Vi Tast Degustacio Borgonya Bourgogne |
Títol | Guia del champagne. El consumo |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 51-57 |
Descriptors | Xampany Consum Copa Tast Degustacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | Guia del champagne. El servicio |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 43-47 |
Descriptors | Xampany Consum Servei Copa Tast Degustacio Conservacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | How the Nose Knows. Part I: A Short Primer on Anatomy and Physiology |
Autor | BALDY, M. W. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 27 - 1995 - V: - N: 1, Pg: 3-8 |
Descriptors | Olfacte Tast Degustacio |
Títol | ISO 8589 International Standard. Sensory analysis- General guidance for the design of test rooms |
Autor | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARIZATION |
Dades Font | International Standard - 1988 - V: - N: , Pg: 9pp |
Descriptors | Analisi sensorial Norma ISO 8589 Sala de tast Disseny ISO 8589 Tast |
Localització | C 6/114 |
Títol | Incidencias negativas en el aroma de los vinos en la actualidad |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 29-42 |
Descriptors | Aroma Vi Tast Incidencies negatives |
Localització | 663.253.5 Cur |
Títol | La Cata: un arte y una ciencia |
Autor | MIJARES, M. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 2-3 |
Descriptors | Degustacio Tast Analisi sensorial |
Títol | La cata de aceite de oliva virgen |
Autor | ALBA MENDOZA, J. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2011 - V: 8- N: 64, Pg: 33-36 |
Descriptors | Tast Oli d'oliva verge Analisi sensorial |
Títol | La cata de vinos del Priorato |
Autor | |
Dades Font | Guia de los Sibaritas. Suplemento de la revista Futuro 127 - octubre 1997 - V: - N: XIV, Pg: 27 |
Descriptors | Priorat Nota de tast Tast |
Localització | C 10/90 |
Títol | La cata del aceite de oliva virgen |
Autor | RAMON IZQUIERDO, J. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2003 - V: LXXII- N: 851, Pg: 368-370 |
Descriptors | Cata Tast Oli d'oliva verge Caracteristiques organoleptiques Analisi sensorial |
Títol | La copa adecuada a cada vino ?de verdad que lo tenemos claro? |
Autor | BICHSEL, R. |
Dades Font | Vinum Revista Europea del Vino - Febrero- Marzo 2003 - V: - N: Cosecha 2002, Pg: 37-40 |
Descriptors | Copa Vi Tast Copa de vi |
Títol | Les altres rutes del vi al Penedes |
Autor | MERCADER, A. |
Dades Font | El Punt - 7 Desembre 2010 - V: - N: , Pg: 56 |
Descriptors | Penedes Tast Vinoterapia Enoturisme |
Localització | C 24/268 |
Títol | Les rouages du gout |
Autor | MAUPIN, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 30-31 |
Descriptors | Vi Tast Gust Degustacio |
Títol | Lo ultimo. Azkena |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Bizkaiko Txakolina |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 27 p. |
Descriptors | Txacoli Txakoli Historia Gastronomia Tast Varietats Vi Txacoli de Biscaia DO Bizkaiko Txakolina DO Infoden Denominacio d'origen Vi Varietats Cellers Comercialitzacio |
Localització | DO 1 Bizkaiko Txakolina 1 |
Títol | Los aromas de los vinos |
Autor | SALINAS, M. R. |
Dades Font | X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 5-27 |
Descriptors | Aroma Vi Tast Analisi Metodes analitics |
Localització | 663.253.5 Cur |
Títol | Los vinos |
Autor | |
Dades Font | El Periodico de Catalunya - novembre 1997 - V: - N: , Pg: 1-6 |
Descriptors | Vi Denominacio d'origen Catalunya Espanya Comercialitzacio Competitivitat Priorat DO Penedes DO Tast Consum |
Localització | C 10/24 |
Títol | Magia de la Naturalesa / Magia de la Naturaleza / Nature's Magic |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 19 p. |
Descriptors | Penedes DO Infoden Denominacio d'origen Turisme Gastronomia Tast Vinificacio Crian?a Verema Clima Sol Varietats Vi Cava |
Localització | DO 4 Pened?s 1 |
Títol | Medley |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 35-42 |
Descriptors | Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Fitxa de tast Gust Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Modas y modos de beber el vino |
Autor | HIDALGO, J. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 VOL XV - 1998 - V: - N: 147, Pg: 24-28 |
Descriptors | Tast Degustacio Vi Historia |
Títol | Montilla/Moriles. El vino de la verdad. 50 aniversario. 1945-1955 |
Autor | |
Dades Font | - [1995] - V: - N: , Pg: 24 p. |
Descriptors | Vi Montilla-Moriles DO Denominacio d'origen Infoden Mapa Historia Sol Vinya Varietats Verema Flor Celler Tast Oloros Pero Ximenez Consell regulador Gastronomia Turisme Empreses vitivinicoles Fino Amontillat |
Localització | DO 3 Montilla-Moriles 1 |
Títol | Programmation de l'analyse sensorielle en matiere de vins. |
Autor | PUISAIS, J. |
Dades Font | FV - febrer 1978 - V: - N: 653, Pg: 13 p. |
Descriptors | Analisi sensorial Tast Degustacio Vi Fitxa de tast |
Localització | FV 653 |
Títol | Prontuario para la degustacion del vino de la Rioja |
Autor | Cofradia del vino de Rioja |
Dades Font | - 1997 - V: - N: , Pg: 16 p. |
Descriptors | Denominacio d'origen qualificada Rioja Infoden Rioja DOQ Tast Degustacio Lexic |
Localització | DO 5 Rioja 6 |
Títol | Reflexions sur la degustation de types de vins californiens French Colombard, Pinot Chardonnay, Zinfandel, Cabernet Sauvignon |
Autor | SABOYE, J. P |
Dades Font | Vignes et Vins - 1980 - V: - N: 292, Pg: 39-42 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi blanc California Cabernet sauvignon Chardonnay Colombar Fitxa de tast Vi negre Qualitat Composicio Tast Degustacio Zinfandel |
Localització | C 4/98 |
Títol | Relacion de bodegas y marcas participantes en la presentacion de los vinos de la DO Jumilla el 27-5-96 en la asamblea regional en Cartagena, con la colaboracion de Hostecar y la Asociacion de Someliers de la region de Murcia. Vinos de Jumilla: apuntes organolepticos |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Jumilla |
Dades Font | - [1996] - V: - N: , Pg: [Full] |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Jumilla DO Tast Nota de tast Cellers |
Localització | DO 3 Jumilla 1 |
Títol | Ribera del Duero: un largo camino por recorrer |
Autor | ADRIAN, I. |
Dades Font | - [1996] - V: - N: , Pg: 7 p. |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Ribera del Duero DO Historia Consell regulador Estadistiques Tast Produccio Comercialitzacio |
Localització | DO 5 Ribera del Duero 1 |
Títol | Ribera del Duero |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2009 - V: - N: 77, Pg: 74-87 |
Descriptors | Ribera del Duero Ribera del Duero DO Varietats de vinya Regio vitivinicola Varietats comercials Cellers Vi Caracteristiques sensorials Tast |
Títol | Rioja |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2009 - V: - N: 77, Pg: 88-106 |
Descriptors | Rioja Rioja DO Varietats de vinya Exportacio Vi Marques comercials Cellers Tast Caracteristiques sensorials |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Hacia la objetividad en la cata de color |
Autor | ORTEGA, A. P. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Analisi sensorial Degustacio Color Tast Vi |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; La fisiologia de la respuesta sensorial humana al vino |
Autor | THORNGATE, J.H. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Tast Degustacio Analisi sensorial Vi Aroma Acidesa |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Taste Thresholds and Their Estimation |
Autor | BALDY, M. W. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 26 - primavera 1994 - V: - N: 1, Pg: 3-9 |
Descriptors | Tast Vi |
Títol | Taste Thresholds and their Estimation |
Autor | BALDY, M. W. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 26 - 1994 - V: - N: 6, Pg: 3-9 |
Descriptors | Tast Degustacio Vi |
Títol | Technical notes: The aromatic balance index. |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 6-9 |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Tast Degustacio Aroma Fitxa de tast |
Localització | C 6/26 |
Títol | The inquiry: Chemo-sensorial analysis. Nobile di Montepulciano fattoria del Cerro riserva 1985 feldmarschall tiefenbrunner 1988. |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 30-34 |
Descriptors | Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | The observatory: dynamic organoleptic analysis: Pinot Bianco 1988 Franz Haas |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 27-29 |
Descriptors | Vi Pinot blanc Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Theme tasting: 1988 chardonnay fermented and/or matured in barrique. |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 10-23 |
Descriptors | Chardonnay Vi Analisi sensorial Tast Fitxa de tast Degustacio Analisi Gust Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Trenta varietats de cervesa artesanal |
Autor | ESTALLO, E. |
Dades Font | El Punt - Agost 2010 - V: - N: , Pg: 3 |
Descriptors | Cervesa artesana Tast Tastador-a |
Localització | C24/255 |
Títol | Un outil de travail fondamental |
Autor | MAUPIN, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 24-25 |
Descriptors | Vi Tast Gust Degustacio |
Títol | Use of slope analysis to characterize consumer preference |
Autor | MONTELEONE, E. CARLUCCI, A. CAPORALE, G. PAGLIARINI, E. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 133-140 |
Descriptors | Analisi sensorial Tast Degustacio Definicio del consumidor Oli d'oliva verge Gust Olfacte Vessaments |
Títol | Vertical tasting: Ronco del Re castelluccio. |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1993 - V: - N: 1, Pg: 24-26 |
Descriptors | Vi Sauvignon blanc Analisi sensorial Tast Degustacio Fitxa de tast Gust Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Vinos de Francia. Iniciacion en los placeres del vino. |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 23 P. |
Descriptors | Lexic Vi Fran?a Classificacio Vi de taula Temperatura Tirabuixo Llevataps Decantacio Conservacio Presentacio Servei Vocabulari Analisi sensorial Sommelier Gastronomia Tast Degustacio Celler |
Localització | DO F |
Títol | Vinos de garaje. La enologia mas casera |
Autor | ROGRIGUEZ, VICTOR |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 1315997 - 2000 - V: XVII- N: 171, Pg: 14-22 |
Descriptors | Vi de garatge Tast |
Títol | Vins de table. Le bazar aux raret?s |
Autor | GERBELLE, A. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7615 - Novembre 2007 - V: - N: 516, Pg: 72-76 |
Descriptors | DEgustacio Tast Vi Fran?a Vi de taula |