Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Tast

Resultat de la cerca

Registres trobats: 75


Títol 166 meilleurs vins du salon de Paris, Les. Salon des vignerons independants 2007
Autor SALAMA, R.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Novembre 2007 - V: - N: 516, Pg: 60-71
Descriptors Degustacio Tast Vi Fran?a Vinya

Títol Analisis sensorial de tres vinos de la DO Ribeira Sacra (Lugo)
Autor GUERRA, B.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1997 - V: - N: 49, Pg: 5-12
Descriptors Ribeira Sacra DO Degustacio Tast

Títol Analyse sensorielle des vins
Autor LLAGUNO MARCHENA  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 671, Pg: 2 p.
Descriptors Analisi sensorial Tast Degustacio Vi Fitxa de tast
Localització FV 671

Títol Assessing the global performance of the members of a wine tasting panel
Autor ALVELOS, H.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 373-378
Descriptors Degustacio Tast Analisi sensorial Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Astuces pour deguster sans complexe
Autor
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Juin 2008 - V: - N: 14. Hors-serie, Pg: 22
Descriptors Degustacio Vi Cursos de tast Tast Tast de vins

Títol Bizkaia tiene otro sabor
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Bizkaiko Txakolina  
Dades Font - - V: - N: , Pg: [1 mapa]
Descriptors Txacoli Txakoli Historia Mapa Gastronomia Tast Varietats Vi Txacoli de Biscaia DO Bizkaiko Txakolina DO Infoden Denominacio d'origen Vi Varietats Cellers Comercialitzacio
Localització DO 1 Bizkaiko Txakolina 1

Títol Cabernet Sauvignon. La cara y la cruz
Autor RODRIGUEZ, V.  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 VOL XV - 1998 - V: - N: 148, Pg: 12-23
Descriptors Vi Tast Cabernet sauvignon

Títol Cata de diferentes vinos envejecidos en barrica
Autor
Dades Font La barrica de roble como factor de calidad en la criaza de los vinos tintos - 1999 - V: 3- N: , Pg: 141
Descriptors Vi negre Congressos Tast
Localització 663.256.23 Bar

Títol Cata y viticultura
Autor RUIZ, M.  
Dades Font VIII Cursos Rioja 93 - 1993 - V: - N: , Pg: 7-19
Descriptors Tast Viticultura Vi Varietats
Localització 663.251 Cur

Títol Catas
Autor CIRUJANO, A.   JIMENEZ, G.   HERRERO, A.   [et al.]  
Dades Font Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 227, Pg: 81-94
Descriptors Cata Tast Tast de vins Caracteristiques sensorials Vins Preu

Títol Champagne pour tous. Degustations
Autor GERBELLE, A.   POELS, O.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Decembre-Janvier 2008-2009 - V: - N: 527, Pg: 99-130
Descriptors Fran?a Degustacio Tast Xampany Champagne 2008 Caracteristiques viticoles Caracteristiques sensorials

Títol Color. El ojo que todo lo ve
Autor PEREZ, A.  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 1131-5997 - mar? 1998 - V: - N: 145, Pg: 86
Descriptors Tast Color Vi

Títol Communication on the sensory quality of wine: questions about sensory training and expertise
Autor HAUTEVILLE, F.  
Dades Font Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 18pp
Descriptors Percepcio sensorial Analisi sensorial Tast Marqueting Qualitat del vi
Localització C 16/76

Títol Comparacion del perfil aromatico de uvas en la variedad cabernet sauvignon de distintas denominaciones de origen espa?olas
Autor GOMEZ, E.   GIL, R   MARTINEZ, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 42-48
Descriptors Cabernet sauvignon Tast Aroma Components volatils Raim Vi

Títol Crianza y envejecimiento a pH alto
Autor RUIZ, M.  
Dades Font VII Cursos de la Rioja 92 - 1992 - V: - N: , Pg: 23-49
Descriptors Crian?a Envelliment pH Vi Vinificacio Clarificacio Tast
Localització 663.258.42 Cur

Títol Customer service training in winery tasting rooms: perceptions of effectiveness by tasting room personnel
Autor THACH, E.C.   OLSEN, J.E.  
Dades Font Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 16pp
Descriptors Sala de tast Consumidor Cursos de tast Tast
Localització C 16/73

Títol Decantacion y trasvase del vino
Autor PEREZ, A. M.  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 1131-5997 VOL XV - 1998 - V: - N: 147, Pg: 63
Descriptors Transvasament Servei Decantacio Vi Tast Degustacio

Títol Deux outils depouiller les fiches de degustation
Autor TOURNIER, R.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1993 - V: - N: 176, Pg: 30-31
Descriptors Analisi sensorial Vi Programa informatic Tastador -a Degustador -a Tast Degustacio Fitxa de tast Estadistiques Informatica

Títol Developing a method to measuer taste preferences of wine
Autor BLANKENHORN, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section vitivinicultural economy: addressing marketing issues from production to consumption- N: Market analysis, Pg: 91-102
Descriptors Vi Tast Preferencies
Localització 634.8:663.2 CON

Títol El "Tast amb Llops" llega a su quinta edicion con caldos de Gratallops
Autor PEREZ, U.  
Dades Font Diari de Tarragona - 29 Abril 2011 - V: - N: , Pg: 54
Descriptors Priorat DOQ Promocio Vi Turisme enologic Fires Gratallops
Localització DO 4 Priorat 1

Títol El Fondillon: Historia, elaboracion y cata (II)
Autor MARTINEZ SANCHEZ, F. et al.  
Dades Font En Origen - Noviembre-Diciembre 2004 - V: - N: 4, Pg: 18-21
Descriptors Fondillon Historia Elaboracio Tast

Títol El analisis sensorial descriptivo del vino
Autor RAZUNGLES, A.  
Dades Font XI Congreso Anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 4pp
Descriptors Analisi sensorial Analisi descriptiva Vi Tast Jurat
Localització 663.251 ASS

Títol El analisis sensorial en el aceite de oliva
Autor RODRIGUEZ RODRIGUEZ, R.  
Dades Font El olivar y el aceite ISSN: 8485441461 - Febrero 2004 - V: Serie tecnica- N: 22, Pg: 135-150
Descriptors Oli d'oliva Analisi sensorial Tast Qualitat
Localització 665.3 OLI

Títol El arte de catar
Autor SANCHEZ, B.  
Dades Font Vinum Revista Europea del Vino - Junio-Julio 2003 - V: - N: 36, Pg: 29-53
Descriptors Tast Ambient Temperatura Copa Color Gust Aroma

Títol El arte de saber elegir un buen vino del Bierzo
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Bierzo  
Dades Font - 1994 - V: - N: , Pg: 56 p.
Descriptors Infoden Denominacio d'origen Bierzo DO Lexic Historia Empreses vitivinicoles Mapa Clima Verema Sol Varietats Verema Vi Envelliment Contraetiqueta Tast Degustacio Gastronomia
Localització DO 1 Bierzo 1

Títol El jurado experto en analisis sensorial
Autor CHASSIN, M.  
Dades Font XI Congreso Anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 2-7
Descriptors Degustacio Tecniques sensorials Analisi sensorial Tast
Localització 663.251 ASS

Títol El vino de la uva tempranillo
Autor PENYIN, J.  
Dades Font Guia de los Sibaritas. Suplemento de la revista Futuro 127 - octubre 1997 - V: - N: XIV, Pg: 26
Descriptors Varietats Ull de llebre Tempranillo Tast
Localització C 10/90

Títol Elementos indispensables en la cata: las fichas de cata II
Autor MIJARES, M. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1990 - V: - N: 6, Pg: 17-20
Descriptors Fitxa de tast Tast Degustacio Vi Analisi sensorial

Títol Elementos indispensables en la cata
Autor MIJARES, M. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 15-18
Descriptors Tast Degustacio Analisi sensorial Vi

Títol Estudio de la coincidencia o dislocacion en la percepcion de aromas o gustos en base a la variacion termica para vinos de Rioja
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola - - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Rioja analisi sensorial Temperatura Tast Degustacio Fitxa de tast Maceracio carbonica Aroma Gust Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha
Localització C 4/105

Títol Fases de la cata
Autor MIJARES, M. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 18-19
Descriptors Tast Degustacio Vi Analisi sensorial

Títol Foreign horizons: Billecart-Salmon champagne
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-45
Descriptors Avaluacio sensorial Analisi Gust Degustacio Tast Fitxa de tast Marques Xampany Champagne
Localització C 6/26

Títol Grands vins de Bourgogne du Sud
Autor
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Octobre 2009 - V: - N: 535, Pg: 67-98
Descriptors Vi Tast Degustacio Borgonya Bourgogne

Títol Guia del champagne. El consumo
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 51-57
Descriptors Xampany Consum Copa Tast Degustacio
Localització 663.223 Gui

Títol Guia del champagne. El servicio
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 43-47
Descriptors Xampany Consum Servei Copa Tast Degustacio Conservacio
Localització 663.223 Gui

Títol How the Nose Knows. Part I: A Short Primer on Anatomy and Physiology
Autor BALDY, M. W.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 27 - 1995 - V: - N: 1, Pg: 3-8
Descriptors Olfacte Tast Degustacio

Títol ISO 8589 International Standard. Sensory analysis- General guidance for the design of test rooms
Autor INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARIZATION  
Dades Font International Standard - 1988 - V: - N: , Pg: 9pp
Descriptors Analisi sensorial Norma ISO 8589 Sala de tast Disseny ISO 8589 Tast
Localització C 6/114

Títol Incidencias negativas en el aroma de los vinos en la actualidad
Autor RUIZ, M.  
Dades Font X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 29-42
Descriptors Aroma Vi Tast Incidencies negatives
Localització 663.253.5 Cur

Títol La Cata: un arte y una ciencia
Autor MIJARES, M. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 2-3
Descriptors Degustacio Tast Analisi sensorial

Títol La cata de aceite de oliva virgen
Autor ALBA MENDOZA, J.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2011 - V: 8- N: 64, Pg: 33-36
Descriptors Tast Oli d'oliva verge Analisi sensorial

Títol La cata de vinos del Priorato
Autor
Dades Font Guia de los Sibaritas. Suplemento de la revista Futuro 127 - octubre 1997 - V: - N: XIV, Pg: 27
Descriptors Priorat Nota de tast Tast
Localització C 10/90

Títol La cata del aceite de oliva virgen
Autor RAMON IZQUIERDO, J.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2003 - V: LXXII- N: 851, Pg: 368-370
Descriptors Cata Tast Oli d'oliva verge Caracteristiques organoleptiques Analisi sensorial

Títol La copa adecuada a cada vino ?de verdad que lo tenemos claro?
Autor BICHSEL, R.  
Dades Font Vinum Revista Europea del Vino - Febrero- Marzo 2003 - V: - N: Cosecha 2002, Pg: 37-40
Descriptors Copa Vi Tast Copa de vi

Títol Les altres rutes del vi al Penedes
Autor MERCADER, A.  
Dades Font El Punt - 7 Desembre 2010 - V: - N: , Pg: 56
Descriptors Penedes Tast Vinoterapia Enoturisme
Localització C 24/268

Títol Les rouages du gout
Autor MAUPIN, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 30-31
Descriptors Vi Tast Gust Degustacio

Títol Lo ultimo. Azkena
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Bizkaiko Txakolina  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 27 p.
Descriptors Txacoli Txakoli Historia Gastronomia Tast Varietats Vi Txacoli de Biscaia DO Bizkaiko Txakolina DO Infoden Denominacio d'origen Vi Varietats Cellers Comercialitzacio
Localització DO 1 Bizkaiko Txakolina 1

Títol Los aromas de los vinos
Autor SALINAS, M. R.  
Dades Font X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 5-27
Descriptors Aroma Vi Tast Analisi Metodes analitics
Localització 663.253.5 Cur

Títol Los vinos
Autor
Dades Font El Periodico de Catalunya - novembre 1997 - V: - N: , Pg: 1-6
Descriptors Vi Denominacio d'origen Catalunya Espanya Comercialitzacio Competitivitat Priorat DO Penedes DO Tast Consum
Localització C 10/24

Títol Magia de la Naturalesa / Magia de la Naturaleza / Nature's Magic
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 19 p.
Descriptors Penedes DO Infoden Denominacio d'origen Turisme Gastronomia Tast Vinificacio Crian?a Verema Clima Sol Varietats Vi Cava
Localització DO 4 Pened?s 1

Títol Medley
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 35-42
Descriptors Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Fitxa de tast Gust Marques
Localització C 6/26

Títol Modas y modos de beber el vino
Autor HIDALGO, J.  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 VOL XV - 1998 - V: - N: 147, Pg: 24-28
Descriptors Tast Degustacio Vi Historia

Títol Montilla/Moriles. El vino de la verdad. 50 aniversario. 1945-1955
Autor
Dades Font - [1995] - V: - N: , Pg: 24 p.
Descriptors Vi Montilla-Moriles DO Denominacio d'origen Infoden Mapa Historia Sol Vinya Varietats Verema Flor Celler Tast Oloros Pero Ximenez Consell regulador Gastronomia Turisme Empreses vitivinicoles Fino Amontillat
Localització DO 3 Montilla-Moriles 1

Títol Optimisation de l'extraction et la stabilisation des polyphenols. Impact de l'utilisation d'une enzyme produite par fermentation semi-solide et d'un tanin active
Autor NEDJMA, M.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 13-17
Descriptors Polifenols Extraccio de polifenols Estabilitzacio polifenolica Enzims Vi negre Antocians Tanins Fermentacio semi solida Merlot negre 2007 Raim Perfil organoleptic Caracteristiques analitiques Analisi sensorial Tast

Títol Programmation de l'analyse sensorielle en matiere de vins.
Autor PUISAIS, J.  
Dades Font FV - febrer 1978 - V: - N: 653, Pg: 13 p.
Descriptors Analisi sensorial Tast Degustacio Vi Fitxa de tast
Localització FV 653

Títol Prontuario para la degustacion del vino de la Rioja
Autor Cofradia del vino de Rioja  
Dades Font - 1997 - V: - N: , Pg: 16 p.
Descriptors Denominacio d'origen qualificada Rioja Infoden Rioja DOQ Tast Degustacio Lexic
Localització DO 5 Rioja 6

Títol Reflexions sur la degustation de types de vins californiens French Colombard, Pinot Chardonnay, Zinfandel, Cabernet Sauvignon
Autor SABOYE, J. P  
Dades Font Vignes et Vins - 1980 - V: - N: 292, Pg: 39-42
Descriptors Analisi sensorial Vi blanc California Cabernet sauvignon Chardonnay Colombar Fitxa de tast Vi negre Qualitat Composicio Tast Degustacio Zinfandel
Localització C 4/98

Títol Relacion de bodegas y marcas participantes en la presentacion de los vinos de la DO Jumilla el 27-5-96 en la asamblea regional en Cartagena, con la colaboracion de Hostecar y la Asociacion de Someliers de la region de Murcia. Vinos de Jumilla: apuntes organolepticos
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Jumilla  
Dades Font - [1996] - V: - N: , Pg: [Full]
Descriptors Infoden Denominacio d'origen Jumilla DO Tast Nota de tast Cellers
Localització DO 3 Jumilla 1

Títol Ribera del Duero: un largo camino por recorrer
Autor ADRIAN, I.  
Dades Font - [1996] - V: - N: , Pg: 7 p.
Descriptors Infoden Denominacio d'origen Ribera del Duero DO Historia Consell regulador Estadistiques Tast Produccio Comercialitzacio
Localització DO 5 Ribera del Duero 1

Títol Ribera del Duero
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - 2009 - V: - N: 77, Pg: 74-87
Descriptors Ribera del Duero Ribera del Duero DO Varietats de vinya Regio vitivinicola Varietats comercials Cellers Vi Caracteristiques sensorials Tast

Títol Rioja
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - 2009 - V: - N: 77, Pg: 88-106
Descriptors Rioja Rioja DO Varietats de vinya Exportacio Vi Marques comercials Cellers Tast Caracteristiques sensorials

Títol Seminari d'estiu d'Enologia ; Hacia la objetividad en la cata de color
Autor ORTEGA, A. P.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Analisi sensorial Degustacio Color Tast Vi
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol Seminari d'estiu d'Enologia ; La fisiologia de la respuesta sensorial humana al vino
Autor THORNGATE, J.H.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Tast Degustacio Analisi sensorial Vi Aroma Acidesa
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol Taste Thresholds and Their Estimation
Autor BALDY, M. W.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 26 - primavera 1994 - V: - N: 1, Pg: 3-9
Descriptors Tast Vi

Títol Taste Thresholds and their Estimation
Autor BALDY, M. W.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 26 - 1994 - V: - N: 6, Pg: 3-9
Descriptors Tast Degustacio Vi

Títol Technical notes: The aromatic balance index.
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 6-9
Descriptors Vi Analisi sensorial Tast Degustacio Aroma Fitxa de tast
Localització C 6/26

Títol The inquiry: Chemo-sensorial analysis. Nobile di Montepulciano fattoria del Cerro riserva 1985 feldmarschall tiefenbrunner 1988.
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 30-34
Descriptors Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques
Localització C 6/26

Títol The observatory: dynamic organoleptic analysis: Pinot Bianco 1988 Franz Haas
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 27-29
Descriptors Vi Pinot blanc Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques
Localització C 6/26

Títol Theme tasting: 1988 chardonnay fermented and/or matured in barrique.
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 10-23
Descriptors Chardonnay Vi Analisi sensorial Tast Fitxa de tast Degustacio Analisi Gust Marques
Localització C 6/26

Títol Trenta varietats de cervesa artesanal
Autor ESTALLO, E.  
Dades Font El Punt - Agost 2010 - V: - N: , Pg: 3
Descriptors Cervesa artesana Tast Tastador-a
Localització C24/255

Títol Un outil de travail fondamental
Autor MAUPIN, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 24-25
Descriptors Vi Tast Gust Degustacio

Títol Use of slope analysis to characterize consumer preference
Autor MONTELEONE, E.   CARLUCCI, A.   CAPORALE, G.   PAGLIARINI, E.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 133-140
Descriptors Analisi sensorial Tast Degustacio Definicio del consumidor Oli d'oliva verge Gust Olfacte Vessaments

Títol Vertical tasting: Ronco del Re castelluccio.
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1993 - V: - N: 1, Pg: 24-26
Descriptors Vi Sauvignon blanc Analisi sensorial Tast Degustacio Fitxa de tast Gust Marques
Localització C 6/26

Títol Vinos de Francia. Iniciacion en los placeres del vino.
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 23 P.
Descriptors Lexic Vi Fran?a Classificacio Vi de taula Temperatura Tirabuixo Llevataps Decantacio Conservacio Presentacio Servei Vocabulari Analisi sensorial Sommelier Gastronomia Tast Degustacio Celler
Localització DO F

Títol Vinos de garaje. La enologia mas casera
Autor ROGRIGUEZ, VICTOR  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 1315997 - 2000 - V: XVII- N: 171, Pg: 14-22
Descriptors Vi de garatge Tast

Títol Vins de table. Le bazar aux raret?s
Autor GERBELLE, A.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7615 - Novembre 2007 - V: - N: 516, Pg: 72-76
Descriptors DEgustacio Tast Vi Fran?a Vi de taula