Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Classificacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 31


Títol Aditivos alimentarios. Los grandes desconocidos
Autor GARCIA JIMENEZ, J. L.   ALANDI PALANCA, M.   BERGLITER GARCIA, D.   HERNANDEZ DE LUJAN, S.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-Diciembre 2008 - V: - N: 102, Pg: 80-86
Descriptors Additius alimentaris Toxicitat Classificacio Identificacio Etiquetatge

Títol Analisis de distintos tipos de vid Palomino. Basado en multiples estrategias de agregacion.
Autor SERRANO, Jeronimo  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - maig-juny 1994 - V: - N: 5-6, Pg: 73-76
Descriptors Palomino Raim Vinya Varietats Analisi Historia Classificacio Clons Caracteristiques fisiques Ampelografia Identificacio

Títol Application de la methodologie de l?olfaction en parfumerie pour une nouvelle classification des odeurs du vin
Autor PFISTER, R.   GUYOT, C.   ANDRE, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2006 - V: 33- N: 119, Pg: 12-16
Descriptors Vi Aroma Neurofisiologia olfactiva Classificacio Entrenament

Títol Aromas of Syrah wines: identification of volatile compounds by GC-MS-SPECTRA data bank and classification by statistical methods
Autor VERNIN, G.   BONIFACE, C.   METZGER, J.   FRAISSE, D.   DOAN, D.   ALAMERCERY, S.  
Dades Font Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 655-685
Descriptors Aroma Vi Syrah Components volatils Classificacio
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Clasificacion de aceites de oliva. Componente de dieta mediterranea
Autor SEVI  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2010 - V: LXV- N: 3302, Pg: 533-535
Descriptors Oli d'oliva Varietats comercials Tipificacio Classificacio

Títol Clasificacion de cepas de Saccharomyces mediante tecnicas tradicionales y de electroforesis en campo pulsante
Autor ARROYO, T   PEDREGOSA, A.M   MINGUEZ, J.M   CABELLOS, JM   GIL, M   LABORDA, F  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - gener-febrer 2001 - V: - N: 319, Pg: 19-25
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats de flor Electroforesi Identificacio Classificacio

Títol Clasificacion de levaduras vinicas
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitvinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2002 - V: LVII- N: 2916, Pg: 2150-2154
Descriptors Classificacio Llevats vinics Temperatura de fermentacio Vi

Títol Clasificacion de variedades de olivo por precocidad de entrada en produccion. Relacion con el vigor de la planta
Autor DEL RIO, C.   GARCIA-FERNANDEZ, M?D.  
Dades Font Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - 2001 - V: XVI- N: 120 Especial olivicultura III, Pg: 61-65
Descriptors Olivera Classificacio Germoplasma Seleccio Variabilitat Produccio

Títol Clasificacion de variedades de uva de vinificacion
Autor ALONSO, E.   REVILLA, E.   BOURZEIX, M.   KOVAC, V.  
Dades Font VitiVinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1995 - V: - N: 9-10, Pg: 54-58
Descriptors Raim Varietats Classificacio

Títol Clasificacion y criterio de eleccion de los suelos aperos para trabajo de suelo
Autor DIEZMA IGLESIAS, B.   GARCIA RAMOS, F.J.   BONE GARASA, A.  
Dades Font MAQ Maquinaria Agricola (Suplemento Vida Rural) ISSN: 1133-8938 - Julio 2006 - V: XIII- N: 232, Pg: 26-34
Descriptors Maquinaria Classificacio Sol Seleccio

Títol Clasificacion y valoracion de la uva a la entrada en bodega. Criterios de calidad para diversos tipos de vino
Autor RUIZ HERNADEZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: - N: N? Especial Enomaq Tecnovid 2002, Pg: 7 pp.
Descriptors Classificacio Raim Entrada en celler Qualitat Varietats de vi Consumidor Qualitat Vi

Títol Classification de vins par analyse spectroscopique moyen infra rouge a transmission de leur extrait sec
Autor PICQUE, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 481-482
Descriptors Analisi espectroscopic Infraroig Classificacio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Classification of the monoterpenoid compostion of muscat grapes
Autor WILLIAMS, P.J.   STRAUSS, C.R.   WILSON, B.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 3, Pg: 230-235
Descriptors Monoterpens Moscatell d'Alexandria Moscatell Classificacio
Localització C 3/69

Títol Differentiation of Spanish brandies according to their metal content
Autor CAMEAN, A.M.   MORENO, I.   LOPEZ-ARTIGUEZ, M.   REPETTO, M.   GONZALEZ, A.G.  
Dades Font Talanta ISSN: 0039-9140 - 2001 - V: - N: 54, Pg: 53-59
Descriptors Brandi Espanya Contingut metal?lic Diferenciacio Classificacio Metall
Localització C 16/2

Títol Differentiation parameters of Ribera del Duero Wines from other spanish denomination of origin
Autor PEREZ-MAGARI?O, S.   GONZALEZ-SAN JOSE, M.L.  
Dades Font Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - June 2001 - V: 7- N: 3, Pg: 237-244
Descriptors Vi Denominacio d'origen Ribera del Duero DO Analisi Classificacio

Títol El concepto de grano en toneleria. Un criterio para clasificar el roble
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2003 - V: V- N: 24, Pg: 24-28
Descriptors Toneleria Concepte de gra Roure Classificacio Botes

Títol Enciclopedia de los alimentos: frutas
Autor FALDER RIVERO, A.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2003 - V: 13- N: 69, Pg: 115-133
Descriptors Fruita Classificacio Maduresa Composicio Citrics Suc Cultiu Espanya

Títol Jerez-Xeres-Sherry
Autor CONSEJO REGULADOR DE LAS DENOMINACIONES DE ORIGEN JEREZ-XERES-SHERRY, MANZANILLA-SANLUCAR DE BARRAMEDA Y VINAGRE DE JEREZ  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 32pp
Descriptors Xeres DO Jerez-Xeres-Sherry Consell regulador Historia Dnominacio d'origen Vins Viticultura Clima Sol Varietats Cultiu Verema Fermentacio Classificacio Crian?a Cellers Gastronomia
Localització DO 2 Jerez 1

Títol Las bacteriocinas de las bacterias lacticas. 1. Identificacion, clasificacion, caracterizacion y metodos de deteccion
Autor MARTINEZ MAGRO, M. I.   MARTINEZ CORBACHO, J.M.   HERRANZ SORRIBES, C.   SUAREZ GEA, A.M.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - julio-agosto 2000 - V: - N: 314, Pg: 59-66
Descriptors Bacteriocines Bacteris lactics Definicio Classificacio Caracteritzacio

Títol Los esteroles vegetales
Autor ALONSO, E.   VARELA, G.  
Dades Font Yogur Vivo - Oto?o 2005 - V: II- N: 21, Pg: 14-15
Descriptors Esterol vegetal Absorcio Metabolisme Toxicitat Classificacio

Títol Los vinos de Francia. Descripcion de sus clasificaciones y zonas de produccion.
Autor
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1995 - V: - N: 1-2, Pg: 24-32
Descriptors Vi Vins Fran?a Classificacio Vinya Regions viticoles Champagne Alsacia Borgonya Cotes-du-Rhone Val-de-Loire Beaujolais Proven?a Languedoc-Roussillon Llenguadoc-Rossello Bordeus Bordeaux Bourgogne

Títol Modification of a standardized system of wine aroma terminology
Autor NOBLE, A. C. ... (et al)  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 116-118
Descriptors Vi Terminologia Roda d'aromes Aroma Classificacio Composicio Identificacio

Títol Principis basics per a embotellar un vi
Autor CANYOS, A.  
Dades Font Quaderns tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 6, Pg:
Descriptors Vi Embotellament Classificacio Estabilitzacio Higiene Neteja Filtracio Tap Suro

Títol Reglamento (CE) NQ 3255/94 de la Comision, de 19 de Diciembre de 1994, por el que se modifica el Reglamento CCEE) NQ 3800/81 por el que se establece la clasificacion de las variedades de vid
Autor Comision de las Comunidades Europeas  
Dades Font Diario Oficial de las Comunidades Europeas ISSN: 1012-9200 - desembre 1994 - V: - N: L 346, Pg: 32-56
Descriptors Vinya Raim Varietats Legislacio vitivinicola Cultiu Europa Espanya Classificacio Italia Gran Bretanya Portugal Alemanya Grecia Fran?a Politica vitivinicola Unio Europea Alemania
Localització Legislacio 2

Títol Suelos de pagos viticolas de Andalucia Occidental sobre albarizas. II Clasificacion, componentes y propiedades
Autor PANEQUE, G.   ESPINO, C.   OSTA, P.   PANEQUE, P.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 41-56
Descriptors Sol Andalusia Classificacio Components Propietats Andalucia
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Tipos de suelo.
Autor HIDALGO, L.  
Dades Font Los suelos de la vid en Espanya. - 1986 - V: - N: , Pg: 8-80
Descriptors Espanya Sol Vinya Cep Raim Classificacio
Localització C 22/14

Títol Tipos de tapon de corcho y su adecuacion en enologia
Autor MARTINEZ CANYAS, M.A.  
Dades Font Semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3162, Pg: 814-822
Descriptors Tap Tap de suro Enologia Classificacio

Títol Uso de colorantes en el campo de la alimentacion
Autor CALVO, C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 79-88
Descriptors Colorants Alimentacio Classificacio

Títol Variacion en la clasificacion de los productos fitosanitarios tras la reclasificacion
Autor
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Marzo 2006 - V: - N: 177, Pg: 58-60
Descriptors Classificacio Productes fitosanitaris Reclassificacio

Títol Varietal and Geographic Classification of French Red Wines in Terms of Elements, Amino Acids and Aromatic Alcohols.
Autor ETIEVANT, P.   SCHLICH, P.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: , Pg: 25-41
Descriptors Classificacio Vi negre Aminoacid Alcohol aromatic Fran?a
Localització C 6/123

Títol Vinos de Francia. Iniciacion en los placeres del vino.
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 23 P.
Descriptors Lexic Vi Fran?a Classificacio Vi de taula Temperatura Tirabuixo Llevataps Decantacio Conservacio Presentacio Servei Vocabulari Analisi sensorial Sommelier Gastronomia Tast Degustacio Celler
Localització DO F