Registres trobats: 3
Títol | Gout et acceptabilite des vins a teneur reduite en alcool |
Autor | MEILLON, S. URBANO, C. SCHLICH, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 52-54 |
Descriptors | Alcohol Vi Osmosi Analisi sensorial |
Títol | Production of representative wine extracts for chemical and olfactory analysis |
Autor | MOIO,L. CHAMBELLANT, E. LESSCHAEVE, I. ISSANCHOU, S. SCHLICH, P. ETIEVANT, P.X. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 625-378 |
Descriptors | Extraccio d'extractes Analisi quimica Analisi de l'aroma Cromatografia de gasos Gust Analisi sensorial Compostos volatils Vi aroma |
Localització | C 15/133 |
Títol | Varietal and Geographic Classification of French Red Wines in Terms of Elements, Amino Acids and Aromatic Alcohols. |
Autor | ETIEVANT, P. SCHLICH, P. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: , Pg: 25-41 |
Descriptors | Classificacio Vi negre Aminoacid Alcohol aromatic Fran?a |
Localització | C 6/123 |