Registres trobats: 8
Títol | Aroma components of pomaces and wine from the variety muscat de Frontignan |
Autor | ETIEVANT, P. BAYONOVE, C. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 34 - 1983 - V: - N: , Pg: 393-403 |
Descriptors | Components aromatics Moscatell Flavor Biogenesi |
Localització | C 10/58 |
Títol | El sabor del vino |
Autor | ETIEVANT, P. ISSANCHOU, S. |
Dades Font | Mundo Cientifico ISSN: 0211-3058 - Enero 1988 - V: 8- N: 76, Pg: 36-45 |
Descriptors | Vi Sabor Gust |
Títol | L'odeur de cuir: responsabilite de la fermentation malo-lactique |
Autor | ETIEVANT, P. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 39 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Cuir Aroma |
Localització | C 21/88 |
Títol | Le methoxy-4 methyl-2 butanethiol-2, un constituant majeur de l?arome du bourgeon de cassis |
Autor | RIGAUD, J. ETIEVANT, P. HENRY, R. LATRASSE, A. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 213-220 |
Descriptors | Aroma Ribes nigrum L |
Localització | C 13/27 |
Títol | Mise au point sur les techniques d'extraction et de separation des constituants volatils du vin. |
Autor | ETIEVANT, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 21 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 247-265 |
Descriptors | Vi Analisi Components volatils Composicio Extraccio Aroma Destil.lacio Espai de cap Identificacio |
Localització | C 5/89 |
Títol | Varietal and Geographic Classification of French Red Wines in Terms of Elements, Amino Acids and Aromatic Alcohols. |
Autor | ETIEVANT, P. SCHLICH, P. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: , Pg: 25-41 |
Descriptors | Classificacio Vi negre Aminoacid Alcohol aromatic Fran?a |
Localització | C 6/123 |
Títol | Volatile phenol determination in wine |
Autor | ETIEVANT, P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 65-67 |
Descriptors | Fenols Vi Compostos fenolics Vi negre Cromatografia de gasos Analisi espectral Fusta Identificacio Aroma |
Localització | C 3/26 |
Títol | Wine Analysis: Study and Comparison of Techniques Developed for the Study of Volatile Constituents |
Autor | ETIEVANT, P. MAARSE, H. VAN DEN BERG, F. |
Dades Font | Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 21 - juliol 1986 - V: - N: 7, Pg: 379-386 |
Descriptors | Analisi Vi Components volatils |
Localització | C 3/40 |