Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BAYONOVE, C.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Approche analytique de la qualite des raisins et des vins
Autor BAYONOVE, C.  
Dades Font Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 - 1987 - V: 104- N: 9, Pg: 219-221
Descriptors Vi Analisi Aroma Qualitat del ra?m Qualitat del vi Vinya
Localització C 18/2

Títol Aroma components of pomaces and wine from the variety muscat de Frontignan
Autor ETIEVANT, P.   BAYONOVE, C.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 34 - 1983 - V: - N: , Pg: 393-403
Descriptors Components aromatics Moscatell Flavor Biogenesi
Localització C 10/58

Títol Biochimie appliquee. Etudee d?une fraction caracteristique de l?arome du raisin de la variete Cabernet-Sauvignon; mise en evidence de la 2-methoxy-3-isobutylpyrazine
Autor BAYONOVE, C.   CORDONNIER, R.   DUBOIS, P.  
Dades Font C. R. Acad. Sc. Paris - Juillet 1975 - V: - N: 281, Pg: 75-78
Descriptors Bioquimica Aroma Raim Cabernet sauvignon
Localització C 19/3

Títol Donnees recentes sur les precurseurs d?arome du raisin perspectives de leur exploitation en vinification
Autor CORDONNIER, R.   BAYONOVE, C.   BAUMES, R.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - 1986 - V: - N: 102, Pg: 29-41
Descriptors Aroma Raim Explotacio Vinificacio
Localització C 20/17

Títol Dosage gazovolumetrique des hexosamines libres dans les jus de raisin et les vins.
Autor DEIBNER, L.   BAYONOVE, C.  
Dades Font FV - febrer 1973 - V: - N: 437, Pg: 10 p.
Descriptors Volumetria Gas Vi Most Hexosamina Determinacio Nitrogen
Localització FV 437

Títol Etude d'une fraction caracteristique de l'arome du raisin de la variete Cabernet-Sauvignon; mise en evidence de la 2-methoxy-3-isobutylpyrazine
Autor BAYONOVE, C.   CORDONNIER, R.   DUBOIS, P  
Dades Font Comptes Rendus de l'Academie des Sciences de Paris. Serie D - juliol 1975 - V: - N: 281, Pg: 75-78
Descriptors Aroma Raim Cabernet sauvignon Vi Pirazina
Localització C 3/162

Títol Etude de la phase prefermentaire de la vinification : Extraction et formation de certains composes de l'arome; cas des terpenols, des aldehydes et des alcools en C6
Autor CORDONNIER, R.   BAYONOVE, C.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: , Pg: 269-286
Descriptors Prefermentacio Aroma Components volatils Terpens Aldehids Alcohol Vi blanc Analisi Raim Varietats Vinificacio
Localització C 4/83

Títol Influence de quelques facteurs de l'environnement sur la qualite du vin
Autor BAYONOVE, C.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 23-24
Descriptors Raim Medi ambient Qualitat Influencia
Localització C 21/88

Títol La maceration pelliculaire dans la vinification en blanc. Incidence sur la composante volatile des mouts
Autor BAUMES, R.   BAYONOVE, C.   BARILLERE, J. M.   ESCUDIER, J. L.   CORDONNIER, R  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 209-223
Descriptors Maceracio pel.licular Vinificacio en blanc Components volatils Most
Localització C 3/38