Registres trobats: 9
Títol | Approche analytique de la qualite des raisins et des vins |
Autor | BAYONOVE, C. |
Dades Font | Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 - 1987 - V: 104- N: 9, Pg: 219-221 |
Descriptors | Vi Analisi Aroma Qualitat del ra?m Qualitat del vi Vinya |
Localització | C 18/2 |
Títol | Aroma components of pomaces and wine from the variety muscat de Frontignan |
Autor | ETIEVANT, P. BAYONOVE, C. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 34 - 1983 - V: - N: , Pg: 393-403 |
Descriptors | Components aromatics Moscatell Flavor Biogenesi |
Localització | C 10/58 |
Títol | Biochimie appliquee. Etudee d?une fraction caracteristique de l?arome du raisin de la variete Cabernet-Sauvignon; mise en evidence de la 2-methoxy-3-isobutylpyrazine |
Autor | BAYONOVE, C. CORDONNIER, R. DUBOIS, P. |
Dades Font | C. R. Acad. Sc. Paris - Juillet 1975 - V: - N: 281, Pg: 75-78 |
Descriptors | Bioquimica Aroma Raim Cabernet sauvignon |
Localització | C 19/3 |
Títol | Donnees recentes sur les precurseurs d?arome du raisin perspectives de leur exploitation en vinification |
Autor | CORDONNIER, R. BAYONOVE, C. BAUMES, R. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - 1986 - V: - N: 102, Pg: 29-41 |
Descriptors | Aroma Raim Explotacio Vinificacio |
Localització | C 20/17 |
Títol | Dosage gazovolumetrique des hexosamines libres dans les jus de raisin et les vins. |
Autor | DEIBNER, L. BAYONOVE, C. |
Dades Font | FV - febrer 1973 - V: - N: 437, Pg: 10 p. |
Descriptors | Volumetria Gas Vi Most Hexosamina Determinacio Nitrogen |
Localització | FV 437 |
Títol | Etude d'une fraction caracteristique de l'arome du raisin de la variete Cabernet-Sauvignon; mise en evidence de la 2-methoxy-3-isobutylpyrazine |
Autor | BAYONOVE, C. CORDONNIER, R. DUBOIS, P |
Dades Font | Comptes Rendus de l'Academie des Sciences de Paris. Serie D - juliol 1975 - V: - N: 281, Pg: 75-78 |
Descriptors | Aroma Raim Cabernet sauvignon Vi Pirazina |
Localització | C 3/162 |
Títol | Etude de la phase prefermentaire de la vinification : Extraction et formation de certains composes de l'arome; cas des terpenols, des aldehydes et des alcools en C6 |
Autor | CORDONNIER, R. BAYONOVE, C. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: , Pg: 269-286 |
Descriptors | Prefermentacio Aroma Components volatils Terpens Aldehids Alcohol Vi blanc Analisi Raim Varietats Vinificacio |
Localització | C 4/83 |
Títol | Influence de quelques facteurs de l'environnement sur la qualite du vin |
Autor | BAYONOVE, C. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 23-24 |
Descriptors | Raim Medi ambient Qualitat Influencia |
Localització | C 21/88 |
Títol | La maceration pelliculaire dans la vinification en blanc. Incidence sur la composante volatile des mouts |
Autor | BAUMES, R. BAYONOVE, C. BARILLERE, J. M. ESCUDIER, J. L. CORDONNIER, R |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 209-223 |
Descriptors | Maceracio pel.licular Vinificacio en blanc Components volatils Most |
Localització | C 3/38 |