Registres trobats: 10
Títol | Choisir ou non une technique prefermentaire |
Autor | GAGNEBIEN, O. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juny 1997 - V: - N: 221, Pg: 48-49 |
Descriptors | Vinificacio en blanc |
Títol | Conocimientos actuales sobre las paradas de fermentacion. Estudio de la vinificacion en blanco |
Autor | ROZES, NICOLAS |
Dades Font | Enologos - Enero-Febrero 2002 - V: IV- N: 15, Pg: 20-24 |
Descriptors | Fermentacio Fermentacio alcoholica Vinificacio en blanc Creixement Aturada fermentativa Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Títol | Control d'elaboracio de vi de la campanya 1991 a Martorell vinicola, S.A.T. (D.O. Penedes) |
Autor | OLESTI I PRATS, Francesc |
Dades Font | - setembre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Penedes DO Vinificacio en blanc Vinificacio en negre Macabeu Xarel.lo Parellada |
Localització | (043) OLESTI I PRATS |
Títol | Estudi comparatiu de tres preparats de L.S.A. Estada en practiques Curs 1990-91 |
Autor | SALAT BRUNEL, Ma. Teresa |
Dades Font | - 1991 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Llevats secs actius Vinificacio en blanc Conca de Barbera Concavins Fermentacio Vinya Vi Celler Vinificacio Analisi |
Localització | (043) SALAT BRUNEL |
Títol | Guida practica degli enzimi enologici. |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 5 p. |
Descriptors | Enzims Enologia Vinicultura Vinificacio en blanc Vinificacio en negre Vi |
Localització | C 3/98 |
Títol | Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno |
Autor | FERRER, N. FUGUET, J. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1958-1961 |
Descriptors | Temperatura Oxigen Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Aireacio Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Vinificacio en blanc Vinificacio en negre |
Títol | La maceration pelliculaire dans la vinification en blanc. Incidence sur la composante volatile des mouts |
Autor | BAUMES, R. BAYONOVE, C. BARILLERE, J. M. ESCUDIER, J. L. CORDONNIER, R |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 209-223 |
Descriptors | Maceracio pel.licular Vinificacio en blanc Components volatils Most |
Localització | C 3/38 |
Títol | Lorsque l?inertage favorise les aromes |
Autor | DELOBETTE, H. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Octobre 1998 - V: - N: 234, Pg: 45 |
Descriptors | Gas inert Vinificacio en blanc Aroma |
Títol | Memoria d'estada en practiques assentada a Segura Viudas S.A. i projecte de substitucio d'un sistema de desfangat tradicional de mostos |
Autor | RUIZ SUSIN, Josep Antoni |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Penedes DO Vinificacio en blanc Vinificacio en negre Vinificacio de rosat Desfangament continu per flotacio Vi escumos Vi tranquil |
Localització | (043) RUIZ SUSIN, Josep Antoni |
Títol | Vinification en blanc. Attention a la trituration des raisins |
Autor | NIONCEL, C. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - mar? 1998 - V: - N: 228, Pg: 50-52 |
Descriptors | Vinificacio en blanc Trepig |