Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Vinificacio en blanc

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Choisir ou non une technique prefermentaire
Autor GAGNEBIEN, O.  
Dades Font Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juny 1997 - V: - N: 221, Pg: 48-49
Descriptors Vinificacio en blanc

Títol Conocimientos actuales sobre las paradas de fermentacion. Estudio de la vinificacion en blanco
Autor ROZES, NICOLAS  
Dades Font Enologos - Enero-Febrero 2002 - V: IV- N: 15, Pg: 20-24
Descriptors Fermentacio Fermentacio alcoholica Vinificacio en blanc Creixement Aturada fermentativa Saccharomyces cerevisiae Llevats

Títol Control d'elaboracio de vi de la campanya 1991 a Martorell vinicola, S.A.T. (D.O. Penedes)
Autor OLESTI I PRATS, Francesc  
Dades Font - setembre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Penedes DO Vinificacio en blanc Vinificacio en negre Macabeu Xarel.lo Parellada
Localització (043) OLESTI I PRATS

Títol Estudi comparatiu de tres preparats de L.S.A. Estada en practiques Curs 1990-91
Autor SALAT BRUNEL, Ma. Teresa  
Dades Font - 1991 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Llevats secs actius Vinificacio en blanc Conca de Barbera Concavins Fermentacio Vinya Vi Celler Vinificacio Analisi
Localització (043) SALAT BRUNEL

Títol Guida practica degli enzimi enologici.
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 5 p.
Descriptors Enzims Enologia Vinicultura Vinificacio en blanc Vinificacio en negre Vi
Localització C 3/98

Títol Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno
Autor FERRER, N.   FUGUET, J.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1958-1961
Descriptors Temperatura Oxigen Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Aireacio Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Vinificacio en blanc Vinificacio en negre

Títol La maceration pelliculaire dans la vinification en blanc. Incidence sur la composante volatile des mouts
Autor BAUMES, R.   BAYONOVE, C.   BARILLERE, J. M.   ESCUDIER, J. L.   CORDONNIER, R  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 209-223
Descriptors Maceracio pel.licular Vinificacio en blanc Components volatils Most
Localització C 3/38

Títol Lorsque l?inertage favorise les aromes
Autor DELOBETTE, H.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Octobre 1998 - V: - N: 234, Pg: 45
Descriptors Gas inert Vinificacio en blanc Aroma

Títol Memoria d'estada en practiques assentada a Segura Viudas S.A. i projecte de substitucio d'un sistema de desfangat tradicional de mostos
Autor RUIZ SUSIN, Josep Antoni  
Dades Font - 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Projecte Penedes DO Vinificacio en blanc Vinificacio en negre Vinificacio de rosat Desfangament continu per flotacio Vi escumos Vi tranquil
Localització (043) RUIZ SUSIN, Josep Antoni

Títol Vinification en blanc. Attention a la trituration des raisins
Autor NIONCEL, C.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - mar? 1998 - V: - N: 228, Pg: 50-52
Descriptors Vinificacio en blanc Trepig