Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Llevats secs actius

Resultat de la cerca

Registres trobats: 13


Títol Active dried wine yeasts
Autor SIMPSON, E.   TRACEY, R. P.  
Dades Font VORI Leaflet series - 1986 - V: - N: 207, Pg:
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats secs actius LSA

Títol Caracterisation des souches de levures par l'analyse de leur materiel genetique : application a l'oenologie
Autor POULARD, A.   COARER, M.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 39-45
Descriptors Llevats Vinificacio Fermentacio Microbiologia enologica Genetica Electroforesi Llevats secs actius Saccharomyces cerevisiae LSA

Títol Comparacio de tres clons de llevats secs actius
Autor POINSAUT, Phillipe  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 35-36
Descriptors Llevats Acidesa Vi escumos Llevats secs actius LSA

Títol Estudi comparatiu de tres preparats de L.S.A. Estada en practiques Curs 1990-91
Autor SALAT BRUNEL, Ma. Teresa  
Dades Font - 1991 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Llevats secs actius Vinificacio en blanc Conca de Barbera Concavins Fermentacio Vinya Vi Celler Vinificacio Analisi
Localització (043) SALAT BRUNEL

Títol Experiencia con levaduras secas comerciales en el tiraje del cava
Autor CANTOS, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 38-45
Descriptors Llevats secs actius Cava Elaboracio Tiratge Vi base Fermentacio LSA

Títol Influence de la temperature d'elaboration et de conservation sur les caracteristiques physicochimiques et organoleptiques des vins
Autor PLESSIS, C. S. du  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115
Descriptors Vi Vinificacio Conservacio Temperatura Caracteristiques Analisi sensorial Polifenols Llevats secs actius LSA Fermentacio Most
Localització C 2/93

Títol Mejora del proceso de rehidratacion de la levadura seca activa en enologia
Autor RODRIGUEZ PORRATA, B.   NOVO, M.   GUILLAMON, J.   ROZES, N.   MAS, A.   CORDERO OTERO,R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 52-54
Descriptors Llevats Llevats secs actius Rehidratacio Viabilitat
Localització 663.2 (063) Con

Títol Por un mejor conocimiento de los productos derivados de las levaduras. XVIII Entretiens Scientifiques Lallemand-Sudafrica 2006
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: LXII- N: 3163, Pg: 886-893
Descriptors Llevats Llevats secs actius Llevats enologics Volatilitat Crian?a Produccio de vi

Títol Produccion de levaduras secas activas (LSA) para la vinificacion con levaduras autoctonas seleccionadas de la D.O. Ribera del Guadiana
Autor PEREZ-NEVADO, F.   REGODON, J.A.   RAMIREZ, M.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-57577 - Enero-Febrero 2003 - V: - N: 340, Pg: 139-145
Descriptors Llevats secs actius Produccio Vinificacio Ribera del Guadiana DO Denominacio d'origen

Títol Produccion de levaduras secas activas (LSA) para vinificacion con levaduras autoctonas seleccionadas de la D.O. Ribera del Guadiana
Autor RAMIREZ, M.   PEREZ NEVADO, F.   REGODON, J.A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 207-209
Descriptors Llevats secs actius Vinificacio Ribera del Guadiana DO
Localització 663.2 JOR

Títol Siete preparados de levaduras secas activas en la vinificacion en blanco y rosado : estudio comparativo
Autor BASCUALDO  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 40-43
Descriptors Vi blanc Llevats secs actius Vi rosat Vinificacio Fermentacio LSA

Títol Viabilidad de levaduras secas activas en distintas condiciones de rehidratacion
Autor CAYUELA, J.M.   MARTINEZ CACHA, A.   MORILLAS, J.   MULERO, J.   PARDO, F.   ZAFRILLA, P.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 76-78
Descriptors Llevats secs actius Rehidratacio Viabilitat

Títol Why use dried yeast for brewing your beers?
Autor FELS, S.   RECKELBUS, B.   GOSSELIN, Y.  
Dades Font Brewing and distilling international ISSN: 0020-6210 - 1998 - V: 29- N: 5, Pg: 17-19
Descriptors Llevats secs actius Cervesa Elaboracio de cervesa
Localització C 16/96