Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Vi escumos

Resultat de la cerca

Registres trobats: 148


Títol Acord de 14 d'octubre de 1991, pel qual s'ordena la inscripcio i la publicacio del Conveni col.lectiu de treball d'ambit de Catalunya de vins escumosos
Autor Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya  
Dades Font Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya - gener 1992 - V: - N: 1538, Pg: 74-77
Descriptors Conveni col.lectiu de Catalunya de vins escumosos Vi escumos Infoden Cava DO Denominacio d'origen Catalunya
Localització DO 2 Cava 1

Títol Addition de sels nutritifs et de thiamine pour faciliter la prise mousse
Autor SCHOLTEN, M  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 3, Pg: 1
Descriptors Tiamina Most Vi escumos Elaboracio Remoguda Fermentacio Sals nutritives Addicio Concentracio Reglament Llevats
Localització C 2/7

Títol Adios a la copa de Champan
Autor FRANCAS, R.  
Dades Font La Vanguardia - 27 Decembre 2002 - V: - N: , Pg:
Descriptors Xampany Fran?a Consum Vi escumos Premsa
Localització C 18/96

Títol Alquimistes de les bombolles, Els. Freixenet arribara l'any vinent al 150e aniversari convertida en el lider mundial del vi escumos de qualitat
Autor MAS, A.  
Dades Font Punt, El - Febrer 2010 - V: - N: , Pg: 24
Descriptors Caves Freixenet Cava Vi escumos
Localització C 24/230

Títol Ampliacio d'activitat d'una industria d'elaboracio de vins escumosos de cava. Memoria d'estada en practiques i projecte de fi de carrera
Autor SABATE COCA, Marcel  
Dades Font - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 60 p.
Descriptors Penedes DO Estada en practiques Vinificacio Vi escumos Cava Raim Vinya Varietats Celler Empreses vitivinicoles Gestio agraria Torrelavit Tarragona Caves Naveran Sadeve SA Barcelona
Localització (043) SABATE COCA

Títol Analisis sensorial descriptivo de los vinos tranquilos y espumosos
Autor PITTARO, D. P.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 20-28
Descriptors Analisi sensorial Vi escumos Vi tranquil Gust Olfacte Vista Color

Títol Anfiquimica, biotecnologia de vanguardia
Autor ANFIQUIMICA  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64
Descriptors Tecnologia enologica Llevats Llevats vinics Productes enologics Elaboracio de vi Vi escumos Vi Llevats Llevats secs Llevats vinics

Títol Aroma compounds in aged sparkling wines
Autor KOSMERL, T.   CEGNAR, S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Aroma Compostos aromatics Vi escumos Envelliment Components aromatics
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Asti : un mousseux dans la cour des grands
Autor LECCIA, A.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1992 - V: - N: 162, Pg: 16-17
Descriptors Asti Vi Italia Vi escumos

Títol Caracteristiques de la capacite de formation de mousse des vins mousseux et des vins de base destines aux champagnes
Autor SMIRNOVA, A.M.   REBINDERE, P.A  
Dades Font FV - octubre 1969 - V: - N: 336, Pg: 3 p.
Descriptors Escuma Vi escumos Vi base Determinacio
Localització FV 336

Títol Champagne : goup d'anet a la croissance
Autor
Dades Font NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - juny 1991 - V: - N: 226, Pg: 61-66
Descriptors Champagne Xampany Mercat Exportacio Vi escumos

Títol Champagne, cava i vins escumosos
Autor TORELLO, G.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 7 pp.
Descriptors Xampany Cava Vi escumos Terminologia
Localització C 8/24

Títol Champan en la tierra del cava
Autor FRANCAS, R.  
Dades Font La Vanguardia - 7 Decembre 2002 - V: - N: , Pg:
Descriptors Xampany Cava Catalunya Consum Vi escumos Vi frances Premsa
Localització C 18/93

Títol Clairette de Die : la force de la tradition
Autor ISABEAU, F.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 43-44
Descriptors Clairette de Die DO Vi blanc Vinificacio Vi escumos Fran?a Metode xampanyes Metode tradicional

Títol Comparacio de tres clons de llevats secs actius
Autor POINSAUT, Phillipe  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 35-36
Descriptors Llevats Acidesa Vi escumos Llevats secs actius LSA

Títol Comportamiento durante la segunda fermentacion en botella y capacidad espumante de cepas de Saccharomyces cerevisiae en la elaboracion de vinos espumosos
Autor FAJARDO, M.C.   PUEYO, E.   MARTIN ALVAREZ, P.J.   SIMON, B.   LUNA, N.   HIDALGO, P.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 207-220
Descriptors Segona fermentacio Fermentacio Capacitat escumosa Saccharomyces cerevisiae Vi escumos Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Compostos implicats en l'estabilitzacio i la desestabilitzacio de l'escuma dels vins escumosos.
Autor ROBILLARD, B.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 3-9
Descriptors Vi escumos Escuma Compostos Estabilitzacio Desestabilitzacio

Títol Consejo Regulador Denominacion de Origen "Utiel-Requena"
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Utiel-Requena  
Dades Font - [1994] - V: - N: , Pg: 32 p.
Descriptors Vi Utiel-Requena DO Historia Vinya Raim Varietats Qualificacio Infoden Denominacio d'origen Mapa Celler Reglament Vi escumos Exportacio Empreses vitivinicoles
Localització DO 7 Utiel Requena 1

Títol Cremant, effervescent! Info ou intox...?
Autor TASTE, J.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2008 - V: - N: 229, Pg: 22-28
Descriptors Vi efervescent Fran?a Gas carbonic Vi escumos Vi escumos natural Cremant Regions viticoles Pressio Sucre Varietats comercials Varietats de raim Vendes Vi tranquil

Títol Cuantificacion del CO2 y evaluacion de la calidad de la espuma en vinos espumosos.
Autor MORENO-ARRIBAS, M. V.   PUEYO, E.   POLO, M. C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 123-127
Descriptors Escuma Vi escumos Qualitat Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic

Títol Datos historicos de las indicaciones de procedencia y de las denominaciones de origen alemanas para los vinos y los vinos espumosos
Autor BECKER, W.  
Dades Font Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 151-173
Descriptors Denominacions d'origen Procedencia Historia Denominacions d'origen Alemanya Vi Vi escumos Alemania
Localització 663.21 SYM

Títol De re vinicola. Los vinos del pais de las rosas: Bulgaria (y II)
Autor RODRIGUEZ, F  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2002 - V: LVII- N: 2934, Pg: 3804-3806
Descriptors Bulgaria Regions vitivinicoles Llei de qualitat Vi dol? Vi escumos Viticultura Vitivinicultura

Títol Denominacion Vinos Espumosos
Autor
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - maig 1996 - V: - N: 2.597-98, Pg: 1.681-1682
Descriptors Vi escumos Exportacio Denominacio de Vins Escumosos 1995 Estadistiques

Títol Denominaciones de Origen.CAVA
Autor
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1995 - V: - N: 39, Pg: 22
Descriptors Cava DO Vi escumos Espanya

Títol Desarrollo y evaluacion del proceso de adaptacion de levaduras floculantes a un vino base, para la elaboracion de espumosos
Autor HIDALGO, P. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 23-29
Descriptors Llevats floculants Vi base Vi escumos

Títol Determination de l?anhydride carbonique dans le vin, le vin perlant et le vin mousseux
Autor HENNIG, K.   LAY, A  
Dades Font FV - novembre 1967 - V: - N: 257, Pg: 4 p.
Descriptors Determinacio Vi escumos Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Titrimetria
Localització FV 257

Títol Determination de la teneur en methanol dans les vins et spiritueux
Autor NIKOVA, Z.   GORANOV, N  
Dades Font FV - setembre 1969 - V: - N: 339, Pg: 3 p.
Descriptors Metanol Vi escumos Determinacio Cromatografia de gasos
Localització FV 339

Títol Determination de la teneur en methanol dans les vins, alcools et spiritueux.
Autor FERNANDEZ, J.   LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - abril 1970 - V: - N: 354, Pg: 2 p.
Descriptors Metanol Vi escumos Begudes alcoholiques Determinacio
Localització FV 354

Títol Determination du CO2 dans les vins mousseux.
Autor MERJANIAN, A.A.  
Dades Font FV - 1983 - V: - N: 773, Pg: 2 p.
Descriptors Vi escumos Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 773

Títol Determination of molecular weight of polysaccharides in musts and wines by HPLC
Autor TORRE, M. C. de la   MARTI, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 221-223
Descriptors Polisacarids Most Vi HPLC Pes molecular Macabeu Parellada Xarel.lo Vi escumos Metode xampanyes Metode tradicional Penedes
Localització C 4/103

Títol Determination quantitative des esters individuels, de l'hexanol et du B-phenylethanol dans le vin et les spiritueux.
Autor PLESSIS, C. S. du   MARAIS, J.   ROUX, J. le  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 613, Pg: 6 p.
Descriptors Determinacio Esters Hexanol Feniletanol Vi Begudes alcoholiques Vi escumos Cromatografia de gasos Licor
Localització FV 613

Títol Determination quantitative du propanol-1 du methyle-2 propanol-1, du N-hexanol et des pentanols totaux dans les vins et les eaux-de-vie.
Autor ROUX, J. le   MARAIS, J.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 612, Pg: 4 p.
Descriptors Determinacio Vi Begudes alcoholiques Licor Pentanol Hexanol Metil Propanol Cromatografia de gasos Vi escumos
Localització FV 612

Títol Dosage de l'acide carbonique dans le vin, le vin Perle et le vin Mousseux.
Autor HENNING, K.   LAY, A.  
Dades Font FV - agost 1968 - V: - N: 294, Pg: 4 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 294

Títol Dosage de l'anhydride carbonique dans les vins tranquilles et Mousseux.
Autor CAPT, E.   SCHOPFER, J. F.   DUFOUR, A.  
Dades Font FV - mar? 1969 - V: - N: 315, Pg: 6 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Vi escumos Dosificacio Dosatge Addicio Determinacio
Localització FV 315

Títol Dosage de l?acide carbonique dans les vins par les methodes utilises en U.R.S.S. Description des modes operatoires
Autor DEIBNER, L  
Dades Font FV - febrer 1968 - V: - N: 261, Pg: 17 p.
Descriptors Unio Sovietica URSS Metode Vetcher/Greschnov Metode Vartanyan Vi escumos Vi tranquil Dioxid de carboni Gasometria Volumetria Determinacio Gravimetria CO2 Anhidrid carbonic
Localització FV 261

Títol Dosage du gaz carbonique par titrimetrie (Complement au FV 736)
Autor BRUN, S.   TEP, Y.  
Dades Font FV - abril 1982 - V: - N: 736 bis, Pg: 1 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Analisi Gas Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Titrimetria Vi tranquil Vi escumos
Localització FV 736 bis

Títol Dosage du gaz carbonique par titrimetrie
Autor BRUN, S.   TEP, Y.  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 736, Pg: 4 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Titrimetria Analisi Gas Dosificacio Dosatge Vi tranquil Vi escumos Determinacio Identificacio
Localització FV 736

Títol Effervescence in sparkling wines: the sequel
Autor CASEY, J.  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker - 1995 - V: - N: 378a, Pg: 37-47
Descriptors Vi escumos Efervescencia Gas
Localització C 16/3

Títol El Vi?edo aleman, paraiso del vino blanco
Autor ALVARO, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 27-31
Descriptors Alemanya Vinya Riesling Muller Zhurgan Silvaner Vi blanc Vi negre Produccio Denominacio d'origen Sol Control de qualitat Reglament Vi escumos Varietats Alemania

Títol El aroma de los vinos espumosos (y II). Factores que influyen en la composicion aromatica de los vinos espumosos
Autor POZO-BAYON, M.A.   PUEYO, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 167-171
Descriptors Aroma Vi escumos Composicio aromatica

Títol El aroma de los vinos espumosos. (I) Compuestos responsables del aroma en vinos espumosos
Autor POZO, M.A.   PUEYO, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 65-70
Descriptors Aroma Vi escumos Compostos aromatics

Títol El cava creix als mercats tradicionals del xampany
Autor PUJOL, I.  
Dades Font Ara - 1 Mar? 2011 - V: - N: , Pg: 18
Descriptors Mercat Vi escumos Catalunya
Localització C 24/308

Títol El champagne y los espumosos. Desde su origen hasta su preparacion para la venta
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: LXII- N: 3164, Pg: 1014-1016
Descriptors Champagne Vi escumos Caracteristiques Proces d'elaboracio Destilacio Comercialitzacio

Títol El comercio exterior vitivinicola espanyol en 1993
Autor GARCIA, M. C.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 5 - juliol-agost 1994 - V: - N: 7-8, Pg: 26-33
Descriptors Espanya Vi de taula Vi licoros Vi escumos Preu de venda Unio Europea Comercialitzacio Mercat Exportacio Consum Estadistiques

Títol El mercado del vino espumoso en Australia
Autor PEIRO, R.  
Dades Font Vino (Wine, Vin, Wein) - Noviembre 1999 - V: - N: 21, Pg: 34-38
Descriptors Vi escumos Australia Mercat Produccio Exportacio Importacio

Títol El metode ancestral
Autor VALADE, J-P.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 15-17
Descriptors Metode ancestral Vi escumos Vinificacio Fermentacio Degollament

Títol El metodo "Champenoise" automatizado
Autor HARDY, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1993 - V: - N: 24, Pg: 39-45
Descriptors Metode xampanyes Metode tradicional Automatitzacio Vi escumos Elaboracio

Títol El subsector vinicola en Barcelona.
Autor COSTA, L.  
Dades Font Anuario 1993: Fundacion Ciudad de Lleida - 1994 - V: - N: , Pg: 77-118
Descriptors Vitivinicultura Catalunya Denominacio d'origen Alella DO Penedes DO Vi escumos Cava Mercat Medi ambient Vi Ronda Uruguay del GATT Comarques viticoles especials Barcelona
Localització 34(460):663.21 Anu

Títol Elaboracion de vinos espumosos de las variedades Albillo y Malvar con levaduras autoctonas de la D.O. Vinos de Madrid
Autor PUEYO, E. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 55-63
Descriptors Vinificacio Vi escumos Albillo Malvar Varietats Llevats autoctons Vinos de Madrid DO

Títol Elaboracion de vinos espumosos
Autor VAZQUEZ, J.  
Dades Font Bierzo y Mencia - Marzo 1999 - V: - N: , Pg: 12-17
Descriptors Vi escumos Elaboracio

Títol Els escumosos del m?n: factor varietat i fermentacio
Autor DABAN, M.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 3-8
Descriptors Vi escumos Fermentacio Metode ancestral Metode champenoise-milispark Metode transfer Metode del vas clos Metode dioise Metode continu Metode de carbonacio Produccio mundial Cava

Títol Entendimiento de la respuesta sensorial con los vinos espumosos
Autor THORNGATE, J. H.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi escumos Cava Consum
Localització 663.223 Con

Títol Estudio de la composicion antocianica de vinos espumosos elaborados con variedades tintas y de los cambios que se producen durante el envejecimiento
Autor POZO BAYON, M.A.   GOMEZ CORDOVES, M.C.   POLO, M.C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 173-174
Descriptors Composicio antocianica Vi escumos Varietats negres Vi negre Envelliment
Localització 663.2 JOR

Títol Evaluacion enologica de cepas de saccharomyces cerevisiae durante la toma de espuma en botella de un vino base para espumosos
Autor SIMON, B.   PUEYO, E.   FAJARDO, M.C.   LUNA, N.   MARTIN ALVAREZ, P.J.   HIDALGO, P.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 213-215
Descriptors Avaluacio enologica Vinya Saccharomyces cerevisiae Vi escumos Llevats
Localització 663.2 JOR

Títol Evolucion de vinos tranquilos (blanco y tinto) y de vinos espumosos (cava y champagne) segun diferentes tipos de taponado
Autor MAS, A.   PUIG,J.   LLADO, N.   ZAMORA, F.  
Dades Font Aecork News - 2? trimestre 2001 - V: - N: 26, Pg: 2-9
Descriptors Assaig comparatiu Vi tranquil Vi blanc Vi negre Vi escumos Cava Champagne Tap Tap de suro Tap de plastic Capsula

Títol Evolucion del consumo de vinos en Espanya: comparacion con el de bebidas alcoholicas
Autor GRACIA, A.   ALBISU, L. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1993 - V: - N: 25, Pg: 4-11
Descriptors Espanya Consumidor Vi Consum Mercat Marqueting Distribucio Cervesa Vi escumos Vi dol? Begudes alcoholiques Rioja DOQ Oferta Demanda

Títol Evoluzione di componenti volatili nel corso della elaborazione dei vini spumanti del trentino
Autor VERSINI, G.   MARGHERI, G.  
Dades Font Idustria delle bevande - 1982 - V: - N: 58, Pg: 101-103
Descriptors Compostos volatils Vi escumos Evolucio Vinificacio
Localització C 19/54

Títol Exportaciones de vino
Autor INDO  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-2635 - 1993 - V: - N: 2441-2442, Pg: 1653-1752
Descriptors Exportacio Mercat Vi escumos Tarragona DO Emporda-Costa Brava DO Costers del Segre DO Penedes DO Terra Alta DO Conca de Barbera DO Alella DO Estadistiques Produccio Catalunya Espanya
Localització C 5/81

Títol Exportaciones enero-marzo 2005
Autor LOPEZ, A.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1962-1975
Descriptors Exportacio Vi 2005 Denominacio d'origen Vi escumos Cava Vi aromatic Most Vinagre

Títol Federacion Espanyola del Vino. Comercio espanyol de productos vitivinicolas
Autor ROPERO GRADILLA, E.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 20/27 Mayo 2000 - V: - N: 2806-07, Pg: 1792-1803
Descriptors Comer? Productes vitivinicoles Exportacio espanyola Estadistiques 1999 Preu Importacio espanyola Vi Vinagre Most Vi de licor Vi escumos

Títol Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines
Autor LUGUERA, C.   MORENO-ARRIBAS, V.   PUEYO, E.   BARTOLOME, B.   POLO, M.C.  
Dades Font Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 63 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 465-471
Descriptors Vi escumos Fraccio Proteines
Localització C 15/7

Títol Freixenet destrona a Martini del liderazgo de vinos espumosos en Gran Breta?a
Autor FRANCAS, R.  
Dades Font La Vanguardia - 23 Setembre 2002 - V: - N: , Pg: 1pp
Descriptors Freixenet Martini Vi escumos Mercat Premsa
Localització C 18/85

Títol Garcia Carrion pone en guardia al cava catalan. El grupo planea producir 50 millones de espumoso en La Mancha
Autor FRANCAS, R.  
Dades Font Vanguardia, La - Febrero 2008 - V: - N: , Pg: 76
Descriptors Produccio de vi Lambrusco Metode Sekt Competitivitat Qualitat del vi Vi escumos
Localització C 24/85

Títol Influence du milieu sur le niveau de potassium et sur l'acidite du mout de quelques cepages indiques pour la production de vins mousseux
Autor ZAMBONI, M. et al.  
Dades Font Bulletin de l'OIV - 1985 - V: - N: 649-649, Pg: 121-131
Descriptors Acidesa del most Vinificacio Potassi Vi escumos
Localització C 18/36

Títol Influencia de los clarificantes y de los coadyuvantes del tireje sobre la capacidad espumante de un vino blanco de Bobal
Autor GARCIA, M.J.   ALVAREZ, I.   LIZAMA, V.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 218-220
Descriptors Vi escumos Proteines Tiratge
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia del tipus de clarificacio del vi base i dels coadjuvants de tiratge sobre la qualitat de l'escuma dels vins efervescents
Autor VANRELL, G. et al.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 10-14
Descriptors Escuma Qualitat Coadjuvant Vi base Vi escumos

Títol Informe de China
Autor Oficina Comercial de la Embajada de Espa?a en Pekin  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - maig 1998 - V: - N: 2702/3, Pg: 1804
Descriptors Xina Exportacio Comercialitzacio Importacio Vi Vi escumos Most 1997

Títol Informe de Finlandia
Autor HAARANEN, A.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - maig 1998 - V: - N: 2702/3, Pg: 1807-1808
Descriptors Finlandia Importacio Vi escumos Vi tranquil Comercialitzacio 1996-1997

Títol Informe de Japon
Autor
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - maig 1998 - V: - N: 2702/3, Pg: 1812
Descriptors Japo Importacio Comercialitzacio Vi Vi escumos 1996-1997

Títol Informe de Japon
Autor Embajada Espanyola en Tokio  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 22/29 Mayo 1999 - V: - N: 2754-55, Pg: 1809-1812
Descriptors Japo Vi Estadistiques Exportacio Vi escumos

Títol Investigation of nutrient supply and vitality of yeasts leading to quality improvement of wines and sparkling wines
Autor RAUHAUT, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 101-106
Descriptors Nutrients Llevats Vitalitat Millora Qualitat del vi Vi escumos
Localització 634.8:663.2 CON

Títol L'Elaboracio dels vins escumosos naturals "cava"
Autor CASTRO, J. J. de  
Dades Font Quaderns Tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 11 (Serie Enologia), Pg:
Descriptors Cava Vi escumos Elaboracio Normes Tiratge

Títol L'elevage sur lie des vins blancs de Bourgogne I. Etude des composes azotes, des acides gras et analyse sensorielle des vins.
Autor FERRARI, G.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 27 - 1988 - V: - N: , Pg: 183-197
Descriptors Vi blanc Fran?a Borgonya Bourgogne Sediment Solatge Analisi sensorial Vinificacio Envelliment Ampolla Vi escumos Llevats Composicio Proteases Posit Nitrogen
Localització C 5/45

Títol L'us de llevats immobilitzats en la presa d'escuma : un trienni de proves
Autor DARIA, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 9-17
Descriptors Vi escumos Llevats Immobilitzacio Escuma Ampolla Pressio Aroma

Títol La Alimentacion en Espa?a 2001
Autor SEMANA VITIVINICOLA, LA  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2003 - V: LVIII- N: 2971/72, Pg: 2538-2559
Descriptors Estadistiques Espanya Alimentacio Consum Mercat Vi Cava Vi escumos

Títol La Composicio de l'escumos classic italia amb especial referencia a la incidencia de la maduracio en els llevats
Autor SILVA, A.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 18-29
Descriptors Vi escumos Italia Llevats Maduracio

Títol La Situation economique champenoise
Autor LOMBARD, Y  
Dades Font Neid : l'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1992 - V: - N: 239, Pg: 12-48
Descriptors Mercat Xampany Champagne Vi escumos Exportacio Economia Preu de venda Comercialitzacio

Títol La Vie du champagne n'est pas un long fleuve tranquile
Autor DABERE, J.  
Dades Font NEID : l'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1991 - V: - N: 229, Pg: 16-18
Descriptors Vi escumos Champagne Xampany Mercat Distribucio Denominacio d'origen

Títol La autolisis de las levaduras en la elaboracion de vinos espumosos. Influencia sobre las caracteristicas espumantes
Autor MORENO-ARRIBAS, V.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Autolisi de llevats Vi escumos Vinificacio Caracteristiques escumants
Localització 663.223 Con

Títol La elaboracion de los vinos espumosos y su repercusion en la composicion quimica y la calidad
Autor POLO, M.C.   POZO BAYON, M.A.   MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J.   MORENO ARRIBAS, M.V.   PUEYO, E.   MARTIN ALVAREZ, P.J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 15787-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 55-60
Descriptors Vi escumos Vinificacio Composicio quimica Qualitat Metode transfer Escuma

Títol Las exportaciones espa?olas de vino se incrementan mas del 15 a septiembre
Autor FEDERACION ESPA?OLA DEL VINO  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2001 - V: LVI- N: 2889, Pg: 4458-4459
Descriptors Espa?a Exportacio Estadistiques Vi 2001 Vinagre Vi escumos Vi de taula Most Vi d'agulla

Títol Le Champagne : son avenir
Autor NIETZSCHE, F.  
Dades Font NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1991 - V: - N: 229, Pg: 14-15
Descriptors Champagne Denominacio d'origen Vi escumos Mercat Exportacio

Títol Le Champagne selon votre Gout
Autor LECOUTY, C.   DESSEAUVE, T.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre 1990 - V: - N: 352, Pg: 25-31
Descriptors Xampany Champagne Vi escumos Produccio Elaboracio

Títol Le Cremant d'Alsace : l'histoire d'une famille vigneronne
Autor REUTENAUER, L. E  
Dades Font NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1990 - V: - N: 215, Pg: 25-33
Descriptors Alsacia Vi escumos Cava Elaboracio Comercialitzacio

Títol Le Marche des mousseux de Saumur : la consolidation du leadership
Autor
Dades Font NEID : L'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - novembre 1990 - V: - N: 220, Pg: 20-36
Descriptors Vi escumos Saumur Comercialitzacio Mercat

Títol Le Marche des mousseux nature : optimisme raisonne
Autor PENHIRIN, Jacques  
Dades Font NEID : L`Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1990 - V: - N: 215, Pg: 17-24
Descriptors Vi escumos Mercat

Títol Le Marche des vins effervescents aromatises "light"
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1991 - V: - N: 229, Pg: 45-49
Descriptors Vi lleuger Vi escumos Vi aromatic Vi desalcoholitzat Consum Mercat

Títol Le Marche des vins effervescents
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1991 - V: - N: 225, Pg: 29-32
Descriptors Champagne Vi escumos Xampany Denominacio d'origen Mercat Fran?a Alsacia Metode xampanyes Metode tradicional Bordeus Limoux Metode gaillacoise Bordeaux

Títol Le Marche des vins effervescents
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font NEID : L'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1992 - V: - N: 235, Pg: 13-34
Descriptors Vi Mercat Vi aromatic Vi escumos Distribucio Comercialitzacio Consum Consumidor

Títol Le gerbage des vins effervescents
Autor LIGER, G.   BARBIER, J.E.   ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 46-48
Descriptors Elaboracio de vi Vi escumos Remoguda Conservacio

Títol Les Mythes du vin : champagne
Autor BELTRANE, M.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre 1991 - V: - N: 361, Pg: 20-41
Descriptors Vi escumos Comercialitzacio Marqueting Distribucio Aroma Consumidor Etiqueta Crian?a Envelliment

Títol Les Vins de Saumur en distribution alimentaire : le succes passe par la maitrise des prix de vente
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - agost-setembre 1992 - V: - N: 238, Pg: 32-39
Descriptors Saumur Vi Vi escumos Mercat Distribucio Val-de-loire

Títol Les Vins de saumur effervescents en distribution alimentaire. L'annee a ete bonne, mais attention a la derive des prix
Autor
Dades Font NEID: La Revue Internationale des vins-spiritueux et autres boissons ISSN: 0984-1695 - octubre 1993 - V: - N: 249, Pg: 28-34
Descriptors Fran?a Vi Vi escumos Mercat Consum Estadistiques Denominacio d'origen Preu de venda Saumur DO Distribucio Comercialitzacio

Títol Les Vins effervescents
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font Neid : L'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0984-1695 - maig 1993 - V: - N: 245, Pg: 7-14
Descriptors Vi escumos Mercat Consum Demanda Oferta Vi aromatic Preu de venda Marqueting Estadistiques Vi d'agulla Denominacio d'origen Control de qualitat Fran?a Cava Distribucio

Títol Les Vins mousseux dans le monde (Sources CIVC)
Autor
Dades Font NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1990 - V: - N: 215, Pg: 11-15
Descriptors Vi escumos Mercat

Títol Les Vins mousseux de Saumur en grande distribution
Autor PENHIRIN, Jacques  
Dades Font NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - novembre 1989 - V: - N: 210, Pg: 24-35
Descriptors Vi escumos Comercialitzacio Distribucio Consum

Títol Les Vins mousseux nature : le Saumur toujours en effervescence
Autor NENARD, Fransois  
Dades Font NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - novembre 1991 - V: - N: 230, Pg: 13-26
Descriptors Vi escumos Saumur Mercat Distribucio Denominacio d'origen Preu de venda

Títol Les aspectes juridiques du commerce des vins et spiritueux sur internet. Part II: l'explotation du site de commercialisation des vins et spiritueux
Autor HYACINTHE, N.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologieques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2002 - V: 29- N: 104, Pg: 46-51
Descriptors Legislacio Comer? electronic Vi escumos Internet Espirituosos

Títol Les exportations de vins effervescents en 2001
Autor REVUE VINICOLE INTERNATIONALE  
Dades Font Revue vinicole internationale: le magazin des professionels des vins et spiritueux ISSN: 0035-4368 - Mai 2002 - V: - N: 3798, Pg: 27-28
Descriptors Exportacio Vi escumos Estadistiques 2001

Títol Les ventes de vins effervescents en GD en 2004
Autor
Dades Font Revue Vinicole Internationale ISSN: 0035-4368 - Juny 2005 - V: - N: 3829, Pg: 9
Descriptors Vendes Vi escumos Estadistiques 2004 Fran?a

Títol Los espumosos tintos australianos: Sparkling Shiraz
Autor RIQUELME, M.T.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2012 - V: - N: 3371, Pg: 356-359
Descriptors Vi escumos Vi negre Australia Shiraz Innovacio Tecnologia

Títol Los nuevos vi?edos ingleses retan al imperio del champan
Autor ASIMOV, E.  
Dades Font El Pais (The New York Times) ISSN: 1576-3765 - 5 Maig 2011 - V: - N: , Pg: 2
Descriptors Vi escumos Anglaterra
Localització C 25/86

Títol Memoria d'estada en practiques a "Buena Vista Winery" i projecte de fi de carrera assentat en: plantacio d'un vinyar i apliacio d'una empresa de vins escumosos de cava.
Autor SALVANY CARMONA, Annabel  
Dades Font - octubre 1995 - V: - N: , Pg: 127 pp.
Descriptors Estada en practiques Buena Vista Winery California Estats Units d'America Carneros DO Projecte Vinya Estudi economic Cava Vi escumos Comercialitzacio Productes Vinificacio Crian?a
Localització (043) SALVANY CARMONA

Títol Memoria d'estada en practiques assentada a Segura Viudas S.A. i projecte de substitucio d'un sistema de desfangat tradicional de mostos
Autor RUIZ SUSIN, Josep Antoni  
Dades Font - 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Projecte Penedes DO Vinificacio en blanc Vinificacio en negre Vinificacio de rosat Desfangament continu per flotacio Vi escumos Vi tranquil
Localització (043) RUIZ SUSIN, Josep Antoni

Títol Mesure de la resistance specifique du vin au degagement de CO2
Autor MERJANIAN, A.A.  
Dades Font FV - octubre 1969 - V: - N: 337, Pg: 8 p.
Descriptors Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Analisi quimica
Localització FV 337

Títol Methode rapide de dosage du gaz carbonique dans les vins tranquilles.
Autor SCHOPFER, J. F.  
Dades Font FV - febrer 1973 - V: - N: 444, Pg: 4 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Determinacio Vi escumos Pressio
Localització FV 444

Títol Methode simple de determination de l'acidite volatile dans le vin pour la practique de cave.
Autor SANDOVAL PUERTA, J.A.   HIDALGO ZABALLOS, T.  
Dades Font FV - abril 1971 - V: - N: 387, Pg: 4 p.
Descriptors Acid Acidesa Vi escumos Components volatils Determinacio Destil.lacio
Localització FV 387

Títol Methode titrimetrique pour le dosage de la teneur en gaz carbonique dissous dans les vins tranquilles, mousseux et gazeifies
Autor GORANOV, N.  
Dades Font FV - 1983 - V: - N: 758, Pg: 3 p.
Descriptors Metode titrimetric Dosificacio Dosatge Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Determinacio Vi tranquil Vi escumos Vi gasificat
Localització FV 758

Títol Metode rapid per avaluar l'estat d'adaptacio dels llevats per la produccio d'escumosos
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 19-22
Descriptors Vi escumos Llevats Refermentacio Elaboracio

Títol Mise au point de la preparation d'un autolysat de levures a usage oenologique en vue d'accelerer la maturation des vins tranquilles conserves sur lies
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font - juny 1986 - V: - N: , Pg: 1-6
Descriptors Vi tranquil Vi escumos Llevats Posit Autolisi Envelliment Sediment Solatge
Localització C 1/15

Títol NEID : Special techniques champenoises 6 annee
Autor
Dades Font NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1991 - V: - N: 225, Pg: 3-32
Descriptors Metode xampanyes Metode tradicional Vi escumos Elaboracio Qualitat Vi base

Títol Origine France fait mousser l'export, L'
Autor GUELLER, T.  
Dades Font Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Septembre 2008 - V: - N: 3861, Pg: 46-49
Descriptors Fran?a Vi escumos Mercat internacional Marques comercials Innovacio Caracteristiques

Títol Peptides in musts and wines. Changes during the manufature of cavas (sparkling wines)
Autor MORENO.ARRIBAS, V.   PUEYO, E.   POLO, M.C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 44 - 1996 - V: - N: 12, Pg: 3783-3788
Descriptors Vi escumos Peptid Most Vi escumos Cava
Localització C 15/6

Títol Philippe Brisebarre : produire tous les ans un type de vin a determiner
Autor BEAUVALLET, L.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1990 - V: - N: 144, Pg: 22-23
Descriptors Fran?a Vouvray DO Vi tranquil Vi escumos

Títol Poden les proteines estabilitzar l?escuma dels vins escumosos?
Autor DOUILLARD, R.   PUFF, N.   AGUIE-BEGHIN, V.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1999 - V: - N: 47, Pg: 3-8
Descriptors Vi escumos Proteines Escuma Estabilitzacio

Títol Proces de fabricacio dels taps de suro per vins tranquils i vins escumosos
Autor SOLER, R.  
Dades Font - juny-juliol 1999 - V: - N: , Pg:
Descriptors Fabricacio Tap de suro Vi tranquil Vi escumos
Localització C 24/1

Títol Quelques resultats numeriques par les trois methodes originales d'analyse des vins mosseux. (Complement au FV 337).
Autor
Dades Font FV - novembre 1971 - V: - N: 389, Pg: 1 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Unio Sovietica URSS Vi escumos Vinificacio Destil.lacio Metode xampanyes Metode tradicional
Localització FV 389

Títol Quelques resultats numeriques par les trois methodes originales d'analyse des vins mousseux.(Complement au FV 338).
Autor
Dades Font FV - novembre 1971 - V: - N: 390, Pg: 2 p.
Descriptors Vi escumos Unio Sovietica URSS Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi gasificat Vinificacio
Localització FV 390

Títol Quelques resultats numeriques par les troits methodes originales d'analyse des vins mosseux. (Complement au FV 336).
Autor
Dades Font FV - novembre 1971 - V: - N: 388, Pg: 2 p.
Descriptors Destil.lacio Unio Sovietica URSS Vi escumos Vinificacio Fermentacio
Localització FV 388

Títol Rapport de la Yougoslavie
Autor SILKOVEC, S.   JASIC, L.   KOVAC, V.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 59 - 1986 - V: - N: 663-664, Pg: 680-683
Descriptors Iugoslavia Vi Vi escumos Vinificacio Produccio Metode xampanyes Metode tradicional
Localització C 4/121

Títol Recherche de la teneur en "Acide carbonique combine" dans les vins mousseux
Autor MERJANIAN, A.A.   KOZENCEAU, E.M  
Dades Font FV - 1969 - V: - N: 338, Pg: 3 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Determinacio Volumetria
Localització FV 338

Títol Recuperacion de coloides procedentes de los hollejos de la uva para su utilizacion com adyuvante tecnologico para mejorar la calidad dela espuma de los vinos espumoso
Autor ZAMORA, F.   VANRELL, G.   GERLAND, C.   POINSAUT, P.   LEBOEUF, D.   CANALS, R.   ESTERUELAS, M.   AROLA, LL.   CANALS, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 57-59
Descriptors Col?loide Raim Adjuvant Qualitat de l'escuma Vi escumos
Localització 663.2 JOR

Títol Relation entre la pression et la quantite d'anhydre carbonique contenu dans les vins mousseux.
Autor JAULMES, P.  
Dades Font FV - agost 1972 - V: - N: 422, Pg: 4 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Gas carbonic Vi escumos Pressio
Localització FV 422

Títol Roda d'aromes del vi escumos.
Autor NOBLE, A. C.   HOWE, P.  
Dades Font - - V: - N: full solt fotocopiat, Pg: 1 pp.
Descriptors Roda d'aromes Vi escumos Aroma
Localització C 22/3

Títol Rueda, una denominacion marcada por la variedad Verdejo
Autor TECNOLOGIA DEL VINO  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 57-64
Descriptors Rueda DO Verdejo Varietats Vinya Poda Vi escumos Vi blanc Vi negre Denominacio d'origen Infoden

Títol Secretaria General de Comercio Exterior
Autor MINISTERIO DE ECONOMIA Y HACIENDA  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2002 - V: LVII- N: 2910/11, Pg: 1775-1781
Descriptors Estadistiques Comer? exterior Vi escumos Most Denominacio d'origen Vi de taula Vi licoros

Títol Seleccion de levaduras para elaboracion de espumosos con bajo contenido en alcohol
Autor NOVELLA, M. A.   ORTIZ, R. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 60-63
Descriptors Vi escumos Elaboracio Llevats Grau alcoholic Graduacio Boval

Títol Sensitive Filling Technology for Premium Still and Sparkling Wines
Autor GRIMM, L.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 439-455
Descriptors Vi Vi escumos Tecnologia enologica

Títol Sensory Study of the Effect of Fluorescent Light on a Sparkling Wine and Its Base Wine.
Autor DOZON, N. M.   NOBLE, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 265-271
Descriptors Aroma Vi escumos Llum fluorescent
Localització C 6/62

Títol Sorbic Acid as a Preservative in Sparkling Wine. Its Efficacy and Adverse Flavor Effect Associated with Ethyl Sorbate Formation
Autor DE ROSA, T. et al.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 2, Pg: 98-102
Descriptors Acid sorbic Vi escumos Gust Sabor Efectes Etil
Localització C 20/82

Títol Statistiques des exportations de vins et spiritueux.
Autor
Dades Font Marche international des vins et spiritueux - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-46
Descriptors Estadistiques Mercat Importacio Exportacio Begudes alcoholiques Europa America Asia Vi escumos Produccio
Localització C 6/27

Títol Tabla de importaciones y exportaciones de vinos
Autor MEH  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 20/27 Mayo 2000 - V: - N: 2806-07, Pg: 1846-1849
Descriptors Importacio Exportacio Vi Estadistiques Vi de taula Vi licoros Espanya Vi escumos

Títol Tasting and evaluating sparkling wines
Autor WIEGAND, Ronn  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 100, 118
Descriptors Analisi sensorial Vi escumos Aroma Gust

Títol Techniques modernes de controle de l'origine et de la nature des vins de Champagne
Autor TUSSEAU, D ...[et al.]  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 71, Pg: 1-6
Descriptors Champagne Xampany Vi escumos Analisi
Localització C 2/7

Títol Teneur en methanol des vins, alcools et spiritueux.
Autor FERNANDEZ, J.   LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - abril 1970 - V: - N: 355, Pg: 6 p.
Descriptors Metanol Vi Begudes alcoholiques Alcohol Vi escumos
Localització FV 355

Títol Teneur en plomb de plusieurs vins Sud-africains.
Autor PLESSIS, C.S. DU  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 498, Pg: 1 p.
Descriptors Sud Africa Africa del sud Plom Vi blanc Vi negre Vi sec Graduacio Vi escumos Sucre Alcohol Grau alcoholic
Localització FV 498

Títol Teneurs en sulfates de divers types de vins grecs autres que les vins secs.
Autor KOURAKOU, S.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 491, Pg: 7 p.
Descriptors Sulfat Sofre Vi licoros Vi escumos Vi dol? Grecia Sucre Graduacio Grau alcoholic Acidesa pH Alcohol
Localització FV 491

Títol Teneurs en sulfates des vins speciaux bulgares.
Autor LITCHEV, V.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 492, Pg: 1 p.
Descriptors Sulfat Sofre Potassi Bulgaria Graduacio Vi blanc Vi negre Vi escumos Sucre Grau alcoholic Jerez Sherry Xeres Vi dol?
Localització FV 492

Títol The endogenous particles of sparkling wine and their influence on the foaming behaviour
Autor SENEE, J.   VIAUX, L.   ROBILLARD, B.   DUTEURTRE, B.   VIGNES-ADLER, M.  
Dades Font Food Hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 12- N: 2, Pg: 217-226
Descriptors Estabilitat Escuma Vi escumos Champagne Particules endogenes
Localització C 12/3

Títol The occurrence of atypical againg aroma and other peculiar aroma-influencing compounds in sparkling wines
Autor VERSINI, G.   LUNELLI, M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 351-368
Descriptors Envelliment accelerat Defectes aromatics Compostos del vi Vi escumos
Localització 663.2 SYM

Títol The production and marketing of organic wine in Sicily
Autor CRESCIMANNO, M.   FICANI, G.B.   GUCCIONE, G.  
Dades Font British Food Journal ISSN: 0007-070X - 2002 - V: 104- N: 3/4/5, Pg: 274-286
Descriptors Estrategies Vi escumos Marqueting Compostos organics Vi ecologic Vinificacio Control Sicilia Vi organic Cultiu biologic Consum Comercialitzacio
Localització C 16/49

Títol Utilizacion de la lisozima en vinos tranquilos y vinos espumosos
Autor GERLAND, C.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: - N: N? Especial Enomaq Tecnovid 2002, Pg: 5 pp.
Descriptors Lisozim Vi tranquil Vi escumos Vi negre Fermentacio malolactica Estabilitzacio microbiologica Efecte secundari

Títol Utilizacion de la lizosima en vinos tranquilos y vinos espumosos
Autor GERLAND, C.  
Dades Font Jornadas Tecnicas Enomaq-Tecnovid 2002 - 2002 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Lisozim Vi negre Vi escumos Fermentacio malolactica Estabilitzacio microbiologica Efecte secundari
Localització C 19/146

Títol Variedades para vinos espumosos
Autor HIDALGO, L  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 9-10, Pg: 65-70
Descriptors Vinya Varietats Vi escumos Legislacio comunitaria

Títol Vins effervescents
Autor
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Decembre 2008 - V: Hors-serie- N: , Pg: 3-14
Descriptors Vi escumos Xampany Champagne Flora

Títol Vins escumosos i la industria dels escumosos a Alemanya
Autor WOLLER, R.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 18-21
Descriptors Vi escumos Alemanya Industria vitivinicola Produccio Importacio Exportacio Legislacio Analisi Efecte fisiologic Alemania

Títol analisi sensorial descriptiva dels vins tranquils i escumosos
Autor PITTARO, D. P.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1991 - V: - N: 22, Pg: 12-19
Descriptors Analisi sensorial Vi escumos Vi tranquil Gust Olfacte Vista Color

Títol espumosos del mundo: factor variedad y fermentacion, Los
Autor DABAN, M.  
Dades Font ACE. Revista de Enologia - Edici? digital - Mayo 2005 - V: - N: 57, Pg: 8pp.
Descriptors Cava Escumos Champagne Xampany Vi escumos Historia Elaboracio de cava Metodes tradicionals Metode champenoise Metode transfer Metode champenoise-milispark Metode dioise Metode ancestral Metode asti Metode continu
Localització C24/158