Registres trobats: 148
Títol | Acord de 14 d'octubre de 1991, pel qual s'ordena la inscripcio i la publicacio del Conveni col.lectiu de treball d'ambit de Catalunya de vins escumosos |
Autor | Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya |
Dades Font | Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya - gener 1992 - V: - N: 1538, Pg: 74-77 |
Descriptors | Conveni col.lectiu de Catalunya de vins escumosos Vi escumos Infoden Cava DO Denominacio d'origen Catalunya |
Localització | DO 2 Cava 1 |
Títol | Addition de sels nutritifs et de thiamine pour faciliter la prise mousse |
Autor | SCHOLTEN, M |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 3, Pg: 1 |
Descriptors | Tiamina Most Vi escumos Elaboracio Remoguda Fermentacio Sals nutritives Addicio Concentracio Reglament Llevats |
Localització | C 2/7 |
Títol | Adios a la copa de Champan |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 27 Decembre 2002 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Xampany Fran?a Consum Vi escumos Premsa |
Localització | C 18/96 |
Títol | Alquimistes de les bombolles, Els. Freixenet arribara l'any vinent al 150e aniversari convertida en el lider mundial del vi escumos de qualitat |
Autor | MAS, A. |
Dades Font | Punt, El - Febrer 2010 - V: - N: , Pg: 24 |
Descriptors | Caves Freixenet Cava Vi escumos |
Localització | C 24/230 |
Títol | Ampliacio d'activitat d'una industria d'elaboracio de vins escumosos de cava. Memoria d'estada en practiques i projecte de fi de carrera |
Autor | SABATE COCA, Marcel |
Dades Font | - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 60 p. |
Descriptors | Penedes DO Estada en practiques Vinificacio Vi escumos Cava Raim Vinya Varietats Celler Empreses vitivinicoles Gestio agraria Torrelavit Tarragona Caves Naveran Sadeve SA Barcelona |
Localització | (043) SABATE COCA |
Títol | Analisis sensorial descriptivo de los vinos tranquilos y espumosos |
Autor | PITTARO, D. P. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 20-28 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi escumos Vi tranquil Gust Olfacte Vista Color |
Títol | Anfiquimica, biotecnologia de vanguardia |
Autor | ANFIQUIMICA |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64 |
Descriptors | Tecnologia enologica Llevats Llevats vinics Productes enologics Elaboracio de vi Vi escumos Vi Llevats Llevats secs Llevats vinics |
Títol | Aroma compounds in aged sparkling wines |
Autor | KOSMERL, T. CEGNAR, S. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Aroma Compostos aromatics Vi escumos Envelliment Components aromatics |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Asti : un mousseux dans la cour des grands |
Autor | LECCIA, A. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1992 - V: - N: 162, Pg: 16-17 |
Descriptors | Asti Vi Italia Vi escumos |
Títol | Caracteristiques de la capacite de formation de mousse des vins mousseux et des vins de base destines aux champagnes |
Autor | SMIRNOVA, A.M. REBINDERE, P.A |
Dades Font | FV - octubre 1969 - V: - N: 336, Pg: 3 p. |
Descriptors | Escuma Vi escumos Vi base Determinacio |
Localització | FV 336 |
Títol | Champagne : goup d'anet a la croissance |
Autor | |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - juny 1991 - V: - N: 226, Pg: 61-66 |
Descriptors | Champagne Xampany Mercat Exportacio Vi escumos |
Títol | Champagne, cava i vins escumosos |
Autor | TORELLO, G. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 7 pp. |
Descriptors | Xampany Cava Vi escumos Terminologia |
Localització | C 8/24 |
Títol | Champan en la tierra del cava |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 7 Decembre 2002 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Xampany Cava Catalunya Consum Vi escumos Vi frances Premsa |
Localització | C 18/93 |
Títol | Clairette de Die : la force de la tradition |
Autor | ISABEAU, F. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 43-44 |
Descriptors | Clairette de Die DO Vi blanc Vinificacio Vi escumos Fran?a Metode xampanyes Metode tradicional |
Títol | Comparacio de tres clons de llevats secs actius |
Autor | POINSAUT, Phillipe |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 35-36 |
Descriptors | Llevats Acidesa Vi escumos Llevats secs actius LSA |
Títol | Comportamiento durante la segunda fermentacion en botella y capacidad espumante de cepas de Saccharomyces cerevisiae en la elaboracion de vinos espumosos |
Autor | FAJARDO, M.C. PUEYO, E. MARTIN ALVAREZ, P.J. SIMON, B. LUNA, N. HIDALGO, P. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 207-220 |
Descriptors | Segona fermentacio Fermentacio Capacitat escumosa Saccharomyces cerevisiae Vi escumos Llevats |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Compostos implicats en l'estabilitzacio i la desestabilitzacio de l'escuma dels vins escumosos. |
Autor | ROBILLARD, B. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 3-9 |
Descriptors | Vi escumos Escuma Compostos Estabilitzacio Desestabilitzacio |
Títol | Consejo Regulador Denominacion de Origen "Utiel-Requena" |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Utiel-Requena |
Dades Font | - [1994] - V: - N: , Pg: 32 p. |
Descriptors | Vi Utiel-Requena DO Historia Vinya Raim Varietats Qualificacio Infoden Denominacio d'origen Mapa Celler Reglament Vi escumos Exportacio Empreses vitivinicoles |
Localització | DO 7 Utiel Requena 1 |
Títol | Cremant, effervescent! Info ou intox...? |
Autor | TASTE, J. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2008 - V: - N: 229, Pg: 22-28 |
Descriptors | Vi efervescent Fran?a Gas carbonic Vi escumos Vi escumos natural Cremant Regions viticoles Pressio Sucre Varietats comercials Varietats de raim Vendes Vi tranquil |
Títol | Cuantificacion del CO2 y evaluacion de la calidad de la espuma en vinos espumosos. |
Autor | MORENO-ARRIBAS, M. V. PUEYO, E. POLO, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 123-127 |
Descriptors | Escuma Vi escumos Qualitat Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Títol | Datos historicos de las indicaciones de procedencia y de las denominaciones de origen alemanas para los vinos y los vinos espumosos |
Autor | BECKER, W. |
Dades Font | Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 151-173 |
Descriptors | Denominacions d'origen Procedencia Historia Denominacions d'origen Alemanya Vi Vi escumos Alemania |
Localització | 663.21 SYM |
Títol | De re vinicola. Los vinos del pais de las rosas: Bulgaria (y II) |
Autor | RODRIGUEZ, F |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2002 - V: LVII- N: 2934, Pg: 3804-3806 |
Descriptors | Bulgaria Regions vitivinicoles Llei de qualitat Vi dol? Vi escumos Viticultura Vitivinicultura |
Títol | Denominacion Vinos Espumosos |
Autor | |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - maig 1996 - V: - N: 2.597-98, Pg: 1.681-1682 |
Descriptors | Vi escumos Exportacio Denominacio de Vins Escumosos 1995 Estadistiques |
Títol | Denominaciones de Origen.CAVA |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1995 - V: - N: 39, Pg: 22 |
Descriptors | Cava DO Vi escumos Espanya |
Títol | Desarrollo y evaluacion del proceso de adaptacion de levaduras floculantes a un vino base, para la elaboracion de espumosos |
Autor | HIDALGO, P. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 23-29 |
Descriptors | Llevats floculants Vi base Vi escumos |
Títol | Determination de l?anhydride carbonique dans le vin, le vin perlant et le vin mousseux |
Autor | HENNIG, K. LAY, A |
Dades Font | FV - novembre 1967 - V: - N: 257, Pg: 4 p. |
Descriptors | Determinacio Vi escumos Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Titrimetria |
Localització | FV 257 |
Títol | Determination de la teneur en methanol dans les vins et spiritueux |
Autor | NIKOVA, Z. GORANOV, N |
Dades Font | FV - setembre 1969 - V: - N: 339, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metanol Vi escumos Determinacio Cromatografia de gasos |
Localització | FV 339 |
Títol | Determination de la teneur en methanol dans les vins, alcools et spiritueux. |
Autor | FERNANDEZ, J. LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - abril 1970 - V: - N: 354, Pg: 2 p. |
Descriptors | Metanol Vi escumos Begudes alcoholiques Determinacio |
Localització | FV 354 |
Títol | Determination du CO2 dans les vins mousseux. |
Autor | MERJANIAN, A.A. |
Dades Font | FV - 1983 - V: - N: 773, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi escumos Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 773 |
Títol | Determination of molecular weight of polysaccharides in musts and wines by HPLC |
Autor | TORRE, M. C. de la MARTI, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 221-223 |
Descriptors | Polisacarids Most Vi HPLC Pes molecular Macabeu Parellada Xarel.lo Vi escumos Metode xampanyes Metode tradicional Penedes |
Localització | C 4/103 |
Títol | Determination quantitative des esters individuels, de l'hexanol et du B-phenylethanol dans le vin et les spiritueux. |
Autor | PLESSIS, C. S. du MARAIS, J. ROUX, J. le |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 613, Pg: 6 p. |
Descriptors | Determinacio Esters Hexanol Feniletanol Vi Begudes alcoholiques Vi escumos Cromatografia de gasos Licor |
Localització | FV 613 |
Títol | Determination quantitative du propanol-1 du methyle-2 propanol-1, du N-hexanol et des pentanols totaux dans les vins et les eaux-de-vie. |
Autor | ROUX, J. le MARAIS, J. |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 612, Pg: 4 p. |
Descriptors | Determinacio Vi Begudes alcoholiques Licor Pentanol Hexanol Metil Propanol Cromatografia de gasos Vi escumos |
Localització | FV 612 |
Títol | Dosage de l'acide carbonique dans le vin, le vin Perle et le vin Mousseux. |
Autor | HENNING, K. LAY, A. |
Dades Font | FV - agost 1968 - V: - N: 294, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 294 |
Títol | Dosage de l'anhydride carbonique dans les vins tranquilles et Mousseux. |
Autor | CAPT, E. SCHOPFER, J. F. DUFOUR, A. |
Dades Font | FV - mar? 1969 - V: - N: 315, Pg: 6 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Vi escumos Dosificacio Dosatge Addicio Determinacio |
Localització | FV 315 |
Títol | Dosage de l?acide carbonique dans les vins par les methodes utilises en U.R.S.S. Description des modes operatoires |
Autor | DEIBNER, L |
Dades Font | FV - febrer 1968 - V: - N: 261, Pg: 17 p. |
Descriptors | Unio Sovietica URSS Metode Vetcher/Greschnov Metode Vartanyan Vi escumos Vi tranquil Dioxid de carboni Gasometria Volumetria Determinacio Gravimetria CO2 Anhidrid carbonic |
Localització | FV 261 |
Títol | Dosage du gaz carbonique par titrimetrie (Complement au FV 736) |
Autor | BRUN, S. TEP, Y. |
Dades Font | FV - abril 1982 - V: - N: 736 bis, Pg: 1 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Analisi Gas Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Titrimetria Vi tranquil Vi escumos |
Localització | FV 736 bis |
Títol | Dosage du gaz carbonique par titrimetrie |
Autor | BRUN, S. TEP, Y. |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 736, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Titrimetria Analisi Gas Dosificacio Dosatge Vi tranquil Vi escumos Determinacio Identificacio |
Localització | FV 736 |
Títol | Effervescence in sparkling wines: the sequel |
Autor | CASEY, J. |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker - 1995 - V: - N: 378a, Pg: 37-47 |
Descriptors | Vi escumos Efervescencia Gas |
Localització | C 16/3 |
Títol | El Vi?edo aleman, paraiso del vino blanco |
Autor | ALVARO, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 27-31 |
Descriptors | Alemanya Vinya Riesling Muller Zhurgan Silvaner Vi blanc Vi negre Produccio Denominacio d'origen Sol Control de qualitat Reglament Vi escumos Varietats Alemania |
Títol | El aroma de los vinos espumosos (y II). Factores que influyen en la composicion aromatica de los vinos espumosos |
Autor | POZO-BAYON, M.A. PUEYO, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 167-171 |
Descriptors | Aroma Vi escumos Composicio aromatica |
Títol | El aroma de los vinos espumosos. (I) Compuestos responsables del aroma en vinos espumosos |
Autor | POZO, M.A. PUEYO, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 65-70 |
Descriptors | Aroma Vi escumos Compostos aromatics |
Títol | El cava creix als mercats tradicionals del xampany |
Autor | PUJOL, I. |
Dades Font | Ara - 1 Mar? 2011 - V: - N: , Pg: 18 |
Descriptors | Mercat Vi escumos Catalunya |
Localització | C 24/308 |
Títol | El champagne y los espumosos. Desde su origen hasta su preparacion para la venta |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: LXII- N: 3164, Pg: 1014-1016 |
Descriptors | Champagne Vi escumos Caracteristiques Proces d'elaboracio Destilacio Comercialitzacio |
Títol | El comercio exterior vitivinicola espanyol en 1993 |
Autor | GARCIA, M. C. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 5 - juliol-agost 1994 - V: - N: 7-8, Pg: 26-33 |
Descriptors | Espanya Vi de taula Vi licoros Vi escumos Preu de venda Unio Europea Comercialitzacio Mercat Exportacio Consum Estadistiques |
Títol | El mercado del vino espumoso en Australia |
Autor | PEIRO, R. |
Dades Font | Vino (Wine, Vin, Wein) - Noviembre 1999 - V: - N: 21, Pg: 34-38 |
Descriptors | Vi escumos Australia Mercat Produccio Exportacio Importacio |
Títol | El metode ancestral |
Autor | VALADE, J-P. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 15-17 |
Descriptors | Metode ancestral Vi escumos Vinificacio Fermentacio Degollament |
Títol | El metodo "Champenoise" automatizado |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1993 - V: - N: 24, Pg: 39-45 |
Descriptors | Metode xampanyes Metode tradicional Automatitzacio Vi escumos Elaboracio |
Títol | El subsector vinicola en Barcelona. |
Autor | COSTA, L. |
Dades Font | Anuario 1993: Fundacion Ciudad de Lleida - 1994 - V: - N: , Pg: 77-118 |
Descriptors | Vitivinicultura Catalunya Denominacio d'origen Alella DO Penedes DO Vi escumos Cava Mercat Medi ambient Vi Ronda Uruguay del GATT Comarques viticoles especials Barcelona |
Localització | 34(460):663.21 Anu |
Títol | Elaboracion de vinos espumosos de las variedades Albillo y Malvar con levaduras autoctonas de la D.O. Vinos de Madrid |
Autor | PUEYO, E. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 55-63 |
Descriptors | Vinificacio Vi escumos Albillo Malvar Varietats Llevats autoctons Vinos de Madrid DO |
Títol | Elaboracion de vinos espumosos |
Autor | VAZQUEZ, J. |
Dades Font | Bierzo y Mencia - Marzo 1999 - V: - N: , Pg: 12-17 |
Descriptors | Vi escumos Elaboracio |
Títol | Els escumosos del m?n: factor varietat i fermentacio |
Autor | DABAN, M. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 3-8 |
Descriptors | Vi escumos Fermentacio Metode ancestral Metode champenoise-milispark Metode transfer Metode del vas clos Metode dioise Metode continu Metode de carbonacio Produccio mundial Cava |
Títol | Entendimiento de la respuesta sensorial con los vinos espumosos |
Autor | THORNGATE, J. H. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi escumos Cava Consum |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Estudio de la composicion antocianica de vinos espumosos elaborados con variedades tintas y de los cambios que se producen durante el envejecimiento |
Autor | POZO BAYON, M.A. GOMEZ CORDOVES, M.C. POLO, M.C. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 173-174 |
Descriptors | Composicio antocianica Vi escumos Varietats negres Vi negre Envelliment |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evaluacion enologica de cepas de saccharomyces cerevisiae durante la toma de espuma en botella de un vino base para espumosos |
Autor | SIMON, B. PUEYO, E. FAJARDO, M.C. LUNA, N. MARTIN ALVAREZ, P.J. HIDALGO, P. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 213-215 |
Descriptors | Avaluacio enologica Vinya Saccharomyces cerevisiae Vi escumos Llevats |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evolucion de vinos tranquilos (blanco y tinto) y de vinos espumosos (cava y champagne) segun diferentes tipos de taponado |
Autor | MAS, A. PUIG,J. LLADO, N. ZAMORA, F. |
Dades Font | Aecork News - 2? trimestre 2001 - V: - N: 26, Pg: 2-9 |
Descriptors | Assaig comparatiu Vi tranquil Vi blanc Vi negre Vi escumos Cava Champagne Tap Tap de suro Tap de plastic Capsula |
Títol | Evolucion del consumo de vinos en Espanya: comparacion con el de bebidas alcoholicas |
Autor | GRACIA, A. ALBISU, L. M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1993 - V: - N: 25, Pg: 4-11 |
Descriptors | Espanya Consumidor Vi Consum Mercat Marqueting Distribucio Cervesa Vi escumos Vi dol? Begudes alcoholiques Rioja DOQ Oferta Demanda |
Títol | Evoluzione di componenti volatili nel corso della elaborazione dei vini spumanti del trentino |
Autor | VERSINI, G. MARGHERI, G. |
Dades Font | Idustria delle bevande - 1982 - V: - N: 58, Pg: 101-103 |
Descriptors | Compostos volatils Vi escumos Evolucio Vinificacio |
Localització | C 19/54 |
Títol | Exportaciones de vino |
Autor | INDO |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-2635 - 1993 - V: - N: 2441-2442, Pg: 1653-1752 |
Descriptors | Exportacio Mercat Vi escumos Tarragona DO Emporda-Costa Brava DO Costers del Segre DO Penedes DO Terra Alta DO Conca de Barbera DO Alella DO Estadistiques Produccio Catalunya Espanya |
Localització | C 5/81 |
Títol | Exportaciones enero-marzo 2005 |
Autor | LOPEZ, A. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1962-1975 |
Descriptors | Exportacio Vi 2005 Denominacio d'origen Vi escumos Cava Vi aromatic Most Vinagre |
Títol | Federacion Espanyola del Vino. Comercio espanyol de productos vitivinicolas |
Autor | ROPERO GRADILLA, E. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 20/27 Mayo 2000 - V: - N: 2806-07, Pg: 1792-1803 |
Descriptors | Comer? Productes vitivinicoles Exportacio espanyola Estadistiques 1999 Preu Importacio espanyola Vi Vinagre Most Vi de licor Vi escumos |
Títol | Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines |
Autor | LUGUERA, C. MORENO-ARRIBAS, V. PUEYO, E. BARTOLOME, B. POLO, M.C. |
Dades Font | Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 63 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 465-471 |
Descriptors | Vi escumos Fraccio Proteines |
Localització | C 15/7 |
Títol | Freixenet destrona a Martini del liderazgo de vinos espumosos en Gran Breta?a |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 23 Setembre 2002 - V: - N: , Pg: 1pp |
Descriptors | Freixenet Martini Vi escumos Mercat Premsa |
Localització | C 18/85 |
Títol | Garcia Carrion pone en guardia al cava catalan. El grupo planea producir 50 millones de espumoso en La Mancha |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | Vanguardia, La - Febrero 2008 - V: - N: , Pg: 76 |
Descriptors | Produccio de vi Lambrusco Metode Sekt Competitivitat Qualitat del vi Vi escumos |
Localització | C 24/85 |
Títol | Influence du milieu sur le niveau de potassium et sur l'acidite du mout de quelques cepages indiques pour la production de vins mousseux |
Autor | ZAMBONI, M. et al. |
Dades Font | Bulletin de l'OIV - 1985 - V: - N: 649-649, Pg: 121-131 |
Descriptors | Acidesa del most Vinificacio Potassi Vi escumos |
Localització | C 18/36 |
Títol | Influencia de los clarificantes y de los coadyuvantes del tireje sobre la capacidad espumante de un vino blanco de Bobal |
Autor | GARCIA, M.J. ALVAREZ, I. LIZAMA, V. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 218-220 |
Descriptors | Vi escumos Proteines Tiratge |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia del tipus de clarificacio del vi base i dels coadjuvants de tiratge sobre la qualitat de l'escuma dels vins efervescents |
Autor | VANRELL, G. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 10-14 |
Descriptors | Escuma Qualitat Coadjuvant Vi base Vi escumos |
Títol | Informe de China |
Autor | Oficina Comercial de la Embajada de Espa?a en Pekin |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - maig 1998 - V: - N: 2702/3, Pg: 1804 |
Descriptors | Xina Exportacio Comercialitzacio Importacio Vi Vi escumos Most 1997 |
Títol | Informe de Finlandia |
Autor | HAARANEN, A. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - maig 1998 - V: - N: 2702/3, Pg: 1807-1808 |
Descriptors | Finlandia Importacio Vi escumos Vi tranquil Comercialitzacio 1996-1997 |
Títol | Informe de Japon |
Autor | |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - maig 1998 - V: - N: 2702/3, Pg: 1812 |
Descriptors | Japo Importacio Comercialitzacio Vi Vi escumos 1996-1997 |
Títol | Informe de Japon |
Autor | Embajada Espanyola en Tokio |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 22/29 Mayo 1999 - V: - N: 2754-55, Pg: 1809-1812 |
Descriptors | Japo Vi Estadistiques Exportacio Vi escumos |
Títol | Investigation of nutrient supply and vitality of yeasts leading to quality improvement of wines and sparkling wines |
Autor | RAUHAUT, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 101-106 |
Descriptors | Nutrients Llevats Vitalitat Millora Qualitat del vi Vi escumos |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | L'Elaboracio dels vins escumosos naturals "cava" |
Autor | CASTRO, J. J. de |
Dades Font | Quaderns Tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 11 (Serie Enologia), Pg: |
Descriptors | Cava Vi escumos Elaboracio Normes Tiratge |
Títol | L'elevage sur lie des vins blancs de Bourgogne I. Etude des composes azotes, des acides gras et analyse sensorielle des vins. |
Autor | FERRARI, G. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 27 - 1988 - V: - N: , Pg: 183-197 |
Descriptors | Vi blanc Fran?a Borgonya Bourgogne Sediment Solatge Analisi sensorial Vinificacio Envelliment Ampolla Vi escumos Llevats Composicio Proteases Posit Nitrogen |
Localització | C 5/45 |
Títol | L'us de llevats immobilitzats en la presa d'escuma : un trienni de proves |
Autor | DARIA, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 9-17 |
Descriptors | Vi escumos Llevats Immobilitzacio Escuma Ampolla Pressio Aroma |
Títol | La Alimentacion en Espa?a 2001 |
Autor | SEMANA VITIVINICOLA, LA |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2003 - V: LVIII- N: 2971/72, Pg: 2538-2559 |
Descriptors | Estadistiques Espanya Alimentacio Consum Mercat Vi Cava Vi escumos |
Títol | La Composicio de l'escumos classic italia amb especial referencia a la incidencia de la maduracio en els llevats |
Autor | SILVA, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 18-29 |
Descriptors | Vi escumos Italia Llevats Maduracio |
Títol | La Situation economique champenoise |
Autor | LOMBARD, Y |
Dades Font | Neid : l'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1992 - V: - N: 239, Pg: 12-48 |
Descriptors | Mercat Xampany Champagne Vi escumos Exportacio Economia Preu de venda Comercialitzacio |
Títol | La Vie du champagne n'est pas un long fleuve tranquile |
Autor | DABERE, J. |
Dades Font | NEID : l'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1991 - V: - N: 229, Pg: 16-18 |
Descriptors | Vi escumos Champagne Xampany Mercat Distribucio Denominacio d'origen |
Títol | La autolisis de las levaduras en la elaboracion de vinos espumosos. Influencia sobre las caracteristicas espumantes |
Autor | MORENO-ARRIBAS, V. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Autolisi de llevats Vi escumos Vinificacio Caracteristiques escumants |
Localització | 663.223 Con |
Títol | La elaboracion de los vinos espumosos y su repercusion en la composicion quimica y la calidad |
Autor | POLO, M.C. POZO BAYON, M.A. MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J. MORENO ARRIBAS, M.V. PUEYO, E. MARTIN ALVAREZ, P.J. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 15787-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 55-60 |
Descriptors | Vi escumos Vinificacio Composicio quimica Qualitat Metode transfer Escuma |
Títol | Las exportaciones espa?olas de vino se incrementan mas del 15 a septiembre |
Autor | FEDERACION ESPA?OLA DEL VINO |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2001 - V: LVI- N: 2889, Pg: 4458-4459 |
Descriptors | Espa?a Exportacio Estadistiques Vi 2001 Vinagre Vi escumos Vi de taula Most Vi d'agulla |
Títol | Le Champagne : son avenir |
Autor | NIETZSCHE, F. |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1991 - V: - N: 229, Pg: 14-15 |
Descriptors | Champagne Denominacio d'origen Vi escumos Mercat Exportacio |
Títol | Le Champagne selon votre Gout |
Autor | LECOUTY, C. DESSEAUVE, T. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre 1990 - V: - N: 352, Pg: 25-31 |
Descriptors | Xampany Champagne Vi escumos Produccio Elaboracio |
Títol | Le Cremant d'Alsace : l'histoire d'une famille vigneronne |
Autor | REUTENAUER, L. E |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1990 - V: - N: 215, Pg: 25-33 |
Descriptors | Alsacia Vi escumos Cava Elaboracio Comercialitzacio |
Títol | Le Marche des mousseux de Saumur : la consolidation du leadership |
Autor | |
Dades Font | NEID : L'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - novembre 1990 - V: - N: 220, Pg: 20-36 |
Descriptors | Vi escumos Saumur Comercialitzacio Mercat |
Títol | Le Marche des mousseux nature : optimisme raisonne |
Autor | PENHIRIN, Jacques |
Dades Font | NEID : L`Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1990 - V: - N: 215, Pg: 17-24 |
Descriptors | Vi escumos Mercat |
Títol | Le Marche des vins effervescents aromatises "light" |
Autor | VERNEJOUL, D. de |
Dades Font | NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1991 - V: - N: 229, Pg: 45-49 |
Descriptors | Vi lleuger Vi escumos Vi aromatic Vi desalcoholitzat Consum Mercat |
Títol | Le Marche des vins effervescents |
Autor | VERNEJOUL, D. de |
Dades Font | NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1991 - V: - N: 225, Pg: 29-32 |
Descriptors | Champagne Vi escumos Xampany Denominacio d'origen Mercat Fran?a Alsacia Metode xampanyes Metode tradicional Bordeus Limoux Metode gaillacoise Bordeaux |
Títol | Le Marche des vins effervescents |
Autor | VERNEJOUL, D. de |
Dades Font | NEID : L'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1992 - V: - N: 235, Pg: 13-34 |
Descriptors | Vi Mercat Vi aromatic Vi escumos Distribucio Comercialitzacio Consum Consumidor |
Títol | Le gerbage des vins effervescents |
Autor | LIGER, G. BARBIER, J.E. ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 46-48 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi escumos Remoguda Conservacio |
Títol | Les Mythes du vin : champagne |
Autor | BELTRANE, M. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre 1991 - V: - N: 361, Pg: 20-41 |
Descriptors | Vi escumos Comercialitzacio Marqueting Distribucio Aroma Consumidor Etiqueta Crian?a Envelliment |
Títol | Les Vins de Saumur en distribution alimentaire : le succes passe par la maitrise des prix de vente |
Autor | VERNEJOUL, D. de |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - agost-setembre 1992 - V: - N: 238, Pg: 32-39 |
Descriptors | Saumur Vi Vi escumos Mercat Distribucio Val-de-loire |
Títol | Les Vins de saumur effervescents en distribution alimentaire. L'annee a ete bonne, mais attention a la derive des prix |
Autor | |
Dades Font | NEID: La Revue Internationale des vins-spiritueux et autres boissons ISSN: 0984-1695 - octubre 1993 - V: - N: 249, Pg: 28-34 |
Descriptors | Fran?a Vi Vi escumos Mercat Consum Estadistiques Denominacio d'origen Preu de venda Saumur DO Distribucio Comercialitzacio |
Títol | Les Vins effervescents |
Autor | VERNEJOUL, D. de |
Dades Font | Neid : L'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0984-1695 - maig 1993 - V: - N: 245, Pg: 7-14 |
Descriptors | Vi escumos Mercat Consum Demanda Oferta Vi aromatic Preu de venda Marqueting Estadistiques Vi d'agulla Denominacio d'origen Control de qualitat Fran?a Cava Distribucio |
Títol | Les Vins mousseux dans le monde (Sources CIVC) |
Autor | |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1990 - V: - N: 215, Pg: 11-15 |
Descriptors | Vi escumos Mercat |
Títol | Les Vins mousseux de Saumur en grande distribution |
Autor | PENHIRIN, Jacques |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - novembre 1989 - V: - N: 210, Pg: 24-35 |
Descriptors | Vi escumos Comercialitzacio Distribucio Consum |
Títol | Les Vins mousseux nature : le Saumur toujours en effervescence |
Autor | NENARD, Fransois |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - novembre 1991 - V: - N: 230, Pg: 13-26 |
Descriptors | Vi escumos Saumur Mercat Distribucio Denominacio d'origen Preu de venda |
Títol | Les aspectes juridiques du commerce des vins et spiritueux sur internet. Part II: l'explotation du site de commercialisation des vins et spiritueux |
Autor | HYACINTHE, N. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologieques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2002 - V: 29- N: 104, Pg: 46-51 |
Descriptors | Legislacio Comer? electronic Vi escumos Internet Espirituosos |
Títol | Les exportations de vins effervescents en 2001 |
Autor | REVUE VINICOLE INTERNATIONALE |
Dades Font | Revue vinicole internationale: le magazin des professionels des vins et spiritueux ISSN: 0035-4368 - Mai 2002 - V: - N: 3798, Pg: 27-28 |
Descriptors | Exportacio Vi escumos Estadistiques 2001 |
Títol | Les ventes de vins effervescents en GD en 2004 |
Autor | |
Dades Font | Revue Vinicole Internationale ISSN: 0035-4368 - Juny 2005 - V: - N: 3829, Pg: 9 |
Descriptors | Vendes Vi escumos Estadistiques 2004 Fran?a |
Títol | Los espumosos tintos australianos: Sparkling Shiraz |
Autor | RIQUELME, M.T. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2012 - V: - N: 3371, Pg: 356-359 |
Descriptors | Vi escumos Vi negre Australia Shiraz Innovacio Tecnologia |
Títol | Los nuevos vi?edos ingleses retan al imperio del champan |
Autor | ASIMOV, E. |
Dades Font | El Pais (The New York Times) ISSN: 1576-3765 - 5 Maig 2011 - V: - N: , Pg: 2 |
Descriptors | Vi escumos Anglaterra |
Localització | C 25/86 |
Títol | Memoria d'estada en practiques a "Buena Vista Winery" i projecte de fi de carrera assentat en: plantacio d'un vinyar i apliacio d'una empresa de vins escumosos de cava. |
Autor | SALVANY CARMONA, Annabel |
Dades Font | - octubre 1995 - V: - N: , Pg: 127 pp. |
Descriptors | Estada en practiques Buena Vista Winery California Estats Units d'America Carneros DO Projecte Vinya Estudi economic Cava Vi escumos Comercialitzacio Productes Vinificacio Crian?a |
Localització | (043) SALVANY CARMONA |
Títol | Memoria d'estada en practiques assentada a Segura Viudas S.A. i projecte de substitucio d'un sistema de desfangat tradicional de mostos |
Autor | RUIZ SUSIN, Josep Antoni |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Penedes DO Vinificacio en blanc Vinificacio en negre Vinificacio de rosat Desfangament continu per flotacio Vi escumos Vi tranquil |
Localització | (043) RUIZ SUSIN, Josep Antoni |
Títol | Mesure de la resistance specifique du vin au degagement de CO2 |
Autor | MERJANIAN, A.A. |
Dades Font | FV - octubre 1969 - V: - N: 337, Pg: 8 p. |
Descriptors | Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Analisi quimica |
Localització | FV 337 |
Títol | Methode rapide de dosage du gaz carbonique dans les vins tranquilles. |
Autor | SCHOPFER, J. F. |
Dades Font | FV - febrer 1973 - V: - N: 444, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Determinacio Vi escumos Pressio |
Localització | FV 444 |
Títol | Methode simple de determination de l'acidite volatile dans le vin pour la practique de cave. |
Autor | SANDOVAL PUERTA, J.A. HIDALGO ZABALLOS, T. |
Dades Font | FV - abril 1971 - V: - N: 387, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid Acidesa Vi escumos Components volatils Determinacio Destil.lacio |
Localització | FV 387 |
Títol | Methode titrimetrique pour le dosage de la teneur en gaz carbonique dissous dans les vins tranquilles, mousseux et gazeifies |
Autor | GORANOV, N. |
Dades Font | FV - 1983 - V: - N: 758, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metode titrimetric Dosificacio Dosatge Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Determinacio Vi tranquil Vi escumos Vi gasificat |
Localització | FV 758 |
Títol | Metode rapid per avaluar l'estat d'adaptacio dels llevats per la produccio d'escumosos |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 19-22 |
Descriptors | Vi escumos Llevats Refermentacio Elaboracio |
Títol | Mise au point de la preparation d'un autolysat de levures a usage oenologique en vue d'accelerer la maturation des vins tranquilles conserves sur lies |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | - juny 1986 - V: - N: , Pg: 1-6 |
Descriptors | Vi tranquil Vi escumos Llevats Posit Autolisi Envelliment Sediment Solatge |
Localització | C 1/15 |
Títol | NEID : Special techniques champenoises 6 annee |
Autor | |
Dades Font | NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1991 - V: - N: 225, Pg: 3-32 |
Descriptors | Metode xampanyes Metode tradicional Vi escumos Elaboracio Qualitat Vi base |
Títol | Origine France fait mousser l'export, L' |
Autor | GUELLER, T. |
Dades Font | Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Septembre 2008 - V: - N: 3861, Pg: 46-49 |
Descriptors | Fran?a Vi escumos Mercat internacional Marques comercials Innovacio Caracteristiques |
Títol | Peptides in musts and wines. Changes during the manufature of cavas (sparkling wines) |
Autor | MORENO.ARRIBAS, V. PUEYO, E. POLO, M.C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 44 - 1996 - V: - N: 12, Pg: 3783-3788 |
Descriptors | Vi escumos Peptid Most Vi escumos Cava |
Localització | C 15/6 |
Títol | Philippe Brisebarre : produire tous les ans un type de vin a determiner |
Autor | BEAUVALLET, L. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1990 - V: - N: 144, Pg: 22-23 |
Descriptors | Fran?a Vouvray DO Vi tranquil Vi escumos |
Títol | Poden les proteines estabilitzar l?escuma dels vins escumosos? |
Autor | DOUILLARD, R. PUFF, N. AGUIE-BEGHIN, V. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1999 - V: - N: 47, Pg: 3-8 |
Descriptors | Vi escumos Proteines Escuma Estabilitzacio |
Títol | Proces de fabricacio dels taps de suro per vins tranquils i vins escumosos |
Autor | SOLER, R. |
Dades Font | - juny-juliol 1999 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Fabricacio Tap de suro Vi tranquil Vi escumos |
Localització | C 24/1 |
Títol | Quelques resultats numeriques par les trois methodes originales d'analyse des vins mosseux. (Complement au FV 337). |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1971 - V: - N: 389, Pg: 1 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Unio Sovietica URSS Vi escumos Vinificacio Destil.lacio Metode xampanyes Metode tradicional |
Localització | FV 389 |
Títol | Quelques resultats numeriques par les trois methodes originales d'analyse des vins mousseux.(Complement au FV 338). |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1971 - V: - N: 390, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi escumos Unio Sovietica URSS Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi gasificat Vinificacio |
Localització | FV 390 |
Títol | Quelques resultats numeriques par les troits methodes originales d'analyse des vins mosseux. (Complement au FV 336). |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1971 - V: - N: 388, Pg: 2 p. |
Descriptors | Destil.lacio Unio Sovietica URSS Vi escumos Vinificacio Fermentacio |
Localització | FV 388 |
Títol | Rapport de la Yougoslavie |
Autor | SILKOVEC, S. JASIC, L. KOVAC, V. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 59 - 1986 - V: - N: 663-664, Pg: 680-683 |
Descriptors | Iugoslavia Vi Vi escumos Vinificacio Produccio Metode xampanyes Metode tradicional |
Localització | C 4/121 |
Títol | Recherche de la teneur en "Acide carbonique combine" dans les vins mousseux |
Autor | MERJANIAN, A.A. KOZENCEAU, E.M |
Dades Font | FV - 1969 - V: - N: 338, Pg: 3 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Determinacio Volumetria |
Localització | FV 338 |
Títol | Recuperacion de coloides procedentes de los hollejos de la uva para su utilizacion com adyuvante tecnologico para mejorar la calidad dela espuma de los vinos espumoso |
Autor | ZAMORA, F. VANRELL, G. GERLAND, C. POINSAUT, P. LEBOEUF, D. CANALS, R. ESTERUELAS, M. AROLA, LL. CANALS, J.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 57-59 |
Descriptors | Col?loide Raim Adjuvant Qualitat de l'escuma Vi escumos |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Relation entre la pression et la quantite d'anhydre carbonique contenu dans les vins mousseux. |
Autor | JAULMES, P. |
Dades Font | FV - agost 1972 - V: - N: 422, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Gas carbonic Vi escumos Pressio |
Localització | FV 422 |
Títol | Roda d'aromes del vi escumos. |
Autor | NOBLE, A. C. HOWE, P. |
Dades Font | - - V: - N: full solt fotocopiat, Pg: 1 pp. |
Descriptors | Roda d'aromes Vi escumos Aroma |
Localització | C 22/3 |
Títol | Rueda, una denominacion marcada por la variedad Verdejo |
Autor | TECNOLOGIA DEL VINO |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 57-64 |
Descriptors | Rueda DO Verdejo Varietats Vinya Poda Vi escumos Vi blanc Vi negre Denominacio d'origen Infoden |
Títol | Secretaria General de Comercio Exterior |
Autor | MINISTERIO DE ECONOMIA Y HACIENDA |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2002 - V: LVII- N: 2910/11, Pg: 1775-1781 |
Descriptors | Estadistiques Comer? exterior Vi escumos Most Denominacio d'origen Vi de taula Vi licoros |
Títol | Seleccion de levaduras para elaboracion de espumosos con bajo contenido en alcohol |
Autor | NOVELLA, M. A. ORTIZ, R. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 60-63 |
Descriptors | Vi escumos Elaboracio Llevats Grau alcoholic Graduacio Boval |
Títol | Sensitive Filling Technology for Premium Still and Sparkling Wines |
Autor | GRIMM, L. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 439-455 |
Descriptors | Vi Vi escumos Tecnologia enologica |
Títol | Sensory Study of the Effect of Fluorescent Light on a Sparkling Wine and Its Base Wine. |
Autor | DOZON, N. M. NOBLE, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 265-271 |
Descriptors | Aroma Vi escumos Llum fluorescent |
Localització | C 6/62 |
Títol | Sorbic Acid as a Preservative in Sparkling Wine. Its Efficacy and Adverse Flavor Effect Associated with Ethyl Sorbate Formation |
Autor | DE ROSA, T. et al. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 2, Pg: 98-102 |
Descriptors | Acid sorbic Vi escumos Gust Sabor Efectes Etil |
Localització | C 20/82 |
Títol | Statistiques des exportations de vins et spiritueux. |
Autor | |
Dades Font | Marche international des vins et spiritueux - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-46 |
Descriptors | Estadistiques Mercat Importacio Exportacio Begudes alcoholiques Europa America Asia Vi escumos Produccio |
Localització | C 6/27 |
Títol | Tabla de importaciones y exportaciones de vinos |
Autor | MEH |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 20/27 Mayo 2000 - V: - N: 2806-07, Pg: 1846-1849 |
Descriptors | Importacio Exportacio Vi Estadistiques Vi de taula Vi licoros Espanya Vi escumos |
Títol | Tasting and evaluating sparkling wines |
Autor | WIEGAND, Ronn |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 100, 118 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi escumos Aroma Gust |
Títol | Techniques modernes de controle de l'origine et de la nature des vins de Champagne |
Autor | TUSSEAU, D ...[et al.] |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 71, Pg: 1-6 |
Descriptors | Champagne Xampany Vi escumos Analisi |
Localització | C 2/7 |
Títol | Teneur en methanol des vins, alcools et spiritueux. |
Autor | FERNANDEZ, J. LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - abril 1970 - V: - N: 355, Pg: 6 p. |
Descriptors | Metanol Vi Begudes alcoholiques Alcohol Vi escumos |
Localització | FV 355 |
Títol | Teneur en plomb de plusieurs vins Sud-africains. |
Autor | PLESSIS, C.S. DU |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 498, Pg: 1 p. |
Descriptors | Sud Africa Africa del sud Plom Vi blanc Vi negre Vi sec Graduacio Vi escumos Sucre Alcohol Grau alcoholic |
Localització | FV 498 |
Títol | Teneurs en sulfates de divers types de vins grecs autres que les vins secs. |
Autor | KOURAKOU, S. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 491, Pg: 7 p. |
Descriptors | Sulfat Sofre Vi licoros Vi escumos Vi dol? Grecia Sucre Graduacio Grau alcoholic Acidesa pH Alcohol |
Localització | FV 491 |
Títol | Teneurs en sulfates des vins speciaux bulgares. |
Autor | LITCHEV, V. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 492, Pg: 1 p. |
Descriptors | Sulfat Sofre Potassi Bulgaria Graduacio Vi blanc Vi negre Vi escumos Sucre Grau alcoholic Jerez Sherry Xeres Vi dol? |
Localització | FV 492 |
Títol | The endogenous particles of sparkling wine and their influence on the foaming behaviour |
Autor | SENEE, J. VIAUX, L. ROBILLARD, B. DUTEURTRE, B. VIGNES-ADLER, M. |
Dades Font | Food Hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 12- N: 2, Pg: 217-226 |
Descriptors | Estabilitat Escuma Vi escumos Champagne Particules endogenes |
Localització | C 12/3 |
Títol | The occurrence of atypical againg aroma and other peculiar aroma-influencing compounds in sparkling wines |
Autor | VERSINI, G. LUNELLI, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 351-368 |
Descriptors | Envelliment accelerat Defectes aromatics Compostos del vi Vi escumos |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | The production and marketing of organic wine in Sicily |
Autor | CRESCIMANNO, M. FICANI, G.B. GUCCIONE, G. |
Dades Font | British Food Journal ISSN: 0007-070X - 2002 - V: 104- N: 3/4/5, Pg: 274-286 |
Descriptors | Estrategies Vi escumos Marqueting Compostos organics Vi ecologic Vinificacio Control Sicilia Vi organic Cultiu biologic Consum Comercialitzacio |
Localització | C 16/49 |
Títol | Utilizacion de la lisozima en vinos tranquilos y vinos espumosos |
Autor | GERLAND, C. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: - N: N? Especial Enomaq Tecnovid 2002, Pg: 5 pp. |
Descriptors | Lisozim Vi tranquil Vi escumos Vi negre Fermentacio malolactica Estabilitzacio microbiologica Efecte secundari |
Títol | Utilizacion de la lizosima en vinos tranquilos y vinos espumosos |
Autor | GERLAND, C. |
Dades Font | Jornadas Tecnicas Enomaq-Tecnovid 2002 - 2002 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Lisozim Vi negre Vi escumos Fermentacio malolactica Estabilitzacio microbiologica Efecte secundari |
Localització | C 19/146 |
Títol | Variedades para vinos espumosos |
Autor | HIDALGO, L |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 9-10, Pg: 65-70 |
Descriptors | Vinya Varietats Vi escumos Legislacio comunitaria |
Títol | Vins effervescents |
Autor | |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Decembre 2008 - V: Hors-serie- N: , Pg: 3-14 |
Descriptors | Vi escumos Xampany Champagne Flora |
Títol | Vins escumosos i la industria dels escumosos a Alemanya |
Autor | WOLLER, R. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 18-21 |
Descriptors | Vi escumos Alemanya Industria vitivinicola Produccio Importacio Exportacio Legislacio Analisi Efecte fisiologic Alemania |
Títol | analisi sensorial descriptiva dels vins tranquils i escumosos |
Autor | PITTARO, D. P. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1991 - V: - N: 22, Pg: 12-19 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi escumos Vi tranquil Gust Olfacte Vista Color |
Títol | espumosos del mundo: factor variedad y fermentacion, Los |
Autor | DABAN, M. |
Dades Font | ACE. Revista de Enologia - Edici? digital - Mayo 2005 - V: - N: 57, Pg: 8pp. |
Descriptors | Cava Escumos Champagne Xampany Vi escumos Historia Elaboracio de cava Metodes tradicionals Metode champenoise Metode transfer Metode champenoise-milispark Metode dioise Metode ancestral Metode asti Metode continu |
Localització | C24/158 |