Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Estabilitat

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Compostaje y su uso en agricultura ecologica, El
Autor LABRADOR, J.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Julio 2008 - V: - N: 273, Pg: 34-40
Descriptors Compostatge Agricultura ecologica Fertilitzacio Compost Estabilitat Normes Agrosistemes Proces d'elaboracio

Títol Efecto de las manoproteinas en la estabilidad del color de vinos tintos de Monastrell
Autor PARDO, F.   GARIJO, J.   SALINAS, M.R.  
Dades Font Viticultura. Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2001 - V: XII- N: 75, Pg: 31-35
Descriptors Color Estabilitat Polifenols Mannoproteines Monastrell Vi negre

Títol Effect of ioin-exchange adsorption on the protein profiles of white wines
Autor SARMENTO, M.R.   OLIVEIRA, J.C.   SLATNER,M.   BOULTON, R.B.  
Dades Font Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - June 2001 - V: 7- N: 3, Pg: 217-224
Descriptors Bentonita Vi Estabilitat Prote?nes Adsorcio

Títol Estudio de la estabilidad en botella de vinos blancos jovenes
Autor REMCAMALES,A.F.   SAYAGO, A.   VIOLANTE, M.D.   HERNANZ, D.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 99-101
Descriptors Estabilitat Embotellament Vi blanc Vi jove
Localització 663.2 JOR

Títol Extracciones alternativas de polifenoles: estudio del efecto sobre la estabilidad del color de extractos polifenolicos de origen vinico
Autor GONZALEZ-LARA, R.   CARRASCO, D.   GONZALEZ, L.M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 13- N: 74, Pg: 32-34
Descriptors Extraccio de polifenols Vi Estabilitat Color Estabilitat polifenolica

Títol Incidence des macromolecules sur la tenue de mousse d'un champagne
Autor DOUILLARD, R.   AGUIE-BEGHIN, V.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril 2011 - V: - N: 246, Pg: 20-26
Descriptors Escuma Cava Macromolecules Estabilitat Corona

Títol Stability of Free and Bound Fractions of Some Aroma Components of Grapes cv. Muscat During the Wine Processing: Preliminary Results
Autor GUNATA, Y.Z. et al.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 2, Pg: 112-114
Descriptors Estabilitat Aroma Components Raim Muscat Vinificacio
Localització C 20/11

Títol Test de stabilite structurale. Apprecier son sol tres simplement
Autor WALIGORA, C.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2013 - V: - N: 391, Pg: 34-35
Descriptors Analisi del sol Conservacio del sol Sol viticola Analisi Tecniques viticoles Estabilitat Composicio mineral Composicio nutricional

Títol The endogenous particles of sparkling wine and their influence on the foaming behaviour
Autor SENEE, J.   VIAUX, L.   ROBILLARD, B.   DUTEURTRE, B.   VIGNES-ADLER, M.  
Dades Font Food Hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 12- N: 2, Pg: 217-226
Descriptors Estabilitat Escuma Vi escumos Champagne Particules endogenes
Localització C 12/3