Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Champagne

Resultat de la cerca

Registres trobats: 132


Títol 10e SITEVI causerie technique : les differents modes de pressurage en vinification en roe et en blanc
Autor VANNOBEL, M... [et al.]  
Dades Font Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 104 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 247-254
Descriptors Vi blanc Vi rosat Vinificacio Premsatge Premsa continua Premsa de bandes Premsa d'impulsio Premsa discontinua Premsa vertical Premsa horitzontal Premsa mecanica Premsa pneumatica Premsa hidraulica Xampany Champagne
Localització C 2/55

Títol Application of sensory analysis to champagne wine quality control
Autor VANNIER, A.   BRUN, O.   FEINBERG, M.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 212-215
Descriptors Analisi sensorial Qualitat del vi Control de qualitat
Localització 663.254 IN V

Títol Art et artisanat du vigneron. Symphonies petillantes en Champagne.
Autor
Dades Font - 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Viticultor -a Vinya Fran?a Xampany Champagne
Localització DO F Champagne 1

Títol Art et plaisirs de la degustation. Suites savoureuses de Champagne
Autor
Dades Font - 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Champagne Xampany Fran?a Analisi sensorial
Localització DO F Champagne 1

Títol Autolysis of yeasts in Champagne
Autor CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13
Descriptors Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat
Localització C 4/93

Títol Bonnes surprises du Millesime 2007, Les. Les degustations
Autor POUSSIER, O.   DURAND, H.   MAURANGE, P.   [et al.]  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Juin 2008 - V: - N: 522, Pg: 53-249
Descriptors Vi frances 2007 Fran?a Regions viticoles Regions vitivinicoles Vi Alsacia Bordeaux Bordeus Borgonya Bourgogne Champagne Corsega Jura Savoia Languedoc-Roussillon Llenguadoc-Rossello Val-de-Loire Loire Proven?a Vallee de Rhone Rossello Rousillon Productors Climatologia Varietats de raim Varietats de vinya Varietats de vi Verema Marques comercials Campanya vitivinicola Caracteristiques del vi Caracteristiques viticoles

Títol Bortrytis affecte la mousse et les proteines. Vins champenois
Autor VITI DE LA VIGNE AU VIN  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Novembre/Decembre 2007 - V: 31- N: 334/335, Pg: 48-49
Descriptors Enologia Vi Botritis Botrytis cinerea Fran?a Champagne Proteines Escuma

Títol Bulle maitrisee, La. Developpement d'un verre de reference pour l'effervescence
Autor MARCHAL,R.   D.L.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2008 - V: 32- N: 339, Pg: 38-39
Descriptors Champagne Elaboracio de cava Gas Bombolles Control de processos Control

Títol Caves de l'aube, Les
Autor TRIACUD, P.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 57-59
Descriptors Patrimoni viticola Cellers Regio vitivinicola Champagne DO Champagne

Títol Cell wall and lipid changes in saccharomyces cerevisiae during aging of champagne vini
Autor CHARPENTIER, M.   TROTON, D.   PITON, F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 221-226
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Metode xampanyes Metode tradicional Cava Elaboracio
Localització C 1/63

Títol Champagne 141 cuvees de prestige 1000
Autor REVUE DU VIN DE FRANCE, LA  
Dades Font Revue du vin de france, La ISSN: 0750-358X - Decembre -Janvier 2007-2008 - V: - N: 517, Pg: 100-112
Descriptors Champagne Cata Degustacio Champa?a DO 2007 Cellers cooperatius Bodegues Vinaters Fran?a

Títol Champagne : aimable, trop aimable
Autor DOVAZ, M.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - juny 1990 - V: - N: 345, Pg: 115-121
Descriptors Champagne Produccio Qualitat

Títol Champagne : du vin pour les batailles futures
Autor DOVAZ, M.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - juny 1992 - V: - N: 365, Pg: 78-82
Descriptors Xampany Champagne Cava Produccio

Títol Champagne : goup d'anet a la croissance
Autor
Dades Font NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - juny 1991 - V: - N: 226, Pg: 61-66
Descriptors Champagne Xampany Mercat Exportacio Vi escumos

Títol Champagne France. La vendange en Champagne 1995. Les expeditions de Champagne 1995
Autor Comite interprofessionnel du vin de Champagne  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 7 dossiers + 1 triptic
Descriptors Champagne Fran?a Elaboracio Xampany Historia Mapa Estadistiques
Localització DO F Champagne 1

Títol Champagne Gonet-Medeville. Des jeunes gens patients
Autor CASAMAYOR, P.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 547, Pg: 68-70
Descriptors Xampany Vins Fran?a Caracteristiques Produccio

Títol Champagne Tempete en eaux profondes
Autor
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Mars 2011 - V: - N: 549, Pg: 24-30
Descriptors Xampany Mar Arqueologia del vi Ampolla Segle XIX Historia

Títol Champagne en Chine
Autor HERMINE, F.  
Dades Font Revue vinicole internationale - Novembre 2011 - V: - N: 3893, Pg: 16-20
Descriptors Xampany Xina Consum Mercat

Títol Champagne en Espa?a, El
Autor PULIDO, J.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Diciembre 2009 - V: - N: 74, Pg: 14-15
Descriptors Xampany Champagne Espanya Consum

Títol Champagne pour tous. Degustations
Autor GERBELLE, A.   POELS, O.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Decembre-Janvier 2008-2009 - V: - N: 527, Pg: 99-130
Descriptors Fran?a Degustacio Tast Xampany Champagne 2008 Caracteristiques viticoles Caracteristiques sensorials

Títol Champagne, cava i vins escumosos
Autor TORELLO, G.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 7 pp.
Descriptors Xampany Cava Vi escumos Terminologia
Localització C 8/24

Títol Champagne, chronique des annees de crise
Autor DOVAZ, M.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - juliol-agost 1995 - V: - N: 393, Pg: 64-67
Descriptors Crisi Fran?a Champagne Comercialitzacio

Títol Champagne, pinot noir: le baume anti-crise
Autor GERBELLE, A.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Juin 2010 - V: - N: 542, Pg: 146-148
Descriptors Champagne 2009 Anyada Pinot noir

Títol Champagne, qui t'a fait roi?
Autor UNION DES MAISONS DE CHAMPAGNE, L'  
Dades Font Champagne viticole, La ISSN: 1146-8572 - Novembre 2007 - V: - N: 729, Pg: 38-39
Descriptors Hitoria Regio vitivinicola Vi de Fran?a Varietats franceses

Títol Champagne. Que es el champagne?
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 1-12
Descriptors Xampany Elaboracio
Localització 663.223 Cha

Títol Champagne. Que es el champagne?
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 1-5
Descriptors Xampany Elaboracio
Localització 663.223 Cha

Títol Champagne. Burbujas de oro
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Diciembre 2009 - V: - N: 80, Pg: 22-27
Descriptors Champagne Xampany Fran?a Regio vitivinicola Varietats

Títol Champagne. El champagne: pionero de las denominaciones de origen
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 15-18
Descriptors Xampany Legislacio Denominacio d'origen Historia
Localització 663.223 Cha

Títol Champagne. Especificidad del champagne
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 19-23
Descriptors Xampany Geografia Clima Sol
Localització 663.223 Cha

Títol Champagne. Historia y leyenda del rey de los vinos
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 6-14
Descriptors Xampany Elaboracio Historia
Localització 663.223 Cha

Títol Champagne. L'export souffre, la France resiste
Autor HERMINE, F.  
Dades Font Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Avril 2009 - V: - N: 3867, Pg: 42-44
Descriptors Crisi Champagne Xampany Vendes Exportacio Mercat internacional

Títol Champagne. Los diferentes tipos de champagne
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 24-25
Descriptors Xampany Tipologia
Localització 663.223 Cha

Títol Champagne: Espa?a, mercado emergente
Autor ALIMARKET  
Dades Font Alimarket ISSN: 1134-8151 - Octubre 2001 - V: - N: 144, Pg: 238-239
Descriptors Xampany Espanya Mercat Vendes Evolucio Exportacio Cava
Localització C 16/35

Títol Champagne: Espa?a, mercado emergente
Autor ALIMARKET  
Dades Font Alimarket revista - Octubre 2001 - V: - N: 144, Pg: 5pp
Descriptors Champagne Espanya Mercat Evolucio Economia Estadistiques
Localització C 16/41

Títol Champagne: el vino mitico. Un comite interprofesional vigila la calidad de su produccion.
Autor YRAOLA, J. A.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1995 - V: - N: 7-8, Pg: 35-37
Descriptors Champagne Xampany Fran?a Vi Zones viticoles Varietats Raim

Títol Champagnes. "En pocas palabras"
Autor
Dades Font - - V: - N: (dossier informatiu), Pg: 18 pp.
Descriptors Lexic Champagne Xampany Vocabulari Analisi sensorial Vista Gust Olfacte
Localització C 8/9

Títol Circuits du vin, Les
Autor
Dades Font Revue du vin de france, La ISSN: 0750-358X - Juin 2008 - V: - N: 14. Hors-serie, Pg: 26-124
Descriptors Vi frances Fran? Regions vitivinicoles Ruta turistica Ruta vitivinicola Cassis Proven?a Corsega Languedoc-Roussillon Llenguadoc-Rossello Bergerac Medoc Saint-Emilion Sauternais Charentes Cognac Saumur Paris Champagne Alsacia Jura Borgonya Bourgogne Rhone

Títol Colloides solubles du vin de champagne relation avec le "remuage", Les
Autor PARENTHOEN A.   FEUILLAT M.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 177-193
Descriptors Vi Remoguda Col.loide soluble Transvasament
Localització C 8/122

Títol Contribution a l'etude des "Gouts de Lumiere" dans le vin de champagne.
Autor MAUJEAN, A.   HAYE, M.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 277-290
Descriptors Llum Oxidoreduccio Tiols Vi Vi de la Xampanya
Localització C 3/159

Títol Contribution a l'etude des "gouts de lumiere" dans le vin de champagne. Aspects analytiques. Dosage des mercaptans et des thiols dans les vins
Autor HAYE, B.   MAUJEAN, A.   JACQUEMIN,C.   FEUILLAT, M  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 11 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 243-254
Descriptors Gust Llum Vi de la Xampanya Tiols Vi Mercapta
Localització C 3/39

Títol Contribution a l'etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne
Autor MAUJENA, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: 4, Pg: 589-601
Descriptors Sabor Gust Vi Reaccio fotoquimica Defectes del vi
Localització C 20/52

Títol Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 3. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne
Autor MAUJEAN, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 589-601
Descriptors Vi Gust Sabor Reaccio fotoquimica
Localització C 20/48

Títol Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 4. Approches a une solution oenologique des moyens de prevention des gouts de lumiere
Autor MAUJEAN, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 603-613
Descriptors Gust Sabor Solucio enologica Llum
Localització C 20/53

Títol Cote des Blancs. Et pourquoi pas un week-end en Champagne?
Autor BRAVO, T.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Janvier 2014 - V: - N: 577, Pg: 165-168
Descriptors Enoturisme Regions vitivinicoles Fran?a Champagne Cote des Blancs

Títol Cultura de terroir en clave de burbuja
Autor VI?OLO, V.  
Dades Font Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 228, Pg: 42-47
Descriptors Champagne Raim Xampany Vi Terrer Regio vitivinicola Fran?a Barriques Cellers petits

Títol Curar con champagne. Un saludable placer
Autor BICHSEL, R.  
Dades Font Vinum ISSN: 0096-97360 - Noviembre 1999 - V: - N: , Pg: 51-53
Descriptors Xampany Salut

Títol Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite.
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577
Descriptors Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre
Localització C 4/100

Títol Effect of the champagne method of starter preparation on ethanol tolerance of yeast
Autor JUROSZEK, J-R.   FEUILLAT, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 194-198
Descriptors Etanol Tolerancia Llevats Metode xampanyes
Localització C 12/88

Títol El Champagne recupera mercado
Autor RODERO, M.  
Dades Font Alimarket - Octubre 2003 - V: - N: 166, Pg: 292-293
Descriptors Champagne Mercat Estadistiques Xampany Dades estadistiques
Localització C 16/32

Títol El champagne en Espanya
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 1-12
Descriptors Xampany Consum Estadistiques 1985-1994 Estat espanyol
Localització 663.223 Cha

Títol El champagne y los espumosos. Desde su origen hasta su preparacion para la venta
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: LXII- N: 3164, Pg: 1014-1016
Descriptors Champagne Vi escumos Caracteristiques Proces d'elaboracio Destilacio Comercialitzacio

Títol Estudi e l'efecte del microcel a la fermentacio alcoholica. Memoria d'estada en practiques a les bodegues Alexandre Bonnet
Autor BARBA, L. M.  
Dades Font - Juny 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Fermentacio alcoholica Microcel Champagne Vins Vinificacio
Localització (043) BARBA ESTADELLA

Títol Estudio de la incidencia del carbon sobre el color de la cuvee y la taille en champagne
Autor MUNYOZ GARRIGA, Carlos  
Dades Font - juliol 1991 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Champagne Vinya Vinificacio Carbo Color Collita Poda
Localització (043) MUNYOZ GARRIGA

Títol Etude prealable a l?epandage - Cas de la Champagne-
Autor DREVON, N.  
Dades Font 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 363-368
Descriptors Efluents vinicoles Tractament
Localització 505.05 Con

Títol Evolucio del cava i del champagne segons diferents tipus de tapada
Autor MAS, A.   PUIG, J.   LLADO, N.   ZAMORA, F.  
Dades Font ACE: Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2001 - V: - N: 54, Pg: 12-15
Descriptors Cava Evolucio Champagne Xampany Tap

Títol Evolucion de vinos tranquilos (blanco y tinto) y de vinos espumosos (cava y champagne) segun diferentes tipos de taponado
Autor MAS, A.   PUIG,J.   LLADO, N.   ZAMORA, F.  
Dades Font Aecork News - 2? trimestre 2001 - V: - N: 26, Pg: 2-9
Descriptors Assaig comparatiu Vi tranquil Vi blanc Vi negre Vi escumos Cava Champagne Tap Tap de suro Tap de plastic Capsula

Títol Evolucion de vinos tranquilos, cava y champagne segun diversos tipos de taponado. Funcion del Tapon de Corcho
Autor
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - noviembre 2000 - V: - N: 2830, Pg: 4018-4022
Descriptors Tap de suro Vi tranquil Cava Xampany Institut catala del suro

Títol Exploration champagne
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 1-97
Descriptors Xampany Champagne
Localització C 2/61

Títol Films and foams champagne wines
Autor SENEE, J.   ROBILLARD, B.   VIGNES-ADLER, M.  
Dades Font Food hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 13- N: , Pg: 15-26
Descriptors Champagne Propietats Escuma Llevats Glicoproteines
Localització C 12/36

Títol Flechissement export apres l'annee record, Le
Autor HERMINE, F.  
Dades Font Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Novembre 2008 - V: - N: 3863, Pg: 36-40
Descriptors Exportacio Fran?a Xampany Champagne Gran Bretanya Estats Units d'America Crisi 2008

Títol Flower-shaped structures around bubbles collapsing in a bubble monolayer
Autor LIGER-BELAIR, G.   ROBILLANRD,B.   VIGNES-ADLER,M.   JEANDET,P.  
Dades Font Comptes Rendus de l'Academie des sciences de Paris. Serie IV Physique-Astrophisique - 2001 - V: 2- N: 5, Pg: 775-780
Descriptors Efervescencia Champagne Bombolles Xampany
Localització C 15/119

Títol Foreign horizons: Billecart-Salmon champagne
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-45
Descriptors Avaluacio sensorial Analisi Gust Degustacio Tast Fitxa de tast Marques Xampany Champagne
Localització C 6/26

Títol Grands Crus de la Champagne, Les
Autor GERBELLE, A.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Mai 2008 - V: - N: 521, Pg: 36-52
Descriptors Produccio de vi Champagne Vi Fran?a Vinya Regio vitivinicola Varietats comercials Pinot noir Chardonnay Xampany Varietats de vi Varietats de raim Enoturisme Ruta del vi Verema

Títol Guia del champagne. El consumo
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 51-57
Descriptors Xampany Consum Copa Tast Degustacio
Localització 663.223 Gui

Títol Guia del champagne. El servicio
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 43-47
Descriptors Xampany Consum Servei Copa Tast Degustacio Conservacio
Localització 663.223 Gui

Títol Guia del champagne. La conservacion
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 39
Descriptors Xampany Consum Conservacio
Localització 663.223 Gui

Títol Guia del champagne. La elaboracion
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 17-27
Descriptors Xampany Elaboracio Remoguda Dosatge Xampanyitzacio
Localització 663.223 Gui

Títol Guia del champagne. La etiqueta
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 31-35
Descriptors Xampany Etiquetatge Reglament
Localització 663.223 Gui

Títol Guia del champagne. Los vinyedos
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 7-13
Descriptors Xampany Verema Vinya Clima Sol
Localització 663.223 Gui

Títol Incidence des macromolecules sur la tenue de mousse d'un champagne
Autor DOUILLARD, R.   AGUIE-BEGHIN, V.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril 2011 - V: - N: 246, Pg: 20-26
Descriptors Escuma Cava Macromolecules Estabilitat Corona

Títol Jovenes viticultores de la Champagne descubren el cava
Autor FRANCAS, R.  
Dades Font La Vanguardia - 4 Febrer 2003 - V: - N: , Pg: 1pp
Descriptors Viticultor-a Champagne Cava Premsa Visita
Localització C 18/86

Títol L'effervescence revele les aromes du champagne: identification de molecules d'interet organoleptique par spectrometrie de masse a ultra haute resolution
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 32-36
Descriptors Efervescencia Aroma Cava Molecules Espectrometria de masses Servir el cava

Títol L'odysee d'une bulle de champagne. Bilan de 15 annees de recherche scientifique
Autor LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 49-52
Descriptors Bombolles Cava CO2 Servir el cava Gas carbonic

Títol La Champagne choisit les risques de la liberte
Autor LE CHATELIER, D.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1990 - V: - N: 143, Pg: 12-14
Descriptors Champagne Viticultura Enologia Vinicultura Mercat Preu de venda Comercialitzacio

Títol La Nouvelle organisation du marche en Champagne
Autor CIVC  
Dades Font Neid : l'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1990 - V: - N: 219, Pg: 39-47
Descriptors Champagne Comercialitzacio Mercat

Títol La Situation economique champenoise
Autor LOMBARD, Y  
Dades Font Neid : l'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1992 - V: - N: 239, Pg: 12-48
Descriptors Mercat Xampany Champagne Vi escumos Exportacio Economia Preu de venda Comercialitzacio

Títol La Vie du champagne n'est pas un long fleuve tranquile
Autor DABERE, J.  
Dades Font NEID : l'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1991 - V: - N: 229, Pg: 16-18
Descriptors Vi escumos Champagne Xampany Mercat Distribucio Denominacio d'origen

Títol La degustation du champagne
Autor LIGER, G.   CILINDRE, C.   POLIDORI, G.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 43-46
Descriptors Champagne Cata Degustacio Impacte Disseny Envas Ampolla Gas carbonic Bombolles

Títol Las exportaciones de Champagne caen tras el 11-S
Autor RODERO, M.  
Dades Font Alimarket ISSN: 1134-8151 - Octubre 2002 - V: - N: 155, Pg: 260-261
Descriptors Champagne Exportacio Comercialitzacio Xampany Distribucio Vendes Cava Economia Atemptat 11 de setembre Estats Units d'America Crisi Empreses Estadistiques
Localització C 16/44

Títol Le 1r palmares des grandes marques de champagne
Autor GERBELLE, A.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Janvier 2014 - V: - N: 577, Pg: 44-155
Descriptors Champagne 2014 Fran?a Caves Marques Enoturisme

Títol Le Champagne : son avenir
Autor NIETZSCHE, F.  
Dades Font NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1991 - V: - N: 229, Pg: 14-15
Descriptors Champagne Denominacio d'origen Vi escumos Mercat Exportacio

Títol Le Champagne : un modele de valorisation agro-alimentaire
Autor REUTENAUER, L. E.  
Dades Font Neid : L`Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - mar? 1991 - V: - N: 223, Pg: 27-54
Descriptors Champagne Denominacio d'origen Comercialitzacio Produccio Sindicat viticola Exportacio Mercat

Títol Le Champagne : une image, un patrimoine
Autor AUGUSTIN, H.  
Dades Font NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - mar? 1992 - V: - N: 233, Pg: 8-42
Descriptors Champagne Cava Xampany Historia Legislacio Consum Mercat Comercialitzacio

Títol Le Champagne selon votre Gout
Autor LECOUTY, C.   DESSEAUVE, T.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre 1990 - V: - N: 352, Pg: 25-31
Descriptors Xampany Champagne Vi escumos Produccio Elaboracio

Títol Le Guide complet : Champagne
Autor COUVREUR, D.   BETTANE, M.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre-gener 1992-93 - V: - N: 370, Pg: 23-53
Descriptors Xampany Cava Champagne Produccio Analisi sensorial

Títol Le Marche des vins de champagne : le retour a la raison
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font NEID : L'Information Internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - mar? 1993 - V: - N: 243, Pg: 35-57
Descriptors Champagne Mercat Vi Comercialitzacio Distribucio Consum Xampany Consumidor Cava Preu de venda

Títol Le Marche des vins effervescents
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1991 - V: - N: 225, Pg: 29-32
Descriptors Champagne Vi escumos Xampany Denominacio d'origen Mercat Fran?a Alsacia Metode xampanyes Metode tradicional Bordeus Limoux Metode gaillacoise Bordeaux

Títol Le champagne, que le champagne
Autor HERMINE, F.  
Dades Font Revue vinicole internationale - Decembre 2013 - V: - N: 3914, Pg: 22-23
Descriptors Entrevista Champagne Produccio de cava Sector vitivinicola

Títol Le comite interprofessionnel du vin de Champagne
Autor Comite interprofessionnel du vin de Champagne VOL Informacio  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Comite Interprofessionnel du vin de Champagne Organismes Institucio Centre Fran?a Champagne
Localització C 5/125

Títol Le gaz carbonique et l'oxygene lors de l'elaboration du champagne
Autor VALADE, M.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 2-10
Descriptors Gas carbonic Oxigen Xampany Caracteristiques sensorials Metodes de mesura Elaboracio de cava

Títol Le monde entier nous l'envie! (CHAMPAGNE)
Autor BRAVO-MAZA, T.  
Dades Font La Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - Juliol-Agost 2005 - V: - N: Hors-serie, n?8, Pg: 39-42
Descriptors Champagne Ruta Zones vitivinicoles Enoturisme

Títol Le petillement du champagne decrypte
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 15-18
Descriptors Efervescencia Cava Bombolles Gas carbonic Aroma

Títol Le role du verre sur l'effervescence et la mousse du Champagne... experiences a l'appui
Autor DUTEURTRE, B.   ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 17-19
Descriptors Copa Efervescencia Escuma Cava Servir el cava

Títol Le service du champagne revisite. Partie 2/2: Le cas de la flute et de la coupe
Autor LIGER-BELAIR, G.   BOURGET, M.   CILINDRE, C.   PRON, H.   POLIDORI, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 45-47
Descriptors Servir el cava Copa Termografia infraroja

Títol Les Mythes du vin : champagne
Autor BELTRANE, M.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre 1991 - V: - N: 361, Pg: 20-41
Descriptors Vi escumos Comercialitzacio Marqueting Distribucio Aroma Consumidor Etiqueta Crian?a Envelliment

Títol Les Vins de Champagne en grande distribution aux marques de reconquerir leur marche
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font Neid : L'Information Internationale des vins et spiritueux ISSN: 0984-1695 - agost-setembre 1993 - V: - N: 248, Pg: 50-65
Descriptors Xampany Champagne Comercialitzacio Exportacio Consum Mercat Fran?a Vi

Títol Les caves de l'avenue de Champagne a Epernay. Une ville sous le ville
Autor CREPIN, A.   GUILLEMART, P.   TRICAUD, P.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 59-61
Descriptors Epernay Fran?a Patrimoni viticola Caves Enoturisme

Títol Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 1/2: Une approche experimentale
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 28-30
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Champagne Xampany Copa Assaig comparatiu

Títol Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 2/2: Une approche theorique
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 53-55
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Alliberament Copa de vi Copa Champagne

Títol Los vinos de Francia. Descripcion de sus clasificaciones y zonas de produccion.
Autor
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1995 - V: - N: 1-2, Pg: 24-32
Descriptors Vi Vins Fran?a Classificacio Vinya Regions viticoles Champagne Alsacia Borgonya Cotes-du-Rhone Val-de-Loire Beaujolais Proven?a Languedoc-Roussillon Llenguadoc-Rossello Bordeus Bordeaux Bourgogne

Títol Meilleurs lieux du vin du Jura au Beauolais, Les
Autor
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Juin 2009 - V: Hors serie- N: 16, Pg: 54-76
Descriptors Vi Fran?a Ruta del vi Ruta vitivinicola Champagne Xampany Hosteleria Ruta turistica

Títol Memoria de estancias practicas. Campanya 1990. Vertus (La Champagne)
Autor PENYA MIRET,Jose Luis  
Dades Font - 1990 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Fran?a Champagne DO Celler Verema Vinificacio La Goute d'Or Produccio Premsa Fermentacio Poda Collita
Localització (043) PENYA MIRET

Títol Memoria de l'estada en practiques a l'empresa Champagne Alexandre Bonet. Campanya 90-91. Memoria de vinificacio: estudi de la decoloracio de mostos amb carbo.
Autor VIVES DOMINGO, E.  
Dades Font - setembre 1991 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Carbo Descoloracio Most Champagne Comercialitzacio Fran?a Vinificacio Envelliment Fermentacio
Localització (043) VIVES DOMINGO

Títol Memoria de l'estada en practiques a la cooperativa de la Goute d'Or. Campanya 91-92.
Autor ORTIZ i LERIN, Xavier  
Dades Font - mar? 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Premsatge Vinificacio Champagne Fran?a Xampany Most La Goute d'Or
Localització (043) ORTIZ i LERIN

Títol Memoria de la estancia en practicas en la cooperativa Defontsoyes. Champagne-Francia. Campanya 91-92
Autor IZQUIETA UNZUE, J.  
Dades Font - juny 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vinificacio Analisi Vi Fermentacio Champagne Fran?a Celler
Localització (043) IZQUIETA UNZUE

Títol Millesime 2004
Autor
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - Juny 2005 - V: - N: 492, Pg: 40-242
Descriptors Vi Alsacia Bordeaux Bourgogne Borgonya Champagne Jura Languedoc-Roussillon Loire Proven?a Rhone Llenguadoc-Rossello Sud-oest Bordeus

Títol Millesime 2005, tellement vif et simplement puissant
Autor ADENIS, N.  
Dades Font Revue Fran?aise d?Oenologie - Janivier-Fevrier 2006 - V: - N: 216, Pg: 14-17
Descriptors Alsacia Borgonya Bourgogne Bordeaux Champagne Languedoc-Roussillon Llenguadoc-Rossello Val-de-Loire Vallee du Rhone Bordeus

Títol Millesime 2006, exigeant mais charmeur...
Autor
Dades Font Revue Francaise d'Oenologie - Fevrier-Mars 2007 - V: - N: 222, Pg: 20-23
Descriptors Vi de Fran?a Regio vitivinicola Bordeaux Bordeus Bourgogne Borgonya Champagne Alsacia Val-de-Loire Propietats Varietats

Títol Naissance, vie et mort d'une bulle de champagne
Autor LIGER-BELAIR, G.   JEANDET, P.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 45-48
Descriptors Cava Bombolles

Títol Orientations strategiques du vignoble champenois en matiere de protection de l'environnement
Autor MONCOMBLE, D.   DESCOTES, A.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 39-44
Descriptors Champagne Gestio del medi ambient Indicadors Medi ambient Enologia Viticultura sostenible
Localització 504.05 GES

Títol Paysage viticole champenois. Dossier
Autor SARRAZIN, CH.  
Dades Font Champagne viticole, La ISSN: 1146-8572 - Novembre 2007 - V: - N: 729, Pg: 13-35
Descriptors Regio vitivinicola Vinya autoctona Champagne Champa?a Produccio de vi Vinya Dades economiques Dades estadistiques 2007

Títol Plus beaux vins du Millesime 2008, Les
Autor
Dades Font Revue du vin de france, La ISSN: 0750-358X - Juin 2009 - V: - N: 532, Pg: 53-233
Descriptors Anyada 2008 Vi Fran?a Regions vitivinicoles Alsacia Bordeaux Bordeus Borgonya Bourgogne Champagne Corsega Jura Savoia Llenguadoc-Rossello Languedoc-Roussillon Val-de-Loire Proven?a Vallee du Rhone Roussillon Rossello Marques comercials Tast de vins

Títol Plus de dix ans de recherche sur les bulles et la mousse en Champagne
Autor ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 49-52
Descriptors Champagne Bombolles Lipids Macromolecules

Títol Pour sabrer le champagne
Autor HERMINE, F.  
Dades Font Revue vinicole internationale, La ISSN: 0035-4368 - Juillet-Aout 2008 - V: - N: 3860, Pg: 34-35
Descriptors Xampany Marqueting Raim Caves Art Vinya Exportacio Fran?a

Títol Promenade par la Champagne
Autor
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 54-63
Descriptors Champagne Vi Xampany Regio vitivinicola Fran?a Vinya Clima Caracteristiques viticoles Caracteristiques sensorials Zones de produccio Reg Varietats comercials Chardonnay Pinot noir Pinot Meunier Vinificacio Metode champenoise Caracteritzacio de la zona

Títol Routine high-performance liquid chromatographic determination of carboxylic acids in wines and champagne
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 395, Pg: 323-333
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Determinacio Acid carboxilic Vi Xampany
Localització C 21/48

Títol Sin lias no hay paraiso
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Diciembre 2009 - V: - N: 80, Pg: 38-46
Descriptors Champagne Xampany Fran?a Marques comercials Caracteristiques organoleptiques

Títol Stockage aere : une percee en champagne
Autor PLUCHART, D.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - mar? 1990 - V: - N: 163, Pg: 53-54
Descriptors Pol.lucio Depuracio Emmagatzematge ventilat Vi Residus Efluents vinicoles

Títol Techniques modernes de controle de l'origine et de la nature des vins de Champagne
Autor TUSSEAU, D ...[et al.]  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 71, Pg: 1-6
Descriptors Champagne Xampany Vi escumos Analisi
Localització C 2/7

Títol The Evolution of champagne volatiles during ageing
Autor ADDA, J.   ROGER, S.   LOYAUX, D.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 32 - 1981 - V: - N: , Pg: 1254-1258
Descriptors Aroma Components volatils Envelliment Cromatografia de gasos Xampany Cromatografia Analisi
Localització C 3/21

Títol The Use of immobilitzet yeast in the champagne making process
Autor CHARPENTIER, M.   ORS, P.   HENNEGUIN, D.   DUTEURTRE, B.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - juliol-agost 1992 - V: - N: 4, Pg: 14-15
Descriptors Llevats Cava Elaboracio Immobilitzacio
Localització C 2/74

Títol The endogenous particles of sparkling wine and their influence on the foaming behaviour
Autor SENEE, J.   VIAUX, L.   ROBILLARD, B.   DUTEURTRE, B.   VIGNES-ADLER, M.  
Dades Font Food Hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 12- N: 2, Pg: 217-226
Descriptors Estabilitat Escuma Vi escumos Champagne Particules endogenes
Localització C 12/3

Títol Tomographie laser appliquee a la degustation du champagne et des vins effervescents: mise en evidence du role invisible de l'effervescence, La
Autor LIGER-BELAIR, G.   VILLAUME, S.   CONREUX, A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 21-24
Descriptors Champagne Xampany Degustacio Vi Bombolles Gas Laser Tomografia

Títol Un essai de lutte biologique contre un acarien phytophage : utilisation de Typhlodromus pyri contre tetranychus macdanieli en Champagne
Autor LOUVET, J. M.   BLAISE, T.  
Dades Font Phytoma ISSN: 0370-2723 - febrer 1992 - V: - N: 436, Pg: 42-44
Descriptors Acar Tetranychus macdanieli Lluita biologica Typhlodromus pyri Champagne
Localització C 2/52

Títol Un plan d'actions quinquennal pour le traitement des effluents viticoles et des sous-produits en champagne
Autor DESCOTES, A.   HAMOUDI VIAUD, M.N.   MONCOMBLE, D.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 313-314
Descriptors Champagne Efluents vitivinicoles Residus vitivinicoles Depuracio Tractament
Localització 504.05 GES

Títol Ventas de champan se disparan, Las
Autor MARS, A.  
Dades Font Pais, El - Febrero 2008 - V: - N: , Pg: 1 pp.
Descriptors Consum Champagne Cava Vendes Comercialitzacio Competitivitat Distribucio comercial Evolucio del mercat
Localització C 24/77

Títol Vignoble, villages et vignerons. Preludes et fugues en Champagne
Autor
Dades Font - 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Fran?a Vinya Champagne Cote des Blancs Cote des Bar
Localització DO F Champagne 1

Títol Vins effervescents
Autor
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Decembre 2008 - V: Hors-serie- N: , Pg: 3-14
Descriptors Vi escumos Xampany Champagne Flora

Títol Viti 2000, vers la production integree en champagne
Autor GILLES, V.   MONCOMBLE, D.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1992 - V: - N: 162, Pg: 38-40
Descriptors Vinya Sol Lluita integrada Profilaxi Conduccio Tecniques de conreu

Títol Voyage au coeur d'une flute de champagne
Autor LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 12-16
Descriptors Cava Servir el cava Escuma Degustacio Bombolles Gas carbonic

Títol Xampany frances no aigualeix la festa al cava, El
Autor RIBET, O.  
Dades Font Dossier Economic - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 25
Descriptors Cava Elaboracio de cava Champagne Xampany Vendes Consum Consum de cava Mercat vitivinicola Mercat
Localització C 24/94

Títol espumosos del mundo: factor variedad y fermentacion, Los
Autor DABAN, M.  
Dades Font ACE. Revista de Enologia - Edici? digital - Mayo 2005 - V: - N: 57, Pg: 8pp.
Descriptors Cava Escumos Champagne Xampany Vi escumos Historia Elaboracio de cava Metodes tradicionals Metode champenoise Metode transfer Metode champenoise-milispark Metode dioise Metode ancestral Metode asti Metode continu
Localització C24/158