Registres trobats: 132
Títol | 10e SITEVI causerie technique : les differents modes de pressurage en vinification en roe et en blanc |
Autor | VANNOBEL, M... [et al.] |
Dades Font | Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 104 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 247-254 |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Vinificacio Premsatge Premsa continua Premsa de bandes Premsa d'impulsio Premsa discontinua Premsa vertical Premsa horitzontal Premsa mecanica Premsa pneumatica Premsa hidraulica Xampany Champagne |
Localització | C 2/55 |
Títol | Application of sensory analysis to champagne wine quality control |
Autor | VANNIER, A. BRUN, O. FEINBERG, M. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 212-215 |
Descriptors | Analisi sensorial Qualitat del vi Control de qualitat |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Art et artisanat du vigneron. Symphonies petillantes en Champagne. |
Autor | |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Viticultor -a Vinya Fran?a Xampany Champagne |
Localització | DO F Champagne 1 |
Títol | Art et plaisirs de la degustation. Suites savoureuses de Champagne |
Autor | |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Champagne Xampany Fran?a Analisi sensorial |
Localització | DO F Champagne 1 |
Títol | Autolysis of yeasts in Champagne |
Autor | CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13 |
Descriptors | Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat |
Localització | C 4/93 |
Títol | Bortrytis affecte la mousse et les proteines. Vins champenois |
Autor | VITI DE LA VIGNE AU VIN |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Novembre/Decembre 2007 - V: 31- N: 334/335, Pg: 48-49 |
Descriptors | Enologia Vi Botritis Botrytis cinerea Fran?a Champagne Proteines Escuma |
Títol | Bulle maitrisee, La. Developpement d'un verre de reference pour l'effervescence |
Autor | MARCHAL,R. D.L. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2008 - V: 32- N: 339, Pg: 38-39 |
Descriptors | Champagne Elaboracio de cava Gas Bombolles Control de processos Control |
Títol | Caves de l'aube, Les |
Autor | TRIACUD, P.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 57-59 |
Descriptors | Patrimoni viticola Cellers Regio vitivinicola Champagne DO Champagne |
Títol | Cell wall and lipid changes in saccharomyces cerevisiae during aging of champagne vini |
Autor | CHARPENTIER, M. TROTON, D. PITON, F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 221-226 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Metode xampanyes Metode tradicional Cava Elaboracio |
Localització | C 1/63 |
Títol | Champagne 141 cuvees de prestige 1000 |
Autor | REVUE DU VIN DE FRANCE, LA |
Dades Font | Revue du vin de france, La ISSN: 0750-358X - Decembre -Janvier 2007-2008 - V: - N: 517, Pg: 100-112 |
Descriptors | Champagne Cata Degustacio Champa?a DO 2007 Cellers cooperatius Bodegues Vinaters Fran?a |
Títol | Champagne : aimable, trop aimable |
Autor | DOVAZ, M. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - juny 1990 - V: - N: 345, Pg: 115-121 |
Descriptors | Champagne Produccio Qualitat |
Títol | Champagne : du vin pour les batailles futures |
Autor | DOVAZ, M. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - juny 1992 - V: - N: 365, Pg: 78-82 |
Descriptors | Xampany Champagne Cava Produccio |
Títol | Champagne : goup d'anet a la croissance |
Autor | |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - juny 1991 - V: - N: 226, Pg: 61-66 |
Descriptors | Champagne Xampany Mercat Exportacio Vi escumos |
Títol | Champagne France. La vendange en Champagne 1995. Les expeditions de Champagne 1995 |
Autor | Comite interprofessionnel du vin de Champagne |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 7 dossiers + 1 triptic |
Descriptors | Champagne Fran?a Elaboracio Xampany Historia Mapa Estadistiques |
Localització | DO F Champagne 1 |
Títol | Champagne Gonet-Medeville. Des jeunes gens patients |
Autor | CASAMAYOR, P. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 547, Pg: 68-70 |
Descriptors | Xampany Vins Fran?a Caracteristiques Produccio |
Títol | Champagne Tempete en eaux profondes |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Mars 2011 - V: - N: 549, Pg: 24-30 |
Descriptors | Xampany Mar Arqueologia del vi Ampolla Segle XIX Historia |
Títol | Champagne en Chine |
Autor | HERMINE, F. |
Dades Font | Revue vinicole internationale - Novembre 2011 - V: - N: 3893, Pg: 16-20 |
Descriptors | Xampany Xina Consum Mercat |
Títol | Champagne en Espa?a, El |
Autor | PULIDO, J. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Diciembre 2009 - V: - N: 74, Pg: 14-15 |
Descriptors | Xampany Champagne Espanya Consum |
Títol | Champagne pour tous. Degustations |
Autor | GERBELLE, A. POELS, O. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Decembre-Janvier 2008-2009 - V: - N: 527, Pg: 99-130 |
Descriptors | Fran?a Degustacio Tast Xampany Champagne 2008 Caracteristiques viticoles Caracteristiques sensorials |
Títol | Champagne, cava i vins escumosos |
Autor | TORELLO, G. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 7 pp. |
Descriptors | Xampany Cava Vi escumos Terminologia |
Localització | C 8/24 |
Títol | Champagne, chronique des annees de crise |
Autor | DOVAZ, M. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - juliol-agost 1995 - V: - N: 393, Pg: 64-67 |
Descriptors | Crisi Fran?a Champagne Comercialitzacio |
Títol | Champagne, pinot noir: le baume anti-crise |
Autor | GERBELLE, A. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Juin 2010 - V: - N: 542, Pg: 146-148 |
Descriptors | Champagne 2009 Anyada Pinot noir |
Títol | Champagne, qui t'a fait roi? |
Autor | UNION DES MAISONS DE CHAMPAGNE, L' |
Dades Font | Champagne viticole, La ISSN: 1146-8572 - Novembre 2007 - V: - N: 729, Pg: 38-39 |
Descriptors | Hitoria Regio vitivinicola Vi de Fran?a Varietats franceses |
Títol | Champagne. Que es el champagne? |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1-12 |
Descriptors | Xampany Elaboracio |
Localització | 663.223 Cha |
Títol | Champagne. Que es el champagne? |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1-5 |
Descriptors | Xampany Elaboracio |
Localització | 663.223 Cha |
Títol | Champagne. Burbujas de oro |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Diciembre 2009 - V: - N: 80, Pg: 22-27 |
Descriptors | Champagne Xampany Fran?a Regio vitivinicola Varietats |
Títol | Champagne. El champagne: pionero de las denominaciones de origen |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 15-18 |
Descriptors | Xampany Legislacio Denominacio d'origen Historia |
Localització | 663.223 Cha |
Títol | Champagne. Especificidad del champagne |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 19-23 |
Descriptors | Xampany Geografia Clima Sol |
Localització | 663.223 Cha |
Títol | Champagne. Historia y leyenda del rey de los vinos |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 6-14 |
Descriptors | Xampany Elaboracio Historia |
Localització | 663.223 Cha |
Títol | Champagne. L'export souffre, la France resiste |
Autor | HERMINE, F. |
Dades Font | Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Avril 2009 - V: - N: 3867, Pg: 42-44 |
Descriptors | Crisi Champagne Xampany Vendes Exportacio Mercat internacional |
Títol | Champagne. Los diferentes tipos de champagne |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 24-25 |
Descriptors | Xampany Tipologia |
Localització | 663.223 Cha |
Títol | Champagne: Espa?a, mercado emergente |
Autor | ALIMARKET |
Dades Font | Alimarket ISSN: 1134-8151 - Octubre 2001 - V: - N: 144, Pg: 238-239 |
Descriptors | Xampany Espanya Mercat Vendes Evolucio Exportacio Cava |
Localització | C 16/35 |
Títol | Champagne: Espa?a, mercado emergente |
Autor | ALIMARKET |
Dades Font | Alimarket revista - Octubre 2001 - V: - N: 144, Pg: 5pp |
Descriptors | Champagne Espanya Mercat Evolucio Economia Estadistiques |
Localització | C 16/41 |
Títol | Champagne: el vino mitico. Un comite interprofesional vigila la calidad de su produccion. |
Autor | YRAOLA, J. A. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1995 - V: - N: 7-8, Pg: 35-37 |
Descriptors | Champagne Xampany Fran?a Vi Zones viticoles Varietats Raim |
Títol | Champagnes. "En pocas palabras" |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: (dossier informatiu), Pg: 18 pp. |
Descriptors | Lexic Champagne Xampany Vocabulari Analisi sensorial Vista Gust Olfacte |
Localització | C 8/9 |
Títol | Circuits du vin, Les |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de france, La ISSN: 0750-358X - Juin 2008 - V: - N: 14. Hors-serie, Pg: 26-124 |
Descriptors | Vi frances Fran? Regions vitivinicoles Ruta turistica Ruta vitivinicola Cassis Proven?a Corsega Languedoc-Roussillon Llenguadoc-Rossello Bergerac Medoc Saint-Emilion Sauternais Charentes Cognac Saumur Paris Champagne Alsacia Jura Borgonya Bourgogne Rhone |
Títol | Colloides solubles du vin de champagne relation avec le "remuage", Les |
Autor | PARENTHOEN A. FEUILLAT M. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 177-193 |
Descriptors | Vi Remoguda Col.loide soluble Transvasament |
Localització | C 8/122 |
Títol | Contribution a l'etude des "Gouts de Lumiere" dans le vin de champagne. |
Autor | MAUJEAN, A. HAYE, M. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 277-290 |
Descriptors | Llum Oxidoreduccio Tiols Vi Vi de la Xampanya |
Localització | C 3/159 |
Títol | Contribution a l'etude des "gouts de lumiere" dans le vin de champagne. Aspects analytiques. Dosage des mercaptans et des thiols dans les vins |
Autor | HAYE, B. MAUJEAN, A. JACQUEMIN,C. FEUILLAT, M |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 11 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 243-254 |
Descriptors | Gust Llum Vi de la Xampanya Tiols Vi Mercapta |
Localització | C 3/39 |
Títol | Contribution a l'etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne |
Autor | MAUJENA, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: 4, Pg: 589-601 |
Descriptors | Sabor Gust Vi Reaccio fotoquimica Defectes del vi |
Localització | C 20/52 |
Títol | Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 3. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne |
Autor | MAUJEAN, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 589-601 |
Descriptors | Vi Gust Sabor Reaccio fotoquimica |
Localització | C 20/48 |
Títol | Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 4. Approches a une solution oenologique des moyens de prevention des gouts de lumiere |
Autor | MAUJEAN, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 603-613 |
Descriptors | Gust Sabor Solucio enologica Llum |
Localització | C 20/53 |
Títol | Cote des Blancs. Et pourquoi pas un week-end en Champagne? |
Autor | BRAVO, T. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Janvier 2014 - V: - N: 577, Pg: 165-168 |
Descriptors | Enoturisme Regions vitivinicoles Fran?a Champagne Cote des Blancs |
Títol | Cultura de terroir en clave de burbuja |
Autor | VI?OLO, V. |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 228, Pg: 42-47 |
Descriptors | Champagne Raim Xampany Vi Terrer Regio vitivinicola Fran?a Barriques Cellers petits |
Títol | Curar con champagne. Un saludable placer |
Autor | BICHSEL, R. |
Dades Font | Vinum ISSN: 0096-97360 - Noviembre 1999 - V: - N: , Pg: 51-53 |
Descriptors | Xampany Salut |
Títol | Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite. |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577 |
Descriptors | Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre |
Localització | C 4/100 |
Títol | Effect of the champagne method of starter preparation on ethanol tolerance of yeast |
Autor | JUROSZEK, J-R. FEUILLAT, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 194-198 |
Descriptors | Etanol Tolerancia Llevats Metode xampanyes |
Localització | C 12/88 |
Títol | El Champagne recupera mercado |
Autor | RODERO, M. |
Dades Font | Alimarket - Octubre 2003 - V: - N: 166, Pg: 292-293 |
Descriptors | Champagne Mercat Estadistiques Xampany Dades estadistiques |
Localització | C 16/32 |
Títol | El champagne en Espanya |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1-12 |
Descriptors | Xampany Consum Estadistiques 1985-1994 Estat espanyol |
Localització | 663.223 Cha |
Títol | El champagne y los espumosos. Desde su origen hasta su preparacion para la venta |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: LXII- N: 3164, Pg: 1014-1016 |
Descriptors | Champagne Vi escumos Caracteristiques Proces d'elaboracio Destilacio Comercialitzacio |
Títol | Estudi e l'efecte del microcel a la fermentacio alcoholica. Memoria d'estada en practiques a les bodegues Alexandre Bonnet |
Autor | BARBA, L. M. |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Fermentacio alcoholica Microcel Champagne Vins Vinificacio |
Localització | (043) BARBA ESTADELLA |
Títol | Estudio de la incidencia del carbon sobre el color de la cuvee y la taille en champagne |
Autor | MUNYOZ GARRIGA, Carlos |
Dades Font | - juliol 1991 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Champagne Vinya Vinificacio Carbo Color Collita Poda |
Localització | (043) MUNYOZ GARRIGA |
Títol | Etude prealable a l?epandage - Cas de la Champagne- |
Autor | DREVON, N. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 363-368 |
Descriptors | Efluents vinicoles Tractament |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Evolucio del cava i del champagne segons diferents tipus de tapada |
Autor | MAS, A. PUIG, J. LLADO, N. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE: Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2001 - V: - N: 54, Pg: 12-15 |
Descriptors | Cava Evolucio Champagne Xampany Tap |
Títol | Evolucion de vinos tranquilos (blanco y tinto) y de vinos espumosos (cava y champagne) segun diferentes tipos de taponado |
Autor | MAS, A. PUIG,J. LLADO, N. ZAMORA, F. |
Dades Font | Aecork News - 2? trimestre 2001 - V: - N: 26, Pg: 2-9 |
Descriptors | Assaig comparatiu Vi tranquil Vi blanc Vi negre Vi escumos Cava Champagne Tap Tap de suro Tap de plastic Capsula |
Títol | Evolucion de vinos tranquilos, cava y champagne segun diversos tipos de taponado. Funcion del Tapon de Corcho |
Autor | |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - noviembre 2000 - V: - N: 2830, Pg: 4018-4022 |
Descriptors | Tap de suro Vi tranquil Cava Xampany Institut catala del suro |
Títol | Exploration champagne |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1-97 |
Descriptors | Xampany Champagne |
Localització | C 2/61 |
Títol | Films and foams champagne wines |
Autor | SENEE, J. ROBILLARD, B. VIGNES-ADLER, M. |
Dades Font | Food hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 13- N: , Pg: 15-26 |
Descriptors | Champagne Propietats Escuma Llevats Glicoproteines |
Localització | C 12/36 |
Títol | Flechissement export apres l'annee record, Le |
Autor | HERMINE, F. |
Dades Font | Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Novembre 2008 - V: - N: 3863, Pg: 36-40 |
Descriptors | Exportacio Fran?a Xampany Champagne Gran Bretanya Estats Units d'America Crisi 2008 |
Títol | Flower-shaped structures around bubbles collapsing in a bubble monolayer |
Autor | LIGER-BELAIR, G. ROBILLANRD,B. VIGNES-ADLER,M. JEANDET,P. |
Dades Font | Comptes Rendus de l'Academie des sciences de Paris. Serie IV Physique-Astrophisique - 2001 - V: 2- N: 5, Pg: 775-780 |
Descriptors | Efervescencia Champagne Bombolles Xampany |
Localització | C 15/119 |
Títol | Foreign horizons: Billecart-Salmon champagne |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-45 |
Descriptors | Avaluacio sensorial Analisi Gust Degustacio Tast Fitxa de tast Marques Xampany Champagne |
Localització | C 6/26 |
Títol | Grands Crus de la Champagne, Les |
Autor | GERBELLE, A. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Mai 2008 - V: - N: 521, Pg: 36-52 |
Descriptors | Produccio de vi Champagne Vi Fran?a Vinya Regio vitivinicola Varietats comercials Pinot noir Chardonnay Xampany Varietats de vi Varietats de raim Enoturisme Ruta del vi Verema |
Títol | Guia del champagne. El consumo |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 51-57 |
Descriptors | Xampany Consum Copa Tast Degustacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | Guia del champagne. El servicio |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 43-47 |
Descriptors | Xampany Consum Servei Copa Tast Degustacio Conservacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | Guia del champagne. La conservacion |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 39 |
Descriptors | Xampany Consum Conservacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | Guia del champagne. La elaboracion |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 17-27 |
Descriptors | Xampany Elaboracio Remoguda Dosatge Xampanyitzacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | Guia del champagne. La etiqueta |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 31-35 |
Descriptors | Xampany Etiquetatge Reglament |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | Guia del champagne. Los vinyedos |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 7-13 |
Descriptors | Xampany Verema Vinya Clima Sol |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | Incidence des macromolecules sur la tenue de mousse d'un champagne |
Autor | DOUILLARD, R. AGUIE-BEGHIN, V. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril 2011 - V: - N: 246, Pg: 20-26 |
Descriptors | Escuma Cava Macromolecules Estabilitat Corona |
Títol | Jovenes viticultores de la Champagne descubren el cava |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 4 Febrer 2003 - V: - N: , Pg: 1pp |
Descriptors | Viticultor-a Champagne Cava Premsa Visita |
Localització | C 18/86 |
Títol | L'effervescence revele les aromes du champagne: identification de molecules d'interet organoleptique par spectrometrie de masse a ultra haute resolution |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 32-36 |
Descriptors | Efervescencia Aroma Cava Molecules Espectrometria de masses Servir el cava |
Títol | L'odysee d'une bulle de champagne. Bilan de 15 annees de recherche scientifique |
Autor | LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 49-52 |
Descriptors | Bombolles Cava CO2 Servir el cava Gas carbonic |
Títol | La Champagne choisit les risques de la liberte |
Autor | LE CHATELIER, D. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1990 - V: - N: 143, Pg: 12-14 |
Descriptors | Champagne Viticultura Enologia Vinicultura Mercat Preu de venda Comercialitzacio |
Títol | La Nouvelle organisation du marche en Champagne |
Autor | CIVC |
Dades Font | Neid : l'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1990 - V: - N: 219, Pg: 39-47 |
Descriptors | Champagne Comercialitzacio Mercat |
Títol | La Situation economique champenoise |
Autor | LOMBARD, Y |
Dades Font | Neid : l'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1992 - V: - N: 239, Pg: 12-48 |
Descriptors | Mercat Xampany Champagne Vi escumos Exportacio Economia Preu de venda Comercialitzacio |
Títol | La Vie du champagne n'est pas un long fleuve tranquile |
Autor | DABERE, J. |
Dades Font | NEID : l'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1991 - V: - N: 229, Pg: 16-18 |
Descriptors | Vi escumos Champagne Xampany Mercat Distribucio Denominacio d'origen |
Títol | La degustation du champagne |
Autor | LIGER, G. CILINDRE, C. POLIDORI, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 43-46 |
Descriptors | Champagne Cata Degustacio Impacte Disseny Envas Ampolla Gas carbonic Bombolles |
Títol | Las exportaciones de Champagne caen tras el 11-S |
Autor | RODERO, M. |
Dades Font | Alimarket ISSN: 1134-8151 - Octubre 2002 - V: - N: 155, Pg: 260-261 |
Descriptors | Champagne Exportacio Comercialitzacio Xampany Distribucio Vendes Cava Economia Atemptat 11 de setembre Estats Units d'America Crisi Empreses Estadistiques |
Localització | C 16/44 |
Títol | Le 1r palmares des grandes marques de champagne |
Autor | GERBELLE, A. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Janvier 2014 - V: - N: 577, Pg: 44-155 |
Descriptors | Champagne 2014 Fran?a Caves Marques Enoturisme |
Títol | Le Champagne : son avenir |
Autor | NIETZSCHE, F. |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - octubre 1991 - V: - N: 229, Pg: 14-15 |
Descriptors | Champagne Denominacio d'origen Vi escumos Mercat Exportacio |
Títol | Le Champagne : un modele de valorisation agro-alimentaire |
Autor | REUTENAUER, L. E. |
Dades Font | Neid : L`Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - mar? 1991 - V: - N: 223, Pg: 27-54 |
Descriptors | Champagne Denominacio d'origen Comercialitzacio Produccio Sindicat viticola Exportacio Mercat |
Títol | Le Champagne : une image, un patrimoine |
Autor | AUGUSTIN, H. |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - mar? 1992 - V: - N: 233, Pg: 8-42 |
Descriptors | Champagne Cava Xampany Historia Legislacio Consum Mercat Comercialitzacio |
Títol | Le Champagne selon votre Gout |
Autor | LECOUTY, C. DESSEAUVE, T. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre 1990 - V: - N: 352, Pg: 25-31 |
Descriptors | Xampany Champagne Vi escumos Produccio Elaboracio |
Títol | Le Guide complet : Champagne |
Autor | COUVREUR, D. BETTANE, M. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre-gener 1992-93 - V: - N: 370, Pg: 23-53 |
Descriptors | Xampany Cava Champagne Produccio Analisi sensorial |
Títol | Le Marche des vins de champagne : le retour a la raison |
Autor | VERNEJOUL, D. de |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - mar? 1993 - V: - N: 243, Pg: 35-57 |
Descriptors | Champagne Mercat Vi Comercialitzacio Distribucio Consum Xampany Consumidor Cava Preu de venda |
Títol | Le Marche des vins effervescents |
Autor | VERNEJOUL, D. de |
Dades Font | NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1991 - V: - N: 225, Pg: 29-32 |
Descriptors | Champagne Vi escumos Xampany Denominacio d'origen Mercat Fran?a Alsacia Metode xampanyes Metode tradicional Bordeus Limoux Metode gaillacoise Bordeaux |
Títol | Le champagne, que le champagne |
Autor | HERMINE, F. |
Dades Font | Revue vinicole internationale - Decembre 2013 - V: - N: 3914, Pg: 22-23 |
Descriptors | Entrevista Champagne Produccio de cava Sector vitivinicola |
Títol | Le comite interprofessionnel du vin de Champagne |
Autor | Comite interprofessionnel du vin de Champagne VOL Informacio |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Comite Interprofessionnel du vin de Champagne Organismes Institucio Centre Fran?a Champagne |
Localització | C 5/125 |
Títol | Le gaz carbonique et l'oxygene lors de l'elaboration du champagne |
Autor | VALADE, M. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 2-10 |
Descriptors | Gas carbonic Oxigen Xampany Caracteristiques sensorials Metodes de mesura Elaboracio de cava |
Títol | Le monde entier nous l'envie! (CHAMPAGNE) |
Autor | BRAVO-MAZA, T. |
Dades Font | La Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - Juliol-Agost 2005 - V: - N: Hors-serie, n?8, Pg: 39-42 |
Descriptors | Champagne Ruta Zones vitivinicoles Enoturisme |
Títol | Le petillement du champagne decrypte |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 15-18 |
Descriptors | Efervescencia Cava Bombolles Gas carbonic Aroma |
Títol | Le role du verre sur l'effervescence et la mousse du Champagne... experiences a l'appui |
Autor | DUTEURTRE, B. ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 17-19 |
Descriptors | Copa Efervescencia Escuma Cava Servir el cava |
Títol | Le service du champagne revisite. Partie 2/2: Le cas de la flute et de la coupe |
Autor | LIGER-BELAIR, G. BOURGET, M. CILINDRE, C. PRON, H. POLIDORI, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 45-47 |
Descriptors | Servir el cava Copa Termografia infraroja |
Títol | Les Mythes du vin : champagne |
Autor | BELTRANE, M. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre 1991 - V: - N: 361, Pg: 20-41 |
Descriptors | Vi escumos Comercialitzacio Marqueting Distribucio Aroma Consumidor Etiqueta Crian?a Envelliment |
Títol | Les Vins de Champagne en grande distribution aux marques de reconquerir leur marche |
Autor | VERNEJOUL, D. de |
Dades Font | Neid : L'Information Internationale des vins et spiritueux ISSN: 0984-1695 - agost-setembre 1993 - V: - N: 248, Pg: 50-65 |
Descriptors | Xampany Champagne Comercialitzacio Exportacio Consum Mercat Fran?a Vi |
Títol | Les caves de l'avenue de Champagne a Epernay. Une ville sous le ville |
Autor | CREPIN, A. GUILLEMART, P. TRICAUD, P.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 59-61 |
Descriptors | Epernay Fran?a Patrimoni viticola Caves Enoturisme |
Títol | Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 1/2: Une approche experimentale |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 28-30 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Champagne Xampany Copa Assaig comparatiu |
Títol | Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 2/2: Une approche theorique |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et.al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 53-55 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Alliberament Copa de vi Copa Champagne |
Títol | Los vinos de Francia. Descripcion de sus clasificaciones y zonas de produccion. |
Autor | |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1995 - V: - N: 1-2, Pg: 24-32 |
Descriptors | Vi Vins Fran?a Classificacio Vinya Regions viticoles Champagne Alsacia Borgonya Cotes-du-Rhone Val-de-Loire Beaujolais Proven?a Languedoc-Roussillon Llenguadoc-Rossello Bordeus Bordeaux Bourgogne |
Títol | Meilleurs lieux du vin du Jura au Beauolais, Les |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Juin 2009 - V: Hors serie- N: 16, Pg: 54-76 |
Descriptors | Vi Fran?a Ruta del vi Ruta vitivinicola Champagne Xampany Hosteleria Ruta turistica |
Títol | Memoria de estancias practicas. Campanya 1990. Vertus (La Champagne) |
Autor | PENYA MIRET,Jose Luis |
Dades Font | - 1990 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Fran?a Champagne DO Celler Verema Vinificacio La Goute d'Or Produccio Premsa Fermentacio Poda Collita |
Localització | (043) PENYA MIRET |
Títol | Memoria de l'estada en practiques a l'empresa Champagne Alexandre Bonet. Campanya 90-91. Memoria de vinificacio: estudi de la decoloracio de mostos amb carbo. |
Autor | VIVES DOMINGO, E. |
Dades Font | - setembre 1991 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Carbo Descoloracio Most Champagne Comercialitzacio Fran?a Vinificacio Envelliment Fermentacio |
Localització | (043) VIVES DOMINGO |
Títol | Memoria de l'estada en practiques a la cooperativa de la Goute d'Or. Campanya 91-92. |
Autor | ORTIZ i LERIN, Xavier |
Dades Font | - mar? 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Premsatge Vinificacio Champagne Fran?a Xampany Most La Goute d'Or |
Localització | (043) ORTIZ i LERIN |
Títol | Memoria de la estancia en practicas en la cooperativa Defontsoyes. Champagne-Francia. Campanya 91-92 |
Autor | IZQUIETA UNZUE, J. |
Dades Font | - juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio Analisi Vi Fermentacio Champagne Fran?a Celler |
Localització | (043) IZQUIETA UNZUE |
Títol | Millesime 2004 |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - Juny 2005 - V: - N: 492, Pg: 40-242 |
Descriptors | Vi Alsacia Bordeaux Bourgogne Borgonya Champagne Jura Languedoc-Roussillon Loire Proven?a Rhone Llenguadoc-Rossello Sud-oest Bordeus |
Títol | Millesime 2005, tellement vif et simplement puissant |
Autor | ADENIS, N. |
Dades Font | Revue Fran?aise d?Oenologie - Janivier-Fevrier 2006 - V: - N: 216, Pg: 14-17 |
Descriptors | Alsacia Borgonya Bourgogne Bordeaux Champagne Languedoc-Roussillon Llenguadoc-Rossello Val-de-Loire Vallee du Rhone Bordeus |
Títol | Millesime 2006, exigeant mais charmeur... |
Autor | |
Dades Font | Revue Francaise d'Oenologie - Fevrier-Mars 2007 - V: - N: 222, Pg: 20-23 |
Descriptors | Vi de Fran?a Regio vitivinicola Bordeaux Bordeus Bourgogne Borgonya Champagne Alsacia Val-de-Loire Propietats Varietats |
Títol | Naissance, vie et mort d'une bulle de champagne |
Autor | LIGER-BELAIR, G. JEANDET, P. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 45-48 |
Descriptors | Cava Bombolles |
Títol | Orientations strategiques du vignoble champenois en matiere de protection de l'environnement |
Autor | MONCOMBLE, D. DESCOTES, A. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 39-44 |
Descriptors | Champagne Gestio del medi ambient Indicadors Medi ambient Enologia Viticultura sostenible |
Localització | 504.05 GES |
Títol | Paysage viticole champenois. Dossier |
Autor | SARRAZIN, CH. |
Dades Font | Champagne viticole, La ISSN: 1146-8572 - Novembre 2007 - V: - N: 729, Pg: 13-35 |
Descriptors | Regio vitivinicola Vinya autoctona Champagne Champa?a Produccio de vi Vinya Dades economiques Dades estadistiques 2007 |
Títol | Plus beaux vins du Millesime 2008, Les |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de france, La ISSN: 0750-358X - Juin 2009 - V: - N: 532, Pg: 53-233 |
Descriptors | Anyada 2008 Vi Fran?a Regions vitivinicoles Alsacia Bordeaux Bordeus Borgonya Bourgogne Champagne Corsega Jura Savoia Llenguadoc-Rossello Languedoc-Roussillon Val-de-Loire Proven?a Vallee du Rhone Roussillon Rossello Marques comercials Tast de vins |
Títol | Plus de dix ans de recherche sur les bulles et la mousse en Champagne |
Autor | ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 49-52 |
Descriptors | Champagne Bombolles Lipids Macromolecules |
Títol | Pour sabrer le champagne |
Autor | HERMINE, F. |
Dades Font | Revue vinicole internationale, La ISSN: 0035-4368 - Juillet-Aout 2008 - V: - N: 3860, Pg: 34-35 |
Descriptors | Xampany Marqueting Raim Caves Art Vinya Exportacio Fran?a |
Títol | Promenade par la Champagne |
Autor | |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 54-63 |
Descriptors | Champagne Vi Xampany Regio vitivinicola Fran?a Vinya Clima Caracteristiques viticoles Caracteristiques sensorials Zones de produccio Reg Varietats comercials Chardonnay Pinot noir Pinot Meunier Vinificacio Metode champenoise Caracteritzacio de la zona |
Títol | Routine high-performance liquid chromatographic determination of carboxylic acids in wines and champagne |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 395, Pg: 323-333 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Determinacio Acid carboxilic Vi Xampany |
Localització | C 21/48 |
Títol | Sin lias no hay paraiso |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Diciembre 2009 - V: - N: 80, Pg: 38-46 |
Descriptors | Champagne Xampany Fran?a Marques comercials Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Stockage aere : une percee en champagne |
Autor | PLUCHART, D. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - mar? 1990 - V: - N: 163, Pg: 53-54 |
Descriptors | Pol.lucio Depuracio Emmagatzematge ventilat Vi Residus Efluents vinicoles |
Títol | Techniques modernes de controle de l'origine et de la nature des vins de Champagne |
Autor | TUSSEAU, D ...[et al.] |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 71, Pg: 1-6 |
Descriptors | Champagne Xampany Vi escumos Analisi |
Localització | C 2/7 |
Títol | The Evolution of champagne volatiles during ageing |
Autor | ADDA, J. ROGER, S. LOYAUX, D. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 32 - 1981 - V: - N: , Pg: 1254-1258 |
Descriptors | Aroma Components volatils Envelliment Cromatografia de gasos Xampany Cromatografia Analisi |
Localització | C 3/21 |
Títol | The Use of immobilitzet yeast in the champagne making process |
Autor | CHARPENTIER, M. ORS, P. HENNEGUIN, D. DUTEURTRE, B. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - juliol-agost 1992 - V: - N: 4, Pg: 14-15 |
Descriptors | Llevats Cava Elaboracio Immobilitzacio |
Localització | C 2/74 |
Títol | The endogenous particles of sparkling wine and their influence on the foaming behaviour |
Autor | SENEE, J. VIAUX, L. ROBILLARD, B. DUTEURTRE, B. VIGNES-ADLER, M. |
Dades Font | Food Hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 12- N: 2, Pg: 217-226 |
Descriptors | Estabilitat Escuma Vi escumos Champagne Particules endogenes |
Localització | C 12/3 |
Títol | Tomographie laser appliquee a la degustation du champagne et des vins effervescents: mise en evidence du role invisible de l'effervescence, La |
Autor | LIGER-BELAIR, G. VILLAUME, S. CONREUX, A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 21-24 |
Descriptors | Champagne Xampany Degustacio Vi Bombolles Gas Laser Tomografia |
Títol | Un essai de lutte biologique contre un acarien phytophage : utilisation de Typhlodromus pyri contre tetranychus macdanieli en Champagne |
Autor | LOUVET, J. M. BLAISE, T. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 0370-2723 - febrer 1992 - V: - N: 436, Pg: 42-44 |
Descriptors | Acar Tetranychus macdanieli Lluita biologica Typhlodromus pyri Champagne |
Localització | C 2/52 |
Títol | Un plan d'actions quinquennal pour le traitement des effluents viticoles et des sous-produits en champagne |
Autor | DESCOTES, A. HAMOUDI VIAUD, M.N. MONCOMBLE, D. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 313-314 |
Descriptors | Champagne Efluents vitivinicoles Residus vitivinicoles Depuracio Tractament |
Localització | 504.05 GES |
Títol | Ventas de champan se disparan, Las |
Autor | MARS, A. |
Dades Font | Pais, El - Febrero 2008 - V: - N: , Pg: 1 pp. |
Descriptors | Consum Champagne Cava Vendes Comercialitzacio Competitivitat Distribucio comercial Evolucio del mercat |
Localització | C 24/77 |
Títol | Vignoble, villages et vignerons. Preludes et fugues en Champagne |
Autor | |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Fran?a Vinya Champagne Cote des Blancs Cote des Bar |
Localització | DO F Champagne 1 |
Títol | Vins effervescents |
Autor | |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Decembre 2008 - V: Hors-serie- N: , Pg: 3-14 |
Descriptors | Vi escumos Xampany Champagne Flora |
Títol | Viti 2000, vers la production integree en champagne |
Autor | GILLES, V. MONCOMBLE, D. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1992 - V: - N: 162, Pg: 38-40 |
Descriptors | Vinya Sol Lluita integrada Profilaxi Conduccio Tecniques de conreu |
Títol | Voyage au coeur d'une flute de champagne |
Autor | LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 12-16 |
Descriptors | Cava Servir el cava Escuma Degustacio Bombolles Gas carbonic |
Títol | Xampany frances no aigualeix la festa al cava, El |
Autor | RIBET, O. |
Dades Font | Dossier Economic - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 25 |
Descriptors | Cava Elaboracio de cava Champagne Xampany Vendes Consum Consum de cava Mercat vitivinicola Mercat |
Localització | C 24/94 |
Títol | espumosos del mundo: factor variedad y fermentacion, Los |
Autor | DABAN, M. |
Dades Font | ACE. Revista de Enologia - Edici? digital - Mayo 2005 - V: - N: 57, Pg: 8pp. |
Descriptors | Cava Escumos Champagne Xampany Vi escumos Historia Elaboracio de cava Metodes tradicionals Metode champenoise Metode transfer Metode champenoise-milispark Metode dioise Metode ancestral Metode asti Metode continu |
Localització | C24/158 |