Registres trobats: 3
Títol | Els escumosos del m?n: factor varietat i fermentacio |
Autor | DABAN, M. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 3-8 |
Descriptors | Vi escumos Fermentacio Metode ancestral Metode champenoise-milispark Metode transfer Metode del vas clos Metode dioise Metode continu Metode de carbonacio Produccio mundial Cava |
Títol | La elaboracion de los vinos espumosos y su repercusion en la composicion quimica y la calidad |
Autor | POLO, M.C. POZO BAYON, M.A. MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J. MORENO ARRIBAS, M.V. PUEYO, E. MARTIN ALVAREZ, P.J. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 15787-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 55-60 |
Descriptors | Vi escumos Vinificacio Composicio quimica Qualitat Metode transfer Escuma |
Títol | espumosos del mundo: factor variedad y fermentacion, Los |
Autor | DABAN, M. |
Dades Font | ACE. Revista de Enologia - Edici? digital - Mayo 2005 - V: - N: 57, Pg: 8pp. |
Descriptors | Cava Escumos Champagne Xampany Vi escumos Historia Elaboracio de cava Metodes tradicionals Metode champenoise Metode transfer Metode champenoise-milispark Metode dioise Metode ancestral Metode asti Metode continu |
Localització | C24/158 |