Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Metode transfer

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Els escumosos del m?n: factor varietat i fermentacio
Autor DABAN, M.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 3-8
Descriptors Vi escumos Fermentacio Metode ancestral Metode champenoise-milispark Metode transfer Metode del vas clos Metode dioise Metode continu Metode de carbonacio Produccio mundial Cava

Títol La elaboracion de los vinos espumosos y su repercusion en la composicion quimica y la calidad
Autor POLO, M.C.   POZO BAYON, M.A.   MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J.   MORENO ARRIBAS, M.V.   PUEYO, E.   MARTIN ALVAREZ, P.J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 15787-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 55-60
Descriptors Vi escumos Vinificacio Composicio quimica Qualitat Metode transfer Escuma

Títol espumosos del mundo: factor variedad y fermentacion, Los
Autor DABAN, M.  
Dades Font ACE. Revista de Enologia - Edici? digital - Mayo 2005 - V: - N: 57, Pg: 8pp.
Descriptors Cava Escumos Champagne Xampany Vi escumos Historia Elaboracio de cava Metodes tradicionals Metode champenoise Metode transfer Metode champenoise-milispark Metode dioise Metode ancestral Metode asti Metode continu
Localització C24/158