Registres trobats: 10
Títol | Ecologia y diversidad de bacterias lacticas y presencia de aminas biogenas en vinos de crianza biologica |
Autor | MORENO ARRIBAS, M.V. POLO, M.C. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 63-64 |
Descriptors | Vins Vi de crian?a Bacteris lactics Amines biogenes Crian?a biologica |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | El analisis integro de los vinos. v. la fraccion nitrogenada |
Autor | CACERES, I. POLO, M.C. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo-Abril 1987 - V: - N: , Pg: 123-128 |
Descriptors | Analisi Vi Fraccio nitrogenada |
Localització | C 15/8 |
Títol | Estado actual de los conocimientos cientificos sobre los aspectos del vino relacionados conla salud del consumidor |
Autor | MORENO ARRIBAS, M.V. POLO, M.C. |
Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2005 - V: 12- N: 2, Pg: 71-81 |
Descriptors | Vi Anhidrid sulfuros Ocratoxina A Carbamat d'etil Amines biogenes Compostos fenolics Peptid bioactiu |
Títol | Estudio de la composicion antocianica de vinos espumosos elaborados con variedades tintas y de los cambios que se producen durante el envejecimiento |
Autor | POZO BAYON, M.A. GOMEZ CORDOVES, M.C. POLO, M.C. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 173-174 |
Descriptors | Composicio antocianica Vi escumos Varietats negres Vi negre Envelliment |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines |
Autor | LUGUERA, C. MORENO-ARRIBAS, V. PUEYO, E. BARTOLOME, B. POLO, M.C. |
Dades Font | Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 63 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 465-471 |
Descriptors | Vi escumos Fraccio Proteines |
Localització | C 15/7 |
Títol | Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee |
Autor | POLO, M.C. MARTIN CORDERO, P. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Bulletin de l'OIV ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 638, Pg: 312-321 |
Descriptors | Caracteristiques varietals del most Most Fermentacio alcoholica Llevats |
Localització | C 1/46 |
Títol | Isolation and characterization of individual peptides from wine |
Autor | MORENO-ARRIBAS, M.V. BARTOLOME, B. PUEYO, E. POLO, M.C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 46 - 1998 - V: - N: 9, Pg: 3422-3425 |
Descriptors | Peptid Vi Aillament Aminoacid |
Localització | C 15/4 |
Títol | La elaboracion de los vinos espumosos y su repercusion en la composicion quimica y la calidad |
Autor | POLO, M.C. POZO BAYON, M.A. MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J. MORENO ARRIBAS, M.V. PUEYO, E. MARTIN ALVAREZ, P.J. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 15787-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 55-60 |
Descriptors | Vi escumos Vinificacio Composicio quimica Qualitat Metode transfer Escuma |
Títol | Methods of analysis and characterization of must and wine proteins |
Autor | POLO, M.C. PUEYO, E. MORENO-ARRIBAS, V. MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J. |
Dades Font | FV - - V: - N: 1093, Pg: 1-14 |
Descriptors | Analisi Metode d'analisi Vi Proteines Most |
Localització | FV 1093 |
Títol | Peptides in musts and wines. Changes during the manufature of cavas (sparkling wines) |
Autor | MORENO.ARRIBAS, V. PUEYO, E. POLO, M.C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 44 - 1996 - V: - N: 12, Pg: 3783-3788 |
Descriptors | Vi escumos Peptid Most Vi escumos Cava |
Localització | C 15/6 |